Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkość dostawy. Produkty i obsługa są oceniane jako wysokiej jakości, co budzi zadowolenie klientów. Klienci doceniają uprzejmość, kompetencje i pomocność obsługi oraz łatwy kontakt. Pozytywnie oceniane są także atrakcyjne, przystępne ceny produktów. Zamówienia są zgodne z opisem i oczekiwaniami klienta, co jest często podkreślane. Opakowania są solidne i dobrze zabezpieczone, co daje klientom poczucie bezpieczeństwa.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinielokomotywazdrowia.pl
Błędna opinia, która była skierowana do konkurencji!!!
Na wstępie pragnę przeprosić cały Zespół Lokomotywy ze szczególnym uwzględnieniem Pani Doroty. Omyłkowa opinia była przygotowana dla konkurencji, a wkleiłem ją Państwu. BARDZO BARDZO PRZEPRASZAM!!! Moja właściwa opinia nt. Lokomotywyzdrowia.pl brzmi: najwyższa jakość obsługi, błyskawiczna dostawa po zakupie i towar doskonale zabezpieczony. Świetny kontakt. Przyjmująca zamówienie Pani Dorota wykazała się pełnym profesjonalizmem, wysoką kulturą osobista oraz troską o klienta. Po złożeniu zamowienia natychmiast był do mnie telefon by rozwiać wszelkie wątpliwości. Czuje się w pełni ustasyfakcjonowany jakością współpracy i obsługi, które uważam za wyjątkowe i wzorcowe dla innych Firm. Mam nadzieję, że moja pomyłka nie skreśli mnie z listy Państwa klientów, ponieważ zamierzam do Państwa wracać. Dziękuję za wszystko, przepraszam za swoje rozkojarzenie i składam wyrazy szacunku dla Całego Zespołu Lokomotywy, w tym nisko się kłaniam Pani Dorocie. Mariusz vel Walter Kurtz
Panie Mariuszu,
bardzo dziękujemy za sprostowanie oraz za tak niezwykle życzliwe słowa. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem Pana klasy i uczciwości. Pomyłki zdarzają się każdemu, dlatego prosimy się nimi nie przejmować.
To dla nas ogromna radość, że zakupy w naszym sklepie spełniły Pana oczekiwania, a szczególnie miło jest nam czytać, że nasza obsługa została tak wysoko oceniona.
Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Pana wśród naszych Klientów przez długie lata.
Bardzo miła i kompetentna konsultantka z Biura Obsługi Klienta. Znajomość produktów, ich przeznaczenia, parametrów i atrybutów (zasada marketing mix) jest Jej mocna stroną. Szybka wręcz ekspresowa dostawa, relatywnie korzystne ceny. Polecam zakupy w Firmie
Edward z Leszna
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Bardzo dziękujemy Panie Edwardzie za podzielenie się swoimi wrażeniami związanymi z zakupami i pracą naszej konsultantki! Takie słowa bardzo wiele dla nas znaczą. To dla nas bardzo ważne, żeby każdy klient czuł się dobrze zaopiekowany. Dziękujemy i polecamy się na przyszłość :)
Towar bez zarzutu, termin dostarczenia w 2 dni
Towar bez zarzutu. Dostawa w następnym dniu roboczym wg informacji na stronie- w rzeczywistości sklep spakował paczkę w następnym dniu roboczym, lecz do paczkomatu trafiła niestety w kolejnym, po południu. Czyli w sumie najszybsza dostawa to 2 dni a nie jeden dzień roboczy.
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią i jednicześnie chcemy się odnieść do czasu realizacji zamówienia: na stronie widnieje informacja związana z czasem realizacji zamówień: "Zamówienia złożone do godziny 13:00 wysyłamy jeszcze tego samego dnia roboczego. Zamówienia złożone po godzinie 13:00 mogą zostać wysłane w kolejnym dniu roboczym." oraz o czasie naszej pracy - poniedziałek-czwartek: 7:30 - 15:30, piątek: 7:30 - 15:00.
Pańskie zamówienie zostało złożone po godzinach naszej pracy o godzinie 15:42, więc dlatego zostało zrealizowane i wysłane w nastepnym dniu roboczym o godzinie 10:44, czyli w ciągu 24 godzin od złożenia zamówienia.
Bardzo często korzystam z Państwa usług. Bardzo dobra strona internetowa ,przejrzysta ,można sprawnie wyszukać interesujące rzeczy.Ponadto organizacja jest na 6.Bardzo szybko jest realizowane zamówienie.Jestem bardzo zadowolona.Dziękuję.
