Oficjalny sklep internetowy GAMET Sp. z o. o.

Opinie łącznie (981) Opinie (117) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkość realizacji zamówienia oraz dostawy. Wielu klientów podkreśla, że otrzymany towar był zgodny z zamówieniem lub opisem. Klienci bardzo pozytywnie oceniają jakość produktów i wykonania. Opinie o obsłudze są bardzo pozytywne, klienci chwalą profesjonalizm i pomocność. Klienci często opisują zakupy jako sprawne, bezproblemowe i godne polecenia.

OpinieOficjalny sklep internetowy GAMET Sp. z o. o.

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam
Wszystko szybko, sprawnie... Polecam.

drobne problemy techniczne

przy zamawianiu uchwytów typu reling mylący dla mnie był głóny opis zawierający odległość otworów montażowych a nie długość całkowitą relingu, dopiero po chwili załąpałem o co chodzi:) to pewnie dlatego że niezbyt często zamawiam takie akcesoria, podczas płatności wystąpił też problem z Blikiem, po wpisaniu kodu Blik brak dalszych czynności, próbowałem trzy razy i nic
Super obsługa - kupiłam parę uchwytów do mebli, bardzo dobra jakość oraz ekspresowa dostawa. Polecam!

Super sklep

Dobry, sprawny kontakt ze sklepem, wysoka jakość produktu i szybka wysyłka czyli to czego każdy klient potrzebuje :)
Zdecydowanie polecam. Sprawnie, bez problemowo. Każdy zamówiony element oddzielnie zabezpieczony w zbiorczym opakowaniu. Firma godna polecania. " eMBUD"
Szybkość firtswy
Błyskawiczna dostawa, bardzo dobrej jakośvi produkt :)
Bardzo dobra współpraca.