8a.pl

Opinie łącznie (23 635) Opinie (4257) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo chwalą błyskawiczną wysyłkę i szybką realizację zamówień, wskazując to jako jeden z kluczowych atutów sklepu. Doceniana jest także bardzo wysoka jakość oferowanych produktów, opisywanych jako trwałe, wygodne i zgodne z opisem. Obsługa sklepu jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i zaangażowana, co buduje pozytywne doświadczenia zakupowe. Procedura zwrotów zazwyczaj przebiega szybko i bezproblemowo. Klienci zwracają również uwagę na szeroki wybór towarów oraz dostępność rozmiarów, a także szczegółowe opisy produktów i tabele rozmiarów ułatwiające wybór. Ceny przeważnie uznawane są za konkurencyjne i atrakcyjne. W niektórych przypadkach pojawiają się zastrzeżenia co do czasu realizacji zwrotów. Sporadycznie klienci zgłaszają uwagi dotyczące niedokładności opisów lub tabel rozmiarów. Ponadto, pojawiają się głosy o braku promocji lub wyższych cenach w niektórych sytuacjach.

Opinie8a.pl

8a to dla nas najlepszy sklep outdoorowy. Razem z żoną prawie wszystkie ciuchy turystyczne kupujemy w 8a. Jasna i przejrzysta strona internetowa sklepu, duży wybór towarów, wysyłka w dniu zamówienia, dostawa prawie zawsze na drugi dzień. Jak to bywa z ciuchami część nie pasuje, więc trzeba odesłać, ale jest to "bezbolesne", bo zwroty towarów są świetnie zorganizowane, a zwrot kasy odbywa się błyskawicznie. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy z czystym sumieniem. Krzychu z Basią 😀😀

Miło nam, że zostawiłeś opinię – dziękujemy!
Gorąco polecam ten sklep! Produkty są tutaj najwyższej jakości, a obsługa klienta zachwyca profesjonalizmem i ogromną pomocą w doborze odpowiedniego sprzętu. Miałem okazje również zaobserwawać , jak pracownik z wielkim zaangażowaniem pomagał klientce dobrać plecak - omawiał kazdy szczegół, tłumaczyl jak powinien leżeć na plecach i dbał o klientkę tak , jakby była kimś z jego rodziny. To na prawdę niesamowitę podejście.

Odpowiedź ze sklepu 8a.pl

Dziękujemy za ocenę i zapraszamy ponownie. :)
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w firmie 8a. Zamówiłam czapkę oraz rękawiczki na wyprawy wysokogórskie i po raz kolejny wszystko spełniło moje oczekiwania. Produkty są bardzo dobrej jakości, zgodne z opisem i świetnie sprawdzają się w trudnych warunkach. Zamawiam tutaj regularnie i zawsze jestem zadowolona zarówno z obsługi, jak i szybkiej realizacji zamówienia. Zdecydowanie polecam!

Odpowiedź ze sklepu 8a.pl

Dziękujemy za opinię! Miło nam, że zakupy były udane. :)

Ocena: 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

​"Zdecydowanie polecam sklep 8a.pl! Zakupiłem tutaj buty trekkingowe Salomon X Ultra 5 i jestem bardzo zadowolony. Oferta cenowa była bezkonkurencyjna, a proces zamówienia przebiegł błyskawicznie. Bardzo pomocne opisy i tabele rozmiarów, które pozwoliły mi idealnie dobrać obuwie (rozmiar 42 przy stopie 26 cm leży jak ulał, z odpowiednim luzem). Przesyłka dotarła świetnie zapakowana i na czas. To na pewno nie moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Pełen profesjonalizm!"

