Klienci bardzo często podkreślają ekspresową wysyłkę i szybkie realizowanie zamówień. Produkty są oceniane jako bardzo dobre jakościowo i spełniają oczekiwania klientów. Większość klientów chwali estetyczne i solidne pakowanie. Klienci doceniają profesjonalną i pomocną obsługę oraz szybkie rozwiązywanie problemów. Produkty do rzęs są bardzo chwalone za jakość, efekty i szeroki wybór. Klienci cieszą się z gratisów oraz kuponów dodawanych do zamówień. Choć większość opinii na temat pakowania jest pozytywna, pojawiają się nieliczne uwagi dotyczące uszkodzeń opakowań.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieClavier.pl - Rzęsy i Manicure
(2095)
Szybka wysyłka i prezent w paczce, byłam miło zaskoczona. Mam nadzieję, że produkt będzie super.
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamowienia, wszystko w srodku kompletne, niczego nie brakowalo, sprzet oraz produkty swietne. Dziekuje
Szybka wysyłka ,sprzęt i produkty świetnie zapakowane. Polecam
Lampy
Kupiłam 2 lampy. Sa super, szybko utwardzają i nie byly drogie. Bardzo polecam:)
Ogolenie uwielbiam od was rzęsy, ale zwróciłabym uwagę kurierowi ponieważ połowa kasetek z rzęsami była pokruszona. Pozdrawiam.
Wszystko było super, ładnie paczuszka zapakowana, produkty super!
frezarka jest w stanie idealnym, lecz opakowanie od frezów było porysowane a opakowanie od frezarki bylo przedziurawione w jednym miejscu, ale poza tym jest dobrze, a frezarka działa perfekcyjnie.
Szybko, sprawnie i towar zgodny z oczekiwaniami
Bardzo szybka wysyłka zamówionych produktow
Szybka dostawa, konkurencyjne ceny. Polecam
Polecam, wysyłka bardzo szybko❤️❤️❤️❤️
Świetna jakość szybko wysyłka jestem zadowolona bardzo ! Polecam
Przepiękne rzęski, bardzo dziękuję :)
Szybka dostawa, super produkty, polecam
Wspaniałe rzęsy, fajnie zapakowane i jaka piękna różowa folia. Kocham rzęsy clavier i są ze mną w dużych ilościach od lat. Najlepsza firma!
Świetne produkty i bardzo szybka wysyłka!
Pomimo zagubionej paczki ,zamówienie wysłane drugi raz bez problemu i w ekspresowym tempie .Polecam serdecznie
Szybka wysyłka i dobrze zabezpieczony towar,jeszcze ich nie używam, ale jak je wypróbuję podzielę się z wami opinią
Jesteście najlepsi nie ma czego zmieniać !!! Polecam i zawsze wracam !!
Zakupy w sklepie Clavier to czysta przyjemność. Produkty zgodne z opisem, bardzo dobra jakość oraz ekspresowa wysyłka. Kontakt ze sklepem na najwyższym poziomie. Na pewno wrócę po kolejne zamówienia. Dbanie o klienta także na najwyższym poziomie - bardzo dziękuję i do zobaczenia 🥰