Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekarmiuszka.pl
Poduszka spełnia swoje zadanie. Jest bardzo przydatna, wykonana z bardzo dobrego materiału.
Wszystko super, kontakt ze sklepem, szybka wysyłka i poduszka do karmienia również wspaniała 😊
Wreszcie dobre podparcie
Super zakup! Jestem wysoka i żeby podeprzeć łokcie podczas karmienia potrzebowałam 3 poduszek, które się zapadały i rozchodziły, a potem walały po łóżku. Teraz mam jedną, która naprawdę podpiera. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu karmiuszka.pl
Super się to czyta! Fantastycznie, że Karmiuszka dała Ci komfort, którego szukałaś :) Życzymy Wam wspaniałej mlecznej drogi i dziękujemy za wystawienie opinii!
Wysoce satysfakcjonujący kontakt z Panem Sprzedawcą, do tego stopnia wyjątkowy, że postanowiłam o tym napisać. Kulturalna i pełna życzliwości rozmowa, spowodowała, że cały dzień był dobry. Dziękuję. O karmiuszce napiszę później, po zapoznaniu się z nią. Monika
Odpowiedź ze sklepu karmiuszka.pl
Bardzo Pani dziękuję za miłe słowa. Mnie również zrobiło się miło czytając takie słowa na swój temat :) Dziękujemy za zakup naszej poduszki do karmienia i mamy nadzieję, że Karmiuszka zapewni Wam komfort oraz wsparcie!
bardzo przydatna rzecz