blueshadow.pl

Opinie łącznie (7983) Opinie (4856) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci niezwykle wysoko oceniają jakość materiałów, wykonania i wykończenia ubrań, często podkreślając ich trwałość, wygodę i estetykę. Szybka i sprawna dostawa jest często chwalona przez klientów jako duży atut sklepu. Większość opinii bardzo pozytywnie ocenia kontakt z obsługą klienta, szczególnie profesjonalizm, rzetelność i szybkość rozwiązywania problemów. Klienci zachwycają się oryginalnością, krojem i designem ubrań, chwaląc ich estetykę i niepowtarzalny styl. Proces zwrotów i wymian jest zazwyczaj oceniany bardzo pozytywnie. Ceny są często komentowane jako akceptowalne lub adekwatne do jakości, a promocje i rabaty są mile widziane. Rozmiarówka i dopasowanie ubrań są często komentowane, częściowo pozytywnie, jednak wielu klientów skarży się na niedopasowanie rozmiarów lub zbyt mały wybór. Pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące wygody i kosztów zwrotu, a niektórzy klienci uważają ceny za wysokie.

Opinieblueshadow.pl

Zamowilam kurteczkę.

Zamowilam kurteczkę, krótką - Palermo black. Kurteczka jest świetna. Można ją nosić od wiosny,do późnej jesieni. Można nosić na codzień,ale tez do strojów eleganckich. Z takim zamiarem ja tez kupiłam. Materiał, swietny gatunkowo. Wykonanie, odszycie, szczegóły kurteczki- przemyslane,pierwsza klasa. Polecam bardzo. Uważam, ze jest warta zakupu. Cena odpowiednia do jakosci kurteczki.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Agnieszko, bardzo dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię 💙 Ogromnie nas cieszy, że kurtka Palermo spełniła Twoje wszystkie oczekiwania. Dokładnie o taki efekt nam chodziło 😊✨🤍
Koszula jedwabna bardzo starannie uszyta, jakościowo dobry jedwab widać że jest dbałość o detale. Na pewno będę robić u Was zakupy, oczekuję dobrych naturalnych tkanin takich jak jedwab, bawełna, len i wełna. Wiele sklepów sprzedaje nieciekawe mieszanki a ja szukam polskich marek z dobrą jakością. Brawo i trzymajcie tak dalej!
Sklep zasługuje na najwyższą ocenę. Niektóre rzeczy musiałam odesłać, źle dobrałam rozmiar, ale zwrot środków na moje konto był natychmiastowy. Nie pierwszy raz robiłam tu zakupy i na pewno nie ostatni. Ubrania są bardzo dobrej jakości , pięknie leżą, ale oczywiście kupując przez internet zawsze jest ryzyko źle dobranego rozmiaru, tu przez idealne działanie obsługi sklepu nie trzeba się niczym martwić. Dziękuję i na pewno jeszcze skorzystam.Pozdrawiam. Dorota

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Doroto, bardzo dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię! ✨ Cieszymy się, że jakość naszych ubrań oraz ich fason spełniły Twoje oczekiwania. Dziękujemy również za docenienie sprawnej obsługi zwrotów. Zależy nam, aby zakupy były komfortowe na każdym etapie. Tym bardziej miło, że wracasz do nas ponownie. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! 😊

Rozczarowanie jakością i obsługą reklamacji.

