Opinie łącznie (2069) Opinie (821) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 22 sty 2020

kapelusz.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, ich wykonanie oraz zgodność z opisem. Większość opinii podkreśla bardzo szybką, sprawną i terminową dostawę. Doceniana jest także profesjonalna, miła i pomocna obsługa, zwłaszcza w zakresie kontaktu ze sprzedawcą i rozwiązywania problemów. Klienci chwalą staranne i bezpieczne pakowanie produktów. Wyróżniany jest również szeroki asortyment oraz możliwość wyboru spośród wielu modeli i rozmiarów. Proces zwrotu i wymiany jest oceniany jako szybki i bezproblemowy. Użytkownicy doceniają przejrzystość oraz łatwość obsługi strony internetowej. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach w dostawie. Kilka osób zgłasza zastrzeżenia dotyczące solidności opakowań. Pojedyncze sugestie dotyczą również czytelności i funkcjonalności strony internetowej.

Opiniekapelusz.pl

B G
Beata G.

Pełne zadowolenie

sklep internetowy Kapelusze.pl to pełen profesjonalizm. Strona jest bardzo przejrzysta, dzięki czemu łatwo znaleźć dokładnie to, czego się szuka, a opis i tabela rozmiarów całkowicie pokrywają się z rzeczywistością. Zamówiony kapelusz dotarł błyskawicznie, starannie zapakowany i bez żadnych uszkodzeń. Jakość produktu oraz sama obsługa zamówienia są na najwyższym poziomie.
Produkt wysokiej jakości. Doceniam wspomnienie konkretnych kodów certyfikatów/testów w opisie. Było to dla mnie ważne, bo nie każda tkanina bawełniana faktycznie chroni przed UV. Jeśli chodzi o sugestie - Możecie Państwo oferować również czapki z bawełny surowej niebarwionej. Nie widziałem takich w Państwa ofercie. Może kiedyś uda się wam taki produkt dodać.
Przed zakupem poprosiłem o poradę i konsultant bardzo profesjonalnie mi jej udzielił. Sklep ma bardzo szeroki asortyment. W ofercie są czapki renomowanych firm i praktycznie wszystkie rozmiary. Miałem kupić tylko jedną czapkę na lato z filtrem a w rezultacie kupiłem cztery, w tym zimową. Jestem bardzo zadowolony.
Duży wybór produktów z dobrymi opisami, łatwość złożenia zamówienia. Do poprawy: więcej możliwości płatności np. Apple pay, możliwość samodzielnego zarządzania zamówieniem np. anulowania czy zmiany formy płatności, obniżenie progu darmowej dostawy
Wszystko jest profesjonalne, i opis produktu, jakosc zdjeciowa zgodna ze stanem faktycznym, i dbalosc o dostarczenie w nienaruszalnym stanie. To jest moj kolejny zakup, za kazdym sezonem uzupelniam swoje kapelusze o kolejne, ktore sa w ofercie. Sluza mi pieknie. Dziekuje.
Zamówienie przebiegło sprawnie. Kapelusze były bezpiecznie zapakowane. Dodatkowo otrzymałem korkowe wkładki do lepszego dopasowania. Zwrot też przebiegł bardzo sprawnie i z jasną komunikacją co jest gdzie i kiedy. Polecam
Bardzo dobra jakość 👌 niestety bandana nie jest w kolorze czerwonym, a raczej rdzawym.. czy czerwono-brązowym.. ponadto czas oczekiwania to raczej 5 dni niż 3, a w moim przypadku plus weekend, co daje łącznie 7dni.
To mój kolejny kapelusz i jestem bardzo zadowolona- zakupy tutaj to 100% pewności, że otrzymamy dokładnie to co chcieliśmy i będzie to doskonała jakość. Perfekcjonizm od etapu zamawiania do finalizacji i odbioru paczki.
Paczka dostarczona bardzo szybko. Nakrycia głowy w świetnym gatunku, gustowne. Kolory jak na zdjęciach. Oby w noszeniu też okazały się gatunkowo trafionym zakupem. Kupiłam z mężem 5 szt, jedną odesłałam z powodu nie pasującego fasonu. Zwrot szybki, bez żadnych utrudnień i niespodzianek. Polecam kapelusz.pl

