Klienci bardzo często chwalą szybki i sprawny proces dostawy oraz terminowość realizacji zamówień. Podkreślają szeroki wybór, unikalność i wartość tematyczną oferowanych książek. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, uprzejma i godna zaufania. Doceniane jest również staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Część klientów pozytywnie ocenia ceny i promocje. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące przejrzystości systemu bonifikat. Sporadycznie zdarzają się krytyczne opinie o niektórych publikacjach. Kilku klientów napotkało trudności z wyborem paczkomatu lub obsługą aplikacji, co wpływa na komfort zakupów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniecapitalbook.com.pl
Tak trzymać
Szybko, sprawnie, bardzo miło.
Polskość to normalność.
Szybkie dostarczenie książek i fatalny system bonifikat.
- +48533496436
- capitalbook.com.pl
- sklep@capitalbook.pl
- Warszawa, POL
Początki księgarni sięgają 2005 roku a była to "bazarowa sprzedaż" na spotkaniach. W 2012 roku stworzyliśmy Wydawnictwo Capital. Przez dziesięć lat wydaliśmy blisko 120 publikacji. Nie boimy się wyda...