sklepsunspa.pl

Opinie łącznie (132) Opinie (64) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają poziom szkoleń, podkreślając profesjonalizm, praktyczność oraz jasność przekazywanej wiedzy. Urządzenia są oceniane jako nowoczesne, solidne, skuteczne i spełniające oczekiwania klientów. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo profesjonalna, pomocna, życzliwa i otwarta na potrzeby kupujących. Kontakt z firmą oceniany jest jako bardzo sprawny, szybki, miły i dostępny na każdym etapie współpracy. Atmosfera podczas szkoleń i w kontakcie z firmą jest często opisywana jako przyjazna, sympatyczna i motywująca. Klienci doceniają fachowe doradztwo oraz indywidualne podejście przy wyborze urządzeń i rozwiązań. Klienci chwalą szybką realizację zamówień, sprawność obsługi oraz terminowość dostaw.

Opiniesklepsunspa.pl

Petarda

Dziewczyny, jeśli jeszcze się zastanawiacie nad szkoleniem u Kasi – przestańcie i rezerwujcie termin! Atmosfera na szkoleniu była cudowna, zero stresu, a sama Kasia ma niesamowity dar przekazywania wiedzy. Wyszłam z głową pełną pomysłów i przede wszystkim z pewnością w ręku. Sprzęt, który kupiłam na szkoleniu, jest mega jakosciowo. Kasia to po prostu petarda! Dziękuję za wszystko i na pewno wrócę po kolejne urządzenia i wiedzę
Bardzo polecam szkolenie z endermologii w Sun Spa! Profesjonalne podejście, ogromna wiedza i świetna atmosfera. Szkolenie zostało przeprowadzone w sposób bardzo praktyczny i zrozumiały, a przekazana wiedza była konkretna, wartościowa i oparta na doświadczeniu. Wyszłam ze szkolenia z większą pewnością siebie i nowymi umiejętnościami. Dziękuję i z czystym sumieniem polecam!
Z całego serca polecam współpracę z tą firmą! Na szczególne wyróżnienie zasługuje obsługa klienta. Pełen profesjonalizm, ogromna życzliwość, cierpliwość oraz pomoc na każdym etapie zakupu. Odpowiadała na wszystkie pytania, doradzała i czułam, że naprawdę zależy jej na zadowoleniu klienta. Rzadko spotyka się dziś tak zaangażowaną i kompetentną obsługę. Jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem – zdecydowanie polecam. Na pewno wrócę w przyszłości po kolejne urządzenia!

Bardzo dziękujemy . Kasia i Weronika ❤️❤️❤️

Bardzo polecam 🥰

Zamówienie lampy przebiegło wzorowo od początku do końca. Obsługa klienta zasługuje na szczególne wyróżnienie – kontakt był błyskawiczny, odpowiedzi konkretne i bardzo pomocne. Lampa dotarła solidnie zapakowana. Jakość wykonania jest – dokładnie taka, jak w opisie. Dostawa była szybka, bez żadnych problemów. Zdecydowanie polecam – profesjonalizm na każdym etapie i produkt wart swojej ceny.

Odpowiedź ze sklepu sklepsunspa.pl

Bardzo dziękujemy i życzymy sukcesów ❤️
Z całego serca polecam SunSpa! Właścicielka to przemila i niezwykle rzetelna osoba, u której widać pasję do tego, co robi. Sprzęt jest pierwszej klasy, wszystko na najwyższym poziomie. Dodatkowo miałam przyjemność szkolić się u Doroty – to po prostu niesamowita osoba! Ogromna dawka fachowej wiedzy przekazana w przemiłej atmosferze. Wrócę na pewno po więcej urządzeń 💪

Odpowiedź ze sklepu sklepsunspa.pl

Dziękujemy bardzo za miłe słowa 😘

W 100% polecam!

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w SunSpa! Profesjonalna obsługa, doradztwo i szkolenie na najwyższym poziomie. Pani Kasia ma ogromną wiedzę i cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania, dzięki czemu po szkoleniu wyszłam z pewnością, że mogę od razu pracować na nowym sprzęcie. A to wszystko w przemiłej atmosferze ☺️

Dziękujemy bardzo ❤️❤️❤️

Wspaniałe miejsce i obsługa

Szkolenie połączone z zakupem kombajnu kosmetycznego było absolutnie świetnym doświadczeniem i w 100% spełniło moje oczekiwania. Od samego początku panowała bardzo miła, swobodna i jednocześnie profesjonalna atmosfera, dzięki której nauka była prawdziwą przyjemnością. Przekazana wiedza była ogromna, konkretna i bardzo dobrze wytłumaczona – wszystko jasno, krok po kroku, z możliwością zadawania pytań i praktycznego przećwiczenia zabiegów. Widać ogromne doświadczenie i pasję, którymi właścicielka chętnie się dzieli. Sam kombajn kosmetyczny jest rewelacyjny – solidny, nowoczesny i daje naprawdę świetne efekty zabiegowe. Ogromnym plusem są również gratisy, które właścicielka dorzuciła do zakupu – bardzo miłe zaskoczenie i piękny gest, który pokazuje dbałość o klienta. Z całego serca polecam zarówno szkolenie, jak i zakup urządzenia. Pełen profesjonalizm, świetna jakość i cudowna obsługa – zdecydowanie była to bardzo dobra decyzja!

