medizal.pl

Opinie łącznie (1821) Opinie (645) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Produkty są regularnie oceniane jako bardzo dobrej lub doskonałej jakości, co wzbudza zadowolenie klientów. Wielu klientów chwali idealne dopasowanie produktów do sylwetki i potrzeb. Klienci bardzo często doceniają wygodę produktów, zwłaszcza obuwia i odzieży. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, pomocna i bardzo sprawna, co wywołuje pozytywne wrażenia. Wygląd produktów, zwłaszcza kolorystyka i estetyka wykonania, jest często chwalony przez klientów. Choć pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące rozmiarówki, a także sporadyczne indywidualne uwagi na temat wygody, to jednak nie wpływają one znacząco na pozytywny odbiór sklepu.

Opiniemedizal.pl

Rozmiar żakietu wybrałam kierując się tabelą rozmiarów, jest luźny ale nie za szeroki - spokojnie w razie "w" coś pod niego ubiorę :). Jestem bardzo niska , 1,50 m " w kapeluszu" i "krótka" od ramion do wysokości biustu dlatego często zdarza się , że rękawy "blokują" mi ruchy reki do góry , tu tego nie ma 😀. Czuje się w nim bardzo swobodnie. Bardzo dobra jakość wykonania i materiału. Po sprawdzeniu co i jak zakupiłam kolejne.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią o naszym produkcie. Cieszymy się, że żakiet spełnił Pani oczekiwania zarówno pod względem kroju, jak i jakości wykonania. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty zapewniały komfort i satysfakcję naszym klientom. To dla nas duża motywacja do dalszej pracy. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Opis w systemie zgodny z otrzymanym produktem. W 100%. Zdjęcia rzeczywiste. Buty bardzo dobre. Kontakt bardzo dobry. Wysyłka terminowa. Mam porównanie, bo zamawiałem buty mojej Mamie w firmie na A…….. i tam tragedia. Zdjęcia lepsze niż produkt, a odesłanie produktu prawie niemożliwe.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią o produktach i obsłudze Medizal. Cieszymy się, że opis i zdjęcia w naszym systemie odpowiadają rzeczywistości oraz że buty spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, by nasze produkty i kontakt z klientem były na najwyższym poziomie, bo właśnie zadowolenie Państwa jest dla nas priorytetem. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Wszystkie bluzy medyczne przepiękne, kolory barwne, starannie uszyte. Materiał cienki, przewiewny, idealny na upały a przede wszystkim zdrowy, 100% bawełna. Po prostu coś wspaniałego, wszystko najwyższej klasy 👍. Serdecznie Polecam!!!

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię o naszych bluzach medycznych. Cieszymy się, że docenili Państwo jakość wykonania, estetykę kolorów oraz komfort noszenia dzięki wysokogatunkowej, przewiewnej bawełnie. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty spełniające oczekiwania naszych klientów pod względem wygody i zdrowia. Państwa rekomendacja to dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Bardzo szybka realizacja zamówienia, wszystko bardzo czytelne i intuicyjne. Wymiana towaru w razie konieczności przeprowadzona szybko i sprawnie, bardzo dokładnie wszystko opisane i wytłumaczone.Sklep absolutnie godny polecenia.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz za docenienie szybkości realizacji zamówienia i czytelności naszego serwisu. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby każdy etap zakupów był prosty i przyjemny, a w razie potrzeby wymiana towaru przebiegała sprawnie i bezproblemowo. Cieszy nas, że nasza oferta oraz obsługa spełniły Państwa oczekiwania – to dla nas najlepsza nagroda. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Świetny wybór produktów, szeroki asortyment, pełna kolorystyka. Zamówiony towar dostarczony został szybko, bez zbędnej zwłoki. Jestem bardzo zadowolona :-)

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowna Pani, Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że szeroki asortyment oraz szybka realizacja zamówienia w Medizal spełniły Pani oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient mógł znaleźć u nas produkty najwyższej jakości i doświadczyć profesjonalnej obsługi. Państwa satysfakcja jest dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Piękny ubranko medyczne , fantastyczna komunikacja w sprawie rozmiaru i błyskawiczna wysyłka, bardzo polecam !!!

