passionroom.pl

1164 reviews since 30 lis 2022

Ważny od: 20 gru 2022
passionroom.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są bardzo zadowoleni z błyskawicznej realizacji zamówień i ekspresowej wysyłki. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, zgodne z opisem i estetycznie wykonane. Wielu klientów docenia szeroki wybór produktów oraz bogaty asortyment dostępny w sklepie. Ceny produktów są postrzegane jako konkurencyjne i atrakcyjne. Obsługa klienta uznawana jest za miłą, profesjonalną i pomocną. Dodatkowo klienci chwalą staranne, bezpieczne i estetyczne pakowanie przesyłek.

Opiniepassionroom.pl

Hiper market dla lubiących tworzyć. Bardzo miła obsługa. Szybka wysyłka. Świetnie zapakowana PACZUSZKA. Uwielbiam ten sklep w korzystnych cenach i ogromnym wyborze towaru. Polecam. 👍😘

Odpowiedź ze sklepu passionroom.pl

Ależ nam miło! ❤️ Dziękujemy za tak cudowną i pełną entuzjazmu opinię! Ogromnie się cieszymy, że docenia Pani nasz sklep. 🥰 Takie słowa dają nam ogromną motywację do dalszego działania! Dziękujemy za polecenie i zapraszamy na kolejne kreatywne zakupy!

Bardzo zadowolona

Kolejne zamówienie, z którego jestem bardzo zadowolona. Duży wybór produktów w bardzo atrakcyjnych cenach!
towar dobrej jakosci,szybka wysylka.Jestem zadowolona izamierzam znowu zlozyc zamowienie
Zachęcam wszystkich do zakupów Towar super jakości i wysyłka express Polecam
Bardzo szybka wysyłka zamówionego towaru , wszystko zgodne z opisem .
Szybkie i sprawne załatwienie zamówienia.Towar bardzo dobrze zabezpieczony.
The products were exactly as I expected them to be. I am glad I found this shop, I will surely come back for future orders.

Odpowiedź ze sklepu passionroom.pl

Thank you so much for your kind review! ❤️ We’re delighted to hear that the products met your expectations and that you’re happy to have found our shop. We’ll be looking forward to your next order! 😊
Bogaty wybór asortymentu oraz błyskawiczna wysyłka 😊
Super market dla lubiących tworzyć. Szybka wysyłka. Miła obsługa telefoniczna. Świetnie zapakowana przesyłka.

Odpowiedź ze sklepu passionroom.pl

Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię! ❤️ Cieszymy się, że docenia Pani szeroki wybór produktów, szybką wysyłkę, kontakt oraz staranne pakowanie przesyłek. 🥰 Takie słowa są dla nas ogromną motywacją! Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!
Przesyłkę otrzymałam szybko, jakość bardzo dobra,dziękuję
Всё,что заказала пришло быстро и понравилось очень! Спасибо большое
Błyskawiczna wysyłka, moje uwagi do zamówienia zostały uwzględnione. Koraliki bezpiecznie spakowane, nic się nie uszkodziło. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu passionroom.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i miłą opinię! ❤️ Cieszymy się, że wszystko dotarło szybko i bezpiecznie, a uwagi do zamówienia zostały uwzględnione. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! 😊
Szybki termin realizacji zamówienia Polecam

Kwiaty

Super wszystkie artykuły ładnie zapakowane i zgodnie z opisem
Jestem bardzo zadowolona szybka dostawa
Zamówienie zgodne z opisem, szybka realizacja, polecam
Wszystko sprawnie i profesjonalnie
Miła obsługa, przekazanie informacji bardzo profesjonalne, szybka dostawa
Bardzo szybka realizacja, towar pierwsza klasa w rewelacyjnej jakości i cenie. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu passionroom.pl

Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię! ❤️ Ogromnie cieszymy się, że docenia Pani jakość naszych produktów, atrakcyjne ceny i szybką realizację zamówienia. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! 😊
Konkurencyjne ceny, wysoka jakosc produktow, szybką realizacja.

PassionRoom Sklep • Rękodzieło • Dekoracje • Kreatywne • DIY Sklep artystyczno-rękodzielniczy Dla miłośników rękodzieła • Artykuły ozdobne i kreatywne • Półprodukty biżuteryjne • Scrapbooking i decoup...