Klienci bardzo chwalą wysoką jakość szkoleń, praktyczne podejście oraz przekazywanie kompleksowej wiedzy w miłej i motywującej atmosferze. Urządzenia są oceniane jako wysokiej jakości, nowoczesne, skuteczne i zgodne z opisem. Obsługa klienta wyróżnia się profesjonalizmem, życzliwością i zaangażowaniem, a kontakt z firmą oraz opiekunami jest szybki i bezproblemowy. Doceniana jest także ogromna wiedza i kompetencje osób prowadzących oraz jasność przekazu. Proces realizacji zamówienia i dostawy przebiega sprawnie i szybko.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklepsunspa.pl
Bardzo polecam!
Z całego serca polecam szkolenia w SUNSPA! ❤️
Indywidualne podejście, ogrom przekazanej wiedzy i przede wszystkim mnóstwo praktyki sprawiły, że już po szkoleniu czuję się o wiele pewniej.
Nie mogę się doczekać kolejnych szkoleń, bo wiem, że właśnie tutaj chcę się dalej rozwijać. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie robić ich gdziekolwiek indziej.
A Kasia to przesympatyczna kobieta, która zaraża uśmiechem!!
Najbardziej zaskoczyło mnie to, ile dowiedziałam się o samym opalaniu natryskowym. Dopiero teraz uświadomiłam sobie, jak wiele błędów popełniały osoby, u których wcześniej korzystałam z tej usługi. To pokazuje, jak ważna jest wiedza i odpowiednia technika.
Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem miejsca na szkolenie – zdecydowanie polecam SUNSPA! 🫶
Profesjonalna obsługa i błyskawiczna dostawa
Z całego serca polecam współpracę z Panią Katarzyną. Kontakt z Nią jest zawsze na najwyższym poziomie – odpowiada szybko, profesjonalnie i z ogromnym zaangażowaniem.
Kupiłam już trzy maszyny i za każdym razem cały proces przebiegał bezproblemowo. Ostatnio zamawiałam również kartridże i, jak zawsze, wszystko dotarło ekspresowo.
Mieszkam w Holandii, dlatego szybka wysyłka jest dla mnie niezwykle ważna. Ogromnie doceniam to, że mimo iż zamawiam sprzęt z Polski, przesyłki docierają do mnie w bardzo krótkim czasie. Daje mi to ogromny komfort i pewność, że mogę liczyć na sprawną realizację każdego zamówienia.
Jestem bardzo zadowolona z jakości produktów oraz obsługi i z pewnością planuję kolejne zakupy. Serdecznie dziękuję i gorąco polecam!
Oxy Lift Pro
Jesteśmy bardzo zadowoloni z zakupu Oxy Lift Pro. Urządzenie jest solidnie wykonane, intuicyjne w obsłudze i od pierwszych zabiegów spełnia moje oczekiwania. Klientki są zachwycone efektami – skóra jest wyraźnie bardziej nawilżona, rozświetlona i wygląda świeżo już po jednej wizycie. To świetna inwestycja do każdego gabinetu.
Zdecydowanie polecam – zakup w 100% trafiony.
Petarda
Dziewczyny, jeśli jeszcze się zastanawiacie nad szkoleniem u Kasi – przestańcie i rezerwujcie termin! Atmosfera na szkoleniu była cudowna, zero stresu, a sama Kasia ma niesamowity dar przekazywania wiedzy. Wyszłam z głową pełną pomysłów i przede wszystkim z pewnością w ręku. Sprzęt, który kupiłam na szkoleniu, jest mega jakosciowo. Kasia to po prostu petarda! Dziękuję za wszystko i na pewno wrócę po kolejne urządzenia i wiedzę
Odpowiedź ze sklepu sklepsunspa.pl
Bardzo dziękuję , Ewelina przyjechała na szkolenie przygotowana , nie miałam za dużo roboty ❤️😘😘😘
Bardzo polecam szkolenie z endermologii w Sun Spa! Profesjonalne podejście, ogromna wiedza i świetna atmosfera. Szkolenie zostało przeprowadzone w sposób bardzo praktyczny i zrozumiały, a przekazana wiedza była konkretna, wartościowa i oparta na doświadczeniu. Wyszłam ze szkolenia z większą pewnością siebie i nowymi umiejętnościami. Dziękuję i z czystym sumieniem polecam!
Z całego serca polecam współpracę z tą firmą!
Na szczególne wyróżnienie zasługuje obsługa klienta. Pełen profesjonalizm, ogromna życzliwość, cierpliwość oraz pomoc na każdym etapie zakupu. Odpowiadała na wszystkie pytania, doradzała i czułam, że naprawdę zależy jej na zadowoleniu klienta. Rzadko spotyka się dziś tak zaangażowaną i kompetentną obsługę. Jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem – zdecydowanie polecam. Na pewno wrócę w przyszłości po kolejne urządzenia!
Bardzo dziękujemy . Kasia i Weronika ❤️❤️❤️
Bardzo polecam 🥰
Zamówienie lampy przebiegło wzorowo od początku do końca. Obsługa klienta zasługuje na szczególne wyróżnienie – kontakt był błyskawiczny, odpowiedzi konkretne i bardzo pomocne.
Lampa dotarła solidnie zapakowana. Jakość wykonania jest – dokładnie taka, jak w opisie.
Dostawa była szybka, bez żadnych problemów. Zdecydowanie polecam – profesjonalizm na każdym etapie i produkt wart swojej ceny.
