Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Wielu klientów podkreśla wysoki poziom profesjonalizmu i kompetencji obsługi. Opinie o produktach są bardzo pozytywne, klienci doceniają jakość, kompletność i zgodność z opisem. Klienci wyrażają pozytywne opinie na temat łatwego i skutecznego kontaktu z obsługą. Wskazywane jest również bardzo dobre, bezpieczne pakowanie przesyłek. Obsługa sprawnie rozwiązuje problemy klientów. Pojawiły się pojedyncze przypadki niezadowolenia, w tym szczegółowy przypadek związany z wymianą produktu oraz negatywna opinia dotycząca kontaktu z obsługą.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesimteq.pl - Wszystko do okien i drzwi
ocena srednia
Szanowni Państwo,
Na Państwa stronie internetowej widnieje informacja, aby przed dokonaniem zakupu skontaktować się telefonicznie w celu doboru odpowiedniego produktu. Zastosowałem się do tego zalecenia i przed zakupem skontaktowałem się z Państwa pracownikiem.
W trakcie rozmowy został mi szczegółowo opisany zamek oraz wskazane wymiary, na które należy zwrócić uwagę zgodnie z udostępnionym rysunkiem technicznym. Dokładnie zweryfikowałem wszystkie podane parametry. Zarówno na rysunku technicznym, jak i podczas rozmowy telefonicznej nie zostałem jednak poinformowany, że istotny jest również wymiar otworu na trzpień (kwadrat) klamki, który może wynosić 8 mm lub 10 mm.
Posiadana przeze mnie klamka ma trzpień o wymiarze 10 mm, natomiast dostarczony zamek wyposażony był w otwór 8 mm. Spowodowało to poważne komplikacje montażowe. W drzwiach były już wykonane otwory pod klamkę z dużym szyldem, a znalezienie nowej klamki z trzpieniem 8 mm i jednocześnie odpowiednio dużym szyldem, który zakryłby istniejące otwory montażowe, okazało się niemożliwe.
Po stwierdzeniu niezgodności niezwłocznie skontaktowałem się z Państwem, chcąc wymienić zamek na wersję z otworem 10 mm. Pracownik, z którym rozmawiałem, poinformował mnie jednak, że nie posiadają Państwo takiego modelu w ofercie. Po sprawdzeniu Państwa strony internetowej sam odnalazłem odpowiedni zamek i poinformowałem o tym rozmówcę. Wówczas przyznał on, że taki model faktycznie jest dostępny, jednak nie miał o tym wiedzy.
W międzyczasie zamek został już przycięty do długości drzwi i zamontowany. Dopiero podczas montażu klamki okazało się, że otwór na trzpień ma niewłaściwy wymiar. Z tego względu usłyszałem, że wymiana zamka nie jest możliwa, ponieważ został on przycięty na wymiar.
Uważam jednak, że zaistniała sytuacja wynika z braku należytej informacji oraz niewystarczającej wiedzy pracownika. Podczas pierwszej rozmowy powinien on poinformować mnie o konieczności zweryfikowania wymiaru otworu na trzpień klamki. Natomiast podczas drugiego kontaktu nie posiadał wiedzy o produkcie, który znajduje się w Państwa ofercie i jest dostępny na stronie internetowej.
Dodatkowo informuję, że zamek otrzymałem 27 maja, a do dnia dzisiejszego nie otrzymałem faktury. Dokument nie został również udostępniony w systemie KSeF.
W związku z powyższym proszę o zajęcie stanowiska w sprawie oraz przedstawienie propozycji rozwiązania problemu.
Z poważaniem
Jerzy Markiewicz
Kupiłem w Waszej firmie zasuwę do drzwi dlatego , że mogłem ją porównać do do starej zasuwy poprzez opis z pełnymi danymi i kompletnymi wymiarami .
Umieszczenie na Waszej stronie zakupowej takich danych o produktach jest moim zdaniem bardzo istotne . Dzięki za takie informacje na stronie .
Zakupu dokonałem bez najmniejszych problemów . Gorąco polecam .
Pozdrawiam Eugeniusz Oleksy
Czas realizacji ora kontakt z technikiem. Poświecił mi czas i przekazał cenne informacje wynikające z jego doświadczenia.
Szybka i profesjonalna obsługa. Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem. Już zamontowany🙂
Szybka dostawa, przesylka solidnie zapakowana wiec nic nie połamane, wszystko w stanie nienaruszonym
Świetny kontakt(telefoniczny) odpowiedź na temat, plus trafna porada zakończona zakupem, dziękuję
Wąska klamka idealnie pasuje do dwóch okien zamontowanych pod kątem prostym względem siebie. O to chodziło!
Profesjonalna obsługa, natychmiastowa wysyłka, dziękuję za rozwiązanie problemu...Poecam w 100%
Realizacja zamowienia z dnia na dzień, gorąco polecam
szybka i profesjonalna realizacja zamówienia
Proces zamówienia przebiegł perfekcyjnie. Świetny produkt w super cenie.
Doskonały kontakt i błyskawiczna wysyłka.
Bogaty asortyment, szybka wysyłka.
Zakupy zostały dostarczone błyskawicznie i były doskonale zapakowane! Dziękuję 🙂
Super szybka przesyłka i realizacja zamówienia
jednym słowem Super 6+
Jak zawsze szybko i zawsze kompletne zamówienia. Brawo
Jestem zadowolony z produktów ...
Szybka sprawna realizacja, dobry kontakt.
Towar zgodny z zamówieniem i dostawa w terminie zgodnie z obietnicą pana ze sklepu.