Odpowiedź ze sklepu 8a.pl

Dziękujemy za ocenę! Mamy nadzieję, że kolejne zakupy będą równie udane. :)
opakowanie nie było dopasowane do przedmiotu - po co wysyłać przedmiot 10x20 w pudle dwa razy większym i wypełniać je potem zbędnym materiałem. opakowanie nie było odpowiednio zamknięte, przez co miałem wrażenie, że przesyłka może być zdekompletowana. pozdrawiam, bartosz zieliński

Odpowiedź ze sklepu 8a.pl

Każda opinia pomaga nam się rozwijać – dziękujemy.
Błyskawiczna dostawa. Zamawiałem w tym sklepie już kilkukrotnie i za każdym razem realizacja zamówienia przebiegała bardzo szybko. Wszystkie otrzymane produkty były fabrycznie nowe, starannie zapakowane i nie budziły żadnych wątpliwości co do ich pochodzenia czy stanu

Miło nam, że zostawiłeś opinię – dziękujemy!
Szczegółowe opisy towarów, co umożliwia wybór odpowiedniego obuwia. Możliwość zweryfikowania rozmiaru (długość stopy, wkładki) co ułatwia wybór odpowiedniego, co w przypadku obuwia trekingowego jest ważne. Szybka realizacja zamówienia. Szybki kontakt w przypadku reklamacji.

Odpowiedź ze sklepu 8a.pl

Dziękujemy za opinię i poświęcony czas!
dziękuję za szybkie przysłanie ..buty bardzo ładne ,ale jak jak się sprawdzą w terenie ,to na razie się wstrzymam z oceną .na pewno powinienem wziąć pół numery większe ,ale z tą bolączką sobie poradzę .Pierwsze wrażenia ,to super trzymają stopę " poprzecznie " .DZIĘKUJĘ

Miło nam, że zostawiłeś opinię – dziękujemy!
Zakupione buty trekkingowe marki Scarpa spełniły moje oczekiwania w 100%. Są bardzo solidnie wykonane, wygodne już od pierwszego założenia i świetnie sprawdzają się zarówno na dłuższych wędrówkach, jak i w trudniejszym terenie. Dobra amortyzacja, stabilna podeszwa i wysoka jakość materiałów dają poczucie bezpieczeństwa oraz komfortu nawet podczas wielogodzinnego marszu. Widać, że to produkt klasy premium, wart swojej ceny.Zakupione buty trekkingowe marki Scarpa spełniły moje oczekiwania w 100%. Są bardzo solidnie wykonane, wygodne już od pierwszego założenia i świetnie sprawdzają się zarówno na dłuższych wędrówkach, jak i w trudniejszym terenie. Dobra amortyzacja, stabilna podeszwa i wysoka jakość materiałów dają poczucie bezpieczeństwa oraz komfortu nawet podczas wielogodzinnego marszu. Widać, że to produkt klasy premium, wart swojej ceny.Zakupione buty trekkingowe marki Scarpa spełniły moje oczekiwania w 100%. Są bardzo solidnie wykonane, wygodne już od pierwszego założenia i świetnie sprawdzają się zarówno na dłuższych wędrówkach, jak i w trudniejszym terenie. Dobra amortyzacja, stabilna podeszwa i wysoka jakość materiałów dają poczucie bezpieczeństwa oraz komfortu nawet podczas wielogodzinnego marszu. Widać, że to produkt klasy premium, wart swojej ceny.

Odpowiedź ze sklepu 8a.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię! Zapraszamy ponownie. :)
Bardzo szybka wysyłka z magazynu do sklepu przy odbiorze osobistym. Szkoda tylko że można zamówić tylko 2 art z tego samego rodzaju. Np przy chęci kupna różnych koszulek już nie da się zamówić obu w różnych rozmiarach do przymierzenia.

Polecam szczerze

Bardzo wygodna i zgrabna nerka. Dobrze się sprawdza do miasta oraz na trekking. Wąski ale dobrze wykonany pasek, który zwija sie do środka i jest optymalnie długi. Zewnętrzna otwarta kieszen chyba tylko na małej telefony( ale fajny pomysł). Jakośwykonania dobra

Odpowiedź ze sklepu 8a.pl

Dziękujemy za ocenę i zapraszamy na kolejne zakupy!
Ekspresowa dostawa, dzięki rabatom najlepsza oferta cenowa i przede wszystkim dostępność rozmiarów. Porównując tabele rozmiarów z innym sklepami miałem wątpliwości ale wyszło że 8a ma najbardziej trafną - rozmiar butów trafiony w punkt.

