Opinie łącznie (583) Opinie (365) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 1 paź 2024

jardex.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania oraz użytych materiałów w krzesłach. Wygląd i estetyka krzeseł są bardzo wysoko oceniane przez klientów. Komfort siedzenia oraz wygoda użytkowania to kolejne często podkreślane zalety. Doceniana jest również solidność i trwałość produktów. Klienci cenią możliwość wyboru materiałów, kolorów oraz opcję zamawiania próbek i dopasowania produktu do własnych potrzeb. Wielokrotnie podkreślany jest profesjonalizm, uprzejmość i pomocność obsługi klienta. Dostawa jest bardzo często opisywana jako szybka, sprawna i z bardzo dobrym zabezpieczeniem przesyłki.

OpinieJardex.pl

Zdecydowanie polecam! Kontakt z firmą bardzo dobry, spełnione wszystkie moje zachcianki, Pani Natalia jest prawdziwą profesjonalistką. Zamówione krzesła są wysokiej jakości, bardzo estetyczne, poziom wykonania absolutnie bez zarzutu. Realizacja zamówienia szybka, przesyłka była dobrze zabezpieczona. Krzesła posłużą lata, więc zdecydowanie warte swojej ceny.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za dobrą opinię i za polecenie. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych produktów oraz z kontaktu z naszym sklepem. Życzymy miłego użytkowania naszych produktów.

KPotwierdzam otrzymanie krzeseł

Jestem, bardzo zadowolona z zakupu, krzesła w Państwa firmie,są solidne, dobrze wykonane, bardzo wygodne, siedzenia na krześle daje wrażenie siedzenia na sofie. Zaimponował nam sposób bardzo bezpiecznego zapakowania krzeseł, każde owinięte folią, w kartonach. Żałuję, ze nie produkujecie sof i kanap. Pozdrawiam Marzena Leśkiewicz

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszy nas, że jest Pani zadowolona z dokonanego w naszym sklepie zakupu. Pozdrawiamy.

Krzesła sa solidne i w 100% dopasowane do wnętrza

Krzesła sa solidne i stworzone or A do Z na zamówienie. Cenowo bardzo konkurencyjne do tych z popular szwedzkiej siecowki, a jednak personalizowane i dopasowane w 100% do wnętrza. Bardzo wygodne. Pomocna obsługa klienta i bezpieczne opakowanie na czas wysyłki. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że doceniła Pani solidność wykonania oraz wygodę naszych produktów. Pozdrawiamy.
Krzesła Castello spełniły moje wymagania, starannie wykonane, przyjemny materiał, wygodne i pięknie się prezentuje w salonie, byly bezpiecznie zapakowane podczas wysyłki . Polecam! Dodatkowo miła i profesjonalna obsługa.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za miłą opinię. Cieszy nas, że jest Pani zadowolona z dokonanego w naszym sklepie zakupu. Pozdrawiamy.

Wspaniały sklep,szczerze polecam!

Wspaniały sklep,szczerze polecam.Krzesła są przepiękne i solidne.Bardzo dobrze zabezpieczone do transportu.Kontakt na każdym etapie zamówienia i realizacji bez zarzutu.Pani Natalia manager sklepu z empatią podchodzi do każdego klienta.Jestem zachwycona zarówno jakością towaru jak i obsługą.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię. Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z naszych produktów oraz z kontaktu z naszym sklepem. Pozdrawiamy.

Krzesło Miranda

Krzesła wykonane doskonale, w przewidzianym terminie. Przesyłka sprawna i szybka, towar świetnie zabezpieczony dotarł w idealnym stanie.Bardzo dobra komunikacja sms-owa z obsługą sklepu.Firma bardzo rzetelna, polecam.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z szybkiej realizacji zamówienia. Pozdrawiamy.
Jestem zadowolony z kompetencji przy realizacji zlecenia: - przy doborze kolorów , - punktualności przy realizacji zamówienia, - rozliczenia, - jakości zakupionych mebli. Polecam firmę gościom w naszym mieszkani Dziękuję i życzę sukcesów . Zenon Raczkowski
Krzesla wyglądają dobrze. .a co poprawić? Może obic trochę mniej twarde siedzisko. Ja spodziewałam sie jaśniejszej tapicerki bo opis wskazuje na jadny bez a ten kolor to klasyczny beż. Zobaczę jak zacznę użytkować...

