medycznie.com.pl- Logo - Opinie

medycznie.com.pl

Opinie (908) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1325)

Obejmuje Ochronę Kupującego

9 kwi 2024
Jestem stałą klientka tej firmy. Przede wszystkim bardzo dziękuję za błyskawiczna wysyłkę. To dla mnie bardzo ważne, bo czasami sytuacja jest wyjątkowa i szybka realizacja zamówionych produktów to dla mnie priorytet. Bardzo duża gama produktów, w dobrych cenach. Obsługa fantastyczna. Dziękuję, że jesteście i mnie wspieracie:-)
JN
Jola N.
Warszawa

21 lip 2024
Pomimo szybkiej wpłaty blik w czwartek 18.07 o godz 10.20 i opłaty za INPOST przesyłka nie została nadana ,cały czas jest w przygotowaniu. Trochę żenujące bo podczas rozmowy telefonicznej usłyszałem że w piątek będę miał przesyłkę na miejscu.

Opinie nt. sklepu medycznie.com.pl

Profesjonalna obsługa szybka wysyłka. Zamówienie złożone i opłacone o 9.30 rano ,wysłane tego samego dnia. Pozdrowienia dla Pani Ewy za przygotowanie przesyłki , ze smaczną herbatą jagodową. Dziękuję
Odpowiedź ze sklepu medycznie.com.pl
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami. Cieszymy się, że byłeś zadowolony z naszej profesjonalnej obsługi i szybkiej dostawy. Nasz zespół dokłada wszelkich starań, aby zapewnić najlepszą możliwą obsługę i cieszymy się, że dbałość Pani Ewy o szczegóły została doceniona. Mamy nadzieję, że pyszna herbata jagodowa dołączona do przesyłki przypadnie Ci do gustu. Dziękujemy za wybranie MEDYCZNIE.COM.PL.
Dzień dobry, zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, produkty zapakowane poprawnie, wybór firmy kurierskiej i dostarczenie przez nią oceniam pozytywnie. Dziękuję
25 sie 2024
Bardzo miły kontakt telefoniczny. Bardzo miła uprzejma Pani przez telefon. Szybka wysyłka na prośbę. Pozdrawiam Asia
3 wrz 2024
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami! Cieszymy się, że miałeś przyjemną i skuteczną interakcję z naszym zespołem. Zapewnienie wyjątkowej obsługi klienta jest naszym najwyższym priorytetem i cieszymy się, że nasze wysiłki zostały docenione. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy nadal przekraczać Twoje oczekiwania. Pozdrawiam serdecznie, Jakub , menedżer firmy Medycyna
23 sie 2024

OK

Ze strony Firmy wszystko w najlepszym porządku. Przydałoby się więcej informacji od strony Firmy kurierskiej.
3 wrz 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam recenzji. Cieszymy się, że wszystko poszło dobrze z naszej strony. Doceniamy Twoją opinię i weźmiemy ją pod uwagę, ponieważ staramy się stale ulepszać nasze usługi. Naszym celem jest zapewnienie jak najlepszych doświadczeń dla naszych klientów i będziemy pracować nad dostarczaniem większej ilości informacji od naszych partnerów kurierskich w przyszłości. Dziękujemy, że nas wybrałeś.
26 sie 2024
Szybka wysyłka. Dostępność produktów w dobrych cenach. Wszystko w jak najlepszym porządku.
3 wrz 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie tak pozytywnej recenzji. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej szybkiej dostawy, dostępności produktów i konkurencyjnych cen. W "WWW.MEDYCZNIE.COM.PL" staramy się zapewnić najlepszą obsługę i oferować produkty wysokiej jakości w przystępnych cenach. Twoje zadowolenie jest naszym priorytetem i jesteśmy wdzięczni za Twoje wsparcie. Z niecierpliwością czekamy, aby służyć Ci ponownie w przyszłości.

