blueshadow.pl

Opinie łącznie (8662) Opinie (5184) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość materiałów i wykonania produktów, chwaląc zarówno trwałość, jak i dbałość o szczegóły. Większość klientów docenia bardzo szybką i sprawną dostawę zamówień, co pozytywnie wpływa na cały proces zakupowy. Klienci często chwalą profesjonalną, uprzejmą i kompetentną obsługę klienta, zarówno w sklepie internetowym, jak i stacjonarnym. Oryginalne wzory, ciekawe fasony i modny design są mocno doceniane przez klientów. Pakowanie produktów jest często oceniane pozytywnie za estetykę i ekologiczne rozwiązania. Proces zwrotów jest w większości przypadków łatwy i szybki, co spotyka się z uznaniem kupujących. Wielu klientów zwraca uwagę na kwestię rozmiarów – zarówno na dopasowanie, jak i na problemy z dostępnością poszczególnych rozmiarów oraz konieczność zwrotów. Niektórzy klienci wskazują na powtarzalność niektórych modeli. Część osób krytykuje zbyt proste lub plastikowe opakowania, które według nich nie są adekwatne do ceny produktów. Pojawiają się także uwagi dotyczące kosztów i terminów zwrotów.

Opinieblueshadow.pl

Cenię wzornictwo, ciekawe wykonanie, dobrą jakość materiałów. Do rozważenia- 1.sprawdzenie materiałów "w użyciu"- kupiłam płaszcz z połączonych dwóch materiałów. Po kilku dniach używania jeden materiał zostawia na drugim kłaczki które zbijają się w kulki. Nie ma możliwości utrzymania estetycznego wyglądu płaszcza. Konieczne byłoby wycinanie tych kuleczek co 3-4 dni. 2. Dla stałych klientów wyjątek w polityce zwrotów. np 1/rok możliwość zwrotu po standardowym terminie.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Agnieszko, bardzo dziękujemy za tak szczegółową i wartościową opinię 💙 Cieszymy się, że doceniasz nasze wzornictwo, jakość materiałów i wykonanie. Dziękujemy również za podzielenie się uwagami dotyczącymi płaszcza oraz polityki zwrotów. Takie sugestie są dla nas niezwykle cenne i przekazujemy je do odpowiednich działów, aby mogły zostać wzięte pod uwagę przy dalszym rozwoju naszych produktów i standardów obsługi. 😊🤍
A D
Anna D.
Bardzo ładny fason bluzki, zdecydowanie wysmukla. Także wiskoza i głęboka czerń to świetny duet. Do bluzki dołączona jest haftka, którą koniecznie trzeba sobie wszyć na odpowiedniej wysokości. Szarfy można opleść dwa, trzy razy wokół talii, co pozwoli wydłużyć dość krótką bluzeczkę. Na pewno trzeba zakładać ją do spodni i spódnic z wysokim stanem, lub jeśli jest płaski brzuszek -wolna amerykanka. Rozmiar odpowiedni.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Aniu, bardzo cieszy nas, że bluzka spełniła Twoje oczekiwania pod względem fasonu, materiału i dopasowania 💙 Miło słyszeć, że doceniłaś jej krój oraz możliwość stylizacji dzięki wiązaniu w talii 😊 Dziękujemy również za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami i praktycznymi wskazówkami dotyczącymi noszenia tego modelu ✨Pozdrawiamy serdecznie 🤍
Witam! Przy tych cenach moglibyście już odstąpić od kosztów wysyłki. Sądzę, że zyskalibyście więcej klientek gdyby koszt dostawy i zwrotu wzięlibyście na siebie. Ceny towarów w zupełności pokrywają taki koszt. Od kilku lat kupuję u Was produkty. Podobają mi się. Jedyne na co narzekam to drapiące metki na szyi, plecach i aplikacje które są od frontu bluzek, które również nosi się na gołe ciało i drapią. Dzianina i swetry nie są najlepszej jakości. Wychodzi to po pierwszym praniu. Tak poza tym jest ok. Bardzo ładne i pomysłowe sukienki. Pozdrawiam!

