wloskiklimat.pl

2669 reviews since 20 wrz 2024

Ważny od: 20 wrz 2024
wloskiklimat.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę przesyłek. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, świeże oraz spełniające oczekiwania klientów. Większość użytkowników docenia staranne i solidne pakowanie, a także profesjonalną, miłą i pomocną obsługę klienta, zwłaszcza w nietypowych sytuacjach. Szeroki wybór oraz dostępność nietuzinkowych włoskich produktów, jak również ich wyjątkowy zapach i smak, budują wysoką satysfakcję z zakupów. Opinie na temat cen są w większości pozytywne. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące wyciekających płynów podczas dostawy. Niektórzy klienci sugerują także, że oferta mogłaby być jeszcze bardziej rozbudowana, a wybrane produkty nieco tańsze.

Opiniewloskiklimat.pl

Szybkość dostawy. Mam propozycję: chętnie kupowałabym draże limoncello i czasami inne np migdały firmy perle sole. Niestety nie ma ich w ofercie.

Odpowiedź ze sklepu wloskiklimat.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią oraz docenienie sprawności dostawy. Cieszymy się, że oferta Włoski Klimat jest dla Państwa interesująca. Zapraszamy ponownie! Zapraszamy do śledzenia nas na Facebooku żeby być na bieżąco z nowościami w Naszym Sklepie :) www.facebook.com/wloskiklimat Pozdrawiamy, Zespół Włoski Klimat
Wszystko odbyło się OK!!!Jestem bardzo zadowolona!Napewno do Was wróce!!!Polecam!!!!Jola

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie ze wspaniałościami

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie, dobrze i bezpiecznie zapakowane. Oliwa wspaniała, wyśmienita. Balsamico to jeszcze nie ten smak, którego bardzo szukam z Włoch, ale będziemy na pewno zamawiać kolejne produkty:)

Odpowiedź ze sklepu wloskiklimat.pl

Dziękujemy za miłe słowa i docenienie jakości naszych produktów. W Włoski Klimat dokładamy wszelkich starań, aby każdy zakup spełniał oczekiwania naszych klientów. Cieszymy się na kolejne zamówienia. Zapraszamy do śledzenia nas na Facebooku żeby być na bieżąco z nowościami w Naszym Sklepie :) www.facebook.com/wloskiklimat Z wyrazami szacunku, Zespół Włoski Klimat
Zamówienie starannie zapakowane , szybko dostarczone , makarony włoskie przepyszne
Polecam zakupy w sklepie Włoski klimat. Obsługa klienta na najwyższym poziomie.
Pyszne Taralli klasyczne 👌, póki co jesteśmy w trakcie próbowania każdego ze smaków ☺️
sklep b sprawnie z przesyłką. Produkty jak na razie testuje różne ale pojawiają się niezawodne marki dla np makaronów, oliw. Fajna zabawa np ocet z granatów- mega w sałatach się sprawdza;)

Odpowiedź ze sklepu wloskiklimat.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią o Włoski Klimat. Cieszymy się, że oferowane przez nas produkty spełniają oczekiwania i umilają codzienne gotowanie. Zapraszamy do śledzenia nas na Facebooku żeby być na bieżąco z nowościami w Naszym Sklepie :) www.facebook.com/wloskiklimat Z wyrazami szacunku, Zespół Włoski Klimat

Produkt dobrej jakości.

Szybka realizacja zamówienia, produkt dobrze zabezpieczony i zapakowany do przesyłki.

polecam pełen profesjonalizm

wszystko zgodne zamówieniem, doskonały kontakt z obsługą , szybka wysyłka

Polecam WŁOSKI KLIMAT

Profesjonalne podejście do zamówień, nawet nietypowych. Doskonała organizacja i komunikacja :). Gorąco polecam :o)
Paczka została wysłana i dostarczona bardzo szybko. Oryginalne i smaczne produkty.

Wszystko Super *****

Wszystko w najlepszym porządku. Do zobaczenia w następnym zamówieniu 😉
Czytelna strona internetowa sklepu,doskonale produkty,szybka dostawa.Powinno byc wiecej produktow do wyboru.

Super włoski sklepik!

Dziękuję za miły kontakt, duży wybór produktów i szybką przesyłkę!
jakoś prawdzie włoskich specjałów, można by za to dorzucić do oferty nieco więcej produktów prawdziwie regionalnych (kawa, wędliny, sery)
Cudne filiżanki z talerzykami do espresso, woreczek na chleb i cudne małe kubeczki do kawki .polecam
Bardzo szybka obsługa paczka doszła następnego dnia po złożeniu zamówienia towar zgodny z zamówieniem polecam
Profesjonalne podejście do klienta, szybka wysyłka, świetne produkty. Polecam bardzo.
Zaangażowanie w zamówienie Obsługi Sklepu Włoski Klimat. Dziękuję
Szybka dostawa, super towar, bardzo dobrze zapakowane. Dziękuję

Włoski Klimat – Twój zaufany importer włoskich specjałów! Specjalizujemy się w imporcie włoskich produktów najwyższej jakości, pochodzących od starannie wyselekcjonowanych dostawców. Oferta obejmuje ...