blueshadow.pl

9573 reviews since 10 lip 2017

Ważny od: 31 sie 2017
blueshadow.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów, wykonania oraz trwałość ubrań, podkreślając, że są one starannie uszyte i przyjemne w noszeniu. Bardzo wielu klientów docenia błyskawiczną, sprawną i bezproblemową wysyłkę oraz staranne pakowanie przesyłek. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, uprzejma, pomocna i sprawna, zarówno w przypadku zakupów, jak i reklamacji czy zwrotów. Klienci bardzo często podkreślają oryginalność, piękne fasony, kolory i unikalny styl produktów, doceniając ich estetykę i dopasowanie do sylwetki. Proces zwrotów i wymian jest oceniany jako szybki i bezproblemowy. Promocje i rabaty są pozytywnie odbierane, a klienci chętnie korzystają z ofert specjalnych i doceniają ich częstotliwość. Opinie na temat rozmiarówki są mieszane – część klientów chwali jej zgodność z opisem, inni zgłaszają trudności z doborem rozmiaru lub drobne niespójności. Kilku klientów zgłasza pojedyncze uwagi dotyczące wygody lub terminów w procesie zwrotów i wymian.

Opinieblueshadow.pl

Z wielką przyjemnością dokonuje się zakupów w blue shadow. Zawsze miła i profesjonalna obsługa i szybka realizacja. Firma ma ładne rzeczy a przy tym często udzielają promocji. Bardzo polecam zakupy w blue shadow. Ostatni mój zakup i wymiana na większy rozmiar był powodem, że miałam do czynienia z p. Patrycją. Super sympatyczna i pełna empatii osoba. Bardzo Pani dziękuję za wspaniały kontakt i fachowość w realizacji zamówienia. Serdecznie podrawiam cała załogę firmy.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Halino, ogromnie dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię 💙 Bardzo nas cieszy, że doceniasz nasze produkty, szybką realizację oraz jakość obsługi. Szczególnie nam miło, że Pani Patrycja mogła pomóc i zostawiła po sobie tak dobre wrażenie. Przekażemy jej te piękne słowa 😊 Dziękujemy za zaufanie, polecenie i serdecznie pozdrawiamy 🤍

Zakupy w sklepie Blue Shadow to przyjemność. Ubrania są dobrej jakości i mają ciekawy, niepowtarzalny styl. Dla mnie jedyną niedogodnością jest wybieranie rozmiarów przy filtrowaniu. Nie można wybrać jednocześnie kilku rozmiarów tylko trzeba pojedynczo zaznaczać. Możliwość zaznaczenia kilku rozmiarów jednocześnie znacznie przyśpieszyłaby zakupy😊

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Ewo, bardzo dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię 💙 Cieszymy się, że doceniasz jakość naszych ubrań i ich niepowtarzalny styl. Dziękujemy również za konkretną sugestię dotyczącą filtrowania rozmiarów. Serdecznie pozdrawiamy 😊🤍
Cenię wzornictwo, ciekawe wykonanie, dobrą jakość materiałów. Do rozważenia- 1.sprawdzenie materiałów "w użyciu"- kupiłam płaszcz z połączonych dwóch materiałów. Po kilku dniach używania jeden materiał zostawia na drugim kłaczki które zbijają się w kulki. Nie ma możliwości utrzymania estetycznego wyglądu płaszcza. Konieczne byłoby wycinanie tych kuleczek co 3-4 dni. 2. Dla stałych klientów wyjątek w polityce zwrotów. np 1/rok możliwość zwrotu po standardowym terminie.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Agnieszko, bardzo dziękujemy za tak szczegółową i wartościową opinię 💙 Cieszymy się, że doceniasz nasze wzornictwo, jakość materiałów i wykonanie. Dziękujemy również za podzielenie się uwagami dotyczącymi płaszcza oraz polityki zwrotów. Takie sugestie są dla nas niezwykle cenne i przekazujemy je do odpowiednich działów, aby mogły zostać wzięte pod uwagę przy dalszym rozwoju naszych produktów i standardów obsługi. 😊🤍
Kupiłam białe spodnie które wcześniej przymierzałam w Kołobrzegu . Odebrała mi je że sklepu siostra bo ja już wróciłam do domu. Są idealne. Potem zamówiłam dwie rzeczy przez internet, spodnie za dużo, tunika za mała . To dowód na to że wszystko trzeba przmierzyć. Ale wszystko jest przepiękne, kupiłabym wiele rzeczy gdybym miała full kasy