Kupiłam kurtkę w sklepie Blue Shadow za 790 zł (po przecenie 550 zł). Niestety pierwsza przesyłka przyszła z wadą — podszewka była źle wszyta i wystawała z tyłu. Po zgłoszeniu reklamacji (ze zdjęciami) zaproponowano mi wymianę. Sam proces przebiegł sprawnie, jednak był dla mnie dość uciążliwy — musiałam sama nadać paczkę w paczkomacie, a następnie ponownie ją odebrać. Nie zaproponowano odbioru przez kuriera ani żadnej formy rekompensaty (np. rabatu na kolejne zakupy), co przy tej cenie produktu było dla mnie rozczarowujące. Ostatecznie otrzymałam kurtkę bez wad, natomiast uważam, że przy takim standardzie cenowym kontrola jakości powinna być lepsza, a obsługa klienta bardziej przyjazna dla klienta w sytuacji reklamacji.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Kasiu, dziękujemy za szczegółową opinię i poświęcony czas. ✨ Bardzo nam przykro z powodu sytuacji z pierwszą kurtką. Nie powinno się to zdarzyć i rozumiemy Twoje rozczarowanie. Cieszymy się, że wymiana została zrealizowana sprawnie i finalnie otrzymałaś produkt bez wad, natomiast jednocześnie bierzemy pod uwagę Twoje uwagi dotyczące procesu reklamacji, konieczności samodzielnej wysyłki oraz braku dodatkowej formy rekompensaty. To dla nas ważny sygnał, który przekażemy dalej w celu poprawy jakości obsługi i kontroli produktów. Pozdrawiamy serdecznie 😊
bardzo lubię ten sklep, odpowiada mi styl, szeroki wybór asortymentu, ubrania odszyte starannie, wykonane z dobrej jakości materiałów, jestem stałą klientką i nie zdarzyła mi sie dotychczas reklamacja, zawsze szybka wysyłka, miła obsługa, zdecydowanie polecam.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Gosiu, bardzo dziękujemy za tak piękną opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że jesteś z nami od dłuższego czasu i że tak wysoko oceniasz zarówno nasze produkty, jak i obsługę😊 Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie✨🤍
Spodnie nie pasowały mi rozmiarowo odesłałam,ale produkt wysokiej jakości i świetnie uszyty, ale za duże pod pasem i sterczały kieszenie Czy możecie podawać również rozmiary po uciągnięciu to by pomogło dopasować rozmiar.Przesyłka przyszła ekspresowo

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Dziękujemy za szczerą i szczegółową opinię 💙 Cieszymy się, że mimo niedopasowanego rozmiaru doceniłaś jakość materiału, wykonanie oraz szybki czas realizacji zamówienia. Dziękujemy również za cenną sugestię dotyczącą podawania wymiarów po uciągnięciu materiału. Takie uwagi są dla nas bardzo wartościowe i pomagają nam jeszcze lepiej dopasowywać informacje do potrzeb klientek 😊 Mamy nadzieję, że przy kolejnych zakupach uda się znaleźć model idealny dla Ciebie ✨🤍
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zakupów. Zaglądam do sklepu co jakiś czas i przeważnie coś dla siebie znajduję 😉 Podoba mi się, że często są atrakcyjne promocje. Rzeczy dobre jakościowo, dopracowane w szczegółach. Polecam sklep z czystym sumieniem 😊

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo dziękujemy za tak ciepłą i szczegółową opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że chętnie do nas wracasz i za każdym razem znajdujesz coś dla siebie. Miło nam również, że doceniasz jakość naszych produktów, dbałość o detale oraz przygotowywane przez nas promocje. Dziękujemy za zaufanie i polecenie. Takie słowa są dla nas największą motywacją do dalszego działania ✨😊
Szybka reakcja , rozmiar którego nie było znalazł się, sukienka jest idealna , zależało mi na czasie na imprezkę . Możecie powiadamiać o dostępności, ze zwrotów, bo to mi trochę czasu zajęło Pozdrawiam serdecznie !!!!!!

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Grażyno, bardzo dziękujemy za opinię 💙 Cieszymy się, że udało się znaleźć odpowiedni rozmiar i że sukienka okazała się idealna na ważną okazję 😊Dziękujemy również za sugestię dotyczącą powiadomień o dostępności. Pozdrawiamy serdecznie! ✨🤍

Spodnie 3D 8058 , 8059

Spodnie które mam a to trzy pary są REWELACYJNE. Bawełna z niewielką domieszką chyba elastanu super się dopasowują, są przewiewne. Idzie wielkimi krokami lato więc czekam na białe i zółte model 3D 8058 i 8059. POLECAM !!!!!!!