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię na temat naszych ubranek medycznych oraz za docenienie komunikacji i szybkości realizacji zamówienia. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient otrzymał produkt najwyższej jakości oraz obsługę na najwyższym poziomie. Pani zadowolenie jest dla nas najlepszą nagrodą i motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Wszystko na najwyższym poziomie.Buty są rewelacyjne.Obsługa super.Nic dodać nic ująć.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię o naszych butach oraz obsłudze. W naszej firmie dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt oraz obsługa klienta spełniały najwyższe standardy jakości. Cieszymy się, że nasze starania zostały przez Państwa dostrzeżone i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję sprostać Państwa oczekiwaniom również w przyszłości. Pozdrawiamy Zespół Medizal

Bluza bardzo wygodna.

Bluza bardzo ładnie uszyta, kolor stonowany, elegancki. Wygodna. Kupiłam kolejne w innym kolorze.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię na temat naszej bluzy. Cieszymy się, że zarówno jakość wykonania, jak i stonowany, elegancki kolor spełniły Państwa oczekiwania oraz że produkt okazał się wygodny. Fakt, że zdecydowali się Państwo na zakup kolejnego egzemplarza w innym kolorze, jest dla nas najlepszą rekomendacją. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty łączyły komfort z estetyką, co zostało zauważone i docenione. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Buty poleciła mi znajoma, ale nie myślałam, że będą aż tak rewelacyjne. Miękkie, dopasowane do stopy, piękny kolor, noszę do wszystkiego. Na pewno kupię jeszcze inny kolor i będę polecać innym.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią na temat naszych butów. Cieszymy się, że nasz buty Air Clogs lakierowane - fuksja spełniły Pani oczekiwania pod względem komfortu oraz estetyki. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty łączyły w sobie wysoką jakość i modny design, dzięki czemu każdy może znaleźć coś dla siebie. Państwa rekomendacje są dla nas największą motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Buty lekkie i super do kąpania podopiecznych w pracy. Niestety rozmiar w tabelce zły. Trzeba kupować o dwa numery mniejszy niż w tabelce.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o produkcie Chodaki piankowe pełne - białe. Cieszymy się, że buty są lekkie i dobrze sprawdzają się podczas pracy. Zdecydowanie przy tym rodzaju obuwia polecamy wybranie tego rozmiaru, który dokładnie nosimy. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Wspaniała obsługa klienta! Przesyłka szybsza, niż można się spodziewać, a o samym czepku niech świadczy to, że kupiłam już trzeci właśnie w Medizal, mimo, że w moim mieście nie brakuje sklepów z odzieżą medyczną!

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię dotyczącą obsługi klienta oraz szybkości realizacji przesyłki. W naszej firmie zawsze stawiamy na najwyższą jakość zarówno oferowanych produktów, jak i usług, dlatego cieszy nas, że wybrała Pani nasz czepkowy asortyment już po raz kolejny. To dla nas najlepsze potwierdzenie, że nasze starania przekładają się na satysfakcję Klientów oraz ich lojalność. Pozdrawiamy Zespół Medizal

Bardzo ładna bluza, piękny kolor, wygodna.

Bardzo ładna bluza, pięknie uszyta, piękny kolor. Wygodna. Jestem baaaaaardzo zadowolona. Kupiłam jeszcze 2. Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię o naszych produktach. Cieszymy się, że bluza spełniła Pani oczekiwania pod względem jakości, koloru oraz wygody. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać artykuły, które łączą w sobie estetykę i komfort użytkowania, dlatego tak miło słyszeć, że Pani zadowolenie jest aż tak duże. Państwa zaufanie i satysfakcja są dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Kupiłam buty med air clogs owocowe serduszka. Wygodne, dobrze wykonane, w rzeczywistości jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu. Polecam :)

