bochnia.mebleniemieckie.pl

Opinie łącznie (381) Opinie (381) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą profesjonalizm, uprzejmość i zaangażowanie obsługi, a także komunikatywność sprzedających. Szybkość i sprawność dostawy są bardzo doceniane. Jakość wykonania mebli, ich solidność oraz estetyka są często podkreślane przez kupujących. Komunikacja z firmą została oceniona bardzo wysoko, z naciskiem na szybkość i łatwość uzyskania odpowiedzi. Klienci często podkreślają, że otrzymane produkty są zgodne z opisem i zdjęciami na stronie. Dodatkowo pozytywnie oceniane jest zabezpieczenie produktów na czas transportu, co minimalizuje ryzyko uszkodzeń. Pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące firm kurierskich lub kosztów transportu.

Opiniebochnia.mebleniemieckie.pl

Polecam Bocnia Meble Niemieckie

Polecam firmę i sklep Meble Niemieckie ale tylko w Bochni! Pierwsze zakupy i jestem z nich bardzo zadowolony. Proszę pytać o Pana Marka, dzięki któremu umeblowałem całe mieszkanie z duszą. Brak słów na rzetelność i profesjonalizm jaki jest w tej firmie właśnie dzięki Panu Markowi. Polecam każdemu kto szuka mebli z litego drewna w stylu meble kolonialne i loftowe.

stół Paris 90x180-310

Zamówiłam stół Paris 90x180-310 i jestem bardzo zadowolona. Produkt jest solidny i zgodny z opisem. Jedyne co do czego mam zastrzeżenia to stopień zaolejowania. Niestety po pierwszym śniadaniu pojawił się na stole tłuste ślady małych palców.
Witam to drugi mebel który zamówiłem z tej firmy pierwszy to sofa typu chesterfield mega mebel pięknie wykonana drugi mebel który przyszedł błyskawicznie rano zamówiony popołudniu wysłany to leżanka typu szezlong no i oczywiście mega zaskoczenie pięknie wykonana i duża wystarczająca dla dorosłej osoby pięknie się zasypia na niej tak więc być może to nie koniec moich zakupów w tym sklepie dzięki piękne pozdrawiam.
Polecam zakupy w tym sklepie. Meble tam są wyjątkowe, niepowtarzalne i z charakterem. Nigdzie nie kupicie takich. Do tego bardzo dobry kontakt i obsługa na najwyższym poziomie. To nie jest mój pierwszy zakup i na pewno nie ostatni. Łóżko dla córki jest po prostu bajeczne.
jakość obsługi ; profesjonalizm ; szybkość realizacji zamówienia ; indywidualne podejście do klienta ; osobiste zaangażowanie pracownika w pilotowanie dostawy towaru ; serdeczny i otwarty kontakt pracownika
Polecam za jakość, cenę i szybkość obsługi. Piękne meble, ponadczasowe. Bardzo kompetentna obsługa. Sklep BGM24.pl jest profesjonalny i niepowtarzalny. Tylko tam kupisz piękne meble kolonialne i Indyjskie. 100% zadowolenia.
Wspaniała obsługa klienta, od momentu pierwszego zapytania o stół, po dostarczenie go do domu. Sam stól piękny i solidny.

Stół solidny i bardzo ładny

Stół jest solidny i bardzo ładny! Dostawa szybka i bezproblemowa. Kontakt ze sklepem rowniez oceniam bardzo pozytywnie! Mariola
A H
Anna H.

Ekspresowa wysyłka towaru. Stół solidny i bardzo ładny, dobrze zabezpieczony do transportu.
Piękny mebel i profesjonalna obsługa! Polecam! Ja na pewno wrócę tu na zakupy:)
Przepiękne meble super kontakt sprawnie i na temat serdecznie polecam
Bardzo ładny stolik opium, miła obsługa, szybka przesyłka towaru, towar bardzo dobrze zabezpieczony do transportu. Polecam sklep, Robert.

Wypoczynek

Zamówiony wypoczynek dotarł szybko i bez uszkodzeń. Doskonały kontakt ze sprzedającym na każdym etapie sprzedaży. Obsługa uprzejma i pomocna. Tak samo firma transportowa. Co do mebla, również nie mam zastrzeżeń.
Z obsługi sklepu jestem bardzo zadowolony. Szybka realizacja zamówienia zgodna z oczekiwaniami. Bardzo dobry kontakt. Bardzo duży minus firma kurierska zadbano.pl.
Szybka dostawa, zamówione polki bardzo ładne. Jestem bardzo zadowolona. Polecam każdemu.
Mebel spełnił w pełni moje oczekiwania. Jest dokładnie taki, jak się spodziewałam na podstawie opisu i fotografii. Szybka dostawa.

Solidne meble z litego drewna

Kontakt ze sklepem wzorowy. Paczka zapakowana porządnie i szybka dostawa. Solidnie wykonane meble z pięknym rysunkiem drewna, niepowtarzalne usłojenie i naturalne drewno, to największa zaleta tych mebli. Jestem bardzo zadowdana z zakupu i poleca każdemu!

Profesjonalne doradztwo i mega szybka wysyłka
Meble drewniane jak w opisie. Wszystko zgodne z ofertą. 🙂 polecam wszystkim, którzy szukają
Szybka realizacja i produkt zgodny z ofertą nie wykluczam kolejnych zakupów.