capitalbook.com.pl

Opinie łącznie (8324) Opinie (3026) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają bogatą i oryginalną ofertę książek, zwłaszcza w zakresie tematyki historycznej oraz trudno dostępnych tytułów. Doceniają również profesjonalną, uprzejmą obsługę klienta oraz szybki kontakt e-mailowy lub telefoniczny. Chwalą konkurencyjne ceny, dostępność promocji, a także staranne pakowanie przesyłek. Wyróżniają także bardzo szybką i terminową dostawę oraz czytelną, wygodną w użytkowaniu stronę internetową. Pojawiają się sporadyczne sygnały o drobnych opóźnieniach w dostawie oraz trudności z wyborem paczkomatu. Klienci sugerują także, że system wyszukiwania oraz wybór paczkomatów na stronie mógłby być bardziej intuicyjny. Wskazują czasem na potrzebę czytelniejszego systemu zniżek.

Opiniecapitalbook.com.pl

Z przyjemnością polecam tę księgarnię internetową wszystkim miłośnikom książek. Strona jest przejrzysta i intuicyjna, co sprawia, że wyszukiwanie interesujących tytułów jest szybkie i wygodne. Dużym atutem są konkurencyjne ceny oraz częste promocje. Zamówienia realizowane są sprawnie, a przesyłki docierają w krótkim czasie i są starannie zapakowane. To rzetelna i godna zaufania księgarnia, do której chętnie wracam przy kolejnych zakupach. Zdecydowanie polecam.
Z księgarnią internetową CapitalBook.pl jest wszystko w porządku. Zamówienie na wiele książek, które tu złożyłem zostało zrealizowane tak jak należy. Zatem - na podstawie moich dotychczasowych doświadczeń - mogę tę księgarnię polecić z przekonaniem każdemu, kto jest zainteresowany kupowaniem książek w taki właśnie sposób.

Polskość to normalność.

Ekspresowa dostawa. Książka aktualnie w czytaniu. W Państwa księgarni jest duży wybór książek poruszających tematy kontrowersyjne i trudne. Różnorodność asortymentu, począwszy od książek, czasopisma, gry planszowe itd. Wolność słowa jest wartością nadrzędną szczególnie teraz w niepewnych i zakłamanych czasach.

Szybkie dostarczenie książek i fatalny system bonifikat.

Na zakup 6 książek zdecydowałem się kilka dni przed świętami. W okresie przed gwiazdką, dziękuję za bardzo szybkie zorganizowanie przesyłki książek do mnie (dwa dni przed Wigilią), co pozwoliło obdarować bliskich książkami pod choinkę.Super organizacja wysyłki. Czekam z następnym zamówieniem na poprawione tłumaczenie książki Roberto de Mattei "Sobór Watykański II. Historia nienapisana". Do zauważonych mankamentów Capital Book jest system bonifikat - nie publikowany normalnie - fatalnie napisany program bonifikat - korzystają odbiorcy z dużą ilością cierpliwości i szczęścia. Pozdrawiam.
A R
Antoni R.
Bardzo dobra księgarnia posiadająca bardzo dobre pozycje promujące wartości narodowe, historyczne, gospodarcze. Niepolecam uśmiechniętym Polakom spod białoczerwonego serduszka bo niezrozumieją tematów poruszanych w tych dziełach........
Dziękuję za dobrze zabezpieczone książki kartonem oraz terminową wysyłkę. Na minus jest problamytyczny wybór paczkomatu, najbliżej zamieszkania. Można tylko wybrać podpowiadane przez mapkę (ale nie najbliżej położone adresata) paczkomaty. Nie wiem czy to brak aktualizacji mapy, czy rzeczywiście jakiś problem po stronie przeglądarki. W innych serwisach zakupowych nie mam tego problemu. Pozdrawiam. Szczęść Boże.
Wszystko co kupuje jest tak jak w życiu a nie w tv. Braun ,Mchalkiewicz, I reszta wspaniałych normalnych ludzi może wreszcie dotrze do tych ludzi co się dzieje. Choć nie bardzo w to wierzę, ale zawsze wzrośnie poziom wiedzy. Pozdrawiam
Wielokrotnie dokonywałem zakupów w CapitalBook Wszystko na czas i dobrze zapakowane Kolekcja dobrych książek dla przyszłych pokoleń bo treści w sieci z AI mogą być zmieniane do woli a historia pisana pod dyktando rządzących Pamiętajcie ,że książek nie da się podrobić można je pisać na nowo a zakazaną prawdziwą historię trzeba zachować
Dziękuję za przesyłkę - towar dotarł do mnie. Nadchodzą Święta więc będzie okazja aby przeczytać książki. Bardzo dziękuję za zakładkę. Jeśli to nie problem to prosiłbym o dołączanie zakładek to każdej zamówionej u Państwa książki. Zdaje sobie sprawę że koszty prowadzenia działalności gospodarczej w Polsce są kosmiczne dlatego przedsiębiorcy tną koszty tam gdzie mogą. Poza tym miłościwie panujący rząd nakłada co chwilę nowe obowiązki na przedsiebiorców co sprawia ze jest więcej papierologii. Wracając do książek zakupiłem egzemplarze autorstwa Leszka Żebrowskiego, który jako jeden z nielicznych pokazuje prawdę o naszej historii. Chciałbym pójść jego śladem i być może uda się wydać je w wydawnictwie Capital Book. Pozdrawiam.
Jest ok, że powiadomiliście o opóźnieniu. Liczyłem się z tym. Jednak powinna być możliwość przekierowania do innego punktu z automatu tego samego operatora itp. To tylko sugestia.

