domyou.pl

1828 reviews since 7 gru 2022

Ważny od: 29 gru 2022
domyou.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybką, terminową i bezproblemową dostawę oraz komunikację z kurierem. Większość klientów docenia wysoką jakość wykonania i materiałów produktów. Klienci bardzo często podkreślają profesjonalną, życzliwą i pomocną obsługę oraz dobry kontakt z firmą. Klienci często podkreślają wygodę użytkowania mebli, szczególnie puf i foteli. Klienci często chwalą estetykę, kolory i dbałość o szczegóły w wyglądzie produktów. Większość klientów potwierdza, że zamówione produkty są zgodne z opisem na stronie.

Opiniedomyou.pl

Po raz pierwszy spotkałam się z sytuacją, że nie można zwrócić zakupionego online produktu. Informacja oczywiście jest na stronie, argumentowana tym ,że produkt jest robiony pod indywidualne zamówienie. Jednak to nie jest prawda. Zamawiany produkt jest na stałe dostępny w ofercie, w dużej kolorystyce. Wysyłka w ciągu doby, co utwierdza tylko w tym, ze to produkt który jest dostępny „od ręki”. Gdybym mogła zwrócić dokonałabym zwrotu. Materiał nie prezentuje się tak ładnie jak na zdjęciu, do tego od razu po wyjęciu go z opakowania było widać, że będzie się marszczył. I faktycznie tak jest. Ławka na buty raczej służy jako element dekoracyjny, wypełnia pustą przestrzeń. Potrafi być zupełnie nieużywana, a mimo to materiał się marszczy. Kolejny minus to bardzo droga przesyłka.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Anno, chcielibyśmy doprecyzować kilka kwestii, aby przedstawić sytuację w pełnym kontekście. Tak jak Pani zaznaczyła, produkt nie był przez Panią personalizowany. W takiej sytuacji wystarczyło poinformować nas o problemie i chęci zwrotu - zawsze jesteśmy otwarci na rozmowę i szukanie rozwiązania. Zdjęcia mają charakter poglądowy, a odbiór koloru i faktury może być indywidualny. Welur jest też tkaniną, która „pracuje” - jego włos układa się w różnych kierunkach, przez co może zmieniać odcień i wygląd w zależności od światła. Wspomniane marszczenie chcemy natomiast zweryfikować. Jeśli chodzi o koszt dostawy, ławka jest sporą przesyłką, którą starannie zabezpieczamy i pakujemy, aby dotarła w dobrym stanie - stąd również wynika koszt transportu. Skontaktowaliśmy się już z Panią bezpośrednio, aby wyjaśnić sytuację i wspólnie ustalić dalsze rozwiązanie.

Firma godna polecenia - super produkty

Firma godna polecenia - najpierw zamówiłam pufę NEST XL - jak się okazało jak świetny to produkt, to zamówiliśmy wersję mniejszą M. W związku z tym, że wcześniej zamówiliśmy w innym rozmiarze, to dostałam wiadomość i telefon czy nie zaszła pomyłka, czy jesteśmy świadomi wymiarów. SUPER działanie! Godne wszelkich pochwał. Nie mówiąc już o naprawdę świetnym produkcie - dziękuję serdecznie!

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Małgorzato, serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię Ogromnie się cieszymy, że pufa NEST XL spełniła Państwa oczekiwania na tyle, że zdecydowali się Państwo na zakup kolejnej. Dziękujemy również za docenienie naszego kontaktu i czujności przy weryfikacji zamówienia - zawsze staramy się upewnić, że wybrany produkt będzie idealnie dopasowany do potrzeb klienta. Takie słowa są dla nas największą nagrodą i motywacją do dalszej pracy. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu komfortowych chwil na nowych pufach! ✨

Ekspresowa wysyłka i doskonała jakość

Zamówienie zostało wysłane dużo szybciej niż podane jest na stronie, co było miłym zaskoczeniem. Martwiły mnie trochę wygenerowane zdjęcia na stronie, ale pufa wygląda doskonale, kolor się zgadza, jest bardzo duża i wygodna a dodatkowy worek w środku jest doskonałym rozwiązaniem jeśli chodzi o pranie produktu. Zdecydowanie polecam ten produkt

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Julio, serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że pufa spełniła Pani oczekiwania zarówno pod względem jakości, jak i komfortu użytkowania. Miło nam również słyszeć, że szybsza realizacja zamówienia była pozytywnym zaskoczeniem. Dziękujemy za docenienie dodatkowego worka wewnętrznego oraz za załączone zdjęcie - pufa prezentuje się świetnie! ❤️ Życzymy wielu wygodnych chwil relaksu i dziękujemy za polecenie!
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt wysokiej jakości w dobrej cenie. Zamówiłam w rozmiarze XL i jest to wygodna, ogromna pufa. Wykonana za przyjemnego, oddychającego materiału. Wypełnienie ekologiczne. Bardzo jestem zadowolona!

