capitalbook.com.pl

8615 reviews since 28 lip 2020

Klienci bardzo często chwalą szybki i sprawny proces dostawy oraz terminowość realizacji zamówień. Podkreślają szeroki wybór, unikalność i wartość tematyczną oferowanych książek. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, uprzejma i godna zaufania. Doceniane jest również staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Część klientów pozytywnie ocenia ceny i promocje. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące przejrzystości systemu bonifikat. Sporadycznie zdarzają się krytyczne opinie o niektórych publikacjach. Kilku klientów napotkało trudności z wyborem paczkomatu lub obsługą aplikacji, co wpływa na komfort zakupów.

Opiniecapitalbook.com.pl

Bardzo szybka dostawa no i oczywiście świetna książka z pewnością do was wrócę
Ciekawa i niepowtarzalna oferta księgarni. Szybka realizacja zamówienia.
Dziękuję za przesyłkę - towar dotarł do mnie. Nadchodzą Święta więc będzie okazja aby przeczytać książki. Bardzo dziękuję za zakładkę. Jeśli to nie problem to prosiłbym o dołączanie zakładek to każdej zamówionej u Państwa książki. Zdaje sobie sprawę że koszty prowadzenia działalności gospodarczej w Polsce są kosmiczne dlatego przedsiębiorcy tną koszty tam gdzie mogą. Poza tym miłościwie panujący rząd nakłada co chwilę nowe obowiązki na przedsiebiorców co sprawia ze jest więcej papierologii. Wracając do książek zakupiłem egzemplarze autorstwa Leszka Żebrowskiego, który jako jeden z nielicznych pokazuje prawdę o naszej historii. Chciałbym pójść jego śladem i być może uda się wydać je w wydawnictwie Capital Book. Pozdrawiam.
Proszę o wydanie Rozmow przy Stole A.Hitlera bo to przybliży politykę EU
Jest ok, że powiadomiliście o opóźnieniu. Liczyłem się z tym. Jednak powinna być możliwość przekierowania do innego punktu z automatu tego samego operatora itp. To tylko sugestia.

Gorąco polecam.

Moje doświadczenia z wydawnictwem są jak najlepsze. Nie mam żadnych uwag co do obsługi, czy też jakości wydawnictw. Pozdrawiam serdecznie.
Przesyłka dotarła. Pięknie dziękuję. Pozdrawiam
Po raz kolejny korzystam z tej księgarni wysyłkowej. Profesjonalna, z dobrymi i wartościowymi książkami i z szybką wysyłką. Dziękuję i polecam.
Szybka dostawa,porządnie zabezpieczone przesyłki.
Polecam,szybka realizacja zamówienia
Szybka obsługa i wysyłka. Polecam

Solidny serwis i sprzedaż

Książki otrzymałem praktycznie następny dzień. Dziękuję.
książki pomagają Narodowi Polskiemu, mieć narodowość i być narodem Polski.

Autorzy

Bardzo lubię, gdy nazwisko autora jest na początku artykułu, a nie na końcu. I tak przed przeczytaniem zaglądam zawsze na koniec, by poznać autora. To jest jedyna rzecz, która mnie naprawdę denerwuje.
Świetne książki są w tym wydawnictwie.
Polecam księgarnię internetową wydawnictwa CapitalBook.pl. Znakomite książki i ich autorzy! Oby tak dalej!

Interesują mnie tematy poruszane tylko w Waszym Wydawnictwie…

Interesują mnie tematy poruszane tylko i wyłącznie w Waszym Wydawnictwie
Szybka wysyłka, sklep godny zaufania.
Książki wartościowe, starannie wydane z czcionką do czytania, a nie mikroskopowania z powodu bezmyślnej oszczędności. Autorzy podejmują tematy dążąc do wyświetlenia prawdy, nie pływają w zawiesinie wszelakiej poprawności. Sklep szybko zrealizował internetowe zamówienie, dużym plusem możliwość odbioru osobistego i płatność gotówką.
Świetna współpraca. Dostawa szybka, bez żadnych problemów. Polecam wydawnictwo

Początki księgarni sięgają 2005 roku a była to "bazarowa sprzedaż" na spotkaniach. W 2012 roku stworzyliśmy Wydawnictwo Capital. Przez dziesięć lat wydaliśmy blisko 120 publikacji. Nie boimy się wyda...