Klientki bardzo często podkreślają piękny, naturalny i estetyczny wygląd paznokci oraz ich podobieństwo do manicure z salonu. Wielu użytkowników chwali trwałość paznokci, które utrzymują się od kilku dni do nawet trzech tygodni, nawet przy intensywnym użytkowaniu. Klientki doceniają łatwość i szybkość aplikacji paznokci. Szybka realizacja zamówień i ekspresowa dostawa produktów są również często wyróżniane. Wysoka jakość wykonania paznokci i akcesoriów jest podkreślana jako główny atut marki. Klientki zwracają uwagę na piękne wzory i szeroki wybór modeli. Użytkowniczki podkreślają wygodę noszenia paznokci oraz brak uczucia sztuczności i komfort nawet podczas codziennych czynności. Obsługa sklepu oceniana jest bardzo pozytywnie, a kontakt ze sprzedającym oraz kompletność zamówień są często chwalone. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące kleju lub akcesoriów. Zdarzają się także pojedyncze krytyczne opinie na temat jakości wykonania. Nierzadko pojawia się prośba o więcej dostępnych wariantów paznokci i częstsze uzupełnienia stanów magazynowych.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewinkbeauty.pl
Zdecydowanie polecam
Piękne wzorki
Paznokcie bardzo dobrej jakości
Super paznokcie!
Uwielbiam
Odpowiedź ze sklepu winkbeauty.pl
Łatwa aplikacja, trwała stylizacja, ale french się ściera
Ładne- jedyny plus
- +48579195593
- winkbeauty.pl
- help@winkbeauty.pl
- Wrocław, POL
Wink Beauty to marka stworzona z myślą o kobietach, które chcą wyglądać świetnie bez rezygnowania z wygody i czasu dla siebie. Naszą misją jest uproszczenie codziennej rutyny beauty – bez kompromisów ...