Polecam! Pełen profesjonalizm

Jestem zadowolona z zakupu. Urządzenie dotarło dobrze zabezpieczone, szkolenie zostało przeprowadzone profesjonalnie, a sam laser działa bez zarzutu. Obsługa klienta na wysokim poziomie.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu sprzętu. Działa on bez żadnych problemów, a całość była doskonale zabezpieczona na czas transportu. Kontakt z właścicielką firmy był rewelacyjny – bardzo sympatyczna, pomocna i profesjonalna osoba. Wszystko można było bez problemu ustalić i dopasować do moich potrzeb. Cały proces przebiegł sprawnie i w miłej atmosferze. Zdecydowanie polecam każdej osobie!
Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem! Kasia to osoba, która w to, co robi, angażuje nie tylko swoje niesamowite umiejętności, ale przede wszystkim serce. Opieka nad klientem i sposób przekazywania wiedzy są na najwyższym poziomie. Kończymy szkolenie z poczuciem, że trafiłyśmy w ręce najlepszej ekspertki. Dziękujemy!

Firma godna pełnego zaufania

Pełen profesjonalizm od początku do końca. Świetny kontakt, bardzo pomocni właściciele, sprawna realizacja i terminowa, bezpłatna dostawa. Szkolenie przeprowadzone na wysokim poziomie, a do tego bardzo miła i gościnna atmosfera. Zdecydowanie polecam!

Bardzo dziękujemy ❤️❤️
Szkolenie z RF mikroigłowej było bardzo profesjonalne i dobrze zorganizowane. Dużo praktyki, jasne przekazanie wiedzy oraz świetne wsparcie prowadzącej. Polecam każdemu, kto chce zdobyć pewność w wykonywaniu tego zabiegu.
Jestem niezwykle zadowolona z przeprowadzonego szkolenia. Było ono nie tylko profesjonalnie przygotowane, ale też przekazane w sposób jasny, angażujący i bardzo praktyczny. Pani Dorota okazałasię osobą niesamowitą, kompetentną, cierpliwą i potrafiącą w prosty sposób wyjaśnić nawet najbardziej złożone zagadnienia. Dzięki temu szkoleniu zdobyłam wiedzę i umiejętności, które od razu mogę wykorzystać w praktyce. Gorąco polecam!
Z całego serca polecam współpracę z tą firmą,wszystko szybko sprawnie i na temat,na każde pytanie dostałam odpowiedz,a zakup endosfery to strzał w 10,zabieg robi ogromną furorę,jeszcze raz gorąco polecam.

Dziękujemy ❤️
Świetnie przygotowane szkolenie. Prowadząca wykazała się ogromną wiedzą i umiejętnością przekazywania informacji. Bardzo miła atmosfera. Urządzenie do RF rewelacja! Polecam!
Jestem świeżo po zakupie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym i fachowe doradztwo. Jakość w stosunku do ceny adekwatna i szczerze polecam RF Aurora🌷🌷🌷wygodny i estetyczny sprzęt fajnie się prezentuje w salonie.
Bardzo udany zakup lasera diodowego. Urządzenie jest nowoczesne, skuteczne i bezpieczne w użytkowaniu. Zabiegi wykonywane są precyzyjnie, z minimalnym dyskomfortem, a efekty są widoczne szybko. Zdecydowanie polecam. Dodatkowo jestem zachwycona świetnie przeprowadzonym szkoleniem.
Szkolenie sprzętowe na bardzo wysokim poziomie .Wiedza przekazana w bardzo wyczerpujący sposób .Urządzenie przyjechało kompletne .Pani prowadząca byla zaopatrzona we wszystkie akcesoria i produkty niezbędne do zaprezentowania wszystkich funkcji urządzeń więc szkolenie z obsługi sprzętu było kompletne .Całokształt oceniam bardzo dobrze wręcz idealnie .Wspolpraca była przyjemnością .DZIĘKUJĘ

Odpowiedź ze sklepu sklepsunspa.pl

Bardzo dziękujemy . Było mi niezmiernie miło pracować w tak profesjonalnych warunkach.
Kupiłam maszynę do RF i jestem bardzo zadowolona zarówno ze sprzętu, jak i ze szkolenia, które odbyłam. Urządzenie jest wysokiej jakości, łatwe w obsłudze i daje świetne efekty. Szkolenie zostało przeprowadzone w sposób profesjonalny, krok po kroku pokazano mi wszystkie możliwości pracy ze sprzętem. Czułam się zaopiekowana i dobrze przygotowana do samodzielnej pracy. Polecam każdemu, kto szuka sprawdzonego urządzenia i rzetelnego wsparciA
Sprzęt kupiony + szkolenie zrobione – wszystko ok 👍 dużo praktyki, fajne podejście i miła atmosfera Polecam z całego serca 🥰

Dziękujemy ❤️