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Kasiu, dziękujemy za tak szczerą i szczegółową opinię 💙 Bardzo nam miło, że jesteś z nami od kilku lat i że doceniasz nasze projekty, szczególnie sukienki. Dziękujemy również za wszystkie uwagi dotyczące kosztów dostawy i zwrotów, metek oraz jakości wybranych dzianin. Takie informacje są dla nas bardzo cenne i pomagają nam rozwijać ofertę oraz udoskonalać nasze produkty. Cieszymy się, że mimo tych zastrzeżeń nadal znajdujesz u nas rzeczy, które Ci się podobają. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie! ✨🤍😊

Zamowilam kurteczkę.

Zamowilam kurteczkę, krótką - Palermo black. Kurteczka jest świetna. Można ją nosić od wiosny,do późnej jesieni. Można nosić na codzień,ale tez do strojów eleganckich. Z takim zamiarem ja tez kupiłam. Materiał, swietny gatunkowo. Wykonanie, odszycie, szczegóły kurteczki- przemyslane,pierwsza klasa. Polecam bardzo. Uważam, ze jest warta zakupu. Cena odpowiednia do jakosci kurteczki.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Agnieszko, bardzo dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię 💙 Ogromnie nas cieszy, że kurtka Palermo spełniła Twoje wszystkie oczekiwania. Dokładnie o taki efekt nam chodziło 😊✨🤍
Koszula jedwabna bardzo starannie uszyta, jakościowo dobry jedwab widać że jest dbałość o detale. Na pewno będę robić u Was zakupy, oczekuję dobrych naturalnych tkanin takich jak jedwab, bawełna, len i wełna. Wiele sklepów sprzedaje nieciekawe mieszanki a ja szukam polskich marek z dobrą jakością. Brawo i trzymajcie tak dalej!

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Dario, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 💙 Cieszymy się, że doceniłaś jakość jedwabiu, staranne wykonanie i dbałość o detale. Tym bardziej miło nam, że zwracasz uwagę na naturalne tkaniny i wspierasz polskie marki. Dziękujemy za zaufanie i piękne słowa 😊✨🤍
Sklep zasługuje na najwyższą ocenę. Niektóre rzeczy musiałam odesłać, źle dobrałam rozmiar, ale zwrot środków na moje konto był natychmiastowy. Nie pierwszy raz robiłam tu zakupy i na pewno nie ostatni. Ubrania są bardzo dobrej jakości , pięknie leżą, ale oczywiście kupując przez internet zawsze jest ryzyko źle dobranego rozmiaru, tu przez idealne działanie obsługi sklepu nie trzeba się niczym martwić. Dziękuję i na pewno jeszcze skorzystam.Pozdrawiam. Dorota

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Doroto, bardzo dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię! ✨ Cieszymy się, że jakość naszych ubrań oraz ich fason spełniły Twoje oczekiwania. Dziękujemy również za docenienie sprawnej obsługi zwrotów. Zależy nam, aby zakupy były komfortowe na każdym etapie. Tym bardziej miło, że wracasz do nas ponownie. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! 😊

Rozczarowanie jakością i obsługą reklamacji.

Kupiłam kurtkę w sklepie Blue Shadow za 790 zł (po przecenie 550 zł). Niestety pierwsza przesyłka przyszła z wadą — podszewka była źle wszyta i wystawała z tyłu. Po zgłoszeniu reklamacji (ze zdjęciami) zaproponowano mi wymianę. Sam proces przebiegł sprawnie, jednak był dla mnie dość uciążliwy — musiałam sama nadać paczkę w paczkomacie, a następnie ponownie ją odebrać. Nie zaproponowano odbioru przez kuriera ani żadnej formy rekompensaty (np. rabatu na kolejne zakupy), co przy tej cenie produktu było dla mnie rozczarowujące. Ostatecznie otrzymałam kurtkę bez wad, natomiast uważam, że przy takim standardzie cenowym kontrola jakości powinna być lepsza, a obsługa klienta bardziej przyjazna dla klienta w sytuacji reklamacji.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Kasiu, dziękujemy za szczegółową opinię i poświęcony czas. ✨ Bardzo nam przykro z powodu sytuacji z pierwszą kurtką. Nie powinno się to zdarzyć i rozumiemy Twoje rozczarowanie. Cieszymy się, że wymiana została zrealizowana sprawnie i finalnie otrzymałaś produkt bez wad, natomiast jednocześnie bierzemy pod uwagę Twoje uwagi dotyczące procesu reklamacji, konieczności samodzielnej wysyłki oraz braku dodatkowej formy rekompensaty. To dla nas ważny sygnał, który przekażemy dalej w celu poprawy jakości obsługi i kontroli produktów. Pozdrawiamy serdecznie 😊
Zamówienie zgodne z opisem. Zamawiam już kolejny raz ponieważ odzież od Państwa jest perfekcyjnie uszyta. Po dłuższym użytkowaniu nie zauważyłam oznak zużycia, a detale w postaci zaszewek, czy guzików dodają atrakcyjności zakupionych produktów

