domyou.pl

Opinie łącznie (1590) Opinie (1091) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość wykonania produktów, solidność materiałów, dbałość o detale oraz wygodę użytkowania. Wygląd produktów, ich estetyka i zgodność z opisem lub zdjęciami są bardzo często chwalone. Szybka i terminowa dostawa, a także pozytywny kontakt z obsługą klienta za uprzejmość, fachowość i indywidualne podejście to kolejne często wymieniane zalety. Materiały wykorzystywane w produktach są przyjemne w dotyku i wysokiej jakości. Większość klientów pozytywnie ocenia również zabezpieczenie przesyłek. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące organizacji transportu, a także sugestie usprawnień w kontakcie z obsługą klienta. Sporadycznie wskazywane są cechy użytkowe materiałów, takie jak przyciąganie kurzu, oraz sugestie dotyczące poprawy sposobu pakowania.

Opiniedomyou.pl

Firma godna polecenia - super produkty

Firma godna polecenia - najpierw zamówiłam pufę NEST XL - jak się okazało jak świetny to produkt, to zamówiliśmy wersję mniejszą M. W związku z tym, że wcześniej zamówiliśmy w innym rozmiarze, to dostałam wiadomość i telefon czy nie zaszła pomyłka, czy jesteśmy świadomi wymiarów. SUPER działanie! Godne wszelkich pochwał. Nie mówiąc już o naprawdę świetnym produkcie - dziękuję serdecznie!

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Małgorzato, serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię Ogromnie się cieszymy, że pufa NEST XL spełniła Państwa oczekiwania na tyle, że zdecydowali się Państwo na zakup kolejnej. Dziękujemy również za docenienie naszego kontaktu i czujności przy weryfikacji zamówienia - zawsze staramy się upewnić, że wybrany produkt będzie idealnie dopasowany do potrzeb klienta. Takie słowa są dla nas największą nagrodą i motywacją do dalszej pracy. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu komfortowych chwil na nowych pufach! ✨

Ekspresowa wysyłka i doskonała jakość

Zamówienie zostało wysłane dużo szybciej niż podane jest na stronie, co było miłym zaskoczeniem. Martwiły mnie trochę wygenerowane zdjęcia na stronie, ale pufa wygląda doskonale, kolor się zgadza, jest bardzo duża i wygodna a dodatkowy worek w środku jest doskonałym rozwiązaniem jeśli chodzi o pranie produktu. Zdecydowanie polecam ten produkt

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Julio, serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że pufa spełniła Pani oczekiwania zarówno pod względem jakości, jak i komfortu użytkowania. Miło nam również słyszeć, że szybsza realizacja zamówienia była pozytywnym zaskoczeniem. Dziękujemy za docenienie dodatkowego worka wewnętrznego oraz za załączone zdjęcie - pufa prezentuje się świetnie! ❤️ Życzymy wielu wygodnych chwil relaksu i dziękujemy za polecenie!

Zielony uszak z podnóżkiem

Kupiłam zielony uszak z podnóżkiem, jestem mega zadowolona, że wybrałam Domyou, fotel jest bardzo wygodny, wielkościowo jest w sam raz (bałam się, że w małym pokoju będzie takim dużym klamotem), kolor jest bardzo ładny, taki zielony lekko butelkowy, ale nie za ciemny. Polecam serdecznie, pewnie jeszcze wrócimy po kanapę!

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Dominiko, bardzo dziękujemy za tak szczegółową i przemyślaną opinię! Cieszymy się, że fotel z podnóżkiem okazał się wygodny i idealnie dopasowany, a kolor trafił w punkt - dokładnie o taki efekt nam chodziło. Dziękujemy również za zdjęcie - wygląda naprawdę świetnie! Będzie nam bardzo miło "gościć" Panią ponownie przy wyborze kanapy.
Rewelacyjny kontakt. Cierpliwi do klientów, którzy mają dużo pytań. Dobrze zabezpieczone łóżko w transporcie. Super kontakt z kurierem. I łóżko. No dziecko zadowolone. Musiałam drugie zamówić,bo córka też już chce nowe łóżko. Gorąco polecam.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Aleksandro, aż miło czytać takie opinie! Bardzo dziękujemy za zaufanie i tak ciepłe słowa. Najbardziej cieszy nas zadowolenie dzieci - wygląda na to, że szykuje się mała łóżkowa rewolucja w domu. Życzymy samych spokojnych i wygodnych nocy!
Zakupiliśmy fotel uszak w kolorze musztardowym. Wykonany bardzo ładnie. Wygodny. Zamówienie zrealizowane w wyznaczonym terminie. Bardzo dobry kontakt z firmą. Fotel był bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu a kierowca który go dostarczył jest bardzo miłą osobą. Wszystko ma wysokim poziomie. Polecam

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Panie Jerzy, ogromnie dziękujemy! Musztardowy uszak to charakter i wygoda w jednym - cieszymy się, że tak dobrze odnalazł się w Państwa wnętrzu. Miło, że docenił Pan także kontakt i sposób dostawy. Takie opinie naprawdę budują naszą motywację.