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 💙 Cieszymy się, że spodnie okazały się idealne, a nasze rzeczy tak bardzo Ci się podobają. Z rozmiarami faktycznie czasem najlepiej najpierw się zaprzyjaźnić w przymierzalni 😊 Pozdrawiamy serdecznie🤍
A D
Anna D.
Bardzo ładny fason bluzki, zdecydowanie wysmukla. Także wiskoza i głęboka czerń to świetny duet. Do bluzki dołączona jest haftka, którą koniecznie trzeba sobie wszyć na odpowiedniej wysokości. Szarfy można opleść dwa, trzy razy wokół talii, co pozwoli wydłużyć dość krótką bluzeczkę. Na pewno trzeba zakładać ją do spodni i spódnic z wysokim stanem, lub jeśli jest płaski brzuszek -wolna amerykanka. Rozmiar odpowiedni.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Aniu, bardzo cieszy nas, że bluzka spełniła Twoje oczekiwania pod względem fasonu, materiału i dopasowania 💙 Miło słyszeć, że doceniłaś jej krój oraz możliwość stylizacji dzięki wiązaniu w talii 😊 Dziękujemy również za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami i praktycznymi wskazówkami dotyczącymi noszenia tego modelu ✨Pozdrawiamy serdecznie 🤍
Witam! Przy tych cenach moglibyście już odstąpić od kosztów wysyłki. Sądzę, że zyskalibyście więcej klientek gdyby koszt dostawy i zwrotu wzięlibyście na siebie. Ceny towarów w zupełności pokrywają taki koszt. Od kilku lat kupuję u Was produkty. Podobają mi się. Jedyne na co narzekam to drapiące metki na szyi, plecach i aplikacje które są od frontu bluzek, które również nosi się na gołe ciało i drapią. Dzianina i swetry nie są najlepszej jakości. Wychodzi to po pierwszym praniu. Tak poza tym jest ok. Bardzo ładne i pomysłowe sukienki. Pozdrawiam!

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Kasiu, dziękujemy za tak szczerą i szczegółową opinię 💙 Bardzo nam miło, że jesteś z nami od kilku lat i że doceniasz nasze projekty, szczególnie sukienki. Dziękujemy również za wszystkie uwagi dotyczące kosztów dostawy i zwrotów, metek oraz jakości wybranych dzianin. Takie informacje są dla nas bardzo cenne i pomagają nam rozwijać ofertę oraz udoskonalać nasze produkty. Cieszymy się, że mimo tych zastrzeżeń nadal znajdujesz u nas rzeczy, które Ci się podobają. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie! ✨🤍😊

Zamowilam kurteczkę.

Zamowilam kurteczkę, krótką - Palermo black. Kurteczka jest świetna. Można ją nosić od wiosny,do późnej jesieni. Można nosić na codzień,ale tez do strojów eleganckich. Z takim zamiarem ja tez kupiłam. Materiał, swietny gatunkowo. Wykonanie, odszycie, szczegóły kurteczki- przemyslane,pierwsza klasa. Polecam bardzo. Uważam, ze jest warta zakupu. Cena odpowiednia do jakosci kurteczki.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Agnieszko, bardzo dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię 💙 Ogromnie nas cieszy, że kurtka Palermo spełniła Twoje wszystkie oczekiwania. Dokładnie o taki efekt nam chodziło 😊✨🤍
Jestem bardzo zadowolona, że odkryłam dla siebie blue shadow. Ubrania są oryginalne i bardzo dobrze uszyte. Cieszy mnie to, ze nie wyglądają jak worki ze sznurkiem lub gumką, tylko są dopasowane tam, gdzie powinny. Stajecie się moją ulubioną marką ;)