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Asiu, bardzo dziękujemy za kolejne zaufanie i tak piękną opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że doceniasz jakość wykonania naszych ubrań, ich trwałość oraz dbałość o detale. To dla nas największa satysfakcja, że nasze produkty służą Ci przez długi czas i niezmiennie spełniają Twoje oczekiwania. 😊✨🤍
bardzo lubię ten sklep, odpowiada mi styl, szeroki wybór asortymentu, ubrania odszyte starannie, wykonane z dobrej jakości materiałów, jestem stałą klientką i nie zdarzyła mi sie dotychczas reklamacja, zawsze szybka wysyłka, miła obsługa, zdecydowanie polecam.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Gosiu, bardzo dziękujemy za tak piękną opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że jesteś z nami od dłuższego czasu i że tak wysoko oceniasz zarówno nasze produkty, jak i obsługę😊 Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie✨🤍
Spodnie nie pasowały mi rozmiarowo odesłałam,ale produkt wysokiej jakości i świetnie uszyty, ale za duże pod pasem i sterczały kieszenie Czy możecie podawać również rozmiary po uciągnięciu to by pomogło dopasować rozmiar.Przesyłka przyszła ekspresowo

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Dziękujemy za szczerą i szczegółową opinię 💙 Cieszymy się, że mimo niedopasowanego rozmiaru doceniłaś jakość materiału, wykonanie oraz szybki czas realizacji zamówienia. Dziękujemy również za cenną sugestię dotyczącą podawania wymiarów po uciągnięciu materiału. Takie uwagi są dla nas bardzo wartościowe i pomagają nam jeszcze lepiej dopasowywać informacje do potrzeb klientek 😊 Mamy nadzieję, że przy kolejnych zakupach uda się znaleźć model idealny dla Ciebie ✨🤍
Szybka reakcja , rozmiar którego nie było znalazł się, sukienka jest idealna , zależało mi na czasie na imprezkę . Możecie powiadamiać o dostępności, ze zwrotów, bo to mi trochę czasu zajęło Pozdrawiam serdecznie !!!!!!

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Grażyno, bardzo dziękujemy za opinię 💙 Cieszymy się, że udało się znaleźć odpowiedni rozmiar i że sukienka okazała się idealna na ważną okazję 😊Dziękujemy również za sugestię dotyczącą powiadomień o dostępności. Pozdrawiamy serdecznie! ✨🤍
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zakupów. Zaglądam do sklepu co jakiś czas i przeważnie coś dla siebie znajduję 😉 Podoba mi się, że często są atrakcyjne promocje. Rzeczy dobre jakościowo, dopracowane w szczegółach. Polecam sklep z czystym sumieniem 😊

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo dziękujemy za tak ciepłą i szczegółową opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że chętnie do nas wracasz i za każdym razem znajdujesz coś dla siebie. Miło nam również, że doceniasz jakość naszych produktów, dbałość o detale oraz przygotowywane przez nas promocje. Dziękujemy za zaufanie i polecenie. Takie słowa są dla nas największą motywacją do dalszego działania ✨😊
Piękne rzeczy, wysoka jakość materiałów i wykonania. Jedyny minus to sposób pakowania w plastikowe tandetne worki. Taki produkt premium powinien być ładniej zapakowany.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Izo, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa 💙 Cieszymy się, że doceniasz jakość naszych materiałów oraz wykonanie produktów. Dziękujemy również za podzielenie się swoją opinią na temat sposobu pakowania. Takie uwagi są dla nas bardzo cenne i z pewnością przekażemy je do odpowiedniego działu. 😊🤍

Spodnie 3D 8058 , 8059

Spodnie które mam a to trzy pary są REWELACYJNE. Bawełna z niewielką domieszką chyba elastanu super się dopasowują, są przewiewne. Idzie wielkimi krokami lato więc czekam na białe i zółte model 3D 8058 i 8059. POLECAM !!!!!!!

