Recea.pl - sklep z odzieżą męską.

Opinie łącznie (1028) Opinie (477) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość ubrań i materiałów, chwaląc wykonanie oraz trwałość produktów. Często pojawiają się pochwały za szybką i sprawną dostawę zamówionych produktów. Klienci doceniają profesjonalną, uprzejmą i bezproblemową obsługę, zwłaszcza w kontekście kontaktu i zwrotów. Wielu klientów zauważa, że otrzymane produkty są zgodne z opisem i ze zdjęciami na stronie. Ceny produktów są oceniane jako atrakcyjne i adekwatne do jakości przez wielu klientów. Zgodność rozmiarów z opisem jest często akcentowana, choć pojawiają się pojedyncze uwagi o rozbieżnościach.

OpinieRecea.pl - sklep z odzieżą męską.

Opinia zakupowa lekkich kurtek wiosna lato.

Zakupiłem dwie różne kurtki w rozmiarze XXL co ważne trzymają rozmiar zdjęcie oddawało rzeczywisty wygląd materiał bardzo dobry dostawa bez zarzutu . Ogólnie bardzo zadowolony z zakupów . Wrócę tu na zakupy z miłą chęcią.Pozdrawiam.
Prędko, profesjonalnie, jasno. Od początku do końca transakcji. Ale szczególnie chwalę sam produkt(męskie polo) , bo pasuje, jest piękne tak jak obiecano w ofercie. Bardzo polecam Waszą firmę.
Polecam sklep. Zakupione koszulki spełniły moje oczekiwania. Szybka wysyłka i zwrot też bez problemu.
Bardzo dobra jakość. Rozmiarówka trochę do poprawki. Jeżeli ktoś nosi L-ki, może spokojnie zamówić M-kę. Wysyłka szybka i bezproblemowa

Ok

Ogólnie, dobre jakościowo produkty jak na swoją cenę, jednak niektóre bluzy są źle uszyte, ciasne pod pachami lub w klatce piersiowej pomimo odpowiedniej rozmiarówki. Generalnie polecam, kupionych 6szt.

Odpowiedź ze sklepu Recea.pl - sklep z odzieżą męską.

Dziękujemy za 4 gwiazdki! Bardzo doceniamy każdą opinię i stale pracujemy nad tym, aby nasze usługi były na najwyższym poziomie. Mamy nadzieję, że przy kolejnych zakupach zasłużymy na pełną piątkę!

Bezproblemowy zwrot.

Zakupiony towar zwróciłem. Szybko dostałem zwrot pieniędzy.

Udany i szybki zakup

Najlepiej nic nie róbcie. Wszystko jest ok. Dzięki. Towar szybko dostarczony i zgodny z tym co jest w opisie na Waszej stronie internetowej.
Szybka bezproblemowa wysyłka możliwość opłaty za pobraniem produkty jakościowo dobre przystępna cena sposób komunikowania
T-shirty dobrej jakości w przyzwoitej cenie.
Jak za tą cenę to bardzo udany zakup.
Na czas i zgodnie z zamówieniem
Wysokiej jakości ubrania. Kurtka dobrze uszyta, materiał przyjemny, wygląda identycznie jak na zdjęciu. Zgodny rozmiar. Bardzo polecam i na pewno będę robić tu często zakupy 😊

Odpowiedź ze sklepu Recea.pl - sklep z odzieżą męską.

Dzień dobry! Czytanie takiej opinii to dla nas czysta radość – dziękujemy! 😍 Bardzo nam miło, że doceniła Pani jakość materiału i staranność szyć. Staramy się, aby nasze zdjęcia w 100% oddawały rzeczywistość, więc Pani potwierdzenie jest dla nas niezwykle cenne. Trzymamy za słowo w kwestii kolejnych zakupów – już nie możemy się doczekać Pani powrotu! Pozdrawiamy serdecznie!
Rewelacyjny sklep 😊 wysyłka bardzo szybka,jakość ubrań super,rozmiary zgodne z opisem . Juz dawno nie trafiłam na taki sklep,w którym nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Recea.pl - sklep z odzieżą męską.

Dzień dobry! Taka opinia to dla nas absolutny miód na serce! 🍯 Cieszymy się ogromnie, że wszystko – od ekspresowej wysyłki po dopasowanie rozmiaru – przebiegło bez najmniejszych zastrzeżeń. Fakt, że nasza praca wywołała taki uśmiech, to dla nas najlepsza motywacja. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że kolejne zakupy u nas będą równie udane! Pozdrawiamy serdecznie!

Dobra jakość, szybka wysylka

Szybka wysyłka, ubrania w bardzo dobrej jakości. Jestem zachwycony t-shirtami premium. Ceny bardzo zadowalające w stosunku do jakości

Odpowiedź ze sklepu Recea.pl - sklep z odzieżą męską.

Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za tak pozytywną recenzję i miłe słowa! Czytanie takich opinii to dla nas lepszy zastrzyk energii niż poranna kawa. ☕ Cieszymy się ogromnie, że koszulka spełniła oczekiwania. Niech się świetnie nosi i służy jak najlepiej! Pozdrawiamy serdecznie!
Szybkość realizacji zamówienia
Wszystko super
Szybka realizacja zamowenia. Rozmiarowka zgodna z informacja na stronie.

Polówki

Koszulki polówki bardzo dobrej jakości. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Recea.pl - sklep z odzieżą męską.

Bardzo dziękujemy za świetną ocenę i polecenie naszych polówek! Niezmiernie cieszy nas fakt, że jakość koszulek spełniła Pana oczekiwania. Niech się dobrze noszą! Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie, Zespół Recea