sklep.NTT.pl

Opinie łącznie (20) Opinie (20) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opiniesklep.NTT.pl

100% satysfakcji

Jestem bardo zadowolony z zakupu w sklepie NTT. Fachowe doradztwo a sam produkt przerósł moje oczekiwania. Nie spoedziewałem się że komputer będzię złożony na tak dobrych i markowych podzespołach. Do tego 3 lata gwarancji i możliwość modernizacji. Polecam w 100 %.

Odpowiedź ze sklepu sklep.NTT.pl

Dzień dobry, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszy nas, że doradztwo oraz sam komputer spełniły, a nawet przerosły Pana oczekiwania. Stawiamy na markowe podzespoły i przejrzystą specyfikację, dlatego doceniamy zwrócenie uwagi na jakość wykonania. Trzyletnia gwarancja oraz możliwość modernizacji to elementy, które wielu użytkowników uznaje za istotne w codziennym użytkowaniu. Dziękujemy za rekomendację.
Bezkonkurencyjna cena, dobrze zapakowany i zabezpieczony towar, atrakcyjna opłata za przesyłkę za pobraniem. Polecam i pozdrawiam!

Odpowiedź ze sklepu sklep.NTT.pl

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że cena i jakość obsługi spełniły oczekiwania, a przesyłka dotarła bezpiecznie. Dziękujemy za polecenie i pozdrawiamy.
Dostawa była szybka, z zapowiedyialnym okresie, a pacyka pryzszła w dobrym stanie. zadnych sprzeciwow z mojej strony

Odpowiedź ze sklepu sklep.NTT.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że dostawa przebiegła zgodnie z zapowiedzianym terminem, a przesyłka dotarła w dobrym stanie. To dla nas ważna informacja.
Sprzęt zgodny z opisem, specyfikacja potwierdzona. Wszystko działa. Jeszcze gratis wpadł. Polecam

Odpowiedź ze sklepu sklep.NTT.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że sprzęt spełnia oczekiwania i działa zgodnie ze specyfikacją. Polecamy się na przyszłość.
To już mój czwarty komputer firmy NTT. Jak zwykle jestem zadowolony z tego sprzętu.

Odpowiedź ze sklepu sklep.NTT.pl

Dzień dobry, dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszy nas, że kolejny komputer NTT spełnia oczekiwania. Stałe zaufanie i powroty po następne urządzenia to dla nas najlepsza rekomendacja. Dziękujemy za wybór naszej marki i za wieloletnią współpracę. Pozdrawiamy serdecznie.

Dziękujemy za tak wysoką ocenę
Świetny sklep, uprzejma obsługa. Duży plus za wszystko

Odpowiedź ze sklepu sklep.NTT.pl

Dziękujemy za pozytywną ocenę. Cieszymy się, że obsługa i przebieg zakupów spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie.

Dziękujemy za tak wysoką ocenę
Sprawna i szybka obsługa zamówienia. Szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu sklep.NTT.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, a dostawa dotarła szybko.