Ważny od: 6 cze 2023Ważny
Wielu klientów wyraża ogólne zadowolenie z zakupu i poleca sklep innym. Jakość i wygląd produktów są szeroko komentowane, z przewagą pozytywnych opinii. Obsługa klienta jest często oceniana pozytywnie, szczególnie podkreślany jest profesjonalizm oraz dobry kontakt. Proces zamawiania jest chwalony za przejrzystość, a także pojawiają się pozytywne komentarze na temat sprawnej i szybkiej dostawy. Jednocześnie klienci sygnalizują również opóźnienia w dostawie oraz trudności z finalizacją zamówienia. Pojawiają się także uwagi dotyczące wad produktów oraz podzielone opinie na temat obsługi klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesuperkrzesla.pl
Dziękujemy za ocenę 5/5! ⭐⭐⭐⭐⭐
Ok Polecam
Odpowiedź ze sklepu superkrzesla.pl
Dziękujemy za ocenę 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ zapraszamy ponownie!
Super wygodne i bardzo ładne, warto
Dziękujemy za ocenę 5/5 i pozytywną opinię! ⭐⭐⭐⭐⭐
Odpowiedź ze sklepu superkrzesla.pl
Dziękujemy za ocenę 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ zapraszamy ponownie!
Super krzesło
Zamówiłam 1 na próbę, ale spełniło moje oczekiwaniami i zamówiłam jeszcze kilka
Odpowiedź ze sklepu superkrzesla.pl
Dziękujemy za ocenę 5/5! ⭐ Bardzo się cieszymy, że produkt spełnił Pani oczekiwania na tyle, że zdecydowała się Pani zamówić kolejne sztuki 😊 To dla nas najlepsza rekomendacja!
Odpowiedź ze sklepu superkrzesla.pl
Dziękujemy za ocenę 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Zapraszamy ponownie!
Odpowiedź ze sklepu superkrzesla.pl
Dziękujemy za ocenę 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Zapraszamy ponownie!
Krzesła za wysokie,nie kupiłabym drugi raz
Odpowiedź ze sklepu superkrzesla.pl
Dziękujemy za opinię. Zauważyliśmy jednak, że zakup dotyczył puf, natomiast komentarz odnosi się do krzeseł. Być może opinia została dodana omyłkowo do niewłaściwego produktu. Prosimy o weryfikację, a w razie jakichkolwiek uwag dotyczących zakupionych puf zachęcamy do kontaktu z naszym sklepem — chętnie pomożemy. 😊
Szybka i darmowa wysyłka
Odpowiedź ze sklepu superkrzesla.pl
Dziękujemy za ocenę 5/5! ⭐ Cieszymy się, że szybka i darmowa wysyłka spełniła Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie! 😊
Wszystko ok
Odpowiedź ze sklepu superkrzesla.pl
Serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę! ⭐ Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z zakupu. Mamy nadzieję, że produkt będzie służył przez długi czas 😊
Odpowiedź ze sklepu superkrzesla.pl
Świetnie przedstawiony produkt. Czekam na przesyłkę. Mam nadzieję, że krzesła spełnią moje oczekiwania :)
Odpowiedź ze sklepu superkrzesla.pl
Dziękujemy za 5⭐ i miłe słowa! 😊 Bardzo się cieszymy, że prezentacja produktu się spodobała. Trzymamy kciuki, żeby krzesła w pełni spełniły Pani oczekiwania — w razie pytań po dostawie jesteśmy do dyspozycji✨