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Diano, bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że spodnie tak świetnie się sprawdzają 😊 Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie🤍

Ogólnie bardzo lubię markę BS

Ogólnie bardzo lubię markę BS, sporo rzeczy pasuje na mnie idealnie ale niestety nie wszystkie. W ostatnim czasie zdarza się co raz częściej, że bluzki lub bluzy o najmniejszym proponowanym przez markę rozmiarze 34 lub 34/36 są dla mnie za duże, dużo za duże i muszę je niestety zwracać … a szkoda :(

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Lucyno, bardzo dziękujemy za opinię i podzielenie się spostrzeżeniami! ✨ Cieszymy się, że wiele naszych produktów pasuje idealnie i że lubisz markę Blue Shadow. Przykro nam, że niektóre bluzki czy bluzy w najmniejszych rozmiarach okazały się za duże. Twoja uwaga dotycząca rozmiarówki jest dla nas bardzo cenna i pomoże nam w dalszym dopracowywaniu kolekcji. W razie potrzeby zawsze chętnie doradzimy przy wyborze odpowiedniego rozmiaru. ✨
Przepiękna sukienka, materiał i uszycie powodują że super się układa na ciele, cały urok sukienki daje nadruk kwiatów na rękawach, dole sukienki i wstążce z tyłu. Polecam, nawet rozmiar 44 układa się bardzo pięknie.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Angeliko, bardzo dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że sukienka tak dobrze się układa i że doceniłaś zarówno materiał, jak i staranne uszycie oraz wyjątkowe detale z kwiatowym nadrukiem. Tym bardziej miło nam, że fason dobrze sprawdził się również w większym rozmiarze. Dziękujemy za polecenie i zaufanie ✨
Asortyment jest bardzo dobry. Dla szerokiej gamy odbiorców. Zawsze znajdę coś dla siebie, a nawet za dużo ofert jest dla mnie atrakcyjnych. Ewentualne zwroty przebiegają sprawnie. Również ewentualna modyfikacja zamówienia oczywiście w miarę możliwości jest możliwa np. zmiana koloru w przeciwieństwie do większości sklepów. Jedyny problem jaki mam to właściwy dobór rozmiaru poza oczywiście fasonami, które stale kupuję i większość ofert jest dla wysokich kobiet.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Magdaleno, piękny komentarz! 🥹 Serdecznie dziękujemy. To dla nas najlepsza motywacja do dalszego działania 💙 Gdybyś kiedykolwiek miała problem z doborem rozmiaru, na stronie produktu znajduje się tabela z jego wymiarami oraz sekcja "Jak dobrać rozmiar?". Śmiało dzwoń także do naszego Biura Obsługi Klienta. Nasze Doradczynie zawsze pomogą 😊 Pozdrawiamy serdecznie
A Z
Anna Z.
Piękna sukienka , tkanina również jakościowa . Sklep profesjonalny ponieważ dwa razy zamówiłam sukienkę były piękne ale źle dobrałam rozmiar , pieniążki oddane ekspresowo co jest ważne . Polecam pełen profesjonalizm . Wysyłka szybka . Tkaniny sukienek rewelacja . Polecam . Napewno nie jest to ostatni zakup. 😊

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię! ✨ Cieszymy się, że sukienki, ich jakość oraz tkaniny spełniły Twoje oczekiwania. Dziękujemy również za docenienie sprawnej obsługi zwrotów. To dla nas bardzo ważne. Tym bardziej miło nam, że planujesz do nas wrócić. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! 😊
Bardzo lubię wszystkie ubrania z Blue Shadow jakie posiadam. Jedyne zastrzeżenie, to zadbajcie proszę o to, by guziki były porządnego przyszyte. Niestety zaraz po zapięciu nitki się luzują i guziki odpadają.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Jolanto, bardzo dziękujemy za tak szczerą i miłą opinię 💙 Ogromnie się cieszymy, że lubisz nasze ubrania i wracasz do Blue Shadow. Jednocześnie bardzo dziękujemy za zwrócenie uwagi na guziki. To dla nas ważny sygnał. Przekażemy to do zespołu produkcji, żeby jeszcze dokładniej dopracować ten element, bo wiemy, że trwałość wykończenia ma ogromne znaczenie w codziennym użytkowaniu. Dziękujemy za zaufanie i Twoje wsparcie ✨🤍
To mój kolejny zakup w Waszym sklepie. Jestem zachwycona jakością produktów, obsługą klienta i jestem pod wrażeniem tempa dostawy. Serdecznie dziękuję, zawsze Was polecam i na pewno będę wracać ❤️