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo nam miło czytać takie słowa 💙 Cieszymy się, że nas odkryłaś i że doceniasz nasze oryginalne wzornictwo, jakość wykonania oraz kroje, które podkreślają sylwetkę tam, gdzie powinny. Najbardziej cieszy nas, że powoli stajemy się Twoją ulubioną marką 😊 Dziękujemy za zaufanie! 🤍
Jestem naprawdę zadowolona z zakupów! Ubrania są cudownej jakości – widać, że firma dba o dobre materiały i wykonanie. Obsługa klienta przemiła i pomocna na każdym etapie zamówienia. Do tego bardzo szybka wysyłka – paczka dotarła szybciej, niż się spodziewałam. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Wiolu, dziękujemy za opinię 💙 Bardzo nas cieszy, że doceniasz jakość naszych ubrań, staranne wykonanie, pomocną obsługę oraz szybką realizację zamówienia. Takie słowa są dla nas największą motywacją i dodają energii do dalszego tworzenia. Dziękujemy za zaufanie 😊✨🤍
Bardzo szybka i sprawna dostawa. Wszystkie Panie super, ale osobiście miałam do czynienia przy ostatnim zamówieniu z Panią Patrycją i w tej chwili bardzo dziękuję tej Pani. Super miła, rzeczowa i pełna empatii. Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Halino, ogromnie dziękujemy za tak miłe słowa 💙 Bardzo nas cieszy, że doceniasz szybką dostawę i profesjonalną obsługę. Pani Patrycji z pewnością przekażemy te piękne słowa 😊 Dziękujemy za zaufanie i serdecznie pozdrawiamy 🤍
Koszula jedwabna bardzo starannie uszyta, jakościowo dobry jedwab widać że jest dbałość o detale. Na pewno będę robić u Was zakupy, oczekuję dobrych naturalnych tkanin takich jak jedwab, bawełna, len i wełna. Wiele sklepów sprzedaje nieciekawe mieszanki a ja szukam polskich marek z dobrą jakością. Brawo i trzymajcie tak dalej!

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Dario, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 💙 Cieszymy się, że doceniłaś jakość jedwabiu, staranne wykonanie i dbałość o detale. Tym bardziej miło nam, że zwracasz uwagę na naturalne tkaniny i wspierasz polskie marki. Dziękujemy za zaufanie i piękne słowa 😊✨🤍
Proponuję lepiej opisywać produkt, zwłaszcza spodnie na jaki wzrost pasują. Mój poprzedni zakup jest strasznie długi czego się nie spodziewałam. A tak ogólnie to bardzo cenię produkty Blue Shadow za jakość, styl, itp. Są ładne i dobrze się noszą

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię 💙 Cieszymy się, że doceniasz jakość, styl i wygodę naszych produktów. Dziękujemy również za cenną sugestię dotyczącą dokładniejszych opisów długości spodni. Przekażemy ją do odpowiedniego zespołu, aby mogła zostać uwzględniona. 😊🤍

Efektowny i praktyczny

Piękny, ciepły, nie za gruby i nie z cienki sweter. Czekoladowy brąz jest rozświetlony kolorowymi nitkami, które go bardzo rozjaśniają. Z legginsami świetny ciuch na sezon na sezon przejściowy. Polecam, warto mieć w szafie :)

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Asiu, bardzo nas cieszy, że sweter tak dobrze sprawdza się w sezonie przejściowym 💙 Miło nam, że doceniasz jego kolor, materiał i wyjątkowe wykończenie kolorowymi nitkami. Dziękujemy za polecenie 😊✨🤍

Ubrania świetne

Jakoś ubran super, mógłby być wybór długości spodni- dla niskich, standard, wysokich. Ja mam 176 cm i ciężko mi kupić spodnie w odpowiedniej długości, bo wszystkie za krótkie. Poza tym wszystko ok i zapewne jeszcze nie raz coś od was kupię.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo nas cieszy, że doceniasz jakość naszych ubrań i że mimo trudności z długością spodni planujesz do nas wracać 💙 Sugestia dotycząca różnych długości jest dla nas bardzo cenna i z pewnością ją przekażemy. Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 😊🤍

POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kupuję w Blue Shadow od kilku lat. Ubrania są zawsze dobrej jakości, "rozmiarówka" stabilna, większość produkcji w Polsce lub w Europie, obsługa zamówień i zwrotów sprawna i bezproblemowa. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Izo, bardzo dziękujemy za opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że od kilku lat wybierasz naszą markę i doceniasz jakość, stabilną rozmiarówkę, produkcję oraz sprawną obsługę zamówień i zwrotów. Dziękujemy za wieloletnie zaufanie i tak mocne polecenie! 😊✨🤍
Sklep zasługuje na najwyższą ocenę. Niektóre rzeczy musiałam odesłać, źle dobrałam rozmiar, ale zwrot środków na moje konto był natychmiastowy. Nie pierwszy raz robiłam tu zakupy i na pewno nie ostatni. Ubrania są bardzo dobrej jakości , pięknie leżą, ale oczywiście kupując przez internet zawsze jest ryzyko źle dobranego rozmiaru, tu przez idealne działanie obsługi sklepu nie trzeba się niczym martwić. Dziękuję i na pewno jeszcze skorzystam.Pozdrawiam. Dorota