Super produkt - polecam

Zamówiona pufa worek przeszła nasze najśmielsze oczekiwania - rewelacyjny materiał - bardzo delikatny i miękki w dotyku. Efektem było zakupienie kolejnej sztuki. Bardzo polecam

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię 😊 Ogromnie się cieszymy, że pufa worek tak bardzo przypadła Państwu do gustu i spełniła oczekiwania. Tym bardziej miło nam słyszeć, że zdecydowali się Państwo na zakup kolejnej sztuki - to dla nas najlepsza rekomendacja. Pozdrawiamy z Warmii!
Zakup rewelacyjny! Córka nie schodzi z pufy, jest to oficjalnie jej ulubione miejsce w w domu 🙂 Paczka przyszła szybko, pod same drzwi (współczujemy kurierowi 🫣). Polecamy!

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Aleksandro, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Ogromnie nas cieszy, że pufa tak szybko stała się ulubionym miejscem córki! ❤️ Dziękujemy również za docenienie sprawnej dostawy. Mamy nadzieję, że pufa będzie służyć do zabawy i relaksu przez długi czas. Pozdrawiamy całą rodzinę i dziękujemy za polecenie!
Tapczan FENIX 120x200 Minusy(-) Tapczan jest krótszy o 3 cm (195 bez boczku-to jest realna długość do spania) niż deklarowawszy wymiar. Niestety przy wzroście powyżej 183 cm każdy cm tapczanu jest na wagę złota. Panel tylny oraz boczny wg mnie niedostatecznie są wypełnione materiałem. W realu panel wyglądają dużo gorzej niż materiałach na stronie www. Poza panelami sam tapczan jest ok. . Tapczan nie posiada jakiegokolwiek oznaczenia z modelem, producentem itp. Plusy (+) Wykończenie samego (poza boczkami) tapczanu jest bez zarzutu Sprawna dostawa

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Dziękujemy za podzielenie się szczegółową opinią i poświęcony czas - doceniamy tak rzetelne uwagi. Chcielibyśmy doprecyzować kwestię wymiarów tapczanu FENIKS 120x200. Podany rozmiar odnosi się do całkowitych gabarytów mebla, natomiast rzeczywista długość powierzchni spania wynosi 195 cm - informacja ta znajduje się w opisie produktu. Całkowita długość tapczanu to ok. 198 cm, z czego ok. 2 cm stanowi grubość jednego z boków. Dodatkowo zaznaczamy, że w przypadku mebli tapicerowanych dopuszczalna jest tolerancja wymiarów ±2 cm, co wynika ze specyfiki ich produkcji oraz naturalnej pracy materiałów. Jeśli chodzi o boki tapczanu - mebel wykonywany jest zgodnie z naszym autorskim projektem, w niezmienionej formie. Każdy tapczan produkujemy indywidualnie na zamówienie, a zastosowane rozwiązania są sprawdzone i od lat doceniane przez naszych klientów. W tym przypadku produkt został wykonany standardowo, zgodnie z założeniami konstrukcyjnymi. Odnosząc się do oznaczeń produktu - tapczany realizowane na zamówienie nie posiadają stałych etykiet zewnętrznych, jednak każdy model jest dokładnie identyfikowany i kontrolowany na etapie produkcji oraz realizacji zamówienia. Mamy nadzieję, że mimo zgłoszonych uwag tapczan będzie dobrze spełniał swoją funkcję w codziennym użytkowaniu. Dziękujemy za rzetelną opinię - takie komentarze są dla nas bardzo cenne i pomagają nam stale rozwijać ofertę oraz dbać o jakość naszych produktów.

