liderwood.pl

Opinie łącznie (962) Opinie (709) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, łatwość i szybkość montażu oraz profesjonalizm, uprzejmość i dostępność obsługi klienta. Szybkość i terminowość dostawy również są często podkreślane jako atut, a proces reklamacji i rozwiązywania problemów zazwyczaj przebiega sprawnie. Komunikacja z firmą oraz informowanie o statusie zamówienia i dostawy są najczęściej oceniane pozytywnie. Pojedyncze uwagi dotyczą uszkodzeń w transporcie oraz niedociągnięć w komunikacji z kurierem. Sporadycznie pojawiają się zastrzeżenia do niektórych elementów produktów lub rozbieżności kolorystycznych. Część klientów wskazuje także na potrzebę poprawy powiadomień o terminie dostawy oraz szybszego rozpatrywania reklamacji.

Opinieliderwood.pl

Świetny kontakt, szybka realizacja. Towar świetnie zabezpieczony i choć przejechał ponad 900 km jest bez żadnych uszkodzeń. Firma zasługuje na 5 gwiazdek, polecam.

Bardzo nam miło! Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie! 😊
Witam. Otrzymałem zamówione klipsy malowane ze stali nierdzewnej wraz z wkrętami, dodatkowo pomalowane. Dziękuję, polecam. Lesze Pięta

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i pozdrawiamy! 😊

Bardzo łatwy i szybki sposób montażu. Docinanie wykonałem szlifierkom. Kurier masakra. Żadnej informacji. Przyjechał o 7.20

Odpowiedź ze sklepu liderwood.pl

Dziękujemy za opinię i cieszymy się, że nasze produkty spełniły Pana oczekiwania. Przykro nam, że sposób dostawy pozostawił mniej pozytywne wrażenie. Dziękujemy za zwrócenie na to uwagi – weźmiemy ją pod uwagę przy dalszej współpracy z przewoźnikiem. Pozdrawiamy serdecznie 😊

Deski super, ale..

Deski super, dostawa okej, ale gdy omyłkowo nie zaznaczył się NIP był problem aby wysłać fakturę korygującą. Dla nas firmy jest to niestety bardzo istotne
Dostawa na czas, a towar wysokiej jakości i wykonania. Polecam kupującym.

Deska Kompozytowa Lamelowa Premium 3D Amber

Warto było zdecydować się na zakup z firmy Liderwood. Jestem zachwycony wyglądem lamleli na elewacji budynku. Zależało mi, by dom wyglądał elegancko i dzięki desce kompozytowej Premium 3D Amber moge powiedzieć że tak właśnie jest. W firmie mają bardzo dobre podejście do klienta, niezależnie z którym działem się rozmawia, telefonicznie czy mailowo. W razie jakichkolwiek pytań czy spraw wymagających kontaktu można na nich liczyć. Profesjonalizm na wysokim poziomie. Na pewno skorzystam jeszcze wiele razy.

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i pozdrawiamy! 😊
Deski elewacyjne dotarły na czas a nawet przed czasem kurier dał radę sam je wypakował paleciakiem bo mnie nie było jeszcze w domu wyszło super

Odpowiedź ze sklepu liderwood.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że deski i dostawa spełniły Pana oczekiwania, i gratulujemy udanej realizacji! Może wyraziłby Pan zgodę na wykorzystanie zdjęć w naszych materiałach (np. na stronie lub w social mediach)? Będzie nam bardzo miło. W razie zgody prosimy o krótką wiadomość na adres: zuza@liderwood.pl. Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy! 😊
Zamówiłam próbki lameli elewacyjnych, wszystko poszło sprawnie i bezproblemowo.

Odpowiedź ze sklepu liderwood.pl

Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię – mamy nadzieję, że udało się wybrać idealny kolor. Pozdrawiamy! 😊
Podziękowania dla pani Karoliny za pomoc, wyrozumiałość i cierpliwość. Towar dotarł z małym opóźnieniem, ale (na wygląd) jest OK. Montaż opóźnia pogoda

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i pozdrawiamy! 😊
Dostawa dotarła, wszystko jest w jak najlepszym porządku!
Zamówiony towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka.
Firma godna polecenia. Wsporniki do tarasu przyszły szybciutko. Polecam!!!!

Firma na 5, zakup jak i realizacja zamówienia wzorowo. Polecam

Szybka przesyłka, deski bardzo dobrze zapakowane. Polecamy.
Podoba mi się próbka deski kompozytowej tarasowej w kolorze dąb Winchester premium Potrzebuję deski kompozytowe o szerokości 15cm - aby nie było dużych odstępów pomiędzy panelami na schodach - wylanych betonowych oraz deski o długości 5,20m

Super polecam

Zamówienie dotarło bez żadnych problemów, szybko i na czas to co zamawiałem.

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i pozdrawiamy! 😊
Deska piękna. Jedynie do czego mogę sie czepić to że niektóre deski są mega krzywe i trzeba mocno pracować ściskamy. Ogólnie wszystko ok.
Dobry kontakt ,towar zgodny z zamówieniem i opisem polecam szybka dostawa na drugi koniec Polski

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i pozdrawiamy! 😊
Super kontakt z Panią z obsługi. Nie pamiętam imienia, ale bardzo pomocna.

Profil prywatny

Dorka

Szybka wysyłka, dobrze zapakowany towar. Polecam tego sprzedawcę