medizal.pl

Opinie łącznie (1928)

1928 reviews since 30 cze 2020

Ważny od: 13 sie 2020
medizal.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień oraz szybką dostawę produktów. Większość klientów jest bardzo zadowolona z wysokiej jakości wykonania produktów i materiałów. Wielu klientów chwali wygodę oferowanych produktów. Klienci bardzo doceniają profesjonalizm, miłą i sprawną obsługę oraz dobry kontakt ze sprzedawcą. Wygląd produktów, w tym kolory, fasony i estetyka wykonania, jest często chwalony przez klientów. Klienci chwalą szeroki asortyment oraz różnorodność produktów i kolorów. Pojawiają się sporadyczne uwagi negatywne dotyczące wygody produktów. Część klientów wskazuje na rozbieżności w dopasowaniu rozmiaru.

Opiniemedizal.pl

Rozmiar żakietu wybrałam kierując się tabelą rozmiarów, jest luźny ale nie za szeroki - spokojnie w razie "w" coś pod niego ubiorę :). Jestem bardzo niska , 1,50 m " w kapeluszu" i "krótka" od ramion do wysokości biustu dlatego często zdarza się , że rękawy "blokują" mi ruchy reki do góry , tu tego nie ma 😀. Czuje się w nim bardzo swobodnie. Bardzo dobra jakość wykonania i materiału. Po sprawdzeniu co i jak zakupiłam kolejne.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią o naszym produkcie. Cieszymy się, że żakiet spełnił Pani oczekiwania zarówno pod względem kroju, jak i jakości wykonania. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty zapewniały komfort i satysfakcję naszym klientom. To dla nas duża motywacja do dalszej pracy. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Opis w systemie zgodny z otrzymanym produktem. W 100%. Zdjęcia rzeczywiste. Buty bardzo dobre. Kontakt bardzo dobry. Wysyłka terminowa. Mam porównanie, bo zamawiałem buty mojej Mamie w firmie na A…….. i tam tragedia. Zdjęcia lepsze niż produkt, a odesłanie produktu prawie niemożliwe.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią o produktach i obsłudze Medizal. Cieszymy się, że opis i zdjęcia w naszym systemie odpowiadają rzeczywistości oraz że buty spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, by nasze produkty i kontakt z klientem były na najwyższym poziomie, bo właśnie zadowolenie Państwa jest dla nas priorytetem. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Wszystkie bluzy medyczne przepiękne, kolory barwne, starannie uszyte. Materiał cienki, przewiewny, idealny na upały a przede wszystkim zdrowy, 100% bawełna. Po prostu coś wspaniałego, wszystko najwyższej klasy 👍. Serdecznie Polecam!!!

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię o naszych bluzach medycznych. Cieszymy się, że docenili Państwo jakość wykonania, estetykę kolorów oraz komfort noszenia dzięki wysokogatunkowej, przewiewnej bawełnie. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty spełniające oczekiwania naszych klientów pod względem wygody i zdrowia. Państwa rekomendacja to dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Podoba mi sie delikatny deseń nadruku/wzoru. Bluza idealnie spakowana, szybka dostawa. Brakło mi informacji czy jest to cienki czy gruby materiał. Czy nafaje sie na upalne dni.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o produkcie Medizal. Cieszymy się, że delikatny deseń nadruku oraz szybka dostawa spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były najwyższej jakości, a informacje o materiale były jasne i pomocne dla klientów. Państwa uwagi są dla nas bardzo cenne i zachęcają nas do ciągłego doskonalenia oferty. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Żakiety medyczne bardzo dobrej jakości, zgodnie z opisem. Dobry kontakt ze sklepem, szybka wysyłka. Polecam

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią na temat jakości naszych produktów oraz sprawnej realizacji zamówienia. Cieszymy się, że kontakt z naszym sklepem spełnił Państwa oczekiwania i że byli Państwo zadowoleni z szybkości dostawy. Państwa rekomendacja jest dla nas bardzo ważna i motywuje nas do dalszej pracy. Mamy nadzieję na kolejne udane zakupy w naszym sklepie. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Bardzo piękne buciki robocze, doskonale wykonane, zamówiłam o rozmiar większe żeby było trochę luzu ale są idealne

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowna Pani, Dziękujemy serdecznie za podzielenie się pozytywną opinią na temat Air Clogs obuwie robocze ze wzorem kuchnia. Cieszymy się, że ich wykonanie spełniło Pani oczekiwania oraz że wybrany rozmiar okazał się idealny. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości, które zapewnią komfort i trwałość użytkowania. Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Pozdrawiamy Zespół Medizal
produkty zamówione idealnie spełniają nasze oczekiwania, duży wybór, szybka obsługa, to wszystko co podnosi standard firmy

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię o Medizal. Cieszymy się, że nasze produkty oraz szeroki wybór spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby szybko i sprawnie obsługiwać każde zamówienie, a także podnosić standardy naszej firmy, co potwierdza Państwa satysfakcja. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy i rozwoju. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Bardzo wygodne,dobrze dopasowywują się do stopy,a do tego bardzo ładnie wyglądają. Kupuję juz drugi raz....ja polecam

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią o produkcie Air Clogs buty medyczne - czerwone. Cieszymy się, że nasze wyroby spełniają Państwa oczekiwania zarówno pod względem wygody, dopasowania, jak i estetyki. Satysfakcja klientów jest dla nas najważniejsza, dlatego ciągle dążymy do utrzymania najwyższej jakości naszych produktów. Zapraszamy do dalszych zakupów i polecania naszych produktów. Pozdrawiamy Zespół Medizal

Polecam z całego serca !

