Opinie łącznie (4302) Opinie (1293) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 18 gru 2020

parasol.com.pl/pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania, trwałość i materiały parasoli, podkreślając ich przewagę nad konkurencją. Wielu klientów podkreśla wyjątkową trwałość i odporność parasoli na trudne warunki pogodowe oraz wieloletnie użytkowanie. Klienci często wyrażają zadowolenie z estetyki i eleganckiego wyglądu parasoli, doceniając także szeroki wybór kolorów. Klienci w większości pozytywnie oceniają bardzo szybką i sprawną dostawę oraz bezproblemową realizację zamówień. Opinie klientów o obsłudze są zdecydowanie pozytywne, z naciskiem na profesjonalizm, uprzejmość i sprawność realizacji zamówień. Klienci doceniają łatwość dopasowania produktów do własnych potrzeb oraz precyzję wykonania poszycia i rozmiarów.

Opinieparasol.com.pl

Wasze parasole moja rodzina używa od lat , często były też przekazywane w formie prezentów dla znajomych ( z okazji bez okazji). To parasole mocne i dobrze wykonane na niejedną poważną ulewę. Teraz niestety straciłem dostęp do Waszych produktów bo sklep w którym się zaopatrywalismy w Wasze produkty został zamknięty dlatego spróbowałem przez Wasz sklep internetowy . Jedyne co mnie martwi to brak dostępu do pełnej oferty . Dziękuję za Wasze produkty bo naprawdę są warte swojej ceny.

Piękne parasole - klasyczne i wytrzymałe - gwarancja 3 lata

Super sklep :)! Natrafiłam na niego przypadkiem przy pojawieniu się konieczności zakupu parasola dla naszej rodziny. Jeśli mam tylko taką możliwość to wybieram sklepy polskich producentów. Tym razem również szukałam w pierwszej kolejności rodzimych firm i natrafiłam na Fabrykę Parasoli Parasol. Mam świadomość, że można chociażby w Rossmannie kupić za parę złotych (chociaż też nie tak tanio bo prawie 40 zł) parasol ale zakładając, że będzie to zakup na lata i będziemy z niego korzystać całą rodziną, zdecydowałam się na solidniejszy egzemplarz. To pierwszy nasz zakup w tym sklepie ale zazwyczaj mam dobre doświadczenia z naszymi lokalnymi firmami. Dodatkowo po przeczytaniu pozytywnych opinii w Google oraz informacji na stronie o przeprowadzonych badaniach dotyczących wytrzymałości na mocny wiatr (który często wykręca i definitywnie niszczy marketowe parasolki), wybór padł na dwa parasole: 1. Parasol rodzinny XXL, Parasol RA-130 / Secret Service Jest rzeczywiście duży. Mój mąż jest wysoki i dobrze zbudowany więc pod standardowym parasolem nie byliśmy w stanie oboje się schować przed deszczem. Pod Parasolem Rodzinnym nie ma z tym żadnego problemu. Mąż był zachwycony, że w końcu może iść normalnie wyprostowany. Parasol wygląda bardzo solidnie i elegancko. Na pierwszy rzut oka widać, że jest starannie wykonany. 2. Parasol z lamówką granatową - Carbon Steel 80 km/h Sportowy parasol, który z założenia ma schować się z torebce czy być dyskretnie schowany w schowku w aucie czy innym małym miejscu. Ten z kolei mnie bardziej przypadł do gustu ze względu właśnie na swój mały rozmiar, funkcję składania i rozkładania za pomocą przycisku. Ten egzemplarz również wygląda elegancko i ładnie prezentuje się w dłoni a materiał użyty do obicia rączki umożliwia utrzymanie stabilnego uchwytu. Parasole mają gwarancję 3 lata, są wykonane w polskiej Fabryce Parasoli, solidnie wykonane i testowane, aby zapewnić kupującym produkt wytrzymały i dobrej jakości, paczka wysłana szybko i dobrze zapakowana - myślę, że to są w skrócie argumenty, które mogą zachęcić Was do zakupów w tym sklepie. Ja jestem zadowolona. Parasole na pewno wytrzymają nam przez długie lata więc będę polecać produkty innym :)
Witam serdecznie , mam kilka parasoli z waszej firmy ostatnio kup[iony na wymianę bo taki sam się już napracował , ale nie był oszczędzany codziennie w plecaku przez kilka lat mi towarzyszył i byłem zadowolony dla tego postanowiłem wymienić parasol a nie zmieniać firmy . Jak mogę mieć drobną sugestię dotyczy ona bezpieczeństwa na drodze , tak mi się wydaje , może można by lamówkę zrobić z materiału odblaskowego , . ale to tylko sugestia . Pozdrawiam serdecznie.
To nie jest pierwszy mój parasol z waszej FIRMY . Osobiście uważam że jesteście jednym z lepszych producentów parasoli . Jak mogę to mam taką sugestię czy istnieje możliwość aby lamówki były z materiału odblaskowego . Jak wiadomo parasole się używa w złych warunkach i często zasłaniają widoczność a taki drobny element odblaskowy był by może jakimś zabezpieczeniem bezpieczniejszego poruszania się po drodze . Pozdrawiam serdecznie i jak by taki był to dajcie znać chętne kupię sobie jeszcze jeden .