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Serdecznie dziękujemy za opinię oraz rekomendację. Cieszymy się, że zarówno realizacja zamówienia, jak i zamawiane produkty zostały ocenione tak pozytywnie. To dla nas ogromne wyróżnienie :)
Kupiłam kompresy żelowe chłodzące. Spełniają moje oczekiwania. po wyjęciu ich z zamrażalnika można je formować, korygować kształt. Cena bardzo przystępna. Wysyłka szybka. polecam
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Super, bardzo cieszymy się, że kupione kompresy spełniają swoje zadanie! Dziękujemy za opinię :)
Genialny produkt.
Dobra jakość, odpowiedni kolor, pizwalający na szybkie odnalezienie gdy się zagubi. Także dobra wytrzymałość. Zatem dobry zakup.
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Bardzo dziękujemy za miłą opinię!
Zawsze kupuję opatrunki dla mojego taty w lokomotywazdrowia.pl i zawsze wszystko jest na czas. Ostatnio pomyliłam w zamówieniu rodzaj opatrunków i nie było najmniejszego problemu, aby wyprostować mój błąd. Bardzo polecam ten sklep.
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa i zaufanie! Cieszymy się, że możemy wspierać Państwa na co dzień, a zakupy w naszym sklepie spełniają oczekiwania. Zawsze staramy się pomagać i znajdować najlepsze rozwiązania, dlatego tym bardziej miło nam czytać taką opinię. Dziękujemy za polecenie i pozdrawiamy serdecznie 😊
Plastry hydrokoloidalne
Bardzo miła i rzeczowa pomoc w zakupie😁Produkt bardzo dobry polecam i napewno jeszcze zrobię zakupy ❤️
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Bardzo dziękujemy! Bardzo nas cieszy, że jest Pani zadowolona zarówno z naszej obsługi i pomocy w zakupie jak i z samych plastrów :)
Bardzo polecam. Zamówienie szybko przyjęte, spakowane i dostarczone.
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Dziękujemy za Pana słowa! Cieszy nas, że docenia Pan staranność pakowania i sprawną wysyłkę — to dla nas bardzo ważne, by każdy klient czuł się pewnie i zaopiekowany.
Bardzo szeroki wybór, szybka realizacja i przesympatyczna obsługa.
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Bardzo dziękujemy za opinię! To ogromna przyjemność czytać, że jest Pani zadowolona z naszych usług.
Wszystko super, szybka realizacja zamówienia, produkty ekstra
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Dziękujemy za miłe słowa! Dokładamy wszelkich starań, by każdy produkt dotarł szybko, bezpiecznie. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić oczekiwania.
Bandaże kohezyjne
Jestem bardzo zadowolona, przesyłka dotarła szybko, dobrze zapakowana, a najważniejsze, że o wiele tańsze niż w aptece.
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie do skorzystania z naszej oferty :)
Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu. Dostawa błyskawiczna. Zamówiony towar bardzo dobrej jakości
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Bardzo się cieszymy! Staramy się, by każde zamówienie wychodziło ekspresowo i każdy Klient był zadowolony z oferowanych produktów :)
Jakość zamówionych środków opatrunkowych zawsze tam zamawiam.
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Dziękujemy za pozostawioną opinię. To dla nas ogromna satysfakcja wiedzieć, że nasze produkty oraz realizacja zamówienia spełniły oczekiwania.
Szybko wysłane. Worki na mocz bardzo dobrej jakości . Nie spadają z nogi
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Bardzo dziękujemy Pani Agnieszko za podzielenie się swoimi wrażeniami :) Cieszy nas to, że jest Pani zadowolona z realizacji zamówienia i z jakości zamówionego towaru.
Bardzo szybka dostawa , realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt do kupującego otwartość i zrozumienie. Firma solidna godna polecenia. Piękne plasterki no oczko! Dziękuję.
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Serdecznie dziękujemy za opinię. Staramy się, aby szybka realizacja, dobry kontakt i zrozumienie potrzeb klientów były naszym standardem :)
Szybka wysyłka, paczka dobrze zabezpieczona, polecam
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Dziękujemy za tak pozytywną opinię i polecenie! 😊
Bardzo dobrej jakości zamówione produkty szybka u sprawna dostawa
Bardzo polecam ten sklep internetowy ;-)
Wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów. Zamówienie zostało szybko zrealizowane, produkty zgodne z opisem, a kontakt ze sklepem bardzo dobry. Jestem zadowolona z zakupów i na pewno wrócę ponownie ;-)
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Dziękujemy za miłe słowa i polecamy się na przyszłość :)
Wszystko w jak najlepszym porządku, Polecam
Odpowiedź ze sklepu lokomotywazdrowia.pl
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną opinię!