Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklep.NTT.pl
100% satysfakcji
Jestem bardo zadowolony z zakupu w sklepie NTT. Fachowe doradztwo a sam produkt przerósł moje oczekiwania. Nie spoedziewałem się że komputer będzię złożony na tak dobrych i markowych podzespołach. Do tego 3 lata gwarancji i możliwość modernizacji. Polecam w 100 %.
Dzień dobry,
dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszy nas, że doradztwo oraz sam komputer spełniły, a nawet przerosły Pana oczekiwania. Stawiamy na markowe podzespoły i przejrzystą specyfikację, dlatego doceniamy zwrócenie uwagi na jakość wykonania. Trzyletnia gwarancja oraz możliwość modernizacji to elementy, które wielu użytkowników uznaje za istotne w codziennym użytkowaniu.
Dziękujemy za rekomendację.
Bezkonkurencyjna cena, dobrze zapakowany i zabezpieczony towar, atrakcyjna opłata za przesyłkę za pobraniem. Polecam i pozdrawiam!
Odpowiedź ze sklepu sklep.NTT.pl
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że cena i jakość obsługi spełniły oczekiwania, a przesyłka dotarła bezpiecznie. Dziękujemy za polecenie i pozdrawiamy.
Dostawa była szybka, z zapowiedyialnym okresie, a pacyka pryzszła w dobrym stanie. zadnych sprzeciwow z mojej strony
Odpowiedź ze sklepu sklep.NTT.pl
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że dostawa przebiegła zgodnie z zapowiedzianym terminem, a przesyłka dotarła w dobrym stanie. To dla nas ważna informacja.
Sprzęt zgodny z opisem, specyfikacja potwierdzona. Wszystko działa. Jeszcze gratis wpadł. Polecam
Odpowiedź ze sklepu sklep.NTT.pl
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że sprzęt spełnia oczekiwania i działa zgodnie ze specyfikacją. Polecamy się na przyszłość.
To już mój czwarty komputer firmy NTT. Jak zwykle jestem zadowolony z tego sprzętu.
Dzień dobry,
dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszy nas, że kolejny komputer NTT spełnia oczekiwania. Stałe zaufanie i powroty po następne urządzenia to dla nas najlepsza rekomendacja. Dziękujemy za wybór naszej marki i za wieloletnią współpracę.
Pozdrawiamy serdecznie.
Dziękujemy za tak wysoką ocenę
Świetny sklep, uprzejma obsługa. Duży plus za wszystko
Odpowiedź ze sklepu sklep.NTT.pl
Dziękujemy za pozytywną ocenę. Cieszymy się, że obsługa i przebieg zakupów spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie.
Dziękujemy za tak wysoką ocenę
Sprawna i szybka obsługa zamówienia. Szybka dostawa
Odpowiedź ze sklepu sklep.NTT.pl
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, a dostawa dotarła szybko.