Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i szybką wysyłkę. Produkty są najczęściej oceniane jako wysokiej jakości, solidne i starannie wykonane. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i przyjazna. Opinie na temat rozmiarów są mieszane – część klientów chwali zgodność, inni zgłaszają trudności i niedopasowanie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniestelo.pl
Zmiana modelu
Przez zmianę modelu bluzy Cherokee workwear, wyszło zamieszanie, bo bluza teraz jest dłuższa, przez to zbytnio opina miejsca poniżej talii, więc zwrócono rozmiar s , zamówiono m - jest workowate ale nic nie opina no i jeszcze dłuższa - niepotrzebnie, ale już nie zwracałam, bo zwroty kosztują, to też jest minus. Na szczęście spodnie są takie same więc rozmiar jest przewidywalny
Bardzo dobry jakościowo komplet. Jestem zadowolona I polecam.Właśnie zamówiłam jeszcze jeden
wszystko ok. zamówienie bardzo sprawnie zrealizoweane, mundurek super
Szybka wysyłka, odzież medyczna bardzo wygodna, dobrze leży, naprawdę dokładne i staranne uszycie
Bardzo wysoka jakość produktów. Błyskawiczna dostawa. Doskonały kontakt ze sprzedawcą.
Bardzo dobra oferta. Świetna realizacja zakupu 😊
Wszystkiego w porządku
Sprawna dostawa i zgodność towaru z opisem
Super 🤩
Bardzo fajne ale rozmiar za duże
Super 👍
Szybkość dostarczenia
Czas dostawy
Polecam od całego serca 💞
To już moja trzecia bluza z tego modelu, każda w innym kolorze, i kolejny zakup w tej firmie. Bluzy są wygodne, przewiewne, starannie wykonane. A dlaczego kupuję je w Stelo? Bo wiem, że zawsze będę tutaj profesjonalnie i miło obsłużona.
Jakość Premium.Rozmuar idealny. Kolor przepiękny .Szybka wysyłka. 👌