Odpowiedź ze sklepu sklepsunspa.pl
Bardzo dziękujemy i życzymy sukcesów ❤️
Z całego serca polecam SunSpa! Właścicielka to przemila i niezwykle rzetelna osoba, u której widać pasję do tego, co robi. Sprzęt jest pierwszej klasy, wszystko na najwyższym poziomie. Dodatkowo miałam przyjemność szkolić się u Doroty – to po prostu niesamowita osoba! Ogromna dawka fachowej wiedzy przekazana w przemiłej atmosferze. Wrócę na pewno po więcej urządzeń 💪
Odpowiedź ze sklepu sklepsunspa.pl
Dziękujemy bardzo za miłe słowa 😘
W 100% polecam!
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w SunSpa! Profesjonalna obsługa, doradztwo i szkolenie na najwyższym poziomie. Pani Kasia ma ogromną wiedzę i cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania, dzięki czemu po szkoleniu wyszłam z pewnością, że mogę od razu pracować na nowym sprzęcie.
A to wszystko w przemiłej atmosferze ☺️
Dziękujemy bardzo ❤️❤️❤️
Dziękuję serdecznie za pomoc w wyborze urządzenia Endosfera dla mojego salonu masażu ☺️Szybko dostarczyli i umówiliśmy na szkolenie online w wygodnym dla nas terminie. Polecam do współpracy 🔥🤝
Wspaniałe miejsce i obsługa
Szkolenie połączone z zakupem kombajnu kosmetycznego było absolutnie świetnym doświadczeniem i w 100% spełniło moje oczekiwania. Od samego początku panowała bardzo miła, swobodna i jednocześnie profesjonalna atmosfera, dzięki której nauka była prawdziwą przyjemnością.
Przekazana wiedza była ogromna, konkretna i bardzo dobrze wytłumaczona – wszystko jasno, krok po kroku, z możliwością zadawania pytań i praktycznego przećwiczenia zabiegów. Widać ogromne doświadczenie i pasję, którymi właścicielka chętnie się dzieli.
Sam kombajn kosmetyczny jest rewelacyjny – solidny, nowoczesny i daje naprawdę świetne efekty zabiegowe. Ogromnym plusem są również gratisy, które właścicielka dorzuciła do zakupu – bardzo miłe zaskoczenie i piękny gest, który pokazuje dbałość o klienta.
Z całego serca polecam zarówno szkolenie, jak i zakup urządzenia. Pełen profesjonalizm, świetna jakość i cudowna obsługa – zdecydowanie była to bardzo dobra decyzja!
Szybki termin szkolenia oraz dostępność sprzętu niemal z dnia na dzień.
Ciągły kontakt z doradcą i szkoleniowcem, odpowiedzi na wszystkie pytania.
Polecam! Pełen profesjonalizm
Jestem zadowolona z zakupu. Urządzenie dotarło dobrze zabezpieczone, szkolenie zostało przeprowadzone profesjonalnie, a sam laser działa bez zarzutu. Obsługa klienta na wysokim poziomie.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu sprzętu. Działa on bez żadnych problemów, a całość była doskonale zabezpieczona na czas transportu. Kontakt z właścicielką firmy był rewelacyjny – bardzo sympatyczna, pomocna i profesjonalna osoba. Wszystko można było bez problemu ustalić i dopasować do moich potrzeb. Cały proces przebiegł sprawnie i w miłej atmosferze. Zdecydowanie polecam każdej osobie!
Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem! Kasia to osoba, która w to, co robi, angażuje nie tylko swoje niesamowite umiejętności, ale przede wszystkim serce. Opieka nad klientem i sposób przekazywania wiedzy są na najwyższym poziomie. Kończymy szkolenie z poczuciem, że trafiłyśmy w ręce najlepszej ekspertki. Dziękujemy!
Firma godna pełnego zaufania
Pełen profesjonalizm od początku do końca. Świetny kontakt, bardzo pomocni właściciele, sprawna realizacja i terminowa, bezpłatna dostawa. Szkolenie przeprowadzone na wysokim poziomie, a do tego bardzo miła i gościnna atmosfera. Zdecydowanie polecam!
Bardzo dziękujemy ❤️❤️
Szkolenie z RF mikroigłowej było bardzo profesjonalne i dobrze zorganizowane. Dużo praktyki, jasne przekazanie wiedzy oraz świetne wsparcie prowadzącej. Polecam każdemu, kto chce zdobyć pewność w wykonywaniu tego zabiegu.
Jestem niezwykle zadowolona z przeprowadzonego szkolenia. Było ono nie tylko profesjonalnie przygotowane, ale też przekazane w sposób jasny, angażujący i bardzo praktyczny. Pani Dorota okazałasię osobą niesamowitą, kompetentną, cierpliwą i potrafiącą w prosty sposób wyjaśnić nawet najbardziej złożone zagadnienia. Dzięki temu szkoleniu zdobyłam wiedzę i umiejętności, które od razu mogę wykorzystać w praktyce. Gorąco polecam!
Z całego serca polecam współpracę z tą firmą,wszystko szybko sprawnie i na temat,na każde pytanie dostałam odpowiedz,a zakup endosfery to strzał w 10,zabieg robi ogromną furorę,jeszcze raz gorąco polecam.
Dziękujemy ❤️
Świetnie przygotowane szkolenie. Prowadząca wykazała się ogromną wiedzą i umiejętnością przekazywania informacji. Bardzo miła atmosfera. Urządzenie do RF rewelacja! Polecam!