Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieBigVape
Bardzo dobre ceny bazy za 6 zł w połączeniu z aromatem nie różnią się niczym niż te droższe nawet są lepsze używam bazy fresh i sweet . Mieszanka isowa z dotadkiem słodyczy jest najlepsza wapnowanie aż sprawia przyjemność można się delektować 😎😏😁
super. ceny znacznie lepsze niz w Polsce. Duzo lepsze
Jak zawsze perfekcyjnie
Brak kontaktu kilkadziesiąt zgłoszeń wysłanych i zero odpowiedzi. Brakującego towaru ani pieniędzy nie widać. W żaden sposób nie da sie ze sklepem skontaktować nikt nie odpisuje nikt nie odbiera telefonu.
Super. Polecam
przesyłka nie dotarła
wszystko fajnie ale 1 gwiazdka za pomylke zamiast zobaczyc w paczce premix 40/60ml to zobaczylem aromat 30ml
BigVape
- +48 698226943
- bigvape.pl
- kontakt@bigvape.pl
- Aubagne, FRA
BigVape
Nasza przygoda zaczęła się w garażu w 2021 roku, podobnie jak historia wielu innowacyjnych firm z doliny krzemowej. Z pasji do nowoczesnych rozwiązań i zamiłowania do jakości, stworzyliśmy zespół, któ...