Opinie łącznie (4053) Opinie (2953) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 30 maj 2025

naszeokleiny.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację i szybkie dostarczenie zamówień. Jakość oklein i folii oceniana jest jako bardzo wysoka, trwała, estetyczna i zgodna z opisem. Większość klientów docenia solidne, bezpieczne zapakowanie przesyłki. Wielu klientów podkreśla prostotę oraz wygodę montażu. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i kompetentna, co wpływa pozytywnie na całe doświadczenie zakupowe. Klienci są bardzo zadowoleni z efektu wizualnego, podkreślając piękny wygląd i odświeżenie mebli lub pomieszczeń. Zdecydowana większość klientów potwierdza zgodność produktu z opisem, zdjęciami i zamówieniem. Sporadycznie pojawiają się uwagi o uszkodzeniach przesyłki, a także pojedyncze głosy, że montaż wymaga wprawy.

Opinienaszeokleiny.pl

Szybkość dostawy, lecz w kartonie była dziura mimo wszystko, że był karton zaklejony folią. Więc teoretycznie nic nie wypadło, gorzej jakby folia się rozerwała. Nie wiem czyja to wina, najważniejsze, że zamówienie dotarło całe. Reszta bez uwag, w środku było zapakowane folią bąbelkową, więc okej. Kwestia teraz jak będzie ta folia się sprawować. Zobaczymy, ogólnie polecam :)

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Ewelino, dziękujemy za opinię 😊 Niestety nie mamy wpływu na to, jak przesyłki są traktowane podczas transportu, dlatego zawsze staramy się zabezpieczać je najlepiej, jak potrafimy. Cieszymy się, że zamówienie dotarło w całości i mamy nadzieję, że folia świetnie się sprawdzi! 🌟

To bardzo dobry produkt .

To b.dobry produkt . Zamówiłem po raz drugi ze względu na to że test pierwszego sprawdził się idealnie . Montaż na szyby prosty -wczytując się oczywiście w instrukcję, która została przesłana w załączniku , do tego mam w zestawie nożyk oraz rakle (szpatułkę ) . Doskonale folia " lustro weneckie " sprawdza się w upały . Podnosząc materiałowe rolety całkowicie do góry , które podczas wysokich temp są wręcz gorące , folia ewidentnie odbija promienie słoneczne , zaciemnia pomieszczenie i daje takie poczucie chłodu pochmurnej pogody na zewnątrz , a szyby nie są gorące i co też chyba ważne nie widać mnie / nas od strony dworu zwłaszcza że mieszkamy na osiedlu z widokiem na inny blok . Polecam produkt. Polecam produkt .

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Panie Piotrze, bardzo dziękujemy za tak konkretną opinię i kolejny zakup! 😊 Super, że folia lustro weneckie tak dobrze sprawdza się u Pana w upalne dni, a montaż z naszą instrukcją poszedł bez problemu. Życzymy dużo przyjemnego chłodu tego lata ☀️😎 i dziękujemy za polecenie!
To było moje pierwsze doświadczenie z taką folią,więc raczej byłam pełna obaw ,czy mi się uda ją położyć.Mysle,że w miarę się udało.Najwieksza trudność sprawiło mi docinanie na szybie i tu miałam kilka potknięć.W niektórych miejscach za duży kawałek odcięłam a w niektórych zbyt mały.Mam nadzieję,że się folia nie poodkleja.Po tych paru dniach, choć niezbyt gorących jest odczuwalna niższa temperatura w pokoju i na razie wszystko się trzyma .Najbardziej pomógł mi załączony filmik ,bo dzięki temu nie pominęłam żadnej czynności. Pozdrawiam,Hanna E.

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Hanno, bardzo dziękujemy za tak szczerą i szczegółową opinię! 😊 Tym bardziej cieszy nas, że mimo początkowych obaw samodzielny montaż się udał, a nasz filmik okazał się pomocny. Mamy nadzieję, że folia będzie dobrze się sprawdzać i zapewni przyjemny chłód w cieplejsze dni. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie pozdrawiamy! 🌞🏡💛
Szybka dostawa, lepiej kleić długą okleinę okienną przyciemniającą z pomocą drugiej osoby mi niestety nie chciała się chwycić i się złamała.Pęcherzyki powietrza też niestety zostały .Pewnie za drugim razem jest lepiej.Można było też odciąć kawałek (bo kupiłam z zapasem i poćwiczyć ).Bardzo fajnie przyciemnia wnętrze.