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Diano, bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że spodnie tak świetnie się sprawdzają 😊 Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie🤍

Ogólnie bardzo lubię markę BS

Ogólnie bardzo lubię markę BS, sporo rzeczy pasuje na mnie idealnie ale niestety nie wszystkie. W ostatnim czasie zdarza się co raz częściej, że bluzki lub bluzy o najmniejszym proponowanym przez markę rozmiarze 34 lub 34/36 są dla mnie za duże, dużo za duże i muszę je niestety zwracać … a szkoda :(

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Lucyno, bardzo dziękujemy za opinię i podzielenie się spostrzeżeniami! ✨ Cieszymy się, że wiele naszych produktów pasuje idealnie i że lubisz markę Blue Shadow. Przykro nam, że niektóre bluzki czy bluzy w najmniejszych rozmiarach okazały się za duże. Twoja uwaga dotycząca rozmiarówki jest dla nas bardzo cenna i pomoże nam w dalszym dopracowywaniu kolekcji. W razie potrzeby zawsze chętnie doradzimy przy wyborze odpowiedniego rozmiaru. ✨
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Jest to kolejny zakup, który mnie ucieszył bo ciuszki są fajnie zapakowane i dostarczone na czas. Polecam tą markę

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Agnieszko, bardzo nas cieszy, że kolejny zakup spełnił Twoje oczekiwania 💙 Miło nam słyszeć, że doceniasz szybką wysyłkę, zgodność produktów z opisem oraz staranne przygotowanie zamówienia. Pozdrawiamy serdecznie😊✨🤍
Ubrania zakupione w sklepie są wysokiej jakości. Same zakupy przez internet oraz w sklepie stacjonarnym również oceniam bardzo wysoko. Pełen profesjonalizm.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa oraz zaufanie 💙 Ogromnie cieszy nas, że doceniasz jakość naszych ubrań oraz zakupy zarówno w sklepie internetowym, jak i stacjonarnym. Pozdrawiamy serdecznie 😊✨🤍
Sukienka ma piękny wzór i dobry materiał. Niestety opakowanie w którym była przysłana, czyli worek foliowy to niezbyt elegancko jak na sukienkę za taką cenę. Była wymięta. Oczekiwałam przesyłki w pudełku i sprawdzałam czy to nie jakaś podróbka.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Regino, bardzo dziękujemy za szczerą opinię 💙 Cieszymy się, że doceniasz wzór oraz jakość materiału sukienki. Dziękujemy również za podzielenie się swoimi odczuciami dotyczącymi sposobu pakowania. Rozumiemy Twoje oczekiwania i przekażemy tę uwagę do odpowiedniego działu - takie opinie są dla nas bardzo cenne i pomagają nam udoskonalać doświadczenia zakupowe naszych klientek. 😊🤍
Piękny krój, tkanina i wykonanie marynarki. Najwyższy poziom, klasa! Byłoby tylko super, gdyby pagony na żakiecie były po obu stronach na ramionach.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Doroto, bardzo nas cieszy, że doceniasz krój, tkaninę oraz staranne wykonanie marynarki 💙 Miło nam słyszeć, że produkt spełnił Twoje oczekiwania i został oceniony tak wysoko. Dziękujemy również za podzielenie się uwagą dotyczącą pagonów. Takie sugestie są dla nas bardzo cenne i pomagają nam rozwijać kolejne kolekcje 😊✨🤍
Przepiękna sukienka, materiał i uszycie powodują że super się układa na ciele, cały urok sukienki daje nadruk kwiatów na rękawach, dole sukienki i wstążce z tyłu. Polecam, nawet rozmiar 44 układa się bardzo pięknie.

Odpowiedź ze sklepu blueshadow.pl

Angeliko, bardzo dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię 💙 Ogromnie cieszy nas, że sukienka tak dobrze się układa i że doceniłaś zarówno materiał, jak i staranne uszycie oraz wyjątkowe detale z kwiatowym nadrukiem. Tym bardziej miło nam, że fason dobrze sprawdził się również w większym rozmiarze. Dziękujemy za polecenie i zaufanie ✨