passionroom.pl

Opinie łącznie (1070) Opinie (388) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką wysyłkę przesyłek. Produkty są oceniane jako bardzo dobrej lub świetnej jakości, często przewyższające oczekiwania. Klienci doceniają szeroki wybór produktów i różnorodność asortymentu dostępnego w sklepie. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo miła, pomocna i profesjonalna, co zachęca do powrotu. Paczki są starannie i bezpiecznie zapakowane, co jest często wyróżniane przez klientów. Klienci są pozytywnie zaskoczeni i doceniają otrzymywane gratisy i drobne prezenty do zamówień. Wielu klientów deklaruje, że wróci do sklepu lub już regularnie dokonuje zamówień, co świadczy o wysokim poziomie satysfakcji.

Opiniepassionroom.pl

Bardzo polecam Passion room super sklep, szybka realizacja i bardzo dobre ceny ;) wkupowałam już wiele razy i bardzo polecam.
Bardzo mi się podoba asortyment ,który państwo dysponujecie oraz ceny. Natomiast nie podoba mi się fakt , że generalnie mogę kupić tylko jedną sztukę. Np. gałązka gipsówki. Muszę zrobić trzy wianuszki komunijne dla moich przyszywanych wnuczek.Jeden jest gotowy, a na pozostałe zbieram kwiatki...

Odpowiedź ze sklepu passionroom.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona ;) Nie mamy limitów sztuk narzuconych z góry. Sytuacja, którą Pani opisała może wynikać z tego, że nie mamy więcej sztuk na stanie ;) W takich przypadkach zachęcamy do kontaktu mailowe lub telefonicznego. Wtedy możemy pomóc ustalić, kiedy będziemy mieli dostawę konkretnych produktów ;) Miłego dnia!

Szybka wysyłka. Sklep ma duży wybór wstążek satynowych w dobrych cenach detalicznych, a tym produktem jestem szczególnie zainteresowana. Pozytywnie odbieram program lojalnościowy - na pewno będę wracać.

Odpowiedź ze sklepu passionroom.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że docenia Pani szybką wysyłkę, szeroki wybór wstążek satynowych oraz nasze ceny. Miło nam również słyszeć, że program lojalnościowy został pozytywnie odebrany. 😊 Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy były wygodne, a oferta jak najlepiej dopasowana do potrzeb naszych klientów. Będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie - zapraszamy!
Błyskawiczna wysyłka, koraliki super. To moje kolejne zamówienie i jestem zadowolona.
Przepiękne półfabrykaty w doskonałych cenach. Wysyłka ekspresowa. Na pewno wrócę po więcej :-)

Odpowiedź ze sklepu passionroom.pl

Bardzo miło czyta nam się takie opinie! Serdecznie dziękujemy i cieszymy się, że produkty spełniły Pani oczekiwania 😊 Cieszymy się, że jeszcze się "spotkamy" ;)
Kwiaty jak zywe i kolorystyka super polecam kompozycja ztych roz rewelacyjna
Ten sklep internetowy to jest dla mnie odkryciem! Piękne kwiaty i kolory, szeroki wybór, z pewnością będę jeszcze zamawiać! Rewelacja!

Odpowiedź ze sklepu passionroom.pl

Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa! 🌸 Ogromnie się cieszymy, że nasz sklep okazał się dla Pani takim odkryciem i że kwiaty oraz ich kolory zrobiły tak dobre wrażenie. To dla nas wielka radość wiedzieć, że wybór spełnił oczekiwania. Będzie nam niezwykle miło gościć Panią ponownie przy kolejnych zamówieniach. 💐
Kwiaty przepiękne, przesyłka ekspresowa. Gorąco polecam!!!
Bardzo dobry kontakt z firmą. Szybka wysyłka. Gorąco polecam
Bardzo szybka dostawa, paczka bezpiecznie zapakowana, produkty zgodne z opisem. Dziękuję!

Odpowiedź ze sklepu passionroom.pl

Serdecznie dziękujemy za opinię! Bardzo nam miło, że jest Pani zadowolona z zakupów i ma pozytywne odczucia 😊 Zapraszamy ponownie!
Towar super szybka dostawa jestem zadowolona I polecam Passion Room wszystkim korzystam często z waszych usług i w miarę potrzeb będę ķupować od was towary

Odpowiedź ze sklepu passionroom.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że towar spełnił Pani oczekiwania, a szybka dostawa została doceniona. Szczególnie miło nam słyszeć, że często korzysta Pani z naszych usług i poleca nas innym. 😊 Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie - będziemy gotowi na kolejne zamówienia!
Jestem bardzo zadowolona z szybkich realizacji zamówień. Jedynie mam watpliwość czy faktycznie zostaja przesyłane na emaila zawiadomienia o dostepności jakiegoś asortymentu którego brakuje w chwili zamówienia. Wiele razy już zaznaczałam aby były powiadomienia ale jeszcze nigdy email nie otrzymałam.

Odpowiedź ze sklepu passionroom.pl

Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z zakupów. 😊 Co do kwestii powiadomień, sprawdziliśmy i wiadomości przychodzą bez zarzutu. Może produkty, na które się Pani zapisała są wycofane lub dostawy się opóźniają. Jeżeli chciałaby Pani uzyskać informacje na temat dostępności, to zachęcamy do kontaktu mailowego. Jak prześle nam Pani kody produktów, na które Pani czeka, to będziemy w stanie określić, kiedy będą 😊
jak zawsze bardzo szybka wysyłka
Polecam z całego serduszka ❤️
Polecam serdecznie. Świetny towar, expresowa wysyłka. REWELACJA

Odpowiedź ze sklepu passionroom.pl

Bardzo dziękujemy za fantastyczną opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupów w naszym sklepie 😊 Zapraszamy ponownie!
Kwiaty duże, piękne kolory,wszystko zgodne z opisem.Bardzo szybka dostawa.Same plusy bardzo polecam!

Odpowiedź ze sklepu passionroom.pl

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że kwiaty spełniły oczekiwania pod względem wielkości i kolorów, a cały produkt był zgodny z opisem. Miło nam również, że doceniła Pani dostawę. 😊 Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!
SUPER