Opinie łącznie (3406) Opinie (1215) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci najczęściej doceniają szybką dostawę, wysoką jakość produktów oraz ich zgodność z opisem. Wiele pozytywnych opinii dotyczy profesjonalizmu obsługi, jasnych zasad zwrotów oraz pozytywnej komunikacji. Atrakcyjne i konkurencyjne ceny są często wymieniane jako istotny atut sklepu. Dodatkowo, klienci podkreślają bezpieczne i solidne pakowanie przesyłek, a także doceniają jakość i częstotliwość informacji o realizacji zamówienia. Pojawiają się jednak pojedyncze skargi na opóźnienia dostaw i działanie firmy kurierskiej. Kilku klientów wyraziło rozczarowanie jakością niektórych produktów. Zdarzają się także uwagi dotyczące infolinii oraz kontaktu z obsługą, a także incydentalne uwagi o braku komunikacji dotyczącej realizacji zamówienia.

Opiniezlowokazje.pl

Sklep oceniam OK ale fatalna firma kurierska po stronie Polskiej co będzie miało wpływ na wybór sklepu w przyszłości.

Zamówienie złożyłem z wyprzedzeniem czasowym biorąc pod uwagę informacje na stronie internetowej o czasie realizacji zamówienia konkretnych produktów, które dostępne były w magazynie. Niestety czas realizacji został wydłużony o czym zostałem powiadomiony mailowo. Niestety wydłużenie realizacji usługi spowodowało, że dotarcie paczki na czas mojego wyjazdu na urlop stanęło pod dużym znakiem zapytania. Nie chcąc ryzykować "minięcia się" z paczką postanowiłem ją przekierować dzień przed wyjazdem do miejsca, w którym spędzałem urlop i od tego momentu zaczęły się problemy. W skrócie, paczka z perturbacjami dotarła do mnie uszkodzona (na szczęście tylko zewnętrzny karton) ostatniego dnia urlopu!!! Firma kurierska współpracująca ze sklepem na terenie Polski - tragedia: brak właściwej komunikacji, śledzenie paczki z niejasnymi komunikatami, brak kontaktu mailowego, brak kontaktu SMS a moje próby kontaktu z infolinią bardzo nieprofesjonalne i bez jakiejkolwiek empatii, wyrozumiałości czy wręcz poczucia winy i próby naprawienia tematu, gdy paczka ewidentnie została uszkodzona z winy firmy kurierskiej. Paczka została uszkodzona w magazynie i gdybym nie zadzwonił na infolinię to prawdopodobnie zostałaby odesłana do sklepu w Holandii a próba dowiedzenia się na infolinii co jest uszkodzone pozostawała bez echa poza suchym stwierdzeniem: "odbiera Pan czy mamy odesłać do sklepu?" Ocena sklepu byłaby wyższa gdyby nie opóźnienie w realizacji wysyłki oraz fatalna komunikacja z firmą kurierską. Jedyna osoba, która wykazała się zrozumieniem sytuacji i życzliwością to kurier, który ostatecznie dostarczył paczkę do mnie. Podsumowując: zamówienie złożone 03.08.2026 r., 04.08.2026 r. - informacja o wydłużeniu czasu przygotowania paczki ze względu na dużą ilość zamówień, 08.08.2026 r. - nadanie paczki, 18.08.2026 r. - dostarczenie paczki. Cały proces od zamówienia do dostarczenia trwał 15 dni i nijak się ma do informacji na stronie sklepu, że wszystkie produkty będą dostarczone w ciągu 3-4 dni roboczych i nawet bez przekierowania paczki wskazany termin nie zostałby dotrzymany.
Zamówiony towar przyjechał bez polskiej instrukcji obsługi (bez żadnej instrukcji obsługi) i nie działał w sposób mnie satysfakcjonujący właściwie to nie było wiadomo jak ma działać. Odesłałem go z powrotem za co zapłaciłem 40 zł wraz z ubezpieczeniem przesyłki, zwrot pieniędzy otrzymałem po około miesiącu. Termin pracy infolinii jest w dość ruchomych terminach, w różnych miejscach opisywany inaczej czyli dwie godziny tego dnia albo 4 godziny innego dnia, trudno się tam dodzwonić.
Towar doszedł z lekkim opóźnieniem ale byłem o tym poinformowany, co jest bardzo na plus, wiadomo, dobre oferty, sporo zamówień, zdarza się ale kontakt był ze strony sprzedawcy więc super, sprzęt też spełnił moje oczekiwania także w pełni zasłużone 5*
Zakupiłem zestaw sygnalizatorów ultima (3+1) centralka ma realny zasięg 300m a nawet kilka metrów więcej (testowane) regulacja fajna jak i ogólny stan wykonania Jedyny minus to bardzo podobne tony w sygnalizatorach przez co ciężko rozróżnić 3 wędki bez diod
Nie bede wam kolo dupy latał ale chociaz bylo sciagnac metke z chin. Normalnie na blanku : *made in china* i scisniety kołowrotek na trytytki ze slady zostaly na blanku ale ogolnie za tą tanioche to wam polece 5

Zamówienie oraz kontakt na super poziomie.

Zamówienie oraz realizacja przebiegła bez zastrzeżeń.Wysyłanie informacji na bieżąco odnośnie realizacji zamówienia.Produkt odpowiednio zapakowany. Polecam.

dobry zakup w solidnym sklepie

To już moje kolejne zakupy w sklepie zlowokazje.pl. Wszystko poszło szybko, sprawnie i bez żadnego zarzutu. Towar zgodny z ofertą w okazyjnej cenie. Polecam tu zakupy.
Wszystko gra cena dostawa towar jeszcze nie wiem bo nie używałem tzn nie pompowałem pontonu 😁

Wedka i osprzęt zgodny z opisem i dobre…

Wedka i osprzęt zgodny z opisem i dobrej jakosci polecam.
Wszystko szybko sprawnie , oraz produkt w 100% odpowiadający ogłoszeniu
Towar bardzo dobrej jakości. Nie posiada gumowatej powłoki co jest b.dobrym rozwiązaniem. Szybka dostawa zgodna z zamowieniem. Polecam. Pozdrawiam Leszek.
Bardzo dobra kije sprawdzają mi się na rzece polecam
Polecam, wszystko wg opisu, sprawnie i profesjonalnie.
Wysoka jakość produktu, super cena, sprawna i bezpieczna wysyłka. Dzięki!!!
Wszystko super sprawnie i bardzo dobra cena. Polecam
Towar ok , przesyłka kilka dni trwała ale ogólnie spoko .
Kilka dni później doszła paczka niż w opisie
szybka dostawa produkt zgodny z opisem
Dokładnie tak jak w opisie Dostawa szybka Polecam
Szybka wysyłka, dobrze, bezpiecznie zapakowane ;) polecam!

zlowokazje.pl

Witamy na Zlowokazje, sklepie internetowym dla wszystkich miłośników wędkarstwa, od młodych po starszych i od początkujących po doświadczonych. Razem z milionami innych osób dzielimy jedną pasję: Wędk...