Denley.pl

Opinie łącznie (10 782) Opinie (1942) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość ubrań oraz wskazują na korzystny stosunek jakości do ceny dzięki atrakcyjnym promocjom. Pozytywne opinie dotyczą również profesjonalnej i przyjaznej obsługi klienta, a także szybkiej i sprawnej dostawy zamówień. Wiele osób docenia wygodny proces zwrotów oraz zgodność opisów produktów z rzeczywistością, co buduje zaufanie do sklepu. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące spadku standardu lub wadliwych produktów. Opinie o rozmiarach są mieszane – niektórzy klienci napotykają trudności z dopasowaniem szerokości, długości lub zauważają rozbieżności między produktami. Proces zwrotów bywa oceniany jako skomplikowany lub kosztowny w przypadku wymiany towaru. Dodatkowo, klienci czasem zgłaszają różnice w kolorze lub szczegółach w stosunku do prezentacji na stronie.

OpinieDenley.pl

Bardzo szybka dostawa,produkt ok

Bardzo szybka dostawa,koszulki jak za tą cenę jak najbardziej polecam :)
Wszystko bardzo dobrze, nawet jeśli pojawi się jakiś problem, wszystko jest rozwiązywane szybko i z szacunkiem dla klienta. Dziękuję bardzo.
Super sklep, przejrzysty wybór i świetne miejsce na to by za nieduże pieniądze ubrać się modnie i wygodnie 🙃🙃 Dużo promocji!Nic nie zmieniajcie - po co zmieniać coś co działa świetnie?
Dzień dobry Towar zgodny z zamówieniem. Szybko i bezproblemowo. Pozdrawiam
Bluza,którą zamówiłam podoba się mężowi.Materiał miły i miekki w dotyku. Mąż zadowolony z zakupu. Bardzo szybka wysyłka. Polexam sprzedawcę.
Bardzo dobra jakość,szybka wysyłka, dostępna cena . Mąż bardzo zadowolony,polecam te firme
Towar i przesyłka na najwyższym poziomie, polecam
Jak zwykle się nie zawiodłam. Sklep godny polecenia. Dostawa błyskawiczna!

Polecam ten sklep

Bardzo dobry interfejs przeglądarki sklepu. Tabele z rozmiarami pozwalają zweryfikować wymiary odzieży. Dzięki takie weryfikacji wszystkie zamówione ubrania pasowały, z czego jestem zadowolony. Nie ma problemu z odsyłaniem. Pozdrawiam Andrzej

Super.

Jak zwykle wszystko super.Ubrania..dostawa..Nic dodać nic ująć.
Zamówienie zgodne z opisem, szybko sprawnie wszystko ok
Szybka dostawa i zgodność produku z opisem.
W moim przypadku 2 raz zaufałem marce Denley i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Ubrania i materiały z nich wykonane są z wyższej półki a mianowicie nie ścierają się po tygodniu sa wieloletniego użytku i odpowiednio o nie dbanie nie tracą swojego blasku nie sa tez zmęczone po kilku praniach , bardzo dobrze dopasowane do danych rozmiarów.

Zadowolony.

Sprawnie, wiarygodnie, profesjonalnie. Dobra robota.

Przedmioty które zamówiłem mi odpowiadają wizualnie jak i jakościowo. Trochę jestem rozczarowany rozmiarem (wypadają większe niż się spodziewałem) aczkolwiek nie jest to aż tak wielki problem.
Wszystko zgodne z opisem
Bardzo mi się podoba. Polecam
Szybka realizacja zamówienia, co jest dla nas ważne. Artykuły dobrze zapakowane i dobrej jakości.
oryginalne wzornictwo i wykończenie - oba bardzo dobre
Śliczny dres , ekspresowa wysyłka .