Opinie łącznie (422) Opinie (422) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 28 sie 2025

bochnia.mebleniemieckie.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są bardzo zadowoleni z jakości, solidności oraz estetyki mebli, podkreślając ich unikatowość i precyzyjne wykonanie. Obsługa klienta wyróżnia się uprzejmością, profesjonalizmem i indywidualnym podejściem. Doceniane są również szybkie i sprawne dostawy, łatwy kontakt ze sklepem oraz staranne pakowanie produktów, które minimalizuje ryzyko uszkodzeń podczas transportu. Produkty są zgodne z opisem i zdjęciami, co wpływa na pozytywne doświadczenia zakupowe. Niektórzy klienci zgłaszają uwagi dotyczące wysokich kosztów dostawy lub opóźnień spowodowanych przez firmy kurierskie. Sporadycznie pojawiają się też pojedyncze opinie dotyczące szczegółów wykończenia produktów.

Opiniebochnia.mebleniemieckie.pl

Polecam Bocnia Meble Niemieckie

Polecam firmę i sklep Meble Niemieckie ale tylko w Bochni! Pierwsze zakupy i jestem z nich bardzo zadowolony. Proszę pytać o Pana Marka, dzięki któremu umeblowałem całe mieszkanie z duszą. Brak słów na rzetelność i profesjonalizm jaki jest w tej firmie właśnie dzięki Panu Markowi. Polecam każdemu kto szuka mebli z litego drewna w stylu meble kolonialne i loftowe.

Odpowiedź ze sklepu bochnia.mebleniemieckie.pl

Ogromnie dziękujemy za tak fantastyczną opinię i polecenie! Czytanie takich słów to dla nas czysta radość. Cieszymy się niesamowicie, że dzięki pomocy Pana Marka udało się urządzić mieszkanie „z duszą” – koniecznie przekażemy mu te miłe słowa, na pewno dodadzą mu skrzydeł! To wspaniałe uczucie wiedzieć, że nasze meble z litego drewna tak dobrze odnalazły się w Pana wnętrzach. Zapraszamy serdecznie do ponownych odwiedzin w naszym salonie w Bochni, do zobaczenia! Z pozdrowieniami, Zespół BGM24.pl
Polecam sklep. Meble piękne. Obsługa bardzo miła. Wszystko zgodnie z informacją na stronie sklepu. Kupiłam kolejne meble i jeszcze wrócę. Kontakt z pracownikami sklepu był świetny - od zamówienia, indywidualizacji produktu po dostawę. Jakość otrzymanego stołu też jest znakomita.

Odpowiedź ze sklepu bochnia.mebleniemieckie.pl

Bardzo dziękuję za tak miłe słowa i za kolejne zakupy w BGM24.pl! Cieszę się, że meble spełniły oczekiwania, a kontakt z naszym zespołem — od zamówienia, przez indywidualizację, aż po dostawę — był dla Pani satysfakcjonujący. To dla nas ważne, że jakość stołu okazała się znakomita. Zapraszam ponownie — jeśli będę mógł pomóc w doborze kolejnych produktów lub przygotowaniu indywidualnego rozwiązania, proszę śmiało się z nami kontaktować. Zawsze chętnie doradzę i zadbam, żeby wszystko przebiegło sprawnie.
Wszystko cudnie, świetny kontakt z Panem Igorem, towar zgodny z opisem, bardzo dokładnie zapakowany. Przesyłka dotarła w umówionym czasie. Same plusy. Zakupy w takim sklepie to czysta przyjemność! Dziękuję i pozdrawiam 🙂

stół Paris 90x180-310

Zamówiłam stół Paris 90x180-310 i jestem bardzo zadowolona. Produkt jest solidny i zgodny z opisem. Jedyne co do czego mam zastrzeżenia to stopień zaolejowania. Niestety po pierwszym śniadaniu pojawił się na stole tłuste ślady małych palców.

