Opinie łącznie (1106) Opinie (385) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 20 gru 2022

passionroom.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Wielu klientów chwali bardzo szybką realizację zamówień oraz błyskawiczną dostawę. Jakość produktów jest często oceniana jako bardzo dobra lub wyjątkowa. Doceniany jest również szeroki wybór i różnorodność asortymentu. Opinie na temat obsługi są przeważnie pozytywne, podkreślając miłą i pomocną postawę zespołu. Klienci zwracają uwagę na staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek, co pozytywnie wpływa na doświadczenie zakupowe. Sklep jest często polecany przez klientów, którzy deklarują chęć ponownych zakupów. Produkty generalnie spełniają opis oraz oczekiwania klientów.

Opiniepassionroom.pl

Bardzo dobry kontakt z firmą. Szybka wysyłka. Gorąco polecam
Bardzo szybka dostawa, paczka bezpiecznie zapakowana, produkty zgodne z opisem. Dziękuję!

Odpowiedź ze sklepu passionroom.pl

Serdecznie dziękujemy za opinię! Bardzo nam miło, że jest Pani zadowolona z zakupów i ma pozytywne odczucia 😊 Zapraszamy ponownie!
Towar super szybka dostawa jestem zadowolona I polecam Passion Room wszystkim korzystam często z waszych usług i w miarę potrzeb będę ķupować od was towary

Odpowiedź ze sklepu passionroom.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że towar spełnił Pani oczekiwania, a szybka dostawa została doceniona. Szczególnie miło nam słyszeć, że często korzysta Pani z naszych usług i poleca nas innym. 😊 Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie - będziemy gotowi na kolejne zamówienia!
Jestem bardzo zadowolona z szybkich realizacji zamówień. Jedynie mam watpliwość czy faktycznie zostaja przesyłane na emaila zawiadomienia o dostepności jakiegoś asortymentu którego brakuje w chwili zamówienia. Wiele razy już zaznaczałam aby były powiadomienia ale jeszcze nigdy email nie otrzymałam.

Odpowiedź ze sklepu passionroom.pl

Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z zakupów. 😊 Co do kwestii powiadomień, sprawdziliśmy i wiadomości przychodzą bez zarzutu. Może produkty, na które się Pani zapisała są wycofane lub dostawy się opóźniają. Jeżeli chciałaby Pani uzyskać informacje na temat dostępności, to zachęcamy do kontaktu mailowego. Jak prześle nam Pani kody produktów, na które Pani czeka, to będziemy w stanie określić, kiedy będą 😊

passionroom.pl

PassionRoom Sklep • Rękodzieło • Dekoracje • Kreatywne • DIY Sklep artystyczno-rękodzielniczy Dla miłośników rękodzieła • Artykuły ozdobne i kreatywne • Półprodukty biżuteryjne • Scrapbooking i decoup...