Opinie łącznie (29) Opinie (29) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 24 cze 2026

johnywick.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Opiniejohnywick.pl

Najlepsze 🤗

Zamawialam świece z Waszej firmy kilka razy i nigdy sie nie zawiodlam zawsze pieknie zapakowane i zabezpieczone. A świece same w sobie najlepsze piekny zapach i co najwazniejsze nie kopcą i pieknie się wypalają. Zawsze wszystkim polecam Wasze świece i kupuje je w prezencie bo wiem że to prezent pewny i nigdy nie slyszlam od nikogo czegos negatywnego. Moim jak i męża ulubionym zapachem jest słodka wiśnia.

Odpowiedź ze sklepu johnywick.pl

Paulino, taka opinia to dla nas czyste złoto — dziękujemy z całego serca! To, że wracasz do nas po kolejne świece sojowe, polecasz je bliskim i wybierasz na prezenty, jest największym komplementem dla naszej pracy. Równe, czyste spalanie bez kopcenia to efekt naturalnego wosku sojowego i starannie dobranych knotów — cieszymy się, że to widać. Słodka wiśnia pozdrawia i czeka na kolejne spotkanie! Zespół johnywick.pl
Zamówiłam świeczkę na Dzień Matki z napisem spersonalizowanym . Prezent 🎁 okazał się miłym zaskoczeniem i czas wyczekiwania , kiedy napis się pokaże , mała zabawa 🤭. Zapach bardzo, przypadł do gustu wszystkim domownika .

Odpowiedź ze sklepu johnywick.pl

Dziękujemy za tak piękną relację! 🎁 Dokładnie o to chodzi w naszych świecach z ukrytą wiadomością — chwila wyczekiwania, aż personalizowany napis wyłoni się z wosku, to połowa radości z prezentu. Cieszymy się, że zapach podbił serca całego domu. Na kolejne okazje też mamy pomysły — zapraszamy do johnywick.pl! Zespół johnywick.pl
Szybkiej dostawy, i zapach który się unosił odrazu po otwarciu paczuszki 😍
Wszystko było w porządku, obdarowana matula bardzo zadowolona z zapachu i wyglądu 🥰

Odpowiedź ze sklepu johnywick.pl

Pozdrowienia dla Mamy! 🥰 Bardzo się cieszymy, że świeca sprawdziła się jako prezent i zachwyciła zapachem oraz wyglądem. Personalizowane świece na prezent to nasza specjalność — dziękujemy, że wybrałaś johnywick.pl. Zespół johnywick.pl
Zapachy świec są świetne i trwałe. Polecam serdecznie.
Świeczki cudowne. Zakupiłam na dzień mamy, mamie i teściowej obie zachwycone.

Odpowiedź ze sklepu johnywick.pl

Dwie zachwycone Mamy to podwójny sukces — dziękujemy! Świece na Dzień Mamy to u nas zawsze gorący temat i ogromnie się cieszymy, że prezenty trafiły w serca. W johnywick.pl znajdziesz pomysły także na kolejne okazje. Zespół johnywick.pl
Wszystko super, dziękuję za personalizację zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu johnywick.pl

Dziękujemy, Aniu! Personalizacja zamówień — od napisu na świecy po detale pakowania — to coś, co robimy z przyjemnością. Cieszymy się, że efekt był „super”. Zapraszamy ponownie do johnywick.pl! Zespół johnywick.pl
Przepiękny zapach, szybka wysyłka. Wszystko super!

Odpowiedź ze sklepu johnywick.pl

Dziękujemy za miłe słowa! Przepiękny zapach i szybka wysyłka to dokładnie to, na czym nam zależy przy każdym zamówieniu w johnywick.pl. Miłego, pachnącego domu i do zobaczenia przy kolejnych zakupach! Zespół johnywick.pl
Pięknie zapachy, polecam !🥰

Odpowiedź ze sklepu johnywick.pl

Dziękujemy za piękną opinię i polecenia! 🥰 Zapachy to serce johnywick.pl — każdą świecę sojową i dyfuzor komponujemy tak, by pachniały wyjątkowo od pierwszego dnia. Wpadnij do nas ponownie, regularnie pojawiają się nowe kompozycje. Zespół johnywick.pl
Najlepsze woski!

Odpowiedź ze sklepu johnywick.pl

„Najlepsze woski” — trudno o milsze słowa, dziękujemy! Nasze woski zapachowe robimy z naturalnego wosku sojowego i dopracowanych kompozycji zapachowych, więc taka opinia to dla nas znak, że warto. Zapraszamy po kolejne zapachy! Zespół johnywick.pl
Wszystko super , dziękuję ☺️

Odpowiedź ze sklepu johnywick.pl

To my dziękujemy! 😊 Cieszymy się, że całe zamówienie — od świec po dostawę — zagrało w stu procentach. Zapraszamy ponownie do johnywick.pl! Zespół johnywick.pl
Wszystko oki

Odpowiedź ze sklepu johnywick.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! „Wszystko oki” to dla nas najlepsze potwierdzenie, że zamówienie dotarło tak, jak powinno. Zapraszamy ponownie do johnywick.pl — chętnie znów zapachniemy u Ciebie w domu. Zespół johnywick.pl

Odpowiedź ze sklepu johnywick.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że zakupy w johnywick.pl spełniły Twoje oczekiwania. Zapraszamy ponownie — świece sojowe, woski i dyfuzory zapachowe już czekają. Zespół johnywick.pl

Odpowiedź ze sklepu johnywick.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę! Miło nam, że zamówienie w johnywick.pl przebiegło wzorowo. Zajrzyj do nas ponownie — nasze świece sojowe i woski zapachowe regularnie zyskują nowe odsłony. Zespół johnywick.pl

Odpowiedź ze sklepu johnywick.pl

Dziękujemy za doskonałą ocenę zakupów w johnywick.pl! Cieszymy się, że wszystko poszło sprawnie. Zapraszamy ponownie — personalizowane świece z ukrytą wiadomością to tylko początek naszej oferty. Zespół johnywick.pl

Odpowiedź ze sklepu johnywick.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Miło nam, że zamówienie w johnywick.pl spełniło oczekiwania. Zapraszamy ponownie — może tym razem skusisz się na świecę z ukrytą wiadomością? Zespół johnywick.pl

Odpowiedź ze sklepu johnywick.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę! Cieszymy się, że zakupy przebiegły bez zarzutu. W johnywick.pl stale pojawiają się nowe zapachy świec sojowych — wpadnij, kiedy będziesz szukać czegoś wyjątkowego. Zespół johnywick.pl

johnywick.pl

Johny Wick to polska marka tworząca świece sojowe i produkty zapachowe, które łączą elegancki design z przyjemnością codziennych rytuałów. W ofercie znajdują się m.in. świece, woski, dyfuzory i mgiełk...