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat butów Med Air Clogs Owocowe Serduszka. Cieszymy się, że produkt spełnił Pani oczekiwania pod względem wygody i jakości wykonania. W naszej firmie Medizal dbamy o to, aby oferowane przez nas produkty łączyły komfort z estetyką, dlatego tak miło słyszeć, że rzeczywistość okazała się jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu. Państwa zadowolenie jest dla nas najlepszą rekomendacją. Pozdrawiamy Zespół Medizal

Sprawna realizacja

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Realizacja sprawna, zamówione fartuchy bardzo dobrej jakości

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za Państwa pozytywną opinię oraz ciepłe słowa na temat jakości naszych fartuchów i sprawnej realizacji zamówienia. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić klientom najwyższy standard obsługi oraz produkty spełniające ich oczekiwania. Cieszymy się, że nasza oferta spotkała się z Państwa satysfakcją i zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Buty śliczne, dobrze wykonane. Kupiłam rozmiar większe sugerując się wskazówkami na stronie internetowej ponieważ mam szerszą stopę i są ok. Niestety jeśli chodzi o komfort użytkowania to jestem zawiedziona bo mimo amortyzacji nogi po wielu godzinach pracy bolą tak samo jak w zwykłych klapkach. Może to kwestia indywidualna.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowna Pani, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że buty spełniły Pani oczekiwania pod kątem wykonania oraz dopasowania rozmiaru, co jest dla nas bardzo ważne. Jednocześnie przykro nam słyszeć, że komfort użytkowania nie spełnił Pani potrzeb. W naszej firmie staramy się łączyć estetykę z wygodą, dlatego każda opinia klientów jest dla nas cenna i pomagająca w dalszym doskonaleniu naszych wyrobów. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Szybko sprawnie. Dostawa przed czasem Polecam.

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za przekazanie pozytywnej opinii dotyczącej szybkości i sprawności realizacji zamówienia. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom nie tylko wysoką jakość produktów, ale również terminowość i profesjonalizm na każdym etapie obsługi. Państwa rekomendacja jest dla nas najlepszym potwierdzeniem, że nasza praca spełnia oczekiwania. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Fartuch był szyty na miarę i wszystko jest OK. POLECAM

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię o firmie Medizal. Cieszymy się, że fartuch szyty na miarę spełnił Państwa oczekiwania, a obsługa była szybka i profesjonalna. W naszej firmie dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był w pełni zadowolony z jakości naszych produktów oraz oferowanego serwisu. Państwa satysfakcja jest dla nas największą nagrodą. Pozdrawiamy Zespół Medizal

Miły materiał, rozmiarówka w porządku, piękne kolory

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że materiał oraz rozmiarówka naszych produktów spełniły Państwa oczekiwania, a kolory przypadły do gustu. W Medizal zawsze stawiamy na najwyższą jakość i satysfakcję naszych klientów, dlatego każda pochwała jest dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy Zespół Medizal
Super! Szybka przesyłka, fajnie uszyte, ogromny wybór :) Polska produkcja :) Polecam

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią o naszych czepkach medycznych z troczkami. Cieszy nas szczególnie, że docenili Państwo szybkość przesyłki, staranność wykonania oraz szeroki wybór naszych produktów. Jesteśmy dumni z naszej polskiej produkcji i dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był w pełni usatysfakcjonowany jakością oraz obsługą. Pozdrawiamy Zespół Medizal

Świetne buty i pomocna obsługa

Obsługa pomogła mi dobrać świetne, bardzo wygodne buty, na plus również szybka wysyłka. Bardzo polecam :)

Odpowiedź ze sklepu medizal.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię na temat obsługi oraz wygody naszych butów. Cieszy nas, że czas realizacji zamówienia również spełnił Państwa oczekiwania. W Medizal dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był w pełni zadowolony zarówno z jakości produktów, jak i profesjonalizmu naszego zespołu. Pozdrawiamy Zespół Medizal