komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Opinie łącznie (391) Opinie (296) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wygodę mebli, zarówno w codziennym użytkowaniu, jak i podczas odpoczynku. Zdecydowana większość opinii chwali wysoką jakość wykonania, solidność i estetykę oferowanych mebli. Większość klientów ocenia obsługę jako bardzo pomocną, uprzejmą i sprawną. Dostawa najczęściej przebiega sprawnie i terminowo. Klienci chwalą estetykę, styl i wygląd mebli, często podkreślając, że prezentują się one lepiej niż na zdjęciach. Pozytywnie oceniany jest również stosunek jakości do ceny, a atrakcyjne ceny w porównaniu do konkurencji są często wymieniane przez kupujących. Część klientów chwali szybki czas realizacji zamówień. W niektórych opiniach pojawiają się jednak uwagi dotyczące opóźnień w dostawie oraz braku informacji o statusie przesyłki. Opinie są podzielone jeśli chodzi o terminowość realizacji – niektórzy klienci narzekają na opóźnienia lub niejasne informacje dotyczące terminu dostawy. Zdarzają się też pojedyncze negatywne doświadczenia związane z obsługą klienta.

Opiniekomfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Brak komunikacji

Przy zamawianiu widnieje informacja, że zostanie ono zrealizowane „do 4 tygodni”…zamówiony 12.03 narożnik dotarł 30.04. Byłbym w stanie zrozumieć opóźnienie, gdybym dostał jakąkolwiek informację, że zaistnieje, a tu kompletny brak jakiejkolwiek komunikacji. 3* za narożnik bo jest ładny i funkcjonalny.

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Bartłomieju, Dziękujemy za okazane zaufanie ❤️ Bardzo nam przykro, że napotkałeś takie trudności. Z pozdrowieniami, Zespół Komfortowe Meble 💛
Wszystko jak najbardziej w porządku, dostawa w terminie, kanapa super Wygodna i ładna
Kanapa super. Wygląda pięknie i jest bardzo wygodna - siedziska dosyć twarde, poduszki miękkie. Jedne czego nie zauważyłam na stronie to brak wspomagania przy rozkładaniu. Dosłownie brak jakiegokolwiek wspomagania, siedzisko jest osobnym elementem który trzeba podnieść i przesunąć. Dodatkowo dostawa była sporo opóźniona. Na początku ciężko było dostać jakiekolwiek informacje po za tym że trzeba czekać ale w końcu się udało uzyskać odpowiedzi - czas w którym na stronie był opisany jako czas dostawy w rzeczywiści był czasem samej produkcji. Za opóźnienie dostałam rekompensatę więc wszystko zakończyło się pozytywnie.

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Oliwio, Bardzo dziękujemy za szczegółową opinię i zaufanie! 💛 Cieszymy się, że kanapa spełniła Twoje oczekiwania pod względem wyglądu i wygody. Jednocześnie dziękujemy za uwagi dotyczące mechanizmu rozkładania i czasu realizacji – to dla nas cenna wskazówka, która pomoże nam ulepszyć komunikację oraz opisy produktów. Cieszymy się, że ostatecznie udało się pozytywnie zakończyć sprawę i życzymy Ci wielu komfortowych chwil z nową kanapą! Z pozdrowieniami, Zespół Komfortowe Meble 💛
Kanapa super, zgodnie z oczekiwaniami i ofertą sklepu. Spory czas oczekiwania na zamówienie ale to zrozumiałe :)

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Katarzyno, Dziękujemy za okazane zaufanie ❤️ Bardzo nam przykro, że napotkałeś takie trudności. Z pozdrowieniami, Zespół Komfortowe Meble 💛
Dzieci są mega zadowolone, a ja razem z nimi. Mebel jest wygodny, ładnie wykonany i świetnie sprawdza się na co dzień. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Joanno, Bardzo się cieszymy, że udało nam się spełnić Twoje oczekiwania! Dziękujemy za okazane zaufanie. Z pozdrowieniami, Zespół Komfortowe Meble 💛
sofa konkretna, wygodna i dobrze wykonana. Wygląda solidnie, nic nie trzeszczy, a w salonie prezentuje się naprawdę fajnie.

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Mateuszu, Bardzo się cieszymy, że udało nam się spełnić Twoje oczekiwania! Dziękujemy za okazane zaufanie. Z pozdrowieniami, Zespół Komfortowe Meble 💛

polecam! ;)

Bardzo polecam. Solidne wykonanie, miła obsługa i szybka realizacja zamówienia. Wszystko zgodne z oczekiwaniami.

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Katio, Bardzo się cieszymy, że udało nam się spełnić Twoje oczekiwania! Dziękujemy za okazane zaufanie. Z pozdrowieniami, Zespół Komfortowe Meble 💛
Mebel naprawdę solidny i wygodny. Dobrze się prezentuje, łatwo go ustawić w salonie i sprawia wrażenie porządnego zakupu.

