Ważny od: 14 lip 2025Ważny
Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i wysyłek. Produkty są oceniane bardzo pozytywnie, klienci chwalą ich jakość i skuteczność. Wielu klientów zwraca uwagę na estetyczne i bezpieczne zapakowanie zamówień.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniefornails.pl
SUPER FIRMA!!!! Zamówiłam same pilniki a dostałam aż 3 gratisy!!! Naprawdę przekochane to było, i oczywiście dobrze zabezpieczone opakowanie i mega szybka wysyłka! DZIEKUJE BARDZO!!!! <333333
Chyba będziecie moim nowym dostawcą wszystkich rzeczy do paznokci 😋
Bardzo dobry preparat nie tylko do pięt ale też świetnie radzi sobie ze skórą na nogach .Kupuje ten krem od paru lat jestem b zadowolona .
Bardzo szybka dostawa, lampy w bardzo przystępnej cenie i świetnie się sprawdzają
Wszystko dobrze
Bardzo ładnie i dobrze zapakowane
Bardzo szybka dostawa!
Szybka wysyłka, dobrze i estetycznie zapakowane zamówienie.
Expresowa wysyłka. Produkty super
- +48794300430
- fornails.pl
- sklep@fornails.pl
- Poznań, POL
Do założenia sklepu zachęciła mnie moja żona, która od wielu lat jest stylistką paznokci, ale również szkoleniowcem. W swojej pracy przede wszystkim ceni jakość! Lubi testować różne marki,produkty i ...