ifriko.pl

4730 reviews since 19 sty 2015

Ważny od: 27 maj 2015
ifriko.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów i wykonania oferowanych produktów. Wielu klientów zwraca uwagę na bardzo szybką, sprawną i bezproblemową dostawę zamówień. Pozytywne opinie dotyczą także estetycznego, bezpiecznego oraz starannego pakowania zamówień. Klienci często podkreślają atrakcyjny wygląd i zgodność produktów ze zdjęciami oraz opisem. Zgodność rozmiarów z opisem jest również doceniana przez większość kupujących. Dużym atutem sklepu jest profesjonalizm i miły kontakt z obsługą firmy, a także szybki, prosty i bezproblemowy proces zwrotów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące zbyt małej oferty większych rozmiarów.

Opinieifriko.pl

Bardzo ładny garnitur . Biorąc pod uwagę cenę nie spodziewałam się tak doskonałego produktu , polecam. Świetnie zapakowany , w zasadzie nie wymagał prasowania Już w nim wystąpiłam na przyjęciu z okazji obrony pracy magisterskiej mojego syna . W sobotę zamierzam założyć go na wesele córki znajomych. Po powrocie z wesela zamierzam przyjrzeć się stronie co tam jeszcze znajdę .Podobała mi się żółta sukienka z falbankami ale zagapiłam się i wyprzedana jest już . Pozdrawiam Ofertę znalazłam na instagramie
Zamawianie w IFrico jest zawsze przyjemnością. Szybka dostawa, pięknie zapakowane i efektownie zamowienie. Jedyna rzeczą o którą bym się pokusiła to propozycja tez większych rozmiarów Modelki sa piękne i stroje tez,ale umówmy się,nie każdy ma wymiary modelowe. Dlatego warto tez pomyśleć o rozwiązaniach i propozycjach dla kobiet np.z rozmiarem 42aby także mogły poczuć się wyjątkowo i kobieco.

Wszystko super.

Komplet bluzka i spódnica jest rewelacyjny. Pięknie się prezentuje. Starannie uszyty. Materiał lekki, nie prześwituje dzięki podszewce. Kurtka- płaszczyk, dwustronna prezentuje się również pięknie. Ciepła. Z jednej strony futerko, z drugiej jakby skóra. Jest elegancka i stylowa.

Opinia na +

Funkcjonuje wszystko wspaniale, jeden mankament tylko. : doręczyciel nie dostarcza paczek do domu i nie kontaktuje sie telefonicznie, dlatego najlepiej jest dostarczac paczki do punktu serwisu jak np. W Szwecji do Postnord... odziesz wspaniała. Dziekuje. Z wyraza.i Szacunku / Keti Norrevid.
Pięknie zapakowane produkty. Szybka wysyłka i bardzo starannie uszyte sukienki,cudowne fasony, wyszczuplające. Dostaję mnóstwo komplementów. Kolory na zdjęciach są wprawdzie bardziej intensywne, ale to nie umniejsza wartości ubrań . Polecam sklep z czystym sumieniem. Sukienki i sklep zasługują na 6+!!!
Dziękuję za expresowe i bardzo profesjonalne załatwienie problemu związanego z uszkodzeniem w transporcie kupionego towaru. Nowa kurteczka dotarła do mnie zanim zwrot uszkodzonej dotarł do firmy ! SUPER 👌👏👏👏 Pozdrawiam serdecznie 🌹

Dwustronny płaszcz ALPAKA

Robiłam zakupy pierwszy raz i jestem zadowolona. Płaszcz ALPAKA rewelacja! Piękny, cieplutki, milutki, dobrze wykonany. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Wszystko super z pewnością wrócę na zakupy 🥰
Wszystko super! Przesyłka dotarła bardzo szybko. A sam płaszcz REWELACJA! Chyba nawet lepszy niż na zdjęciu. Piękny , porządnie wykonany i pięknie zapakowany. Polecam! 10/10

sweterek z alpaki

Ubrania dostarczane przez firmę są zawsze bardzo dobrej jakości. Kupiłam jasny sweterek z alpaki. Śliczny- miękki, miły, bardzo solidny i bardzo elegancki. Jestem zachwycona.
Otrzymany towar jest bardzo dobrej jakości, zgodnie z zamówieniem. Elegancko zapakowany. Bardzo szybka obsługa. Dokonałam już kilku zakupów i z pewnością będę to robiła.
Przede wszystkim towar pierwszej klasy. Gatunkowo bardzo dobre materiały. Odzież odszyta precyzyjnie. Modne propozycje i piękne kolory. Przesyłka dostarczona w tempie expresowym.
to są moje kolejne zakupy , jestem zadowolona ale niestety jeden produkt muszę odesłać .Kurtka zakupiona jest za duża i ten krój leży na mnie źle.
Piękna kurtka, ciekawy fason i grochy zawsze na czasie. Mega szybka wysyłka. Zrobiłam zamówienie ok. 14, a następnego dnia paczka była już do odebrania w paczkomacie.
Komplet świetnej jakości – materiał przyjemny w dotyku, dobrze się układa i wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach. Rozmiar zgodny z opisem. Wysyłka również na plus – szybka, sprawna i dobrze zapakowana, wszystko dotarło w idealnym stanie. Zdecydowanie polecam zakupy!
Szybka i sprawna przesyłka, ładnie spakowana. Wszystko zgodne z opisem. Dobrą jakość materiałów. Polecam serdecznie zakupy w tym sklepie.🥰
Spodnie które Państwo przysłali jestem z Nich bardzo zadowolona ,bardzo ładnie leżą. I pytają się gdzie je kupiłam:)) pozdrawiam
Robiłam zakupy pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Przesyłka spakowana bezpiecznie, kurtka super. Kontakt bardzo dobry z pewnością wrócę na zakupy
Super Kommunikation und Service.. die Ware ist TOP. Die haben mich als Kundin gewonnen. Ich werde öfters bei euch einkaufen. Danke
To już kolejne zakupy i na pewno nie ostatnie . super obsługa, kurtka super jakość i ten niepowtarzalny kolor.Polecam ifrico.
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW. UBRANIA SĄ ORYGINALNE I MAŁO SPOTYKANE. KONTAKT Z BUTIKIEM JEST NA PRAWDĘ ŚWIETNY.

• +48664707270
  • ifriko.pl
  • sklep@ifriko.pl
  • Świeszyno, POL

Witamy serdecznie na stronie www.ifriko.pl – sklep internetowy z damską odzieżą Nasza firma powstała w 2006r. Na początku zajmowaliśmy się sprzedażą odzieży damskiej w sklepach stacjonarnych na teren...