polcaratdesign.pl

Opinie łącznie (1334) Opinie (355) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania biżuterii oraz staranność detali. Wygląd biżuterii, jej piękno i unikalne wzornictwo są często podkreślane przez klientów jako wyjątkowe. Szybkość i sprawność dostawy są często doceniane. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo pomocna, profesjonalna i przyjazna. Klienci często podkreślają łatwość i szybkość kontaktu ze sprzedawcą, co buduje pozytywne doświadczenie zakupowe. Opakowanie produktów jest często chwalone za estetykę i bezpieczeństwo. Sporadycznie pojawiają się uwagi do firmy kurierskiej, a także jedna uwaga dotycząca potrzeby dodatkowej ochrony opakowania.

Opiniepolcaratdesign.pl

Wyrób piękny ,taki jak w opisie .Dostawa szybka .
Piękny towar o unikalnym stylu i wzornictwie.

Śliczna biżuteria

Vintage ale i oryginalność, solidne wykonanie, piękno

Odpowiedź ze sklepu polcaratdesign.pl

Dziękujemy za miłe słowa. Pozdrawiamy!
Moje 3 zamówienie z tej firmy. W kolekcji 4 piękne pierścionki z egzotycznym kryształkiem. Jakość wykonania, detale, trwałość. Na palcu od kilku lat bez potrzeby ingerencji złotnika. Bardzo efektowny produkt przyciągający oczy gapowiczów.

Odpowiedź ze sklepu polcaratdesign.pl

Dzień dobry, dziękujemy pięknie za opinie! Takie wiadomości dodają nam otuchy i wsparcia. Zawsze cieszy nas gdy Klientka/Klient są zadowoleni a biżuteria zdobi - w tym przypadku dłonie. Życzymy wszystkiego dobrego i pozdrawiamy!
Szybka wysyłka. B.ładna gatunkowo biżuteria

Kolczyki i pierścionek z bursztynem

Jestem bardzo zadowolona z kolczyków i pierścionka, które u Państwa kupiłam. Od jakiegoś czasu poszukiwałam biżuterii z bursztynem i wreszcie Państwa produkty zwróciły moją uwagę. Trochę się obawiałam zakupu biżuterii przez internet, ale nie zawiodłam się. Przesyłka dotarła szybko. Dziękuję za udaną transakcję.

Odpowiedź ze sklepu polcaratdesign.pl

Dziękujemy pięknie za miłe słowa. Dokładamy wszelkich starań by biżuteria cieszyła oczy (i osoby noszącej i przechodniów) przez jak najdłuższy czas, a i by biżuteria dotarła po zamówieniu jak najszybciej. Życzymy wszystkiego dobrego i pozdrawiamy serdecznie!
Zamówienie bez problemów. Szybka wysyłka . Polecam wszystkim.
Bardzo szybka dostawa, komplet przepiękny . Dziękuję pięknie i polecam z całego serca .

Odpowiedź ze sklepu polcaratdesign.pl

Dziękujemy za miłe słowa i pozdrawiamy również z całego serca! :)
Szybkość płatności
Polecam, wszystko szybko i sprawnie. Dobra cena .
Pierścionek bardzo piękny. Świetna obsługa klienta. Bardzo szybka wysyłka. Polecam zakupy.
sprawnie i szybko bez problemów
Bardzo ładna i solidnie wykonana biżuteria.
Bardzo ładna i ekegancko zapakowana zawieszka
Profesjonalna obsługa klienta. Sklep z dużym asortymentem.
Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka. Zamiowionw rzeczy bardzo dobrej jakości.

Odpowiedź ze sklepu polcaratdesign.pl

Dziękujemy za miłe słowa! Jako niewielka rodzinna firma staramy się by ta jakość produktu była jak największa i by biżuteria mogła jak najszybciej cieszyć oko :) Pozdrawiamy serdecznie!
Piękna bransoletka kupiona na prezent, obdarowana osoba jest oczarowana podarunkiem🤗
Witam , pierścionek jest prześliczny , nie jest pierwszy w mojej kolekcji , ale kamień jest cudowny
Pierścionek piękny. Tylko rozmiar trochę za duży wzielam. Czy byłaby możliwość wymiany na mniejszy? Jaki byłyby koszt?

Odpowiedź ze sklepu polcaratdesign.pl

Dzień dobry, oczywiście można wymienić na mniejszy. Proszę odesłać ten i załączyć informację jaki rozmiar mamy przygotować. Pozdrawiamy!
Jestem bardzo zadowolony