Klienci bardzo wysoko oceniają jakość oferowanych produktów, podkreślając ich trwałość, funkcjonalność i zgodność z opisem. Wiele pozytywnych opinii dotyczy błyskawicznej realizacji zamówień i ekspresowej dostawy, a także starannego, estetycznego oraz bezpiecznego pakowania przesyłek. Dodatkowym atutem są gratisy, upominki i kupony dołączane do zamówień, które wpływają na lojalność i pozytywne emocje klientów. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, sprawna i przyjazna, a ceny są uznawane za przystępne i atrakcyjne względem jakości produktów. Pojedyncze uwagi dotyczą drobnych pomyłek lub uszkodzeń paczek, a także sporadycznych wycieków płynów (cleaner). Zdarzają się także sugestie dotyczące usprawnienia kontaktu z obsługą klienta. Negatywne doświadczenia zazwyczaj nie wpływają jednak znacząco na ogólną satysfakcję z zakupów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieClavier.pl - Rzęsy i Manicure
Od lat stawiam na Clavier
- +48506727935
- www.clavier.pl
- bok@clavier.pl
- Warszawa, POL
Okryj produkty marki Clavier. Posiadamy bogaty asortyment dla stylistek rzęs oraz szeroki wybór lakierów i akcesoriów do manicure hybrydowego.