Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, zarówno pod względem materiałów, jak i wykonania. Klienci bardzo często podkreślają estetykę, piękny wygląd oraz design torebek. Wiele opinii odnosi się do bardzo szybkiej, sprawnej i bezproblemowej dostawy produktów. Opinie często podkreślają profesjonalizm, uprzejmość i pomocność obsługi klienta. Część klientów zwraca uwagę na praktyczność, pojemność oraz przemyślane rozwiązania w torebkach. Klienci doceniają staranne i bezpieczne pakowanie zamówień, choć pojawiają się pojedyncze sugestie poprawek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniecholewinski.com
Piękna torebka,
Starannie wykonana, cudowny kolor, pokrywa się ze zdjęciem, w przypadku bordowej kolor był raczej inny bardziej fiolet niż bordo. Także prosimy o lepsze zdjęcia produktów. Wykonanie bardzo staranne, warto również zwrócić uwag na zabezpieczenie do transporty, wewnątrz pudełka należy dodać np. foli bąbelkową aby produkt nie ocierał się. tu tylko jedna gwiazdka. Dziękuję za mozliwośc zakupu w przedsprzedaży - dzięki temu mam wymarzoną torebkę :)
Model „CALDARO” jest bardzo funkcjonalny – posiada przemyślane kieszonki i odpowiednią ilość miejsca na najpotrzebniejsze rzeczy, dzięki czemu sprawdza się zarówno na co dzień, jak i na bardziej formalne okazje. Dodatkowym atutem jest klasyczny design, który nie wychodzi z mody i łatwo dopasowuje się do różnych stylizacji.
To inwestycja w jakość, wygodę i styl – torebka prezentuje się luksusowo, a przy tym jest praktyczna i wygodna w użytkowaniu.
Najwyzsza jakość towaru.
Przepiękna torba Super wyrób bardzo fajnie że torba jest specjalnym woreczku natomiast jedyną małą rzecz którą bym dodała to wypełniacz do samego kartonika po to żeby ta torba nie przemieszczała się w pudełko a jednocześnie żeby otwierając taki wspaniały prezent/podarek wyglądało to fajnie Poza tym torba jest obłędna
Bardzo dobry kontakt i produkt
Bardzo dobry kontakt, napisałam, że ze względu na wyjazd zależy mi na czasie aby przesyłka szybko do mnie trafiła i tak też się stało. Dodatkowo otrzymałam miły e-mail z informacją, że przesyłka została wysłana. Sama torebka jest bardzo ładna i dobrze uszyta. Za tak małe pieniądze to bardzo dobra jakość. Polecam.
5 gwiazdek za realizację oraz jakość produktu …
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona obsługą klienta. Sklep zrealizował moje zamówienie bardzo szybko. Dołożono wszelkich starań, aby torebka dotarła na czas(urodziny siostry :) ).
Jakość produktu spełniła oczekiwania siostry i otoczenia.
Zamówiłam w poniedziałek Marceddi i Marceddi mini w kolorze czarnym, w środę były już u mnie, błyskawiczna wysyłka, profesjonalnie zapakowane, a torebki są obłędne i ten zapach skóry, jakość wykonania , cena , polecam 🤩
Poproszę o rabat bo zamierzam kupować u Państwa kolejne torebki. Są świetne. To mój drugi zakup i jestem bardzo zadowolona. Świetna korelacja ceny do jakości. Dziękuję ślicznie, serdecznie pozdrawiam!!!
Agnieszka Deka-Malijewska
agnieszka.deka@wp.pl
+48 694 585 947
Torebka piękna! Dostawa bardzo szybka i bez zarzutu
Dostawa bardzo szybka i bez zarzutu. Torebka dobrej jakości i taka jak w opisie. Kolor piękny na wiosnę-jasny toupe a może to popielaty??:)Nie za mała i nie za duża. Sztywna i trzyma ładną formę.
Torba piękna o fakturze plecionki, rudy brąz. Na początku żałowałam, że nie jest to prawdziwa plecionka, ale taka jest bardziej wytrzymała. Brakuje mi tylko więcej kieszonek w środku i byłaby idealna. Mam nadzieję, ze będzie to zakup na lata.
Torebka jest pięknie wykonana. Jeden bok jest delikatnie za wysoki i utrudnia zamykanie zamka. Chętnie skorzystałabym z dodania metalowych nóżek do torebki, gdyby był taki wariant.
Bardzo dobrej jakości produkty. Zamówienie obejmowało kilka produktów. Jeden z nich okazał się niedostępny. Obsługa sklepu szybko przekazała mi informację i możliwości rozwiązania problemu. Przesyłka dotarła szybko.
Torebka wyglądała jakby wróciła ze zwrotu. W pudełku luzem leżała metka i torba z tkaniny w którą torebka powinna być zapakowana. Torebkę zostawiam, bo jest w nienaruszonym stanie i nie nosi śladów użytkowania, niemniej jednak niesmak pozostał...
Sprawne zamówienie i dostarczenie. Torebki śliczne, wykonane z dbałością o szczegóły. Mam nadzieję, że jakość idzie w parze z urodą produktu ale o tym przekonam się w użytkowaniu
Torebka jest bardzo ładna, w pięknym kolorze zdumiona nieco wykończeniem- konkretnie bardzo ostrymi ktawefziami na wykończeniu skóry paska i samej torebki…
Ale i tak mi się podoba pomimo, że haczy się o swetry i kurtki wełniane
Torebka jest idealna. Od razu w użytkowaniu zdała test wygody, swobody, po prostu pasuje do mnie, do mojego stylu życia. Fantastyczna na co dzień, do ręki, na ramię, przez ramię na ukos. Miękka i solidna.
Torebka jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu. Przesyłka dotarła błyskawicznie, pięknie opakowana i zabezpieczona przed uszkodzeniem. Skóra bardzo dobrej jakości. Szczerze polecam.
Cudo
Bardzo dziękuję za tak piękną torebkę, brakowało w niej paska, po kontakcie ze sklepem za dwa dni przysłali mi brakujący element 😊 to się bardzo ceni.
Skórzana torebka
Piękna skórzana torebka za bardzo przystępną cenę. Bardzo szybka wysyłka. To mój pierwszy zakup, ale na pewno nie ostatni. Już mam upatrzone kolejne modele.
Torebka przepiękna, jakość premium. Bardzo ładnie się prezentuje.
Bardzo dobrze wydane pieniądze.
Zastanawiam się nad tym samym modelem ale w innym kolorze.
Naprawdę polecam.
Paola Grande Plus
Ogólnie torebka jest ok, zostawiłam ją sobie. Ale już pierwszego dnia przeszkadzały mi ostre ranty torebki, które drapią dłoń przy wkładaniu czy wyjmowaniu. Trzeba uważać, a to niekomfortowe. Ale sklep spoko, pewnie tu wrócę.