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Dominiko, bardzo dziękujemy za tak piękne słowa 💙 Ogromnie cieszy nas, że kolejny zakup przyniósł Ci tyle satysfakcji. To dla nas ogromna radość, że doceniasz jakość naszych produktów, obsługę oraz tempo realizacji zamówień. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! 😊✨🤍

prawie dobra

Materiał super, bardzo ładny, natomiast na zdjęciu tasiemka jest w pasie, a w rzeczywistości pod biustem. Sukienka mogłaby mieć dłuższą falbanę, bo przy tej długości trochę wygląda jak fartuch. Szkoda mi bardzo było zwracać, bo polowałam na tę sukienkę, ale zdjęcie nie pokryło się z rzeczywistością.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Izo, dziękujemy za tak szczerą i szczegółową opinię 🤍 Cieszymy się, że materiał oraz sama tkanina przypadły Ci do gustu, ale jednocześnie bardzo nam przykro, że fason nie spełnił Twoich oczekiwań po otrzymaniu produktu. Rozumiemy rozczarowanie. Szczególnie jeśli długo czekałaś na tę sukienkę. Dziękujemy za zwrócenie uwagi na detale dotyczące kroju i umiejscowienia tasiemki. Takie komentarze są dla nas bardzo cenne i pomagają nam jeszcze lepiej dopracowywać zarówno produkty, jak i ich prezentację na stronie ✨

Udane zakupy

Ubrania są szyte z fantastycznych jakościowo materiałów. Bardzo dobrze dopasowane do kobiecej sylwetki. Dostawa i ewentualne zwroty są realizowane ekspresowo. Uwielbiam robić zakupy w Blue Shadow ;)

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Moniko, bardzo dziękujemy za tak piękną i ciepłą opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że doceniasz jakość naszych materiałów, dopasowanie fasonów do sylwetki oraz sprawną realizację dostaw i zwrotów. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją i radością. Dziękujemy, że jesteś z nami ✨
Podoba mi się jakość ubrań, które są wykonane z dobrego materiału, przyjaznego dla skóry. Bluzki mają ciekawe wzory, niespotykane nigdzie indziej. I co ważne, jest to polska marka

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Gosiu, bardzo dziękujemy za tak piękną opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że doceniasz jakość naszych ubrań, przyjazne dla skóry materiały oraz autorskie wzory. Tworzenie wyjątkowych projektów i dbałość o komfort noszenia są dla nas bardzo ważne. Tym bardziej miło nam, że zwracasz uwagę na fakt, że jesteśmy polską marką 😊 Dziękujemy za zaufanie i serdeczne wsparcie ✨🤍
Sukienka piękna,zgodnie z opisem,super material,mięsisty ale nie gruby,całość przewiewna,idealna na lato.Prosta a jednocześnie elegancka.Na pewno jeszcze coś kupię.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że sukienka spełniła Twoje oczekiwania pod względem kroju, materiału i komfortu noszenia. 😊 Dziękujemy za zaufanie i będzie nam bardzo miło gościć Cię ponownie w blue shadow ✨🤍
Super schöne Mode! Der Mantel und die Hose mit dem Seitenstreifen wunderbar. Habe Hose noch mal zum Vergleich in 36/38 bestellt. Schade ,dass der Pullover 36/38 passend zur Hose im Set nicht mehr da ist!Liebe Grüsse aus Templin

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Vielen Dank für Ihre wunderbare Bewertung! Es freut uns sehr, dass Ihnen der Mantel und die Hose mit dem Seitenstreifen so gut gefallen. Schade, dass der passende Pullover in Größe 36/38 derzeit nicht mehr verfügbar ist - wir verstehen das gut. Wir hoffen, dass Sie mit Ihrer Auswahl dennoch viel Freude haben und freuen uns, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Herzliche Grüße nach Templin! 😊