dostałem zamówienie przed sugerowanym cz…

Szczególnie przypadł mi do gustu fakt iż dostałem zamówienie przed sugerowanym czasem jego realizacji. Przedstawiany na stronie towar w pełni odzwierciedla zamówiony - super jakość.
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Wszystko OK. Szybka przesyłka, dobrze zapakowana. Kapelusz bardzo fajny i bardzo dobrze wykonany. Drogi ale jakość bardzo dobra. Minimalnie za duży ale da się nosić :).
Szybko miło i przyjemnie. Szczególnie Pan na infolinii, czego nie można powiedzieć o Pani nie znającej języka polskiego i będąca niegrzeczna dla klientów. Gdyby nie profesjonalna obsługa ze strony Pana to bym był bardzo niezadowolony a tak ro jest OK
Dość szybka realizacja zamówienia. Kapelusz mi się podoba, jest dobrej jakości. Mam jedynie zastrzeżenie, do bardzo cienkiego kartonu, w jakim przesyłka została dostarczona, ponieważ opakowanie uległo uszkodzeniu (karton był rozerwany).

Super kapelusz.

Dzień dobry. Kapelusz kupiony na prezent. Niestety nie podobał się, więc początkowo wystawiłam jedną gwiazdkę, sugerując się opinią obdarowanej. Poprosiłam o odesłanie kapelusza do mnie, żebym mogła zwrócić sprzedawcy. Jednakże moja ocena jest zupełnie inna. Kapelusz bardzo mi się podoba. Zagniecenia wynikające pewnie z transportu po namiczeniu w wodzie zniknęły i kapelusz jest ok. Polecam serdecznie.
Ostatnia dostawa poprzez DHL bardzo opóźniona. Kurier jeździł trzy dni z przesyłką i ją dostałem dopiero za trzecim razem. Całe trzy dni czekałem w domu. Ponadto kapelusz nie do końca zgodny jest z opisem. Wykonany z wiskozy tak grubo pokrytej plastikiem, że wygląda jak plastikowy.
Szeroki wachlarz produktów. Produkty dla najbardziej wymagających gustów. Profesjonalna, rzeczowa obsługa. szybki termin realizacji. Świetnie działająca informacja na każdym z etapów realizacji zamówienia. Polecam wszystkim.

Pełen profesjonalizm i życzliwość w obsłudze klienta

Chciałby szczególnie podkreślić i podziękować firmie Kapelusz.pl za profesjonalne, życzliwe podejście i błyskawiczne rozwiązanie problemu dostawy, wynikłego z winy firmy kurierskiej. W rezultacie otrzymałem zamówiony kapelusz bez zbędnej zwłoki.
Dostawa sprawna. Jakość produktów bardzo dobra. Rozmiar L kaszkietu nieco za duży w stosunku do pomiaru w centymetrach. Brak regulacji, więc musze coś doszyć na obwodzie od wewnątrz.

Rewelacja

Sprawnie, szybko. Towar zgodny z opisem. To juz moj 2 zakup tutaj i jeżeli bede chciała kupić następny kapelusz to tylko tu.
Profesjonalna i rzetelna obsługa,szybka dostawa i świetna jakość kapelusza .Dziękuję bardzo i polecam.

• +48717199222
  • kapelusz.pl
  • support@kapelusz.pl
  • Münster, DEU

kapelusz.pl

Jako sklep internetowy ze sprzedażą wysyłkową, oferujący nakrycia głowy Kapelusz.pl oferuje swoim klientom obszerny wybór kapeluszy, czapek, płaskich kaszkietów, bejsbolówek, bandan i wielu innych mod...

Wyświetl wszystkie profile