Pufa inna niż worki

Pufa jest oryginalna bo to nie jest klasyczny worek. Jest też dość twarda (wypełnienia nie żałowali), ale na takiej mi zależało. Widzę, że po pewnym czasie użytkowania jest bardziej elastyczna. Tkanina miła, a kolor musztardowy fajnie komponuje się z szarym pokojem syna. Bardzo byłam miło zaskoczona szybką wysyłką, polecam.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Katarzyno, bardzo dziękujemy za tak fajną i szczegółową opinię 😊 Dokładnie o to nam chodzi w tych pufach - wypełniamy je solidnie, żeby od początku dawały dobre podparcie, ale jednocześnie zawsze była możliwość odsypania granulatu, jeśli ktoś woli bardziej miękką wersję. Super, że po czasie pufa stała się jeszcze bardziej elastyczna i że musztardowy kolor tak ładnie zagrał z pokojem syna 💛 Dziękujemy też za polecenie!
Bardzo dobra komunikacja, obsługa klienta na najwyższym poziomie. Odpowiedź na każde pytanie szybka i zawsze z korzyścią dla klienta. Transport tak samo super, kilka dni przed dostarczeniem dostaliśmy informację co do dnia i godziny dostawy. Dzien wcześniej kierowca zadzwonił zeby się dokładnie umówić, a w dniu dostawy 30 min wcześniej dal znać. Szok i niedowierzanie, ze tak mozna

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Anno, aż zrobiło nam się cieplej na sercu po takim komentarzu! 💛 Bardzo się cieszymy, że kontakt i obsługa były dla Pani tak wygodne i klarowne. Dokładamy starań, by cały proces - od pierwszego pytania po dostawę - był spokojny, przewidywalny i po prostu ludzki. A słowa o transporcie to dla nas ogromna duma. Miło wiedzieć, że można jeszcze pozytywnie zaskoczyć!

Wspaniała pufa

Zamówiłam pufę z grubego sztruksu. Jest piękna, bardzo wygodna, a sam materiał jest niesamowicie miły w dotyku. Wysyłka szybsza niż planowana. Serdecznie polecam! :)

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Anno, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Ogromnie cieszy nas, że pufa spełniła oczekiwania - od wygody po materiał i szybką wysyłkę. Życzymy samych relaksujących chwil na nowym ulubionym miejscu w domu.
Bardzo szybka wysyłka, bardzo dobrze zapakowane i bardzo dobra jakoś pufy. Uszyta starannie. Materiał bardzo przyjemny w dotyku. Świetna sprawa zarówno dla dzieci jak i dorosłej osoby. Bardzo polecam

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Klaudio, bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię Cieszymy się, że pufa SACO spełniła oczekiwania pod każdym względem - od jakości po wygodę dla całej rodziny!
1. Tapczan dobrze zapakowany i zabezpieczony. 2. Wysyłka w uzgodnionym, dużo wcześniej podanym terminie, na moją prośbę dodatkowo wydłużonym. Nie wiem czy kurier jest zewnętrzny czy jest pracownikiem firmy, ale bardzo pozytywnie się zaskoczyłem, najpierw telefon z dwugodzinnym wyprzedzeniem, a potem jeszcze 5 minut przed przybyciem i punktualny. 3. Jakość tapczanu dobra, zobaczymy jak trwały jest ten kaseton kieszeniowy, bo wcześniej takiego nie użytkowałem Natomiast instrukcję montażu oparcia/wezgłowia zrobiłbym trochę bardziej czytelną.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Panie Przemysławie, bardzo dziękujemy za tak rzeczową opinię! 😊 Miło nam słyszeć, że tapczan dotarł bezpiecznie, a dostawa i kontakt z kurierem przebiegły bez problemów. Każdy nasz mebel powstaje na zamówienie, dlatego zawsze staramy się dopasować termin realizacji do potrzeb klienta. Dziękujemy za uwagę dotyczącą instrukcji montażu - to dla nas cenna wskazówka. Przekazaliśmy ją już do działu produkcji, by kolejne zestawy były jeszcze bardziej przejrzyste. Mamy nadzieję, że tapczan będzie dobrze służył i codziennie zapewniał komfortowy odpoczynek. 🌿

Firma godna zaufania

Kontakt z firmą bardzo łatwy , na wszelkie pytania pracownicy odpowiadają barazo fachowo i chętnie. W realizacji zamówienia kierują się przede wszystkim chęcią zaspokojenia wszelkich potrzeb i pomysłów klienta co przekłada się bardzo dobrze na indywidualizaję zamówienia . Wybór tkanin jest praktycznie nieograniczony a jakość wykonania i odszycia tapicerki jest bardzo dobra - a wszystko to przebiega terminowo ,bardzo sprawnie i za rozsądną i cenę!

