kapelusz.pl

Opinie łącznie (1986) Opinie (809) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają szybkie i sprawne dostawy, wysoką jakość produktów zgodnych z opisem oraz staranne pakowanie zamówień. Obsługa klienta jest uznawana za profesjonalną i pomocną, a procedury zwrotu oceniane są jako szybkie i bezproblemowe. Dodatkowe atuty to szeroki wybór produktów, bogata oferta kolorystyczna i rozmiarowa oraz możliwość wirtualnego przymierzania. Strona internetowa zbiera pozytywne opinie za łatwość składania zamówień. Zdarzają się pojedyncze uwagi dotyczące uszkodzonych lub słabo zabezpieczonych opakowań, a także sporadyczne zastrzeżenia do nieuprzejmości lub niekompetencji poszczególnych pracowników obsługi klienta. Niektórzy użytkownicy wskazują również na niedoskonałości w przejrzystości i funkcjonalności strony internetowej.

Opiniekapelusz.pl

Produkt wysokiej jakości. Doceniam wspomnienie konkretnych kodów certyfikatów/testów w opisie. Było to dla mnie ważne, bo nie każda tkanina bawełniana faktycznie chroni przed UV. Jeśli chodzi o sugestie - Możecie Państwo oferować również czapki z bawełny surowej niebarwionej. Nie widziałem takich w Państwa ofercie. Może kiedyś uda się wam taki produkt dodać.
Przed zakupem poprosiłem o poradę i konsultant bardzo profesjonalnie mi jej udzielił. Sklep ma bardzo szeroki asortyment. W ofercie są czapki renomowanych firm i praktycznie wszystkie rozmiary. Miałem kupić tylko jedną czapkę na lato z filtrem a w rezultacie kupiłem cztery, w tym zimową. Jestem bardzo zadowolony.
Wszystko jest profesjonalne, i opis produktu, jakosc zdjeciowa zgodna ze stanem faktycznym, i dbalosc o dostarczenie w nienaruszalnym stanie. To jest moj kolejny zakup, za kazdym sezonem uzupelniam swoje kapelusze o kolejne, ktore sa w ofercie. Sluza mi pieknie. Dziekuje.
Paczka dostarczona bardzo szybko. Nakrycia głowy w świetnym gatunku, gustowne. Kolory jak na zdjęciach. Oby w noszeniu też okazały się gatunkowo trafionym zakupem. Kupiłam z mężem 5 szt, jedną odesłałam z powodu nie pasującego fasonu. Zwrot szybki, bez żadnych utrudnień i niespodzianek. Polecam kapelusz.pl
Szybko miło i przyjemnie. Szczególnie Pan na infolinii, czego nie można powiedzieć o Pani nie znającej języka polskiego i będąca niegrzeczna dla klientów. Gdyby nie profesjonalna obsługa ze strony Pana to bym był bardzo niezadowolony a tak ro jest OK
Dość szybka realizacja zamówienia. Kapelusz mi się podoba, jest dobrej jakości. Mam jedynie zastrzeżenie, do bardzo cienkiego kartonu, w jakim przesyłka została dostarczona, ponieważ opakowanie uległo uszkodzeniu (karton był rozerwany).

Super kapelusz.

Dzień dobry. Kapelusz kupiony na prezent. Niestety nie podobał się, więc początkowo wystawiłam jedną gwiazdkę, sugerując się opinią obdarowanej. Poprosiłam o odesłanie kapelusza do mnie, żebym mogła zwrócić sprzedawcy. Jednakże moja ocena jest zupełnie inna. Kapelusz bardzo mi się podoba. Zagniecenia wynikające pewnie z transportu po namiczeniu w wodzie zniknęły i kapelusz jest ok. Polecam serdecznie.
Szeroki wachlarz produktów. Produkty dla najbardziej wymagających gustów. Profesjonalna, rzeczowa obsługa. szybki termin realizacji. Świetnie działająca informacja na każdym z etapów realizacji zamówienia. Polecam wszystkim.

Pełen profesjonalizm i życzliwość w obsłudze klienta

Chciałby szczególnie podkreślić i podziękować firmie Kapelusz.pl za profesjonalne, życzliwe podejście i błyskawiczne rozwiązanie problemu dostawy, wynikłego z winy firmy kurierskiej. W rezultacie otrzymałem zamówiony kapelusz bez zbędnej zwłoki.
Dostawa sprawna. Jakość produktów bardzo dobra. Rozmiar L kaszkietu nieco za duży w stosunku do pomiaru w centymetrach. Brak regulacji, więc musze coś doszyć na obwodzie od wewnątrz.

Kapelusz na lato

Kapelusz jest bardzo ładny i bardzo mi się podoba. Został super zapakowany i w bardzo dobrym czasie go otrzymałam. Myślę, że jeszcze wrócę po zakup innego kapelusza. Polecam.
Kolejny zakup kapelusza i jestem, jak zawsze, bardzo usatysfakcjonowana- od początku złożenia założenia do końca- pełen profesjonalizm.
Kapelusz w bardzo dobrej jakości spełniający moje oczekiwania. Bardzo szybka dostawa. Produkt dobrze zapakowany. Polecam

Super!!!

Nie znalazłam możliwości dostawy do punktu odbioru. Ale to może tylko moja niezaradność internetowa🤔 Poza tym super. To drugi zakup kaszkietu dla męża. Szkoda, że ten najpiękniejszy zgubił😏
Niesamowicie szeroka oferta, która jest w stanie zaspokoić najbardziej wyrafinowane gusta. Profesjonalna obsługa. Wszystkim polecam ten sklep. Jestem w pełni usatysfakcjonowany.

Sprawnie, tak jak lubię

Łatwy proces zamówienia - super opcja z "przymierzaniem". Informacja na każdym etapie zamówienia, fajnie zapakowany produkt
Kapelusz jako taki jest ładny,materiał,wykonczenie w porzadku. Wybrałam swoj rozmiar,dopasowałam paskami ,a mimo to słabo sie trzyma głowy,czyli na pogode bezwietrzna. Zapakowanie,transport bez zarzutu.Kapelusz zostawiam.
Kapelusze dobrze zapakowane, wykonane w porządku. Kupiłam słomiane. Wykonanie ok,ale jednak są bardzo delikatne, połamaly się im brzegi od trzymania w jednej ręce.

Każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie

Naprawdę dobrze zapakowany i zabezpieczony produkt. Szeroki asortyment. Każdy znajdzie coś dla siebie. Wrócę pewnie za jakiś czas
odebrałam kapelusz i daszek. Oba artykuły bardzo dobrze wykonane , pasujące i co najważniejsze bardzo twarzowe, SUPER . Pozdrawiam Lidia N