Klienci bardzo doceniają różnorodność, ilość i jakość atrakcji, a także szeroką ofertę dla młodszych dzieci. Wysoki poziom czystości i zadbanie parku są często podkreślane, podobnie jak szybki rozwój i rozbudowa obiektu. Większość gości pozytywnie ocenia przestronność oraz organizację parku, uprzejmość i pomocność obsługi, a także brak lub krótkie kolejki przy większości atrakcji. Dodatkowym atutem jest smak i jakość jedzenia w punktach gastronomicznych oraz ich dostępność. Część klientów zwraca uwagę na niedostateczną ofertę atrakcji dla starszych dzieci i dorosłych. Pojawiają się także uwagi dotyczące braku reakcji obsługi na łamanie zasad w kolejkach i niezaangażowania niektórych pracowników. Niektórzy goście narzekają na chaos i niewystarczającą kontrolę nad ruchem przy niektórych atrakcjach oraz sporadyczne braki w sprzątaniu czy zniszczenia. Opinie na temat gastronomii bywają mieszane z powodu wysokich cen, braku różnorodności oraz zamkniętych punktów w sezonie niskim. Część klientów zgłasza również braki w oznaczeniach, mapkach oraz problemy z logistyką parkingu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehossoland.pl
Polecamy!
Hossoland- przyjemne doświadczenie
Ogólnie bardzo pozytywnie
Cukierkowy świat
Brakuje pilnowania porządku przez personel.
Wszystko było prawie idealnie
Toller neuer Freizeitpark mit viel Potenzial und schönen Themenwelten!
Moje wnuczki (i ja też) były zadowolone
hossoland.pl
- hossoland.pl
- info@hossoland.pl
- Szczecin, POL
hossoland.pl
Rodzinny Park Rozrywki Hossoland to miejsce, w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Cztery strefy inspirowane legendami Bałtyku i kulturą Północy to gwarancja niezapomnianych wrażeń. U nas mali i du...