Opinie łącznie (218) Opinie (122) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 21 paź 2022

wieczniezywechoinki.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są zachwyceni wyglądem choinek i dekoracji, wielokrotnie podkreślając ich piękno, naturalność i realistyczny efekt. Większość klientów bardzo chwali szybką, sprawną i terminową dostawę swojego zamówienia. Pozytywne opinie dotyczą także miłej, pomocnej i rzeczowej obsługi, szczególnie docenianej przy wyborze produktów. Wysoka jakość wykonania choinek i dekoracji jest również często podkreślana, a produkty są zgodne z opisem i oczekiwaniami. Niektórzy klienci zgłaszają uwagi dotyczące trwałości gałązek oraz pakowania, wskazując na sporadyczne uszkodzenia lub słabe zabezpieczenie przesyłek. Zdarzają się także pojedyncze rozbieżności między opisem a otrzymanym produktem.

Opiniewieczniezywechoinki.pl

Dziękujemy :)
Wianek jest jak żywy, jest piękny.

Odpowiedź ze sklepu wieczniezywechoinki.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że wianek spełnił oczekiwania i wygląda tak naturalnie. Życzymy, aby długo cieszył oko i pięknie zdobił dom przez cały sezon! 🌿✨
Wianki są piękne. Jedynie bym popracowała nad zapakowaniem. Wianki w kartonie nie były niczym odseparowane i latały. Biały trochę się pokruszył.

Odpowiedź ze sklepu wieczniezywechoinki.pl

Dziękujemy za opinię i cenne uwagi. 😊 Bardzo się cieszymy, że wianki przypadły Pani do gustu. Jednocześnie przepraszamy za niedogodności związane z transportem. Dziękujemy za zwrócenie uwagi na sposób zabezpieczenia produktów. Takie informacje są dla nas bardzo wartościowe i pomagają nam stale udoskonalać proces pakowania. Mamy nadzieję, że mimo drobnych uszkodzeń wianek nadal pięknie się prezentuje i będzie cieszył swoim wyglądem przez długi czas. 🎄✨
Wszystko przebiegło bardzo dobrze

Choinka

Można by było dołączyć wyższy stojak

Odpowiedź ze sklepu wieczniezywechoinki.pl

Dziękujemy za opinię oraz uwagę co do stojaka.

Dziekuję za piękną choinkę :)

Bardzo miła i pomocna obsługa, szybka wysyłka i przepiękna choinka, która jest jak żywa :) dziękujemy!

Odpowiedź ze sklepu wieczniezywechoinki.pl

Serdecznie dziękujemy za tak ciepłą opinię! 😊 Cieszymy się, że doceniła Pani zarówno naszą obsługę, jak i szybką wysyłkę. Największą radość sprawia nam jednak fakt, że choinka spełniła oczekiwania i wygląda jak żywa. 🎄✨ Dziękujemy za zaufanie oraz miłe słowa oraz życzymy wielu pięknych chwil w jej towarzystwie!
Choinka jest fantastyczna- wygląda jak żywa- będzie idealnym dopełnieniem tych Świąt!

Odpowiedź ze sklepu wieczniezywechoinki.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię! 🎄✨ Cieszymy się, że choinka zachwyciła swoim naturalnym wyglądem i będzie wyjątkowym dopełnieniem świątecznej atmosfery. To dla nas ogromna satysfakcja, że spełniła Pani oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i życzymy magicznych, pełnych radości Świąt! 😊
Choinka zgodna z opisem, super sie prezentuje. Realizacja bardzo szybka jak na to ze każda jest robiona na zamówienie. Jestem bardzo zadowolona.

Odpowiedź ze sklepu wieczniezywechoinki.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że choinka spełniła Pani oczekiwania, jest zgodna z opisem i pięknie się prezentuje. To dla nas ogromna satysfakcja, że doceniła Pani również sprawną realizację zamówienia. Dziękujemy za zaufanie i życzymy, aby choinka zachwycała swoim wyglądem przez wiele świątecznych sezonów! 🎄✨

Dziękuję ❤️

Dziękuję za przecudne, wymarzone drzewko dostarczone na czas ❤️

Odpowiedź ze sklepu wieczniezywechoinki.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękne słowa! ❤️ Ogromnie się cieszymy, że choinka okazała się wymarzonym drzewkiem i dotarła na czas. To dla nas największa satysfakcja, gdy możemy spełniać świąteczne marzenia naszych klientów. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu magicznych chwil w jej blasku! 🎄✨
Choinka jest po prostu piękna 🤩

Piękna ‼️

Piękna, robi niesamowite wrażenie, długo zwlekałam ale naprawdę warto Gęstą , wygląda bardzo realistycznie Na zdjęciach tuż po wyjęciu z kartonu

Odpowiedź ze sklepu wieczniezywechoinki.pl

Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że choinka zrobiła na Pani tak duże wrażenie i że decyzja o zakupie okazała się trafiona. To dla nas ogromna radość, że doceniła Pani jej gęstość oraz realistyczny wygląd. 🌲✨ Tym bardziej miło nam słyszeć, że zachwyca już od pierwszych chwil po wyjęciu z kartonu. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu pięknych chwil przy choince! 🎄❤️

Dziękujemy 💚
Wszystko super, przepiękna choinka super zapakowana!

Dziękujemy 💚

Piękna choinka i montaż szybki dziękuję :)

Odpowiedź ze sklepu wieczniezywechoinki.pl

Bardzo dziękujemy za miłą opinię! 😊🎄 Cieszymy się, że choinka spełniła oczekiwania, a jej montaż okazał się szybki i wygodny. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu pięknych, świątecznych chwil! ✨

Dziękujemy 💚
Szybko, sprawnie i bardzo ładna choinka - jak żywa :)

Dziękujemy 💚
Wszystko ok choinka wygląda jak wiecznie zielona 👍

Odpowiedź ze sklepu wieczniezywechoinki.pl

Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że choinka spełniła Pani oczekiwania i zachwyca swoim naturalnym, wiecznie zielonym wyglądem. Dziękujemy za zaufanie i życzymy, aby cieszyła oko oraz tworzyła wyjątkową atmosferę przez wiele sezonów! 🎄👍
super choinka, wygląda jak żywa