Bardzo polecam, robię często zakupy na zlowokazje bardzo szybkie wysyłki i zawsze jestem pewny że jeszcze przed zasiadka otrzymam swoje zamówienie. Mój najlepszy sklep internetowy bardzo duży asortyment i najlepsze ceny!!!! Żeby wszystko szło tak łatwo i przyjemnie jak zakupy na zlowokazje to życie było by lepsze. Piona
Towar w porządku, natomiast czas dostawy nijak ma się do info ze strony.
3 kwi 2023
Bogata, różnorodna oferta dla amatorów oraz bardziej zaawansowanych wędkarzy.
Opisy produktów profesjonalne,przejrzyste zdjęcia. Ceny bardziej niż przystępne.
7 kwi 2023
Na plus jest bardzo szybkie wyslanie paczki, ale z drugiej strony po jednej minucie chciałem z rezygnowaćz zakupu już sie nie dało bo paczka była wysłana.
25 kwi 2023
Wędka jak dla mnie idealna.Sygnalizuje doskonale delikatne brania i pięknie pracuje.Wizualnie bardzo ładnie wygląda.
7 kwi 2023
W sumie to nic. Przesyłka szybka, produkty są widoczne na stronie, także nie mam zastrzeżeń :)