polcaratdesign.pl

Opinie łącznie (1265) Opinie (300) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają wysoką jakość wykonania, trwałość oraz piękny, stylowy wygląd biżuterii. Pozytywne opinie dotyczą również szerokiego asortymentu i różnorodności dostępnych wzorów. Większość klientów chwali profesjonalną, pomocną i miłą obsługę oraz szybki kontakt ze sklepem. Dużym atutem są również szybkie i sprawne dostawy, a także staranne i estetyczne pakowanie produktów. Jednocześnie pojawiają się sporadyczne zastrzeżenia co do firmy kurierskiej oraz sugestie dotyczące dodatkowego zabezpieczenia przesyłek. Niektórzy klienci wskazują na braki niektórych modeli i rozmiarów biżuterii, a także na limitowaną dostępność wybranych produktów.

Opiniepolcaratdesign.pl

Terminowo zrealizowane zamówienie. Kolczyki z perłami naturalnymi pięknie wykonane.
Bardzo szybka realizacja, świetny kontakt, szybka odpowiedź na zapytanie, bardzo dobra współpraca.
Pierścionek przepiękny. Szybka realizacja,dobrze zabezpieczony produkt. Polecam firmę.
Super pierścionek ładnie wykonany polecam ze sprzedawcą też bardzo dobry kontakt
Biżuteria Ładne wykonanie, realizacja zamówienia sprawna, bez uwag
A S
Anna S.

Bransoletka srebrna z turkusami

Bransoletka pięknie wykonana. Przesylka szybko dostarczona, pięknie zapakowana biżuteria. Polecam zakupy w tym sklepie internetowym.
Szybka dostawa, produkt zgodny ze zdjecuami ze strony, polecam

pakowanie

Produkty ok tylko sposób pakowania moglby byc lepszy. Warto byłoby zabezpieczyć pudełko z biżuterią w dodatkowa ochronę bo kurierzy różnie traktują paczki. Pakowanie tylko w pudełeczka i kopertę to za mało.

Odpowiedź ze sklepu polcaratdesign.pl

Dziękujemy za opinię, zdajemy sobie z tego sprawę, że nie jest idealnie. Próbowaliśmy innych rozwiązań jednak koperty bąbelkowe nie generują tyle kosztów i zasobów co wypełniane oraz zaklejane kartoniki. Jesteśmy małą rodzinną firmą i do tego musielibyśmy zatrudnić dodatkową osobę, a to mogłoby wpłynąć na ceny produktów. A tego byśmy przecież nie chcieli :) Pozdrawiamy serdecznie!

Zakup pierwcionka z koralem i naszyjnik z korala

Polecam szybka i sprawna dostawa. Obsługa bardzo pomocna.

Odpowiedź ze sklepu polcaratdesign.pl

Dziękujemy za miłe słowa :) Pozdrawiamy serdecznie!
T S
Teresa S.

Kolczyki z mlecznym bursztynem WOW!!!

Kolczyki z mlecznym bursztynem są śliczne. Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu i czekam na naszyjnik z tym samym wzorem. Polecam, wyglądają uroczo!!
Wszystko jest ok.
Robienie zakupów w Waszym sklepie,to czysta przyjemność. Biżuteria jest stylowa i bardzo starannie wykonana. Przesyłkę dostarczacie szybko, starannie zapakowaną
Pierścionek bardzo ładny, wykonany solidnie. Robi wrażenie. Wywołał dobre wspomnienia o firmie Orno. Polecam

Jestem zadowolony.

Szybka realizacja, świetny kontakt na linii klient- sprzedawca. Pierścionek pięknie wykonany. Nic dodać, nic ująć . Polecajka!
Koror ioprawa kamienia

Można lepiej

Brak etykiety załączonej do biżuterii z próbą srebra oraz kamienia, brak weryfikacji czy dwa kolczyki pasują do siebie wzorem - jeśli wysyłam jeden labladoryt szary to drugiego nie daję czarnego tylko szukam podobnego. Na prezent odpada. W kwarcu w jednym kolczyku drobny odprysk.

Odpowiedź ze sklepu polcaratdesign.pl

Dzień dobry, dziękujemy za wiadomość. Zgadza się, nie dołączamy metek, do biżuterii dodajemy elegancką kartę potwierdzającą jakość biżuterii. Są też nabite imienniki (przez Urząd Probierczy) i próby srebra. Wybierając naturalną biżuterię musimy wziąć pod uwagę, że każdy kamień jest inny i unikatowy. My staramy się dobrać jak najbardziej podobne, jednak czasami mogą się delikatnie różnić. Jeżeli produkt ma być idealnie dopasowany to proponujemy cyrkonie lub kryształy. Podobnie jeśli chodzi o ich całkowitą gładką powierzchnię - w przypadku kamieni naturalnych jest to ich problem ale zarazem urok - że nie są gładkie jak plastik. Natomiast jeżeli cokolwiek się nie podoba, to nie ma problemu ze zwrotem lub wymianą. Zachęcamy do kontaktu, gdyż zadowolenie Klienta stawiamy zawsze na pierwszym miejscu. Pozdrawiamy serdecznie!