Opinie łącznie (10 876) Opinie (1844) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 12 wrz 2012

denley.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną i sprawną realizację zamówień oraz szybki czas dostawy. Wysoko oceniana jest również jakość materiałów, solidność wykonania i trwałość ubrań. Większość klientów docenia atrakcyjne ceny, liczne promocje oraz dobry stosunek jakości do ceny. Pozytywne opinie dotyczą także zgodności produktów z opisem i zdjęciami na stronie, łatwości zakupów, przejrzystości strony internetowej oraz profesjonalizmu obsługi. Proces zwrotu i wymiany jest często opisywany jako sprawny i prosty. Niektórzy klienci zwracają uwagę na spadek jakości produktów w porównaniu z wcześniejszymi zakupami. Pojawiają się również trudności z dobraniem odpowiedniego rozmiaru, co prowadzi do konieczności zwrotów lub wymian. Sporadycznie zgłaszane są różnice kolorystyczne między zdjęciami a otrzymanym produktem. Część klientów narzeka także na płatność lub złożoność procesu zwrotów i wymian.

OpinieDenley.pl

Jedna z koszulek szara miała bardzo widoczna plamę tak jakby po herbacie czy kawie ale już nie chciało mi się składać reklamacji.I ogólnie wcześniej tak wszystko wyglądało jakościowo lepiej a teraz nitki nie poobcinane.Sama kiedyś pracowałam przy pakowaniu i wiem jak powinno to wyglądać.

Odpowiedź ze sklepu Denley.pl

Dzień dobry, bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz otrzymanie produktu, który nie spełnił Pani oczekiwań jakościowych. Każdy produkt przed wysyłką powinien zostać odpowiednio sprawdzony, dlatego przykro nam, że w tym przypadku koszulka posiadała widoczną plamę, a wykończenie produktów budziło zastrzeżenia. Pani uwagi przekażemy do odpowiedniego działu, aby podobne sytuacje nie powtarzały się w przyszłości. Jeżeli mimo wszystko chciałaby Pani zgłosić sprawę, prosimy o kontakt z naszą obsługą klienta — postaramy się pomóc i zaproponować rozwiązanie. Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za przekazaną opinię.
Wszysko sie zgadza paczka doszla podkoszulki rewelacyjne,
Towar zgodny z opisem paczka idealnie zapakowana,polecam
Niestety tym razem rozmiar L był mniejszy niż zwykle i musiałem odesłać połowę zamówionych rzeczy 😒
Szybka realizacja zamowienia, zodnosc rozmiarowa
Jasiek G.
Gronków
Ten Garnitur Jest Super Hot Polecam 💪😎🤟
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany

Nieudane zakupy

Dopiero wczoraj rozpakowałam paczkę. Niestety, rozmiarówka kilku rzeczy jest zaniżona, i to mocno. Zamawiałam rozmiar XL. Jedna koszulka zamiast XL jest dużo mniejsza, ma rozmiar raczej M. Dwupak bokserek jest też mniejszy od XL. Pojedyncze bokserki w paski są malutkie. To są poważne błędy. Nie jestem zadowolona. Dodam że wszystkie te rzeczy mają metki XL
Szybka i terminowa dostawa
Szybka dostawa😀
Super ale mogłaby być troszkę większą romiarowke
Wszystko/Ok.
szybki czas realizacji zamówienia
Bardzo szybka przesyłka. Spodnie świetne gatunkowo. Płatny zwrot + płatna ponowna wysyłka za wymieniany towar spowodowała, że zrezygnowałam z zakupu (wymiany).
wszystko doszło i elegancko zapakowane jeszcze nie przymierzałem ale powinno być dobre także jestem zadowolony pozdrawiam
Bluzki polo są w dobrym gatunku czystej bawełny bez domieszek. Polecam.
To już kolejny zakup.Jestem zadowolona z jakosci bawełny

Denley.pl

Sklep Denley.pl specjalizuje się przede wszystkim w sprzedaży odzieży męskiej i damskiej. Posiada również szeroki wachlarz wyjątkowych dodatków i akcesoriów, które urozmaicą każdą stylizację. Produkty...