izigsm.plOpinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 20 sie 2014
data aktualizacji: 6 cze 2023
Sklep izigsm.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie izigsm.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 20 sie 2014

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu izigsm.pl

Opinie zweryfikowana (148) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (10 352)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

15 lip 2022
Bardzo szybko, bardzo sprawnie przebiega operacja zakupu i dostawy, a przy tym pewność, że zakupiony artykuł lub akcesoria są zgodne z opisem w ofertach izigsm, polecam

najbardziej krytyczna opinia

29 lip 2022

Już drugi raz kupuję plecy do smartfona ale bez satysfakcji bo przyciski boczne narobiły mi odcisków na palcach żeby je wcisnąć zrobienie zdjęcia używając dwukrotnego przyciśnięcia przycisku zasilania jest koszmarem plastik twardy a wnętrze nie zawiera wyściółki serwis firmy na dobrym poziomie

Opinie nt. sklepu izigsm.pl

7 lut 2023
Szybko, sprawnie, a produkty zgodne z opisem. Firma godna polecenia
16 lut 2023
Polecam sklep, obsługa kompetentna i bardzo rzetelna.
15 lut 2023
Bardzo mi się wszystko i jest dobrze
13 lut 2023

10 lut 2023

8 lut 2023
15 lip 2022
27 gru 2022
Zamówiona przeze mnie folia ochronna była niedostępna. Sklep zaoferował droższą w cenie pierwotnie zamówionej. Zamiana została dokonana po uprzedniej konsultacji ze mną.
30 sie 2022

Nie pierwszy raz kupuję od Izigsm.Zawsze szybko,sprawnie,duży wybór,w przystępnej cenie.Każdy znajdzie coś dla siebie.Polecam
10 lip 2022

Dobry kontakt z klientem,fachowe doradztwo.Jestem zadowolona,zawsze tu wracam jak czegoś potrzebuję ;)
5 lis 2022

Na zamówienie trochę czekałem, ale dotarło w idealnym stanie. Na pewno jeszcze będę tu zamawiał.
21 cze 2022
To był pierwszorzędny zakup, który zarazem był wspaniałą okazją do wymiany pokrowca na komórkę.
11 lip 2022
Dobra jakość produktów, dobry kontakt ze sklepem, szybka i tania wysyłka. Szczerze polecam.
13 sty 2023
Niespotykanie porządna firma, frontem do klienta, brawo! Tak trzymać! Polecam gorąco!
16 paź 2022
Kupuję kolejny raz i za każdym zakupem jest wszystko w porządku ,polecam
26 lip 2022
Szeroka oferta , korzystne ceny i szybka realizacja zamówienia . Polecam