Krzesło Jar-5

Bardzo przyjemne doświadczenie. Wszystko w jak najlepszym porządku, od zamówienia do dostawy krzeseł. Krzesła wykonane z dbałością, bardzo wygodne, mam nadzieję że długo posłużą. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Bardzo nas cieszy, że jest Pan zadowolony z jakości wykonania naszych krzeseł. Pozdrawiamy.

Recenzja produktu – krzesła Belissa Jardex

Krzesła rewelacyjne, warte każdej złotówki! Wyglądają świetnie, są bardzo wygodne i solidnie wykonane. Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto waha się przed zakupem.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię. Bardzo się cieszymy, że krzesła spełniły Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy.
Dostałam najpiękniejsze krzesła pod słońcem. Estetyka, materiał, wykonanie- wszystko na najwyższym poziomie. Rewelacyjny kontakt ze sprzedawcą i co bardzo ważne sprawność realizacji zamówienia imponująca. Polecam z całego serducha!

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze krzesła przypadły Pani do gustu. Zapraszamy ponownie i dziękujemy za polecenie.
Chciałabym bardzo serdecznie podziękować za profesjonalną i miłą obsługę. Produkty spełniają moje oczekiwania ♥️

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy bardzo za serdeczną opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych produktów oraz z kontaktu z naszym sklepem. Pozdrawiamy.
Polecam ! Jakość wykonania zamówienia i kontakt z działem obsługi wszystko bez problemu. Na pewno skorzystam ponownie z tego sklepu

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. To dla nas duża satysfakcja, że doceniła Pani wysoką jakość wykonania naszych krzeseł. Pozdrawiamy.
Duży wybór modeli .materiałów i kolorów z których można wybierać. Produkty wysokiej jakości.Przesyłka dobrze zabezpieczona w transporcie do klienta.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. To dla nas duża satysfakcja, że docenili Państwo nasz wachlarz oferty i jakość naszych produktów. Pozdrawiamy.

Fajne krzesła

Bardzo dobrze spakowane. Super kontakt zarówno ze strony sprzedającego jak i kuriera. Krzesła wyglądają dość solidnie. Jak z żywotnością zobaczymy.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię. Pozdrawiamy.
Krzesła naprawdę bardzo solidnie wykonane. Bardzo polecam i na pewno kolejne zamówienia złożę właśnie tutaj.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za opinię i polecenie. Cieszy nas, że jest Pani zadowolona z dokonanego w naszym sklepie zakupu. Pozdrawiamy.

Mega jakość wykonania!

Wszystko zgodnie z opisem .Krzesła są śliczne. Super zabezpieczone do wysyłki . Jestem bardzo zadowolona. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za dobrą opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych produktów. Życzymy miłego użytkowania naszych produktów!
Krzesła wykonane solidnie. Dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za opinię. Bardzo nas cieszy, że jest Pan zadowolony z jakości wykonania naszych krzeseł i z bezpiecznego transportu. Pozdrawiamy.
Bardzo ładnie, solidnie i estetycznie wykonane krzesła. Produkt spełnia moje oczekiwania. Firma godna polecenia. Bardzo miła obsługa.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za opinię. To dla nas duża satysfakcja, że doceniła Pani solidność wykonania naszych produktów. Pozdrawiamy.

Krzeslo Dante 3

Krzesla solidne wygodne, zgodne z zamówieniem. Dostawa w terminie i bardzo dobry kontakt ze sprzedawca.

Odpowiedź ze sklepu Jardex.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze krzesła przypadły Pani do gustu. Pozdrawiamy.

• +48534162074
  • jardex.pl