ielm.pl

Opinie łącznie (871) Opinie (233) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość materiałów i wykonania produktów. Większość osób chwali także szybką i sprawną wysyłkę. Produkty są oceniane jako bardzo praktyczne, wygodne i dobrze przystosowane do różnych warunków pogodowych. Dodatkowo, klienci są zachwyceni wyglądem, kolorystyką i estetyką oferowanych artykułów. Opinie na temat rozmiarów są mieszane – niektórzy klienci zgłaszają, że ubrania bywają za duże lub za małe. Pojawiły się również pojedyncze uwagi dotyczące opóźnień w dostawie.

Opinieielm.pl

Świetna jakość, odblaski zwiększające widoczność, prosty krój bez zbędnych przeszyć czyli to co w terenie ważne. Kombinezon jest dość szeroki? Może mała regulacja w pasie byłaby pomocna ale to oznacza więcej szwów więc coś za coś. Jestem bardzo zadowolona :)
Kupuję dla dzieci kombinezony od lat, świetna jakość, bezproblemowa wysyłka. Przy kombinezonach z materiału wyświetla się komunikat, że to nie Softshell i nie nadaje się na wyjścia na dwór. To pomaga uniknąć pomyłki. Podobny komunikat powinien być przy kombinezonach bez kaptura, bo ktoś może nie zauważyć.

Odpowiedź ze sklepu ielm.pl

Witaj, Twoja opinia motywuje nas do dalszych starań. Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa! Pozdrawiamy, iELM❤️🤗

Kombinezon niezniszczalny!!!

Kombinezon jak zawsze piękny, uszyty bardzo starannie! To już nasz trzeci kombinezon !!! Nie zamienię na żaden inny! Zawsze przechodzi z dziecka na dziecko!!! Powiedziałabym niezniszczalny!!! Polecam!!!!
Piekny kombinezon.Trudno się brudzi. Wygodny i miekki, ale mocny. Super wzor. Latwo się pierze. Odpowiedni na kazda pogodę, jesli pod spodem ubierzesz dziecku odpowiednia ilosc warstw. Polecam kazdemu, kogo dziecko kocha zabawy na swiezym powietrzu

Kombinezon bardzo ładny polecem…

Kombinezon bardzo ładny polecam serdecznie, kolorystycznie piękny my wybraliśmy czerwoną panterkę, w środku jest lekko ocieplany. Nie jest Gruby, materiał cienki więc na chłodniejsze dni lepiej coś założyć pod spód grubszego. Bardzo fajnie że ma ściągacze na nogi i ręce, zamek plastykowy to też plus.

Odpowiedź ze sklepu ielm.pl

Szanowny Kliencie, Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Państwa oczekiwania! Z poważaniem, iELM.❤️🤗
Świetnej jakości kombinezon.
super wykonanie