NaturaZdrowie.pl

Opinie łącznie (3651) Opinie (1569) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień i dostawy. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, spełniające oczekiwania klientów. Podkreślają otrzymanie produktów zgodnych z opisem i zamówieniem. Doceniają uprzejmość, profesjonalizm i wsparcie ze strony obsługi. Klienci wspominają o starannym zapakowaniu przesyłek i bezpiecznej dostawie. Opinie dotyczące kontaktu z firmą są przeważnie pozytywne, choć sporadycznie pojawia się uwaga o słabym kontakcie.

OpinieNaturaZdrowie.pl

Witam

Jestem zadowolona. Zmartwił mnie dluższy czas oczekiwania, ale w rozmowie telefonicznej z bardzo miłą Panią, dowiedzialam się, że towar na stanie miał krótki termin ważności, a firma nie chciała takiego do mnie wysłać. Czekano na nową partię. Paczkę już mam. Doceniam dbanie o klienta. Polecam.
Błyskawiczna, bezproblemowa obsługa zamówienia. Co mnie zaskoczyło? Zakupiłam tylko część opakowania preparatu. Firma dołączyła do zamówienia pelną ulotkę produktu. Bardzo profesjonalnie. Duży plus i za to.
Zamówiłam szybkowar, jestem zadowolona ze sprzętu. Solidnie wykonany, ładnie wygląda, prosty w obsłudze. Jedynie na początku stresowałam jak zacząć gotować, ale krok po kroku wszystko wyszło miło i przyjemnie.
Bardzo miła obsługa ,wspaniałe produkty .Dobrze wszystko zorganizowane .Szybka wysyłka.Bardzo dobry kontakt.Pokecam z całego serca 🌷
Szybka dostawać produkt zgodny z opisem. Bardzo polecam !
Bardzo szybka wysyłka, bardzo dobry towar, dobrze zapakowany , polecam
Transakcja na medal , szybko i sprawnie , polecam serdecznie :)
Wszystko przebiegło szybko i pomyślnie ,expresowa wysyłka ,doskonale zabezpieczona .
Produkt zgodny z zamówieniem. Szybko dostarczony. Na ile skuteczny dowiem się po jego zużyciu.

Produkty zgodne z oczekiwaniami.

Produkty zgodne z oczekiwaniami, szybka, sprawna obsługa i dostawa.

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko się zgadza. Wysokiej jakości produkty.
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. Super!
Bardzo szybka dostawa zamówienia i produkt taki jaki chciałam
Jestem ze wszystkiego zadowolona i będę polecać innym
Szybka obsługa zamówienia, dostawa 2 dni. Polecam
Asortyment, przystępne ceny i szybka dostawa.
Dziękuję bardzo, Bez problemów,szybka realizacja zamówienia. Pozdrawiam
Wszystkie produkty są bardzo dobre. Spełniają swoją rolę. Polecam bardzo.
Szybka dostawa . Polecam.
Wszystko sprawnie i bez zarzutu