Denley.pl

Opinie łącznie (11 071)

11 071 – łączna liczba opinii od 19 cze 2012

Ważny od: 12 wrz 2012
denley.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę produktów. Większość opinii potwierdza wysoką jakość produktów. Obsługa klienta oceniana jest bardzo pozytywnie jako miła, sprawna i pomocna. Klienci wielokrotnie podkreślają atrakcyjne, niskie ceny oraz liczne promocje jako istotny atut zakupów. Proces zwrotów jest zazwyczaj oceniany jako prosty i bezproblemowy. Wielu klientów docenia zgodność produktów z opisem i zdjęciami. Pojawiają się sporadyczne uwagi na temat jakości materiałów. Niektórzy klienci zwracają uwagę na różnice w kolorze lub rozmiarze produktów w stosunku do zdjęć i opisów. Wielu klientów zwraca uwagę na kwestię dopasowania rozmiarów, pojawiają się uwagi o rozbieżnościach. Proces zwrotów, mimo że ogólnie oceniany pozytywnie, według niektórych mógłby być ulepszony.

OpinieDenley.pl

Bardzo dobra ocena

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka i ubrania zgodne z opisem

Wszystko w porządku

Nic nie róbcie. Wszystko jest w porządku tak jak jest
Szybka dostawa. Bardzo dobra gatunkowo odzież
Wszystko szybka realizacja w niedzielę zamawiałem a we wtorek już odbiur
Bardzo ładna kurtka dobrze wykonana ciepła
Wszystko super, szybko a kurtka ewelacja
Myślę, że na tą chwile wszystko jest w porządku. Może tylko mały szczegół związany ze zwrotami. Może trochę bardziej uprościć proces zwrotu produktów. U innych sprzedawców jest bardziej uproszczony, sprawniejszy i przez, to szybszy. Po za tym wszystko jest Okej. Pozdrawiam.

Pozdrawiam i do miłego 😉

Poza tym że rozmiar nie zgodny z tabelą i przyszedł do mnie inny produkt niż zamawiałem to wszystko wszystko jak najlepiej przesyłka bardzo szybko do odbioru w paczkomacie itd. Pozdrawiam i do miłego 😉
Miła obsługa, dobra jakość produktów
L B
Leszek B.
Szybka i profesjonalna dostawa, towar doszedł do mnie w wyznaczonym terminie. Dziękuję i pozdrawiam
Bardzo łatwa obsługa klienta.Pozdrawiam.
Dobry wieczór. Jest to mój drugi ten sam produkt, pierwszy niestety uległ zniszczeniu przez moją chwilę nieuwagi 😅 jako iż wzór kurtki mi się bardzo spodobał, postanowiłem zamówić ponownie. Nie oszukujmy się, gdzie dostaniemy męska kurtkę zimową w takiej cenie? Wykonanie jest ok, błyskawiczna dostawa, cena petarda. Przy dobieraniu rozmiaru polecam wziąć większy.
Szybka realizacja zamówienia
Szybka dostawa super produkt
Kurtka fajna .Rozmiar ok.
Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt
Super. Prosta transakcja, towar dla ludzi w cenie dla ludzi. Ładne wykonanie, brak wad ze szwalni. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Oczywiście warto pilnować rozmiarówki mierząc swoje dotąd używane ciuchy, żeby zwizualizować sobie zamawiany rozmiar. W Denley jeszcze nigdy się nie naciąłem. Bardzo rekomenduję ten sklep jako wielokrotny klient.
Błyskawiczna wysyłka 😊
Jest okey.Pozdrawiam.
Wszystko zgodne z opisem

Sklep Denley.pl specjalizuje się przede wszystkim w sprzedaży odzieży męskiej i damskiej. Posiada również szeroki wachlarz wyjątkowych dodatków i akcesoriów, które urozmaicą każdą stylizację. Produkty...