Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo szybką dostawę i realizację zamówień. Jakość produktów i materiałów jest często oceniana jako bardzo dobra, zgodna z opisem i oczekiwaniami. Klienci doceniają profesjonalną, sprawną i miłą obsługę oraz łatwość kontaktu. Podkreślają także, że produkty są zgodne z opisem i zamówieniem, co budzi ich zaufanie. Dodatkowo, zauważają staranne i bezpieczne pakowanie zamówień, co minimalizuje ryzyko uszkodzeń.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklepplastyczny24.pl
Zamówienie dotarło bardzo szybko, jestem zadowolona z zamówionych produktów i z chęcią jeszcze tu powrócę by coś zamówić. Pozdrawiam
Super sklep sprawna wysyłka towar pierwsza klasa. Wysyłka pobraniowa również na wielki plus w dzisiejszych czasach gdzie każdy robi łaskę. Polecam!
Materiały i ich jakość idealna do oczekiwań, a do tego przesyłka ekspresowa. Super :)
Wszystko w porządku
Wysyłka bardzo szybka, farba do odzieży bardzo dobrej jakości, przejrzysty sposób zamawiania materiałów. Mogę z czystym sumieniem polecić Państwa sklep 😃
Dziękuję za profesjonalną gumkę do ścierania pasteli i bloki różnych firm i formatów do olejnych. Jestem bardzo zadowolona, też za urodzinowy rabat. Z wyrazami szacunku malująca portrety ludzi i kwiaty i inne Aleksandra
Produkty zgodne z zamówieniem, bardzo szybko wysłane
Polecam zakupy w Sklep Plastyczny 24. Profesjonalna obsługa i bardzo szybka realizacja zamówienia.
Złoty medal za czas realizacji zamówienia.
Farby do tkanin
Szybka wysyłka. Farby rewelacyjne, dobrze kryją, są wydajne . POLECAM.
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, duży asortyment do wyboru, atrakcyjne cenowo gotowe zestawy :)
Złożyłem duże zamówienie, mnóstwo drobnicy ale i produktów delikatnych. Zamówienie zrealizowane bez choćby jednej pomyłki, wszystko dotarło w całości a i jakość zgodna z oczekiwaniem. Sklep godny polecenia.
Wszystko w porządku , zgodnie z oczekiwaniami
Rzetelny sprzedawca, polecam
Szybka dostawa. Zgodne z opisem.
Towar ok. Szybka dostawa. Polecam
Bardzo sprawna i szybka obsługo. polecam serdecznie :)
szybka i sprawna realizacja zamówienia - zachęta do twórczego korzystania z zamówionych materiałów
Dobrze zapakowana przesylka