Odpowiedź ze sklepu bochnia.mebleniemieckie.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i za zaufanie do modelu Paris! Cieszymy się, że stół spełnił oczekiwania pod kątem solidności i zgodności z opisem. Przykro nam jednak z powodu sytuacji z zaolejowaniem. Meble olejowane wymagają specyficznej pielęgnacji – naturalne drewno w ten sposób zabezpieczone ma prawo w początkowym okresie chłonąć więcej, dlatego ślady po posiłkach mogą być bardziej widoczne. Aby stół był w pełni chroniony, zalecamy przetrzeć go delikatnie suchą ściereczką, a w razie potrzeby nałożyć cienką warstwę dedykowanego oleju do mebli – dzięki temu drewno "zamknie się" i przestanie być tak podatne na codzienne użytkowanie. Dziękujemy za zwrócenie na to uwagi, przekażemy tę informację do naszego działu produkcji. Mamy nadzieję, że mimo tego drobnego szczegółu stół będzie służył wspaniale przez lata! Pozdrawiamy, zespół BGM24.pl
Witam to drugi mebel który zamówiłem z tej firmy pierwszy to sofa typu chesterfield mega mebel pięknie wykonana drugi mebel który przyszedł błyskawicznie rano zamówiony popołudniu wysłany to leżanka typu szezlong no i oczywiście mega zaskoczenie pięknie wykonana i duża wystarczająca dla dorosłej osoby pięknie się zasypia na niej tak więc być może to nie koniec moich zakupów w tym sklepie dzięki piękne pozdrawiam.
Polecam zakupy w tym sklepie. Meble tam są wyjątkowe, niepowtarzalne i z charakterem. Nigdzie nie kupicie takich. Do tego bardzo dobry kontakt i obsługa na najwyższym poziomie. To nie jest mój pierwszy zakup i na pewno nie ostatni. Łóżko dla córki jest po prostu bajeczne.
jakość obsługi ; profesjonalizm ; szybkość realizacji zamówienia ; indywidualne podejście do klienta ; osobiste zaangażowanie pracownika w pilotowanie dostawy towaru ; serdeczny i otwarty kontakt pracownika
Meble i realizacja zamówienia na naj wyższy poziom. Zamawiam kolejne meble. Wszystko było zgodnie z opisem .Sprzedawca przemiły. Pozdrawiam i dziękuję

Odpowiedź ze sklepu bochnia.mebleniemieckie.pl

gromnie dziękujemy za tak świetną ocenę i zamówienie kolejnych mebli! Cieszymy się, że jakość i obsługa w BGM24.pl stanęły na wysokości zadania. Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia przy kolejnej realizacji!
Polecam za jakość, cenę i szybkość obsługi. Piękne meble, ponadczasowe. Bardzo kompetentna obsługa. Sklep BGM24.pl jest profesjonalny i niepowtarzalny. Tylko tam kupisz piękne meble kolonialne i Indyjskie. 100% zadowolenia.
Mebel zgodny z zamówieniem. Bardzo dobre zabezpieczenie transportowe.
Firme oceniam bardzo dobrze ,nic do zarzucenia,przepiekne solidne meble prezentuja sie cudnie .

Odpowiedź ze sklepu bochnia.mebleniemieckie.pl

Dziękujemy bardzo za tak piękną opinię! Ogromnie nas cieszy, że meble się podobają i tak wspaniale prezentują się w wnętrzu. Dbamy o to, aby były nie tylko ładne, ale i solidne, dlatego takie słowa to dla nas najlepsza nagroda. Niech świetnie służą przez długie lata! Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie.
Wszystko mi się podobało. Kontakt, szybkość, dostawa.
Najlepsza jakość szybki transport idealny wygląd polecam
Wszystko przebiegło pomyślnie,nie mam żadnych zastrzeżeń.
Wspaniała obsługa klienta, od momentu pierwszego zapytania o stół, po dostarczenie go do domu. Sam stól piękny i solidny.

Stół solidny i bardzo ładny

Stół jest solidny i bardzo ładny! Dostawa szybka i bezproblemowa. Kontakt ze sklepem rowniez oceniam bardzo pozytywnie! Mariola
Piękne meble, super jakość.
A H
Anna H.

Ekspresowa wysyłka towaru. Stół solidny i bardzo ładny, dobrze zabezpieczony do transportu.

Odpowiedź ze sklepu bochnia.mebleniemieckie.pl

Bardzo dziękujemy za świetną opinię i polecenie! Cieszymy się, że stół zachwyca wyglądem i solidnością, a ekspresowa wysyłka i bezpieczne pakowanie spełniły oczekiwania. Dbamy o to, aby każdy mebel docierał do naszych klientów w nienagannym stanie i jak najszybciej. Niech stół świetnie służy! Pozdrawiamy serdecznie, zespół BGM24.pl
Piękny mebel i profesjonalna obsługa! Polecam! Ja na pewno wrócę tu na zakupy:)

Odpowiedź ze sklepu bochnia.mebleniemieckie.pl

Ogromnie dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że mebel zachwyca, a nasza obsługa stanęła na wysokości zadania. Zapraszamy na kolejne zakupy w BGM24.pl! Pozdrawiamy serdecznie!
Przepiękne meble super kontakt sprawnie i na temat serdecznie polecam

Odpowiedź ze sklepu bochnia.mebleniemieckie.pl

Bardzo dziękujemy za polecenie! Cieszymy się, że meble zachwycają, a kontakt i sprawna realizacja spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie, zespół BGM24.pl!

bochnia.mebleniemieckie.pl

Od roku 2001 importujemy z Niemiec nowe drewniane meble kolonialne lite w I gatunku oraz Outletowe. Znajdą Państwo u Nas meble nowoczesne, kolonialne, rustykalne, recyclingowe, tradycyjne oraz orygin...