krolmateracy.pl

Opinie łącznie (996) Opinie (379) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają szybkie tempo dostawy i realizacji zamówienia. Jakość produktów, takich jak kołdry, materace i poduszki, jest często chwalona za komfort, solidność i spełnienie oczekiwań. Wiele osób docenia także staranne i bezpieczne pakowanie produktów. Dodatkowo, klienci pozytywnie oceniają łatwy, szybki i profesjonalny kontakt oraz pomocną obsługę, zwłaszcza w przypadku problemów lub zwrotów. Produkty i usługi są zgodne z opisem i oczekiwaniami, co przekłada się na wysoką satysfakcję. Pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące możliwości poprawy pakowania. Nieliczne opinie wskazują również na pojedyncze problemy z zamówieniem lub dostawą, które jednak były zazwyczaj sprawnie rozwiązywane.

Opiniekrolmateracy.pl

Witam, OK.

Witam, od razu krytyka, można było się wstrzymać z wysyłką tego prawie gratisu do wysyłki głównego zakupu. Jak na razie szósteczka, i zobaczymy jak dalej. Pozdrawiam.
Pierwsze dostarczenie nieudane , przyszło coś innego.Po rozmowie telefonicznej okazało się że to była pomyłka w magazynie , wiadomo okres przedświąteczny , więc jest usprawiedliwione.Następna dostawa o czasie w ustalonym terminie.Materac Hilding Pasodoble wydaje się że będzie ok , jest twardy , taki miał być.Ogólnie jestem zadowolona i polecam
Kołdra genialna, miękka i człowiek się w końcu nie poci. Jednakże zapakowanie produktu do wysyłki mogłoby być lepsze, ponieważ przy otwieraniu nie było żadnego zabezpieczenia i prawie przecięłam nożyczkami samą kołdrę
Dobry i szybki kontakt. Staranne zapakowanie produktu
Wszystko było dobrze . Polecam

#PromocjaOptima

Materac Optima Zikssen jest solidną alternatywną dla koncernowych materacy w mass-sklepach. Twardość odpowiednia dla 70-90 kg. Przyzwoity pokrowiec.
Towar dobrze zapakowany z dbałością o jakość dostarczonego produktu, szybka realizacja przesyłki. Sam materac rewelacyjna jakość. Gorąco polecam
szybka dostawa
Zamówienia szybko zrealizowane. Dobrze zapakowane.

Zamówienie po opłaceniu zostało…

Zamówienie zostało anulowane przez sklep już po dokonaniu płatności, dlatego złożyłem i opłaciłem kolejne. Mimo wcześniejszego poinformowania sklepu o zaistniałej sytuacji (dzień przed wysyłką), pierwsze zamówienie również zostało wysłane. W rezultacie byłem zmuszony ponieść dodatkowe koszty związane z jego odesłaniem.
Wykonanie, kolor i struktura materiału