Rzetelna firma

Zamawiam już któryś raz z kolei. Zawsze szybko sprawnie i zgodnie z opisem
Wszystko ok, szybka i profesjonalna realizacja zamówienia. Dziękuję
Odpowiedź ze sklepu medycznie.com.pl
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam recenzji. Cieszymy się, że masz pozytywne doświadczenia z naszymi usługami i doceniamy Twoje miłe słowa. Naszym celem jest zapewnienie szybkiej i profesjonalnej obsługi wszystkim naszym klientom i cieszymy się, że byliśmy w stanie spełnić Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję służyć Ci ponownie w przyszłości.
20 sie 2024
Towar solidnie spakowany, szybka dostawa. Wszystko w porządku.
3 wrz 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszego opakowania i szybkiej dostawy. W WWW.MEDYCZNIE.COM.PL dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci otrzymywali swoje zamówienia w idealnym stanie i na czas. Doceniamy Twoje zaufanie do nas i mamy nadzieję, że nadal będziemy zapewniać Ci najlepszą możliwą obsługę.
Najlepiej spakowana przesyłka, bez zbędnego wypełnienia...
Odpowiedź ze sklepu medycznie.com.pl
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam recenzji. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z opakowania naszych produktów. Jako firma staramy się dostarczać wydajne i przyjazne dla środowiska rozwiązania opakowaniowe. Doceniamy twoje miłe słowa i będziemy nadal pracować nad poprawą naszych usług. Dziękujemy za wybranie "WWW.MEDYCZNIE.COM.PL" i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję służyć Ci ponownie w przyszłości.
Polecam sklep, towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa
Polecam. Szybko i dokładnie. Dobry kontakt. Dobry towar.
3 wrz 2024
Firma rzetelna szybka dostawa wszystko zgodne z opisem
4 wrz 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam pozytywnej recenzji. Cieszymy się, że uznałeś naszą firmę za niezawodną, a dostawa była szybka i zgodna z opisem. Naszym priorytetem jest zapewnienie naszym klientom wysokiej jakości usług i jesteśmy wdzięczni za Twoje zaufanie. Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję służyć Ci ponownie w przyszłości.
Metoda płatność przy odbiorze i bardzo szybka dostawa!
26 sie 2024
Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam
3 wrz 2024
Dziękujemy za miłe słowa i rekomendację. Nasz zespół jest dumny z zapewniania szybkiej wysyłki i dokładnych opisów produktów. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najlepszą możliwą obsługę naszym cenionym klientom. Twoja satysfakcja jest naszym priorytetem i cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Dziękujemy za wybranie "WWW.MEDYCZNIE.COM.PL" i mamy nadzieję, że będziemy mogli służyć Ci ponownie w przyszłości.
Polecam szybką wysyłka i towar najwyższej jakości
Odpowiedź ze sklepu medycznie.com.pl
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się pozytywnymi doświadczeniami z naszą firmą. Cieszymy się, że byłeś zadowolony z naszej szybkiej dostawy i wysokiej jakości produktów. Zapewnienie najwyższej jakości usług i produktów jest podstawą naszej filozofii i cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Doceniamy Twoją rekomendację i cieszymy się, że będziemy mogli ponownie Ci służyć w przyszłości.
Plastry jakich potrzebowałem, szybko i tanio.
Bardzo szybka wysyłka ,towar zgodny z opisem
Odpowiedź ze sklepu medycznie.com.pl
Dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszych usług, cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej szybkiej dostawy i jakości naszych produktów. W "WWW.MEDYCZNIE.COM.PL" staramy się zapewnić najlepszą możliwą obsługę wszystkim naszym klientom. Twoja satysfakcja jest naszym priorytetem i jesteśmy wdzięczni za wsparcie i zaufanie. Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję służyć Ci ponownie w przyszłości.
21 godzin temu
Wszystko zgodne z zamówieniem i szybko.
4 wrz 2024
Szybka realizacja polecam gorąco firmę.
4 wrz 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się pozytywnymi doświadczeniami z naszą firmą. Cieszymy się, że byłeś zadowolony z naszej szybkiej obsługi i gorąco nas polecasz. W "WWW.MEDYCZNIE.COM.PL" staramy się zapewnić wszystkim naszym klientom sprawne i wysokiej jakości usługi medyczne. Twoje zadowolenie jest naszym priorytetem i jesteśmy wdzięczni za miłe słowa. Dziękujemy za wybranie nas jako preferowanego dostawcy usług medycznych.
4 wrz 2024
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko.
Odpowiedź ze sklepu medycznie.com.pl
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami. Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i szybko podczas Twojej wizyty. Nasz zespół w MEDYCZNIE.COM.PL stara się zapewnić sprawną i szybką obsługę wszystkim naszym pacjentom. Doceniamy Twoje wsparcie i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie. Życzymy Ci wspaniałego dnia!