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Małgorzato, bardzo dziękujemy za tak piękną opinię! Cieszymy się, że pufa XL spełniła Pani oczekiwania zarówno pod względem wygody, rozmiaru, jak i jakości wykonania. Niech służy do wielu chwil komfortowego odpoczynku!
Bardzo fajna ławeczka do przedpokoju /wiatrołapu aby usiąść podczas wiązania butów a także jako dekoracja.Bardzo dobrze wykonany produkt i fajnie się prezentuje a co najważniejsze naprawdę za nieduze pieniądze.Polecam!

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Panie Ireneuszu, dziękujemy za świetną opinię! Cieszymy się, że ławka loftowa LUKKA znalazła swoje miejsce w przedpokoju i sprawdza się zarówno praktycznie, jak i jako dekoracja. Dziękujemy również za docenienie wykonania i polecenie!
Mebel od Państwa piękne zdobi mój salon. Wygląda naprawdę fantastycznie. Bardzo go wzbogacić. To była świetna decyzja. Strzał w dziesiątkę. A produkt zakupiony u Państwa wykonany po mistrzowsku, za co niezmiernie jestem wdzięczny.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Panie Bartku, bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa i za dodane zdjęcie! Ogromnie się cieszymy, że mebel tak pięknie prezentuje się w Pana salonie i spełnił oczekiwania. Pozdrawiamy z Warmii!

Jest zadowolenie, jest polecenie

Dzięki wielkie za szybką wysyłkę. Towar przyjechał, wszyscy zadowoleni, spodobał się nawet z zewnątrz więc zaraz pójdzie do Was kolejne zamówienie. Jakościowo na pierwsze dni użytku wygląda i zachowuje się bardzo dobrze.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Panie Wojciechu, dziękujemy za taką opinię! To dla nas najlepsza wiadomość, gdy zakup cieszy nie tylko domowników, ale również zwraca uwagę gości. Dziękujemy za zaufanie i polecenie! Pozdrawiamy z Warmii!

Pufa petarda!

Super pufa, zgodna z opisem. Wygodna oraz ładna. Dobrze sie prezentuje. Sztruksowy materiał oraz fioletowy kolor tworzą dobra kompozycje! Czekam jest bardzo zadowolona z prezentu!

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Panie Jakubie, bardzo dziękujemy! Super, że pufa spełniła oczekiwania pod względem wygody i wyglądu, a fioletowy sztruks tak dobrze wpasował się we wnętrze. Cieszymy się, że prezent okazał się strzałem w dziesiątkę! Pozdrawiamy!

Ławka pikowana

Zamówiłam ławkę pikowaną. Towar jest bardzo ładnie wykonany, z dbałością o szczegóły, dostarczony w terminie. Kolor wybrałam miętowy. Pani przysłała mi nawet zdjęcia próbek. Wszystko się zgadzało.Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Barbaro, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że wykonanie ławki, miętowy kolor oraz cała realizacja zamówienia spełniły Pani oczekiwania. Miło nam, że przesłane zdjęcia pomogły w wyborze idealnego odcienia. Pozdrawiamy z Warmii!

Zielony uszak z podnóżkiem

Kupiłam zielony uszak z podnóżkiem, jestem mega zadowolona, że wybrałam Domyou, fotel jest bardzo wygodny, wielkościowo jest w sam raz (bałam się, że w małym pokoju będzie takim dużym klamotem), kolor jest bardzo ładny, taki zielony lekko butelkowy, ale nie za ciemny. Polecam serdecznie, pewnie jeszcze wrócimy po kanapę!

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Dominiko, bardzo dziękujemy za tak szczegółową i przemyślaną opinię! Cieszymy się, że fotel z podnóżkiem okazał się wygodny i idealnie dopasowany, a kolor trafił w punkt - dokładnie o taki efekt nam chodziło. Dziękujemy również za zdjęcie - wygląda naprawdę świetnie! Będzie nam bardzo miło "gościć" Panią ponownie przy wyborze kanapy.
Jestem mega zadowolona, przerosło moje oczekiwania materiał super mega wygodna układająca się według ciała i siedzenia polecam z całego serca

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Paulino, ogromnie nam miło! Cieszymy się, że pufa NEST XL przerosła Pani oczekiwania, a materiał i wygoda okazały się strzałem w dziesiątkę. Dziękujemy za polecenie z całego serca!

