Preparat do opalania sełnił moje oczekiwania .Dobrze się rozprowadza efekt od razu widoczny można dzięki temu dozować nałożenie.Obsługa profesjonalna, szybką dostawą. Bardzo dziękuję Anna
27 wrz 2024
22 wrz 2024
26 sie 2024
Zadowolony klient
Szybka wysyłka. Produkt zgodny
z opisem. Bardzo dobry kontakt
z właścicielem sklepu.
19 sie 2024
Polecam serdecznie, szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt, dokładnie szkolenie ☺️
28 sie 2024
14 sie 2024
7 sty 2024
Serdecznie polecam sklep oraz urządzenie Kawitacja ultradźwiękowa 80 K ta nowsza, mocniejsza. Kilka razy dzwoniąc do sklepu pani która udzielała pomocny zawsze udzieliła wyczerpującej odpowiedzi kończąc rozmowę, że zawsze mogę zadzwonić i ponownie dopytać. Bardzo dziękuję. Polecam jak najbardziej bo rzadko się zdarza aby ktoś udzielał wszelakich informacji o użytkowaniu sprzętu spokojnie, rzetelnie i z pasją nie ponaglając aby zakończyć rozmowę ♥️ klientka Joanna zakupione urządzenie w październiku 2023 roku. Pozdrawiam serdecznie Panią z ogromną cierpliwością 🙂
21 maj 2024
Sun Spa Health&Beauty Pełen profesjonalizm polecam serdecznie
jakiś czas temu postanowiłam wywrócić swoje życie do góry nogami i spróbować swoich sił w branży Beauty, szukając w internecie najlepszej alternatywy, trafiłam na stronę Instytucji szkoleniowej Sun Spa Health&Beauty która specjalizuje się w Szkoleniach i dystrybucji Urządzeń kosmetycznych, którą bardzo serdecznie polecam każdej osobie, tej zaczynającej przygodę w Branży jak i tej zaawansowanej 😊po doborze oferty zostałam profesjonalnie przeszkolona pod kątem obsługi dwóch urządzeń kosmetycznych, obecnie jestem na końcowym etapie otwarcia mojego salonu kosmetycznego,w którym będę wykonywać profesjonalne zabiegi kosmetyczne na twarz oraz ciało
10 lis 2023
Cena to nie wszystko
Obsługa realizacji na najwyższym poziomie. Już od pierwszego kontaktu telefonicznego, wszystko rzetelnie i na czas wyjaśnione, pełna przejrzystość warunków zakupu, obsługi gwarancji i serwisów pogwarancyjnych.
15 lis 2023
Dziękujemy za pozytywną opinię! Zawsze staramy się zapewnić rzetelne informacje i pełną przejrzystość na każdym etapie – od zakupu po gwarancję i serwis. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy do ponownego skorzystania z naszych usług!
8 lis 2023
Niestety moje ogłoszenie nie zostało…
Polecam. Po tym jak wystąpiły problemy techniczne i moje ogłoszenie po opłaceniu nie zostało opublikowane administrator skontaktował się ze mna i rozwiązał problem. Dziękuje, będę dalej korzystać.
20 lis 2023
profesjonalizm z swobodną atmosferą
Szkolenie profesjonalne w swobodnej atmosferze, dużo praktyki, dużo przydatnych informacji, b.dobry kontakt z prowadzącą szkolenie. Cieszę się, że wybrałam SunSpa. Polecam
6 gru 2023
bardzo dziękujemy za miłe słowa, życzymy sobie więcej takich bystrych Kursantek :)
19 lis 2023
Bardzo zadowolona z zakupów. Szybka dostawa, konsultacja, pomoc w pytaniach. Polecam serdecznie.
6 gru 2023
pozdrawiamy i dziękujemy
4 mar 2024
Szkolenie na wysokim poziomie,
Świetna atmofrera
Kasia cudowny człowiek
Dziękuję 🙏❤️😘
6 mar 2024
dziękuje jest mi niezmiernie miło :)
11 lis 2023
Spełnia moje oczekiwania
Jestem zadowolony z urządzenia. Spełnia moje oczekiwania. Bardzo dobra jakość.