Sklep z Telefonami Komórkowymi i Tabletami firmy SAMSUNG

Opinie łącznie (907) Opinie (289) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową dostawę produktów. Doceniają również bardzo dobre, solidne i oryginalne zapakowanie oraz zabezpieczenie przesyłek. Kontakt z personelem jest oceniany jako miły, profesjonalny i pomocny, co przekłada się na wysoką satysfakcję klientów. Klienci doceniają, że produkty są zgodne z opisem oraz spełniają oczekiwania co do jakości i stanu. Atrakcyjne, konkurencyjne ceny są często wskazywane jako duża zaleta zakupów w tym sklepie. Podkreślany jest także wysoki poziom profesjonalizmu oraz rzetelność sklepu i personelu. Kilku klientów pozytywnie odnosi się do jasnych warunków gwarancji i poczucia bezpieczeństwa związanego z zakupem.

OpinieSklep z Telefonami Komórkowymi i Tabletami firmy SAMSUNG

Kupiłem w sklepie r-kom.pl najnowszy model Samsung Galaxy S25 Ultra i jestem bardzo zadowolony z transakcji. Obawiałem się, że telefon z dystrybucji europejskiej (Grecja) może mieć jakieś ukryte wady, branding operatora, czy problemy z gwarancją w Polsce, ale nic z tych rzeczy! Po włożeniu polskiej karty SIM telefon automatycznie skonfigurował się do regionu EUX (czysty, europejski soft), a weryfikacja numeru IMEI potwierdziła, że urządzenie jest nowe, oryginalne, bez blokad i z pełną gwarancją Samsung Polska na 24 miesiące. Szybka realizacja zamówienia. Produkt w 100% zgodny z opisem (nowy, fabrycznie zapakowany). Konkurencyjna cena. Bezproblemowa gwarancja producenta. Polecam ten sklep każdemu, kto szuka flagowego sprzętu w dobrej cenie i ceni sobie bezpieczeństwo zakupu. Piątka z plusem!
Bardzo dobry kontakt z personelem, podają ważne informacje bez ukrywania np. IMEI i kodu Csc pozwalającego zidentyfikować, do których państw przeznaczony jest dany egzemplarz smartfona. Towar otrzymałem szybko i doskonale zapakowany. Smartfon działa bez jakichkolwiek problemów.
Very fast processing of the order and delivery, thank you, my next order will be definitly placed in the same shop.
Szybko i bezproblemowo, informacja na każdym etapie zamówienia i realizacji, cena znacznie lepsza niż u konkurencji

Sklep godny polecenia

Przesyłka super zapakowana, oryginalne pudełko z plombmi, przy zakupie od razu wskakuje miesięczna gwarancja zakupu, w razie gdyby coś się stało z przesyłką lub był jakiś problem ze zwrotem. Świetna opcja zakupu za pobraniem " nie kupujesz kota w worku". Na pewno wrócę jeszcze do tego sklepu na zakupy.
Ekspresowa wysyłka, świetny i bezproblemowy kontakt ze sprzedawcą, poza tym ekstra ceny 💥
Towar zakupiony w bardzo wygodny i przyjazny sposób. Opakowanie producenta fabrycznie zaplombowane, absolutnie żadnych śladów otwierania. Urządzenie nowe i bez jakichkolwiek śladów mogących świadczyć o użytkowaniu. Dokumentacja urzadzenia kompletna, dokumenty zakupu w jak najlepszym porządku. REWELACJA! Polecam każdemu nie będziecie rozczarowani. Dziękuję za satysfakcję z zakupów. Pozdrawiam

Opinia do zamówienia

Firma rzetelna i co najważniejsze autentyczna. Szybki czas wysyłki, telefon bardzo dobrze zapakowany. Polecam i myślę że wrócę :).
Bardzo szybka realizacja zamowienia. Telefonik idealny
Super szybka wysyłka! Świetnie zapakowany telefon!

Profesjonalny sprzedawca

Sprzęt w atrakcyjnej cenie, ekspresowa wysyłka w bezpiecznym bąbelkowym kokonie. Polecam.
Towar zgodny z opisem. Szybk wysyłka. Polecam

Super, polecam

Przesyłka dobrze zapakowana, szybka wysyłka i konkurencyjne ceny. Jestem bardzo zadowolona
Ja co prawda zrezygnowalem z mojego zamówienia bo bardzo pilnie były mi potrzebne pieniądze ale bardzo polecam sklep R- Kom ponieważ są bardzo dobre promocje i bardzo miła obsługa pozdrawiam serdecznie.

Galaxy Z FLIP6. Pełen profesjonalizm

Galaxy Z FLIP6. Pełen profesjonalizm. Szybko i sprawnie. Telefon z oryginalnymi plombami na pudełku, a cena jak za telefon z wyprzedaży u konkurencji.
Polecam sklep szybko i w rozsądnej cenie.
Super obsługa i pewność zakupionego telefonu
Bardzo szybka dostawa, brak problemów na stronie internetowej przy zamówieniu
Bardzo dobre zabezpieczenie przesyłki.