Piękny i starannie wykonany mebel

Ławka wykonana bardzo porządnie, z dbałością o szczegóły. Piękny materiał - zarówno faktura jak i kolor. Bezproblemowy kontakt i obsługa. Polecam - to mój pierwszy, ale nie ostatni zakup w tym sklepie.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Natalio, serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię oraz za dołączenie zdjęcia - zawsze bardzo miło jest zobaczyć nasze meble już w nowych wnętrzach! Cieszymy się, że doceniła Pani jakość wykonania, materiał oraz kontakt z naszym zespołem. To dla nas ogromna motywacja! Dziękujemy!

Szybka dostawa i super produkt

Super szybka dostawa. Zaskoczona byłam tym, gdyż nastawiałam się na dużo dłuższy okres. Wszystko zgodne z opisem. Pufy, które zakupiłam są bardzo wysokiej jakości.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Matyldo, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że udało nam się pozytywnie zaskoczyć szybką dostawą, a jakość puf spełniła Pani oczekiwania. Pozdrawiamy z Warmii!
Wszystko super. Dzwoniłam aby dopytać kilka rzeczy, przemiła Pani wyjaśniła wszytsko dokładnie i rzeczowo. Szybka wysyłka. Pufa super. Córka zachwycona. Jestem bardzo zadowolona.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Irmino bardzo miło czytać takie słowa! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w wyborze i że rozmowa z naszym zespołem okazała się pomocna. Największą radość sprawia nam jednak to, że córka jest zachwycona pufą. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu wygodnych chwil!
Współpraca na wysokim poziomie. Wykonanie również. Wysyłka szybką. Całe zamówienie przebiegło bezproblemowo.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Barbaro, ogromnie dziękujemy za taką opinię! Cieszymy się, że zarówno obsługa, wykonanie, jak i szybka wysyłka spełniły Pani oczekiwania. Takie słowa to dla nas najlepsza motywacja! Pozdrawiamy!
Towar solidny , dobrze zapakowany , szybko wysłany. Dobry kontakt w razie potrzeby. Polecam

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Panie Arturze, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i polecenie! Cieszymy się, że ławka LUKKA spełniła oczekiwania, a szybka wysyłka, solidne zapakowanie i kontakt z nami zasłużyły na tak dobrą ocenę.
Rewelacyjny kontakt. Cierpliwi do klientów, którzy mają dużo pytań. Dobrze zabezpieczone łóżko w transporcie. Super kontakt z kurierem. I łóżko. No dziecko zadowolone. Musiałam drugie zamówić,bo córka też już chce nowe łóżko. Gorąco polecam.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Aleksandro, aż miło czytać takie opinie! Bardzo dziękujemy za zaufanie i tak ciepłe słowa. Najbardziej cieszy nas zadowolenie dzieci - wygląda na to, że szykuje się mała łóżkowa rewolucja w domu. Życzymy samych spokojnych i wygodnych nocy!
Poducha jest wygodna ,wszystko zgodnie z opisem ,jestem zadowolona ,polecam

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Longino, dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że pufa NEST M jest wygodna, zgodna z opisem i spełniła Pani oczekiwania. Dziękujemy za polecenie!

Elegancki fotel z otwieralnym podnóżkiem.

Elegancki, wygodny fotel.Miła i przyjemna w dotyku tkanina. Łatwe do zamontowania nóżki.

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Barbaro, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że fotel przypadł Pani do gustu - zarówno pod względem wygody, wyglądu, jak i przyjemnej tkaniny. Pozdrawiamy!
Polecam, Szybka wysyłka, bardzo dobrze wykonana pufa, wygodna i estetycznie wyglądająca w domu. Polecam serdecznie korzystanie z usług domyou!

Odpowiedź ze sklepu domyou.pl

Pani Kamilo, serdecznie dziękujemy za tak ciepłą opinię! Bardzo się cieszymy, że pufa spełniła Pani oczekiwania pod względem wykonania, wygody i wyglądu, a także że doceniła Pani sprawną wysyłkę. Dziękujemy za zaufanie i polecenie naszej marki - to dla nas ogromna motywacja!

• +48530235566
  • domyou.pl
  • sklep@domyou.pl
  • Iława, POL

domyou.pl to producent mebli tapicerowanych najwyższej jakości. Dzięki temu, że domyou posiada własną produkcję mebli jest w stanie zaoferować meble wysokiej jakości w konkurencyjnych cenach, dodatkow...