ifriko.pl

Opinie łącznie (4454) Opinie (3396) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę produktów. Produkty są najczęściej oceniane jako bardzo dobrej jakości, zgodne z opisem i zdjęciami, wykonane z dbałością o szczegóły. Opakowanie przesyłek jest często chwalone za estetykę, staranność i bezpieczeństwo produktów podczas transportu. Większość klientów uważa, że rozmiary są zgodne z tabelą i opisem. Kontakt oraz obsługa klienta oceniane są jako profesjonalne, pomocne i życzliwe. Procedura zwrotu jest postrzegana jako szybka, bezproblemowa i sprawiedliwa, co dodatkowo buduje zaufanie klientów. Klienci doceniają estetykę, oryginalność i nietuzinkowy styl oferowanych ubrań, często komplementując ich wygląd. Pojawiają się jednak pojedyncze zastrzeżenia co do zgodności rozmiarów niektórych produktów oraz sporadyczne uwagi dotyczące obsługi klienta.

Opinieifriko.pl

Komplet świetnej jakości – materiał przyjemny w dotyku, dobrze się układa i wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach. Rozmiar zgodny z opisem. Wysyłka również na plus – szybka, sprawna i dobrze zapakowana, wszystko dotarło w idealnym stanie. Zdecydowanie polecam zakupy!

Paczka dotarla bardzo szybko ,bardzo ladnie dokladnie opakowana

Paczka dotarla bardzo szybko, dobrze oakowana . Koszula bardzo ladna kolor kremowy. Wyslalam wiadomosc dotyczaca takiej samej koszuli tylko w kolorze bialym z prosba o informacje kiedy bedzie dostepna. Jestem zadowolona z przesylki.
Bluzka jest świetnej jakości – materiał przyjemny w dotyku, dobrze się układa i wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach. Rozmiar zgodny z opisem, a wykonanie bardzo staranne.Wysyłka również na plus – szybka, sprawna i dobrze zapakowana, wszystko dotarło w idealnym stanie. Zdecydowanie polecam zakupy!
Sukienka jest piękna. Rozmiar zgodny. Wykonanie eleganckie z zachowaniem detali. Sprzedający natomiast bardzo kompetenty. Zamówienie zrealizowane szybko, terminowo i na czas. Kontakt e-mailowy szczegółowy. Polecam tą firmę.
Bardzo szybka dostawa zamówienia. Komplet, który zamówiłam jest taki jak się spodziewałam. Materiał z miękkiego Teksasu leży idealnie. Dziękuję i napewno polecę koleżankom waszą stronę.
Jestem bardzo zadowolona z zakupów online. Świetna jakość ubrań, zgodność ze zdjęciami, szybka wysyłka i staranne pakowanie. Zdecydowanie jeden z najlepszych butików internetowych. Polecam!
Wszystko wspaniale Tylko kurcze łudziłam się że zmieszczę się w biuście i....niestety.Rozmiar idealny z tabeli,liczyłam że może jest te 3 cm więcej.jest cudownie bo idealnie według tabeli rozmiarów to moje łudzenie nic tu nie dało

Mój ulubiony sklep

Pięknie spakoqane. To samo opakoqanie do zwrotu nie pasujących ubrań. Zwrot bardzo prosty i szybki. Pieewsze zakupy internetowe więc będę wrać twraz częściej po zapoznaniu się z wymiarami :-)
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar dobry gatunkowo. Godny polecenia. Zmuszona jednak jestem do odesłania bomberki z uwagi na szerokość w ramionach.
Ubrania są dobrej jakości, każdy się pyta skąd kupuje ,więc Państwa polecam . Zamówiłam teraz rzeczy za więcej niż 2000 czy dostanę jakiś rabat? Katarzyna Sielaff

Firma godna polecenia

Zakup kurtki. Realizacja zamówienia prawie z prędkością światła. Produkty piękne, uszyte z bardzo dobrych materiałów a do tego wykonane z najwyższą starannością. Pierwszą musiałam odesłać ponieważ była trochę za duża. Z uwagi na fakt , że już ten produkt został wysprzedany zamówiłam inny fason . Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Teraz czekam na zwrot pieniędzy . Mam nadzieję , że i ta sprawa będzie załatwiona w sposób tak samo profesjonalny.
Bardzo ładna sukienka, ale niestety musiałam odesłać, bo fason nie jest dla mnie. Lubię zakupy w tym sklepie, bo można wybrać ładne rzeczy i ze zwrotem nie ma problemów.
Zamówienie szybko wysłane i ładnie spakowane🙃 Komplet piękny , wygląda ta jak na modelce. Wymiary podane w pełni się zgadzają. Polecam I❤️FRIKO
Lubię u was kupować z kilku powodów. Wysoka jakość materiału, starannie uszyte, a co najbardziej mi się podoba i z czym się rzadko spotykam to estetycznie zapakowany towar. Mam tylko jedną uwagę co do rozmiarówki, mało jest XL. Pozdrawiam cieplutko 🫠🫠
Bardzo dobrej jakości produkty. Szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu i bardzo polecam tym ,którzy jeszcze nieskorzystali. Pozdrawiam serdecznie 🥰❤
Jestem zadowolona bardzo uczciwy sklep wszystko jest w terminie a za zwrócony towar nie trzeba czekać na pieniądze jak to czynią inne sklepy ( IVET.PL) PONAD MIESIĄCE PO INTERWENCJI - " POLECAM SKLEP FRIKO"
Przepięknie zapakowany zakup. Długo leżał w koszyku w oczekiwaniu na decyzję o zakupie, teraz na pewno nie będzie wisiał w szafie, bo jest suuuper. Przepiekny płaszczyk.
Ekspresowa wysyłka, zamówienie starannie spakowane oraz dobrze zabezpieczone. 🥰 Komplet damski w pięknym, błękitnym kolorze, pasuje idealnie dziękuję bardzo polecam serdecznie 🩷
szybko sprawnie towar bardzo dobrej jakosci.jestem bardzo zadowolona.poza tym jest kontakt telefoniczny pani poradzi wyjasnii to tez bardzo wazne

Kolejny raz robię tu udane zakupy …

Kolejny raz robię tu z przyjemnością udane zakupy. Nawet jeśli zakup nie jest dobrany do sylwetki, to bezproblemowo załatwia się zwrot i rozliczeni.