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Panie Bronisławie, serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię! 🌿 Cieszy nas, że kontakt z naszym zespołem oraz cały proces realizacji zamówienia ocenia Pan tak dobrze. Każdy nasz mebel powstaje na zamówienie, dlatego indywidualne podejście i elastyczność to dla nas podstawa. Miło słyszeć, że jakość i terminowość zostały docenione - to największa nagroda za naszą pracę. Niech fotel służy długo i wygodnie! ☕
Wszystko super. Dostawa bardzo szybka, produkt dobrze zapakowany, ławka do przedpokoju - taka jak na zdjęciu, siedzisko miękkie, przyjemny w dotyku materiał, dobrze wykonany, jestem bardzo zadowolona. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Karolino, bardzo miło to czytać 😊 Cieszymy się, że ławka LOFTI spełniła oczekiwania pod każdym względem - od jakości wykonania po komfort użytkowania. Dziękujemy za polecenie!
Miła obsługa, indywidualne podejście. Dobre materiały. Poduchy-oparcia w kanapie nesti bardzo mnie zdziwily na żywo - są ogromne, jakby przeskalowane,co powoduje, ze kanapa wizualnie wydaje się ogromna, tylko do bardzo duzych przestrzeni. A jednocześnie oparcia te pozostawiają bardzo mała przestrzeń do siedzenia.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Dziękujemy za opinię oraz za przesłane zdjęcie. Cieszymy się, że doceniła Pani jakość materiałów oraz nasze podejście do klienta. Mamy nadzieję, że dla Pani całość wizualnie dobrze wpisuje się w przestrzeń - dla nas wygląda naprawdę świetnie. Jeśli chodzi o poduchy, jest to element wynikający z projektu modelu NESTI - mają one zapewniać komfort i charakterystyczny wygląd. Dziękujemy jednak za tę uwagę. Przyznamy, że to pierwszy raz, kiedy spotykamy się z taką opinią, dlatego dziękujemy za podzielenie się spostrzeżeniem. Mamy nadzieję, że mimo wszystko sofa daje Pani dużo komfortu w codziennym użytkowaniu. Zdjęcia są dla nas naprawdę „wow” - dziękujemy za ich udostępnienie! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Domyou 💛
Zamówienie wykonane starannie, czas realizacji zgodny z terminem, wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo, polecam serdecznie 🙂

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Cieszymy się, że cały proces przebiegł sprawnie, a zamówienie spełniło oczekiwania. Takie słowa to dla nas ogromna motywacja! Pozdrawiamy!
Niespodziewałam się tak szybkiej realizacji zamówienia. Ławka przepiękna. Bardzo polecam zakupy w Domyou!

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Magdaleno, serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że szybka realizacja zamówienia była pozytywnym zaskoczeniem, a ławka spełniła Pani oczekiwania. Dziękujemy również za załączone zdjęcie - prezentuje się świetnie! ❤️ Życzymy satysfakcji z użytkowania i dziękujemy za polecenie naszego sklepu!

Worek do leżenia Nest XL

Zapakowanie worka mającego służyć do leżenia bezpośrednio do kartonu (brudnego w środku) bez żadnej folii nie powinno mieć miejsca. Jednak szybka reakcja sprzedawcy i ustalenia co do zadośćuczynienia pozwalają uznać sprawę za załatwioną.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Panie Piotrze, dziękujemy za opinię. Pufa została zapakowana w nowy, czysty i gruby karton, który zapewnia odpowiednią ochronę w transporcie - nie jest on elementem użytkowym produktu, a mając na uwadze środowisko, staramy się nie stosować zbędnych materiałów, takich jak dodatkowa folia. Na załączonym zdjęciu widoczne są drobne kulki granulatu - nie jest to zabrudzenie, a element wypełnienia puf, który mógł się naelektryzować i podczas przygotowywania innego produktu chwilowo osadzić na materiale. Z tego względu skontaktowaliśmy się z Panem, aby wyjaśnić sytuację i upewnić się, że wszystko jest w porządku. Cieszymy się, że udało się wyjaśnić sytuację i że sam produkt spełnia oczekiwania. Zawsze staramy się reagować sprawnie i rozwiązywać wszelkie wątpliwości na bieżąco. Mamy nadzieję, że pufa będzie dobrze się sprawować i zapewni komfort przez długi czas. Pozdrawiamy!
Piękna pufa. Jeszcze ładniejsza, niż na stronie sklepu. Bardzo pojemna. Szybka dostawa. Dziękuję 🤗

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Edyto, serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa! Pozdrawiamy z Warmii!