Odpowiedź ze sklepu 8a.pl

Każda opinia pomaga nam się rozwijać – dziękujemy.
Bardzo szybka wysyłka. Kurtka przeciwdeszczowa koloru yellow idealna, robi wrażenie w ponure i deszczowe dni. Od razu sprawdzona. firmie Didriksons robi swoje. Zakupy w sklepie internetowym 8a.pl bardzo polecam !

Odpowiedź ze sklepu 8a.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię! Zapraszamy ponownie. :)
Bardzo dobre buty. Kupiłem je jako lżejszy buty w Tatry, ponieważ ostatnio zimy są cienkie. Wspinałem się w nich w mixcie na Lodowym Zębie i wychodziłem na Lodowy szczyt w cukrze i po betonach na zmianę. Były zarówno dobre na podejściu po kamieniach, jak w śniegu. Raki Petzl Vasak siadły idealnie. oddychalność, nieprzemakalność i wygoda top. Nie sprawdzałem tylko w trudnym technicznie terenie.

Odpowiedź ze sklepu 8a.pl

Dziękujemy za pozostawienie opinii. :)
Dzień dobry. Bardzo polecam ten sklep. Samemu nie udało mi się złożyć zamówienia, ale pracownicy sklepu sami mi pomogli i wszystko zorganizowali na najwyższym poziomie. Wielkie podziękowania

Odpowiedź ze sklepu 8a.pl

Dziękujemy za opinię i wybór naszego sklepu! :)

Bezproblemowość ale brak rzetelności w kategoryzowaniu i opisywaniu produktów

NIe obawiam się kupować w Państwa sklepie tzn. czy źle dobiorę rozmiar, czy coś w produkcie nie będzie mi się podobać to nie ma problemów ze zwrotem oraz nie są niepoptrzebnie opóźniane rozliczenia. Wykonywane przez Państwa pomiary (rozmiary) często okazywały się lepsze niż producenta chociaż ostatnio jest z tym gorzej. Sporo kupuję w różnych sklepach outdoorowych i to co jest dla mnie ważne a u Państwa kuleje (bo było już lepiej) i myślałem, że rozwinie się w tą stronę: - brak utrzymywania opinii kupujących (bardzo oszczędza czas i niepotrzebne zwroty zanim dobierze się odpowiedni produkt) - wcześniej były dokładniejsze opisy towarów np. gramatura materiału co przy outdoorze jest istotne - kwalifikowanie produktów do sortowania według kategorii jest słabe i najczęściej błędne tzn. pomija szereg produktów spełniających kryteria itp. Negatywnie zaś zdecydowanie oceniam promocje, które promocjami nie są.

Odpowiedź ze sklepu 8a.pl

Twoja ocena to dla nas motywacja – dziękujemy!
Bardzo polecam ten sklep! Miła i profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Wszystko zgodne z opisem, a kontakt ze sprzedawcą bezproblemowy. Na pewno wrócę na kolejne zakupy.

Odpowiedź ze sklepu 8a.pl

Dziękujemy za komentarz! Każda opinia pomaga nam się rozwijać.
Obsługa i szybkość działania sklepu 8a.pl perfekt sam produkt (buty) bardzo ładne, wygodne ale zaskoczył mnie bardzo intensywny zapach gumy na obwodzie buta który przez 3 dni mimo wietrzenia na dworze za bardzo nie znika i trochę mnie to niepokoi. Jest to już chyba 5-6 para butów CMP i pierwszy raz taka sytuacja

Fenomenalny czas dostaw

Jesteście firmą, która najszybciej dostarcza towar. Dosłownie w jeden dzień. Bardzo to sobie cenię. Powoduje to, że jesteście dla mnie z reguły numerem 1 do zamawiania.

Dziękujemy za opinię – każda jest dla nas cenna!
Jestem stałym klientem 8a , nigdy nie miałem problemów z zakupionym towarem lub z zwrotem. Towar zawsze zgodny z opisem . Po otwarciu salonu w Krakowie jeszcze bardziej ułatwiony zwrot ( najczęściej nietrafiony rozmiar ).Polecam .

Odpowiedź ze sklepu 8a.pl

Twoja ocena ma dla nas duże znaczenie – dzięki!