Ekspresowa wysyłka! Ubrania piękne, bardzo dobrej jakości i meega wygodne ! Bardzo polecam !

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz za docenienie jakości i wygody naszych ubrań. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby każda przesyłka była realizowana ekspresowo, a produkty spełniały najwyższe standardy. Cieszymy się, że nasza oferta spotkała się z Państwa satysfakcją. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Crocsy wygodne, rozmiar zgodny z podanym. Polecam sklep zamowienie zrealizowane sprawnie bez opóźnienia.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię oraz polecenie sklepu Medizal. Cieszymy się, że produkt spełnił Państwa oczekiwania pod względem komfortu oraz rozmiaru, a realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i bez opóźnień. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był w pełni zadowolony z zakupów oraz obsługi, dlatego takie słowa są dla nas niezwykle cenne. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Bardzo szybka realizacja zamówienia, wszystko bardzo czytelne i intuicyjne. Wymiana towaru w razie konieczności przeprowadzona szybko i sprawnie, bardzo dokładnie wszystko opisane i wytłumaczone.Sklep absolutnie godny polecenia.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz za docenienie szybkości realizacji zamówienia i czytelności naszego serwisu. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby każdy etap zakupów był prosty i przyjemny, a w razie potrzeby wymiana towaru przebiegała sprawnie i bezproblemowo. Cieszy nas, że nasza oferta oraz obsługa spełniły Państwa oczekiwania – to dla nas najlepsza nagroda. Pozdrawiamy Zespół Medizal
szybka realizacja ,bardzo dobry kontakt z biurem obsługi klienta

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że docenił Pan sprawność realizacji zamówienia oraz jakość komunikacji z naszym działem obsługi klienta. Takie uwagi są dla nas bardzo cenne i motywują nas do dalszej pracy na rzecz satysfakcji naszych klientów. Mamy nadzieję, że nasze produkty spełnią Państwa oczekiwania i będziemy mieli okazję ponownie służyć pomocą. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Dobry wieczór.Dzis odebrałam buty ,czyvten jeden był w jakiś sposób używany .Bo są starte nadruki .Wtym jednym bucie są ślady tak jak by zgięcia .Na tym co jest twarz i zdarte nadruki na wkładce .Rykalska Malgorzata
Wszystko zgodne z opisem, buty bardzo wygodne . Polecam

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że zakupione obuwie spełniło Państwa oczekiwania pod względem komfortu i zgodności z opisem. To dla nas ważne, że produkt okazał się wygodny i godny polecenia. Mamy nadzieję, że będzie służył przez długi czas i że w przyszłości również spełni Państwa wymagania. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Bardzo fajne klapeczki,wygodne,świetnie wykonane.Polecam

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Państwa oczekiwania pod względem komfortu oraz jakości wykonania. To dla nas ważne, że mogliśmy dostarczyć artykuł, który okaże się praktyczny i wygodny w codziennym użytkowaniu. Państwa rekomendacja jest dla nas najlepszym potwierdzeniem, że nasza praca ma sens. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Świetny wybór produktów, szeroki asortyment, pełna kolorystyka. Zamówiony towar dostarczony został szybko, bez zbędnej zwłoki. Jestem bardzo zadowolona :-)

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowna Pani, Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że szeroki asortyment oraz szybka realizacja zamówienia w Medizal spełniły Pani oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient mógł znaleźć u nas produkty najwyższej jakości i doświadczyć profesjonalnej obsługi. Państwa satysfakcja jest dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Dobrej jakości czepki, bardzo wygodne i pomyslowe wzory. Szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią o naszych czepkach. Cieszymy się, że docenili Państwo ich wysoką jakość, wygodę użytkowania oraz oryginalne wzory. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty spełniały oczekiwania klientów, a szybka dostawa jest dla nas równie ważna, aby zapewnić pełne zadowolenie z zakupów. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Nie pasował mi rozmiar. Bez problemu wymieniłam.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że proces wymiany rozmiaru przebiegł sprawnie i bez komplikacji. W Medizal zawsze staramy się, aby nasi klienci mogli łatwo dopasować produkty do swoich potrzeb, co przekłada się na pozytywne doświadczenia zakupowe. Mamy nadzieję, że kolejne zamówienia również spełnią Państwa oczekiwania i będą źródłem satysfakcji. Pozdrawiamy Zespół Medizal

Wybór produktu

Strony są przejrzyste, łatwo znaleźć dany produkt

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszej strony internetowej. Cieszymy się, że korzystanie z serwisu Medizal jest dla Państwa wygodne i intuicyjne, a oferta produktów jest przejrzyście zaprezentowana. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić jak najlepsze doświadczenia zakupowe oraz łatwy dostęp do potrzebnych produktów. Państwa zadowolenie jest dla nas niezwykle ważne i motywuje nas do dalszego rozwoju. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Fartuch starannie uszyty,świetnie skrojony. Polecam

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że fartuch Astris spełnia Państwa oczekiwania pod względem jakości wykonania i kroju. W Medizal dbamy o każdy detal, aby dostarczać produkty nie tylko funkcjonalne, ale i wygodne w użytkowaniu. Państwa rekomendacja to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy i doskonalenia naszych wyrobów. Pozdrawiamy Zespół Medizal

• +48606770349
  • medizal.pl
  • sklep@medizal.pl
  • Warszawa, POL

Medizal.pl to nowoczesny sklep internetowy z odzieżą i obuwiem medycznym, który oferuje szeroki wybór produktów wysokiej jakości i w atrakcyjnych cenach. W medizal.pl znajdziesz ubrania i buty dla lek...