www.fordsklep.eu

Opinie łącznie (2013)

2013 reviews since 31 maj 2019

Ważny od: 11 cze 2021
fordsklep.eu spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz dostawę. Doceniają również zgodność produktów z opisem i zamówieniem oraz ich oryginalność. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, fachowa i uprzejma. Wielu kupujących pozytywnie wypowiada się o fachowym doradztwie i udzielanej pomocy przy wyborze produktów. Kontakt ze sklepem jest określany jako bardzo dobry, szybki i sprawny. Ceny uznawane są za atrakcyjne i konkurencyjne, choć czasem klienci akceptują wyższą cenę za oryginał.

Opiniewww.fordsklep.eu

Witam. Polecam, doradztwo i kontakt bd. Zamówiłem po raz pierwszy, orginalny zestawy rozrządu do Mondeo MK5. Oczekiwałem po zamówieniu we środę że będzie w tym samym tygodniu, otrzymałem w następnym ale serwis ma na szczęście dopiero teraz. Pozdrawiam Bogdan
Zakupy oceniam bardzo pozytywnie. Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bez problemów, kontakt ze sklepem był sprawny, a produkty zgodne z opisem i dobrze zapakowane. Duży plus za profesjonalną obsługę oraz szeroki wybór części i akcesoriów do Forda. Zdecydowanie sklep godny polecenia — chętnie wrócę na kolejne zakupy.

5/5

Szybka dostawa, produkt dedykowany i dobrze dobrany, wcześniej dokonałem dwóch zakupów w innych sklepach rzekomo dedykowanych produktów- żaden nie był nawet podobny do docelowego który kupiłem w tym sklepie, duży plus za instrukcję i wszystkie dodatkowe nowe elementy montażowe.
Odpowiednie podejście do klienta. Szybkość w realizacji zamówienia. Pomoc w sytuacji wymagającej interwencji po zaniedbaniu ze strony firmy kurierskiej. Pełen profesjonalizm. Gratuluję 👏👏👏

Bardzo dobry sklep.

Szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówionym. Zaprawka lakiernicza idealnie pasuje do lakieru na samochodzie. Polecam.
Fachowe doradztwo, błyskawiczna realizacja zamówienia. Z pewnością będę tu stałym klientem.

Doradztwo i szybka realizacja

Jeśli masz problem z doborem to możesz w pełni liczyć na profesjonalne podejście sprzedawcy. Do tego łatwy kontakt, szybka realizacja a wszystko w rozsądnych cenach.
Bardzo dobry sklep zamówiony towar bez zastrzeżeń. Szybka przesyłka.
szybka realizacja dywaniki pasuja idealnie

Bardzo dobry kontakt, świetny asortyment, dobre ceny, błyskawiczna wysyłka. Polecam
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, oryginalny.
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam
Bardzo fachowa i miła obsługa. Gorąco polecam.
super - na miejsce , na czas , na pewno !!!!!
Szybka usługa
S S
Sylwek S.
Szybko i sprawnie. Polecam

Szybko i profesjonalnie.

Zamówione częsci dotarły zgodnie z zamówieniem i rozmową z doradcą w ciagu 2 dni. Firma kurierska mimo ciężkiej paczki dostarczyła ją pod drzwi domu.

Wszystko bardzo dobrze.

Świece oryginalne starannie zapakowane,wszystko zgodnie z zamówieniem

• +48784778888
  • www.fordsklep.eu
  • info@fordsklep.eu
  • Gdańsk, POL

Sklep oferuje oryginalne części do Forda w najlepszych cenach. Szybka realizacja, fachowe doradztwo. Nie czekaj, sprawdź najlepszą ofertę oryginalnych części Ford.