Autorzy

Bardzo lubię, gdy nazwisko autora jest na początku artykułu, a nie na końcu. I tak przed przeczytaniem zaglądam zawsze na koniec, by poznać autora. To jest jedyna rzecz, która mnie naprawdę denerwuje.
Książki wartościowe, starannie wydane z czcionką do czytania, a nie mikroskopowania z powodu bezmyślnej oszczędności. Autorzy podejmują tematy dążąc do wyświetlenia prawdy, nie pływają w zawiesinie wszelakiej poprawności. Sklep szybko zrealizował internetowe zamówienie, dużym plusem możliwość odbioru osobistego i płatność gotówką.
Bardzo dziękuję za wspaniałą obsługę. Wszystko o czasie, uprzejmy bezpośredni kontakt e-mailowy. Nadal będę kupował książki wydawane przez Państwa zespół .
Zachęcam do zakupu książek na capitalbook. Niektóre z nich powinny być dołączone do grona lektur obowiązkowych. Jeśli chodzi o jakość świadczonych usług, a mianowicie czas od zamówienia do jego realizacji, jest dla mnie, zadowalająca.
To moja pierwsza przygoda z audiobukiem. Wzrok mi się pogarsza więc dla mnie to wspaniała alternatywa

poprawcie stronę do zamówień

poprawcie sobie na stronie sposób wybierania paczkomatów. Wybór mogę dokonać, ale potem pojawia się lista 4 innych paczkomatów i jak nie wybiorę jednego z nich to zamówienie nie może byc procedowane. A jak wskażę jeden z 4 z listy - to zmienia się mój wybór paczkomatu.

Jesteśmy Slowianami

Do zakupu zachęciła mnie tematyka i nazwiska badaczy. Nasza historia jest bardzo bogata i burzliwa. Trzeba ją poznawać z wszelkich możliwych źródeł.
Ciągły kontakt mailowy o statusie zamówienia, bardzo szybka wysyłka, bezpiecznie zapakowana, książki „pachną” nowością, szczerze polecam ❤️
Szczególnie podobała mi się sprawność i profesjonalizm, z jakim otrzymałem zamówienie. To bardzo ważne i cieszę się, że nie było problemów. Z chęcią w przyszłości skorzystam z Państwa usług.
Być wiarygodnym. A to znaczy, że informacje podawane na Państwa stronie internetowej są prawdziwe. I tak np dostawa ma być w ciągu 5-ciu dni roboczych. Otrzymałem zamówione książki po mailowej interwencji po 11 dniach. Rozumiem, że mogą wystąpić tzw. sytuacje losowe, ale wtedy informujemy się o nich nawzajem. A ja otrzymałem info, że w Państwa systemie jest, że zamówienie zrealizowane, a klient nic nie otrzymał. A więc u niego ta „realizacja" ma całkiem inny wymiar.