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Wiktorio, dziękujemy za tak szczegółową opinię 😊 Przy dłuższych kawałkach folii rzeczywiście pomoc drugiej osoby może bardzo ułatwić montaż, a pomysł z wcześniejszym poćwiczeniem na małym fragmencie jest świetny 👍 Cieszymy się, że mimo trudności folia dobrze przyciemnia wnętrze. Mamy nadzieję, że kolejne podejście pójdzie już dużo łatwiej! 💛
Wszystko super, dostawa błyskawiczna i kolor piękny jest jedno ale, myślałam,że jest gruba ponieważ chciałam okleić szafki, które mają wgłębienia i w wyszukiwarce zaznaczyłam grube okleiny i pokazała się Wasza tapeta, a że kolor taki jak chciałam to się zdecydowałam ją kupić. Muszę teraz coś wykombinować żeby zamaskować wgłębienia. Szkoda że nie doczytałam się o jej grubości. Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Aldono, bardzo dziękujemy za opinię. 😊 Przykro nam, że grubość produktu nie była zgodna z Pani oczekiwaniami. Faktycznie wybrała Pani cieńszą wersję okleiny. W naszej ofercie dostępne są również grubsze warianty, w razie potrzeby chętnie pomożemy dobrać odpowiedni produkt do planowanej metamorfozy. ✨

Super produkt

Pomoc i uprzejmość osoby odbierającej mój telefon na plus. Folia zatrzymuje ciepło na zewnątrz. O to chodzi. Montaż...no trzeba jednak mieć trochę wprawy. Najgorsze chyba docinanie. Prawą ręką po prawej stronie okna to jednak gimnastyka, ale się da.

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Katarzyno, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Cieszymy się, że doceniła Pani pomoc naszej obsługi oraz że folia spełnia swoje zadanie. Rzeczywiście, montaż - a zwłaszcza precyzyjne docinanie - wymaga odrobiny wprawy, ale efekt końcowy zdecydowanie wynagradza włożony wysiłek. 😊 Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! ✨

Okleina i czas dostawy OK.

Okleina zgodnie z zamówieniem - kolor jak na zdjęciu. Rekla raczej niezbędna, ale po dwóch szafkach zaczęła brudzić okleinę na czarno 😐. Na szczęście da się zmyć. Czas dostawy OK, choć mogło być bez kuriera i do paczkomatu bez kosztu dostawy (od zamówienia powyżej 100 zł powinien być 0 zł).

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Anno, dziękujemy za opinię 😊. Cieszymy się, że okleina spełniła oczekiwania i że kolor zgadzał się ze zdjęciami. Dziękujemy też za uwagę dotyczącą rakli – takie informacje są dla nas bardzo cenne. Co do dostawy, rozumiemy Pani punkt widzenia i dziękujemy za sugestię. Miło nam, że wybrała Pani nasz sklep! 🌷
To już moje trzecie zakupy w tym sklepie. Okleiłam drzwi - wyszły super, kolejno oklejałam półki w szafkach , a na koniec meble. Okleiny są mocne, nierozciągliwe, doskonale przylegają, świetnie się je przykleja. Bez porównania z chińskimi papierowymi. Polecam każdemu.

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Marzanno, bardzo dziękujemy za tak piękną opinię i za to, że wróciła Pani do nas już trzeci raz! 😊 Ogromnie się cieszymy, że nasze okleiny sprawdziły się przy tylu metamorfozach – od drzwi, przez półki, aż po meble. Takie słowa to dla nas najlepsza rekomendacja. Dziękujemy za polecenie i życzymy kolejnych udanych metamorfoz!

Szybko i sprawnie

Potrzebowałem kilku rolek 15mb pewnej okleiny na zaraz. Kontakt w celu potwierdzenia dostępności mógłby być sprawniejszy ale gdy się dobiłem wszystko poszło ekspresowo. Towar zgodny z zamówieniem

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Panie Mariuszu, dziękujemy za opinię i cenną uwagę dotyczącą kontaktu 😊 Cieszymy się, że finalnie wszystko udało się sprawnie zrealizować, a okleina była zgodna z zamówieniem. Zapraszamy ponownie! 🌟
Szybka dostawa, bardzo ładnie i łatwo się okleja meble, natomiast napewno nie jest to na lata bo jednak to miękki materiał ale jak na odświeżenie to myślę że na 2 lata będą dobre

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Martyno, dziękujemy za opinię 😊 Cieszymy się, że oklejanie poszło łatwo i efekt się podoba! Mamy też nadzieję, że okleina pozytywnie Panią zaskoczy swoją trwałością i posłuży znacznie dłużej, niż się Pani spodziewa 🌟
Podczas pakowania należy wypełnić puste przestrzenie w pudełku ponieważ jak w moim przypadku pudełko było uszkodzone a okleina wewnątrz "przełamana". Na szczęście udało się ją "naprawić" termicznie