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Doroto, bardzo dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię! ✨ Cieszymy się, że jakość naszych ubrań oraz ich fason spełniły Twoje oczekiwania. Dziękujemy również za docenienie sprawnej obsługi zwrotów. Zależy nam, aby zakupy były komfortowe na każdym etapie. Tym bardziej miło, że wracasz do nas ponownie. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! 😊

Rozczarowanie jakością i obsługą reklamacji.

Kupiłam kurtkę w sklepie Blue Shadow za 790 zł (po przecenie 550 zł). Niestety pierwsza przesyłka przyszła z wadą — podszewka była źle wszyta i wystawała z tyłu. Po zgłoszeniu reklamacji (ze zdjęciami) zaproponowano mi wymianę. Sam proces przebiegł sprawnie, jednak był dla mnie dość uciążliwy — musiałam sama nadać paczkę w paczkomacie, a następnie ponownie ją odebrać. Nie zaproponowano odbioru przez kuriera ani żadnej formy rekompensaty (np. rabatu na kolejne zakupy), co przy tej cenie produktu było dla mnie rozczarowujące. Ostatecznie otrzymałam kurtkę bez wad, natomiast uważam, że przy takim standardzie cenowym kontrola jakości powinna być lepsza, a obsługa klienta bardziej przyjazna dla klienta w sytuacji reklamacji.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Kasiu, dziękujemy za szczegółową opinię i poświęcony czas. ✨ Bardzo nam przykro z powodu sytuacji z pierwszą kurtką. Nie powinno się to zdarzyć i rozumiemy Twoje rozczarowanie. Cieszymy się, że wymiana została zrealizowana sprawnie i finalnie otrzymałaś produkt bez wad, natomiast jednocześnie bierzemy pod uwagę Twoje uwagi dotyczące procesu reklamacji, konieczności samodzielnej wysyłki oraz braku dodatkowej formy rekompensaty. To dla nas ważny sygnał, który przekażemy dalej w celu poprawy jakości obsługi i kontroli produktów. Pozdrawiamy serdecznie 😊
Wszystko profesjonalne i rzetelne. Pełne zaufanie ,że człowiek zostanie obsłużony komfortowo .Po zakupie wiadomości z informacją o etape realizacji zamówienia .Jestem bardzo zadowolona ..Polecam sklep i obsługę

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Doroto, bardzo dziękujemy za tak szczegółową i miłą opinię 💙 Cieszymy się, że doceniasz profesjonalną obsługę, kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia i komfort zakupów. Dziękujemy za zaufanie! 😊✨🤍
Ciuchy mi się podobają, tkaniny ok, tylko sukienki w większości przy dużym biuście za krótkie w stanie- powinna góra być trochę dłuższa skrojona bo odcięcie w pasie jest pod biustem.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Gosiu, dziękujemy za opinię 💙 Cieszymy się, że podobają Ci się nasze ubrania i doceniasz jakość tkanin. Dziękujemy również za konkretną uwagę dotyczącą kroju sukienek i długości góry przy większym biuście. To dla nas bardzo cenna wskazówka. Pozdrawiamy 😊🤍
Zamówienie zgodne z opisem. Zamawiam już kolejny raz ponieważ odzież od Państwa jest perfekcyjnie uszyta. Po dłuższym użytkowaniu nie zauważyłam oznak zużycia, a detale w postaci zaszewek, czy guzików dodają atrakcyjności zakupionych produktów

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Asiu, bardzo dziękujemy za kolejne zaufanie i tak piękną opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że doceniasz jakość wykonania naszych ubrań, ich trwałość oraz dbałość o detale. To dla nas największa satysfakcja, że nasze produkty służą Ci przez długi czas i niezmiennie spełniają Twoje oczekiwania. 😊✨🤍

• +48423072344
  • www.blueshadow.pl
  • sklep@blueshadow.pl
  • Tychy, POL

Polski producent odzieży damskiej w stylu boho.