miodykrupiec.pl

3668 reviews since 21 sty 2026

Ważny od: 21 sty 2026
miodykrupiec.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybkość i sprawność realizacji zamówień oraz terminową dostawę. Większość klientów jest bardzo zadowolona z jakości miodów i innych produktów, podkreślając ich smak i naturalność. Klienci wielokrotnie podkreślają estetykę i solidność opakowań, szczególnie przy zamówieniach na prezent. Wygląd produktów oraz ich przydatność na prezent spotykają się z bardzo pozytywnym odbiorem. Kontakt ze sklepem oraz obsługa klienta są oceniane jako bardzo dobre i profesjonalne. Smak miodów i innych produktów jest najczęściej oceniany bardzo pozytywnie, choć pojawiają się nieliczne krytyczne uwagi.

Opiniemiodykrupiec.pl

Smaczne

Produkty profesjonalnie zapakowane, bezpiecznie do mnie dotarły. Miód faceliowy i liofilizowane owoce smaczne. Truskawki jednak mogłyby być bardziej porozdzielane - większość z nich zlepiła się w bryłkę i przy próbach wydobycia ze słoiczka bardzo się kruszą. Ogólnie zakupione produkty są dobre i w ładnej szacie graficznej.
Wszystko od zamówienia do odbioru produktów odbyło się idealnie. Realizacja zamówienia bardzo szybko, produkty w szklanych słoikach zapakowane bardzo przemyślanie. Zero ryzyka, że coś może ulec szkodzeniu. To ważne szczególnie przy zakupie miodu :).
Miody są dobrze zabezpieczone podczas transportu. Świetnie nadają się na prezent, że względu na estetyczny wygląd. Można towar wysłać bezpośrednio do osoby obdarowanej( jest opcja wyboru do kogo trafia faktura/paragon).

+ szybka realizacja zamówienia + pancernie zapakowane + plaster miodu w pudełeczku również porządnie zapakowany. + wszystko pyszne i wysokiej jakości POLECAM!!!!!!
Herbatki aromatyczne w pięknych słoiczkach – bardzo smaczne, pachnące i efektownie się prezentują. Świetny pomysł na mały upominek. Serdecznie polecam! ☕️🌿

Gorąco polecam

Jeszcze nie spróbowałem, bo głównie na prezent szukałem czegoś wyjątkowego... a pod tym względem bardzo elegancko wyglądające rarytasy. Polecam za szybkość realizacji oraz jakość zapakowania - rewelacja, poziom TOP!
Odebrałam dziś paczkę z miodami. To mój pierwszy zakup - miody bardzo dobre, bezpiecznie zapakowane i szybko dostarczone
Płatki róż w miodzie są fantastyczne. Etykieta dokladnie taka, jaką chciałam. Bardzo szybka dostawa. Jestem bardzo zadowola. Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że zarówno płatki, jak i etykieta spełniły Twoje oczekiwania, a dostawa była szybka. Dbamy o najwyższą jakość i satysfakcję naszych klientów. Pozdrawiamy serdecznie!
Doskonała jakość , dbałość o zabezpieczenie przesyłki podczas transportu. Solidność i uwzględnienie wszelkich uwag klienta.
Szybka realizacja, dokładne wykończenie i odpowiednie zabezpieczenie podziękowań-herbatek! Polecam serdecznie!

Super pasieka.

Miody, jak zawsze znakomite, realizacja zamówienia błyskawiczna, polecam wszystkim miłośnikom pszczelich produktów.

Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl

Cześć! Dziękujemy za świetną opinię i polecenie! Cieszymy się, że nasze miody spełniają Twoje oczekiwania, a szybka realizacja zamówienia to dla nas priorytet. Pozdrawiamy serdecznie!
Profesjonalizm od zamówienia do odbioru produktu Władysław Bilkiewicz
Bardzo dobre produkty, oraz bardzo szybka realizacja zamówienia. Bardzo polecam.
Bardzo ładnie się prezentują . Bardzo szybka dostawa . Serdecznie polecam
Bardzo szybka dostawa, bezpiecznie zapakowane miody i co najważniejsze, jeden miód spróbowany, jest świeżutki, miodzio. Dziękuję!
Doskonała jakość i piękne opakowanie. Jako wyszukany prezent — idealne.
Bardzo polecam ten sklep- szybka realizacja zamówienia oraz profesjonalnie zapakowana przesyłka. Na pewno jeszcze nie raz będę zamawiać na miodykrupiec.pl :)

Odpowiedź ze sklepu miodykrupiec.pl

Cześć! Dziękujemy za świetną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z szybkiej realizacji i profesjonalnego pakowania. Zawsze staramy się dostarczać najlepsze produkty i obsługę. Do zobaczenia przy kolejnych zamówieniach!

Herbata

Błyskawiczna dostawa - super. 😊
Super kontakt i błyskawiczna wysyłka
Szybka dostawa,bardzo dobry produkt.polecam

• miodykrupiec.pl