Folia samoprzylepna

W zasadzie wszystko przebiegło tak jak należy. Przesyłka dotarła bardzo szybko i bardzo dobrze zabezpieczona. Cena ok. Jestem zadowolona bo bardzo mi pasuje kolorystycznie. Polecam

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Alicjo, bardzo dziękujemy za opinię i polecenie! 😊 Cieszymy się, że folia spełniła Pani oczekiwania, a jej kolor idealnie pasuje do wnętrza. Zapraszamy ponownie! 🌟
Okleina zewnętrzna K8 lustro weneckie sprawdza się DOSKONALE! - wyraźna różnica w nagrzewaniu się okien i temperaturze wewnątrz pomieszczenia. Oklejone okna dachowe dwuszybowe, ponad 20-to letnie.

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Panie Krzysztofie, dziękujemy za tak konkretną opinię! 😊 Super, że K8 tak dobrze sprawdziła się na oknach dachowych i różnica w nagrzewaniu jest wyraźnie odczuwalna. Życzymy dużo przyjemnego chłodu w upalne dni! ☀️😎
Zamówienie dotarło szybko i bez żadnych problemów. Okleina jest bardzo dobrej jakości, wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach i świetnie się prezentuje. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam! 😊

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Jolanto, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Super, że okleina spodobała się również na żywo i świetnie się prezentuje. Dziękujemy za polecenie i życzymy, żeby efekt cieszył jak najdłużej! 💛✨
Okleina zgodna z zdjęciami z strony internetowej. Przesyłka sprawna, szybka i bezpieczna. Sam proces oklejania całkiem łatwy. Efekt zmian bardzo zadowalający.

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Panie Adamie, bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię! 😊Niech metamorfoza cieszy jak najdłużej! 🌟
Okleiny bardzo ładne, ale nie ma tej podziałki od spodu. Niestety nie dla niedoświadczonych osób. Nie ma możliwości odklejenia i naklejenia ponownego, okleina psuje się, rozciąga się tak, że nie da się jej wyprowadzić. Byłam zmuszona kupić drugą rolkę.
Dobrej jakości folia, trudna w montażu, ale to już taka uroda. Dwie osoby raczej konieczne, najlepiej jeśli chociaż jedna jest kobitą. 😁 Marszczenie trudne do całkowitego pokonania, więc take warto rozważyć powierzenie fachowcowi.

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Panie Witoldzie, dziękujemy za szczerą i wyczerpującą opinię! 😊 Cieszymy się, że docenił Pan jakość naszej folii. Rzeczywiście, przy większych powierzchniach montaż we dwie osoby jest znacznie łatwiejszy, a Pana wskazówki na pewno przydadzą się innym klientom 😄. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! 🌟

Pierwszy raz, a wyszło okej

pierwszy raz kładłam okleiny a nawet jak zrobiłam błąd to można było je bardzo łatwo oderwać i spróbować ponownie. Dzięki temu ślicznie się prezentują. Oprócz tego bardzo szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Julio, dziękujemy za opinię! 😊 Super, że pierwszy montaż poszedł tak dobrze i efekt się podoba. Życzymy kolejnych udanych metamorfoz! 💛
Wysoka jakość oklein, folia jest mocna i trwała, co pozwala na korektę w trakcie nakładania. Okleiny są odporne na mycie i usuwanie śladów po palcach (kolor czarny mat)

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Dziękujemy, Panie Michale! 😊 Bardzo cieszymy się, że docenił Pan jakość i trwałość naszych oklein. Czarny mat rzeczywiście świetnie sprawdza się na co dzień - szczególnie gdy można go bez problemu wyczyścić bez śladów po palcach.
Łatwo się nakłada, przy uważnym montażu nie ma bąbli powietrza. Nie wiem jak z trwałością, ale na tę chwilę wygląda lepiej niż bym pomalowała.

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Anno, bardzo dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że montaż okazał się łatwy, a efekt wyszedł tak dobrze. Okleina z pewnością będzie cieszyć wyglądem przez długi czas! 🌟

naszeokleiny.pl

NaszeOkleiny to wiodący sklep internetowy specjalizujący się w sprzedaży wysokiej jakości oklein na meble oraz folii na okna. Nasza firma powstała z pasji do wnętrz oraz chęci dostarczania klientom ła...