Jakość produktu top

Takiego parasola szukałem długo. Duży, solidny i bardzo ładny. Wierzę, że będzie dobrze służył przez lata. Nie ma porównania do parasoli kupowanych gdzieś w marketach - zupełnie inna jakość, którą czuć w rękach już od pierwszego chwycenia. Obsługa również na duży plus - bardzo szybka realizacja zamówienia. Szczerze polecam.
Z parasoli firmy Parasol korzystam od lat. To świetny jakościowo produkt. Niestety zgubiłam poprzedni model, więc była okazja do zakupu nowego. Zamiast praktycznie jednorazowych chińskich parasoli mam jeden konkretny. Bogaty wybór kolorystyki, rewelacyjne otwieranie i zamykanie klik- klik stanowią, że parasol z firmy Parasol będzie służył na długie lata. Szczerze polecam 😊
Jestem bardzo zadowolona z zakupu parasolek. Produkt jest zgodny z opisem, starannie wykonany i dobrej jakości. Przesyłka dotarła szybko, a cały proces zakupu przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Zdecydowanie polecam ten sklep za profesjonalną obsługę i wysoką jakość oferowanych produktów. Na pewno wrócę na kolejne zakupy!
Parasol jest bardzo mały, wygodny, lekki. Idealny do torebki, małego plecaka. Mam juz jeden parasol tej polskiej firmy i wiem że są bardzo dobrze zrobione, wytrzymałe. Nie trzeba kupować nowego parasola po każdym silnym wietrze. Bardzo polecam.
Kupiliśmy parasol męski i składaną parasolkę damską „mini”. Parasol męski bardzo elegancki, solidnie wykonany. Parasolka damska po złożeniu na tyle mała, że bez problemu mieści się nawet w niewielkiej torebce. Dostawa błyskawiczna, przy dwóch parasolach bezpłatna. Porządna polska firma, tak trzymać dalej :).
Dobry materiał i wymiar.Kolor bardzo ładny .Brak jednak paska do wiązania czasy, do rury stelarza parasola,który występuje w oryginale.Pomaga on w utrzymaniu parasola na wietrze,pasek stabilizuje czasze podczas podmuchów wiatru.W zamienniku jest tylko sznurek, do związywać złożonego parasola.Mimo to zostawiam, bo zamiennik jest solidnie wykonany .
Parasol jest nie tylko elegancki, ale również naprawdę solidnie wykonany. Połączenie eleganckiego wyglądu i porządnej jakości. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. ☂️✨
Bardzo dobre parasole -solidne, lekkie i dobrze wykonane. Ładnie wyglądają i sprawdzają się podczas deszczu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, polecam!

Super parasole

Posiadam parasol tej firmy od 20 lat i wciąż mi służy. W związku z tym zdecydowałam się na zakup kolejnych. Zakupy poszły sprawnie, bardzo szybka dostawa. Polecam.
Kilkakrotnie kupowałam parasole tego producenta, poza pierwszym zamówieniem dla siebie - małe parasole osobiste i duży parasole rodzinny, zamawiałam dla Rodziny i znajomych. Wszystkie parasole od lat są sprawne i niezawodne.
Jestem pod wrażeniem, parasol jest porządnie wykonany. W niedługim czasie zamierzam wrócić i kupić kolejny parasol tej firmy. Polecam
Bardzo się podoba zwlaszcza automatyczne otwieranie i zamykanie mając problemy z dłońmi no i sam materiał z jakiego jest wykonany i 3-y letnia gwarancja SUPER
Poręczny, wygodny i duży będzie chronił przed deszczem nawet 2 osoby. Dobra jakość materiałów. Zobaczę jak będzie w eksploatacji.
To już 3 zakup parasoli Waszej marki na przestrzeni kilkunastu lat. Żaden się nie zepsuł mimo wielu lat użytkowania. Większość była zgubiona. Jakość i wzory świetne, słaba dostępność magazynowa w sklepie on-line. Sam proces zakupowy bez uwag.
Zamówiony parasol zgodny z zamówieniem. Szybka i sprawna dostawa. Nie miałem jeszcze okazji sprawdzić jak zachowuje się przy silnym wietrze.

Polecam.

To już kolejny mój zakup. Poprzednie parasole po wielu latach wciąż działają, ale miałam ochotę na zmianę. Bardzo wytrzymałe na pogodę. Doskonała jakość. Ekspresowa wysyłka.

• +48343666999
  • parasol.com.pl/pl