Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i szybkie dostawy. Opinie podkreślają łatwy, szybki i uprzejmy kontakt ze sklepem oraz gotowość do pomocy. Klienci doceniają profesjonalne podejście, rzetelność i fachowość obsługi. Chwalona jest także miła, uprzejma i pomocna obsługa, szczególnie przy rozwiązywaniu problemów. Dodatkowo, pozytywnie oceniane jest zabezpieczenie i zgodność przesyłek. Pojawiła się jedna negatywna sytuacja związana z dostawą.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewideformat.pl
Odpowiedź ze sklepu wideformat.pl
Dzień dobry,
dziękujemy za pozostawienie opinii.
Przykro nam, że nie udało się zrealizować zamówienia zgodnie z oczekiwaniami. Zamówiony tablet był ostatnią dostępną sztuką, jednak przed wysyłką zauważyliśmy uszkodzenie jego opakowania. Ponieważ był to model wycofany z produkcji i nie mieliśmy możliwości wymiany na identyczny egzemplarz, nie chcieliśmy wysyłać produktu, co do którego nie mieliśmy pełnej pewności.
W trosce o jakość obsługi zaproponowaliśmy alternatywny model w specjalnej cenie, aby zrekompensować zaistniałą sytuację.
Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za kontakt. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję zrealizować zamówienie w pełni satysfakcjonująco.
Wszystko OK polecam.
Błyskawiczna realizacja zamówienia, przystępna cena.
szybka dostawa, papier dobrze zabezpieczony do transportu
dobry kontakt, chęć do współpracy przy załatwianiu zamiany zamówienia na inne podobne. Możliwa negocjacja cen
Bardzo sprawna i błyskawiczna realizacja zamówienia.
Szybka realizacja zamówienia. Wręcz błyskawiczna. Polecam