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Jacku, Bardzo się cieszymy, że udało nam się spełnić Twoje oczekiwania! Dziękujemy za okazane zaufanie. Z pozdrowieniami, Zespół Komfortowe Meble 💛
Mebel bardzo mi się podoba — jest wygodny, elegancki i pięknie prezentuje się w salonie. Jestem zadowolona z wyboru.

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Bianko Bardzo się cieszymy, że udało nam się spełnić Twoje oczekiwania! Dziękujemy za okazane zaufanie. Z pozdrowieniami, Zespół Komfortowe Meble 💛

Dzieci są zakochane

Wszystko wygląda tak, jak powinno. Dostawa przebiegła sprawnie i bez problemów. Wszystko OK, polecam.

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Joanno, Bardzo się cieszymy ❤️ Dziękujemy za okazane zaufanie. Z pozdrowieniami, Zespół Komfortowe Meble 💛
Łóżko jest bardzo wygodne, solidnie wykonane i pięknie wygląda w sypialni. Jestem zadowolona z zakupu i polecam!

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Mileno, Bardzo się cieszymy, że udało nam się spełnić Twoje oczekiwania! Dziękujemy za okazane zaufanie. Z pozdrowieniami, Zespół Komfortowe Meble 💛
Mebel wygląda bardzo stylowo i jest wygodny w codziennym użytkowaniu. Dobry wybór do nowoczesnego wnętrza.

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Macieju, Bardzo się cieszymy, że udało nam się spełnić Twoje oczekiwania! Dziękujemy za okazane zaufanie. Z pozdrowieniami, Zespół Komfortowe Meble 💛
Dostawa w terminie, towar przepiękny i zgodny z złożonym Zamówieniem Polecam )))))

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Adamie, Bardzo się cieszymy ❤️ Dziękujemy za okazane zaufanie. Z pozdrowieniami, Zespół Komfortowe Meble 💛

Piękna i solidna sofa

Bardzo sprawna dostawa, informacje o statusie przesyłki na bieżąco i dobry kontakt z przewoźnikiem. A co najważniejsze piękna i bardzo solidnie wykonana sofa. 100% zadowolenia.

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Kingo, serdecznie dziękujemy za tak piękną opinię! 💛 Ogromnie się cieszymy, że sofa spełniła Twoje oczekiwania, a dostawa i kontakt z przewoźnikiem przebiegły sprawnie. Twoje 100% zadowolenia to dla nas największa radość 😊 Życzymy wielu komfortowych chwil na nowej sofie ✨ Pozdrawiamy serdecznie Zespół Komfortowe Meble 💛
REALIZACJA W TERMINIE I ZGODNIE Z ZAMÓWIENIEM POLECAM BARDZO

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Adamie, Bardzo się cieszymy, że udało nam się spełnić Twoje oczekiwania! Dziękujemy za okazane zaufanie. Z pozdrowieniami, Zespół Komfortowe Meble 💛
Jestem bardzo zadowolona z mebla. Jest wygodny, solidny i pięknie wygląda. Polecam z całego serca!

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Mario, Bardzo się cieszymy, że udało nam się spełnić Twoje oczekiwania! Dziękujemy za okazane zaufanie. Z pozdrowieniami, Zespół Komfortowe Meble 💛
Bardzo fajny mebel — wygodny, estetyczny i porządnie wykonany. Dobrze prezentuje się w pokoju.

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Katarzyno, Bardzo się cieszymy, że udało nam się spełnić Twoje oczekiwania! Dziękujemy za okazane zaufanie. Z pozdrowieniami, Zespół Komfortowe Meble 💛
Dobry wybór dla osób, które szukają połączenia komfortu z prostym, eleganckim wyglądem.

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Jestem zadowolony z zakupu. Mebel jest wygodny. Obsługa klienta sprawna i pomocna. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Panowie dotarli zgodnie z terminem i sprawnie wnieśli sofę do mieszkania. Ze względu na utrudnione przeniesienia w miejsce docelowe wytłumaczyli jak rozłożyć sofę na części ułatwiające przesunięcie zafoliowanej całości. Sofa kompletna i stosunkowo łatwa do użytku .

Odpowiedź ze sklepu komfortowemeble.pl - Sklep z meblami tapicerowanymi

Jarosławie, dziękujemy za podzielenie się opinią! 💛 Cieszymy się, że dostawa i wniesienie sofy przebiegły sprawnie, a nasi pracownicy mogli udzielić niezbędnych wskazówek dotyczących ustawienia mebla. Bardzo cieszy nas, że sofa spełnia Pańskie oczekiwania i jest wygodna w użytkowaniu. Z pozdrowieniami, Zespół Komfortowe Meble 💛