medycznie.com.pl

Opinie łącznie (11 619)

11 619 reviews since 23 sie 2022

Ważny od: 9 wrz 2022
medycznie.com.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo pozytywnie oceniają błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Doceniane są również konkurencyjne ceny produktów oraz profesjonalizm i uprzejmość obsługi klienta. Wysoka jakość oferowanych artykułów, szczególnie opatrunków i produktów medycznych, jest często podkreślana w opiniach. Zamówione produkty odpowiadają opisom i oczekiwaniom klientów, a bezpieczeństwo oraz staranność pakowania przesyłek to kolejny wyróżniany atut sklepu. Wielu klientów zwraca także uwagę na szeroką i bogatą ofertę asortymentu. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi dotyczące opóźnień w dostawie oraz pojedyncze głosy o trudnościach z kontaktem z obsługą. Niektórzy klienci sugerują potrzebę obniżenia cen wybranych artykułów lub poszerzenia oferty produktowej.

Opiniemedycznie.com.pl

M A
Marek A.
Dziękuję za zakup. W kółko kupuję u Państwa różne produkty. Napisałem już co myślę o produktach. Produkty się powtarzają. Rozumiem że zależy Państwu na dużej ilości opini, ale ja też kupuję u Was sporo a nie otrzymuję żadnych rabatów. Też chciałbym być doceniony za lojalność i zakupy. Być może że z kodem rabatowym bym kupował więcej produktów. A na razie uważam że nie będę powielał komentarzy produktów. Dziękuję.

SUPER :)

Od kilku miesięcy zaopatruję się w różne rzeczy, głównie opatrunki specjalistyczne oraz artykuły higieniczne do pielęgnacji osoby chorej (leżącej). Zawsze wszystko jest zgodne z opisem, starannie zapakowane i szybka realizacja. Szczerze polecam zaopatrzenie w medycznie.com.pl Halina
Bardzo szybka wysyłka i dostawa. Jednego dnia zamówiłam a na drugi już miałam paczkę z paczkomatu do odbioru 😍 cena także jest rozsądna i akceptowalna dzięki czemu mam zapas strzykawek dla synka bez obaw o brak do czasu dostawy 😄 jestem zadowolona z zakupu u Państwa mimo że był to pierwszy taki zakup i podejrzewam że nie ostatni 😄 Dziękuję ❤️
Co mi się podoba, wiele artykułów ma niskie ceny , choć powinniście przejżeć inne portale i część waszych cen obniżyć gdyż są nie do przyjęcia...strzykawki, igły dużej grubości zestawy jednorazowe...

Polecam zakupy

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Podczas zamawiania popełniłam błąd, ale to nie stanowiło żadnego problemu, zamiana produktów bez żadnych przeszkód. Mimo mojej pomyłki przesyłka dotarła bardzo szybko. Sklep wart polecenia.
Towar zgodny z opisem. Przesyłka sprawnie i do#ć szybko dotarła. Popracowałabym nad większą ilością powiadień pokazujący stopień realizacji zamówienia.

Polecam firmę! Mimo drobnych zawirowań ( rownież z mojej strony) zamówienie zostało zrealizowane, a dodatkowo na moją prośbę otrzymałam potrzebne materiały reklamowe. Bardzo dobry kontakt i profesjonalne podejście do klienta.
Jest to moje kolejne zrealizowane zamówienie przez Medycznie P.S.A. Zawsze zamówienia były realizowane szybko i były zgodne z opisem.

Polecam sklep za niskie ceny i miłą obsługę klienta

Wprawdzie moje zamówienie gdzieś się zawieruszyło, ale po moim emailu pani z obsługi klienta szybko oddzwoniła i paczka jeszcze tego samego dnia trafiła w ręce kuriera a następnego dnia do mnie. Wiadomo że zdarzają się złośliwości rzeczy martwych i jestem wdzięczna tej pani za szybką interwencję. Polecam sklep za niskie ceny i miłą obsługę klienta.
wszystko super :) jak zawsze szybka wysyłka. Jakość opasek elastycznych nawet pochwaliła bardzo pani pielęgniarka która zajmuje się moim wujkiem w hospicjum domowym

Bandaże 15 cm

Idealny bandaż, bardzo miękki idealny na rozległe trudno gojące rany. Polecam medycznie.com.pl. Opatrunki pierwszej klasy i niskiej cenie.
Duży plus za staranne, estetyczne i solidne zapakowanie produktu. Towar dotarł w nienaruszonym stanie.
Bardzo dziękuję za szybkie przyjęcie zamówienia, i szybka realizację, polecam wszystkim. Pozdrawiam
Nie mam zastrzeżeń do czasu dostawy bo wiem, ze przenosicie siedzibę firmy, co wiąże sie z problemami. Żałuję, że nie dostałam wszystkich produktów, na których mi zależało bo muszę je domówić w innej hurtowni Doceniam troskę firmy o jakość dostawy - zawsze jest telefon od koordynatora w razie jakichś wątpliwości
Moja telefoniczna prośba o pilną dostawę została wysłuchana i błyskawicznie otrzymałem zamówiony produkt. Miła pani z którą rozmawiałem była bardzo profesjonalna i uprzejma. Można powiedzieć, rzecz normalna ale bardzo mi sie to podobało... Cenię sobie profesjonalizm. Dziękuje !
Możecie wysyłać niezwłocznie zamówiony towar. Ja trafiłem na dwa dni przerwy a właściwie cztery bo wszedł weekend. To było słabe. Informacja o wysyłce była dostępna dopiero po finalizacji i opłaceniu zamowienia
Towar zgodny z opisem, dobra cena. Wysyłka mogłaby być trochę szybsza i informacja o tym kiedy paczka będzie na u klienta.
Dobra relacja z pracownikami hurtowni i sklepu. Bardzo dobrze zapakowana paczka. Szybki termin dostarczenia.
Jak zwykle szybka realizacja i bardzo dobra zarówno cena jak i jakość materiałów opatrunkowych.
Towar jest zgodny z moim oczekiwaniem. Dobrej jakości, dostarczony szybko i sprawnie. Polecam.

Jesteśmy zaufanym dostawcą najwyższej jakości produktów medycznych dla placówek zdrowia, gabinetów lekarskich, aptek oraz klientów detalicznych. Oferujemy szeroki asortyment sprzętu medycznego, środkó...