Denley.pl- Logo - Opinie

Denley.pl

Opinie (2108) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (10 657)

Denley.pl- Logo - Opinie

Denley.pl

Opinie (2108) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (10 657)

Opinie na temat Denley.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślali szybki czas realizacji zamówień oraz sprawność dostawy. Opinie na temat jakości są w przeważającej mierze pozytywne, klienci chwalą materiały i wykonanie. Większość klientów jest zadowolona z dopasowania rozmiarów. Klienci pozytywnie ocenili obsługę, doceniając łatwość kontaktu, przejrzystość zasad i profesjonalizm. Możliwość zwrotu jest często doceniana. Klienci często podkreślają atrakcyjne ceny i korzystne promocje jako ważny atut sklepu. Duży wybór produktów i szeroka dostępność rozmiarów są często wskazywane jako mocna strona sklepu. Sporadycznie pojawiają się uwagi negatywne dotyczące jakości. Pojawiają się też problemy z rozbieżnościami w dopasowaniu rozmiarów. Część osób wskazuje na zbyt skomplikowany lub płatny proces zwrotu.

Opinie nt. sklepu denley.pl

EK
Elżbieta K.

spodnie dresowe

Zamówione spodnie dresowe są ocieplane, więc poczekają do zimy; na obecny sezon są nieodpowiednie. Poza tym wszystko w porządku.

Polecam sklep

Miły kontakt. Przejrzyste zasady wymiany i reklamacji. Polecam sklep bo naprawdę mają fajne ubrania i jakościowo też jest bardzo dobrze przy spoko cenach.
JM
Jadwiga M.
Jestem bardzo zadowolona z ostatnich zakupów - koszulki i skarpetki w dobrym gatunku, ceny zachęcające, szybka realizacja zamówienia. Dziękuję!
Towar super,wysyłka ekspresowa, polecam wszystkim ten sklep,
mimo tego że ostatni zakup był nieudany - kurtka zimowa za wąska w klatce piersiowej - nadal twierdzę, że wasz towar oraz obsługa zasługuje na uznanie ora na pięć gwiazdek. nadal będę korzystał z waszych usług i wszystkim was polecał.

Goraco wszystkim polecam SUPER!!!!!

Rewelacja bardzo szybka dostawa super jakosc produktów SUPER!!!!!!
Jakość joggery wygodne mile w dotyku faktycznie bawełna czas pokaże jak długo posłużą
bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia
Towar zgodny z opisem ,szybka dostawa polecam
Brak informacji ze strony firmy kurierskiej o terminie dostawy!!!!
Jestem bardzo zadowolona kurtka piękna. Polecam zakupy w Denley
Super szybka wysyłka towar zgodny z opisem
Towar zgodny z opisem szybka obsługa.
Super szybka wysyłka oraz jakość która jest adekwatna do jakości. Rozmiarowo idealnie. Ogólnie polecam ❤️❤️
Za tą cenę nie ma się czego spodziewać, dużo sztucznego materiału, w ciepłe dni może być gorąco, za dobry jakościowo towar trzeba zapłacić,ciężko dopasować rozmiar 2 xl za duże, xl w kroku przyciasne.
Odpowiedź ze sklepu Denley.pl
Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że produkt nie spełnił Pana oczekiwań. Skład materiału oraz szczegóły dotyczące produktu są dostępne w opisie na stronie, aby ułatwić dokonanie świadomego wyboru. W przypadku rozmiaru zalecamy kierowanie się tabelą wymiarów, ponieważ dopasowanie może różnić się w zależności od modelu i preferencji. W razie wątpliwości przed zakupem zachęcamy do kontaktu – chętnie pomożemy dobrać odpowiedni produkt.
Zamówienie kompletne jedna z koszulek ma uszkodzony rękaw t-shirt
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Podobał mi się duży wybór waszych produktów. Szybka wysyłka, także dobry opis . I wyprzedaz
Wszystko OK.Dres bardzo ładny dostawa błyskawiczną.Goraco Polecam
Świetny sklep! Kolejne udane zakupy. Porządna strona internetowa ułatwia wybór fasonu i rozmiaru. 2 zimowe kurtki - jedna dla mnie, a druga dla żony pasują idealnie. Szybka i darmowa dostawa (powyżej 250zł) do automatu paczkowego DPD. Polecam!