eneowegiel.pl

Opinie łącznie (389) Opinie (389) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość węgla, podkreślając jego kaloryczność, brak zanieczyszczeń oraz dobre i czyste spalanie. Doceniają także suchy opał oraz solidność części opakowań. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, uprzejma i łatwo dostępna zarówno telefonicznie, jak i mailowo. Wielu klientów chwali również szybkość i sprawność realizacji zamówień oraz łatwość kontaktu ze sprzedawcą. Jednocześnie pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące obecności kamieni lub miału w węglu oraz incydentalnych problemów z wilgotnością opału. Część klientów wskazuje na możliwe opóźnienia w realizacji zamówień oraz mieszane doświadczenia dotyczące wytrzymałości worków, które czasem mogą się rozrywać.

Opinieeneowegiel.pl

Szybki termin realizacji oraz cena, Polecam

Szybka,sprawna dostawa. Groszek że Śląska dobrej jakości. Polecam
Szybka dostawa. I co ważne węgiel jest suchy.

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Zwrócenie uwagi na to, że węgiel jest suchy, to dla nas szczególnie cenny komplement! Jest to bezpośredni wynik naszych głębokich starań! Pozdrawiamy serdecznie!
Dostawa expres, wegiel suchy, paleta dobrze zabezpieczona, ale worki trochę się rwą. Poza tym ok
Wszysto super
OK
Spoko
Profesjonalne załatwienie sprawy

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Profesjonalne i sprawne realizowanie zamówień oraz rzetelny kontakt to fundamenty, na których budujemy zaufanie naszych klientów!

Opinia

Jestem bardzo zadowolony z zakupu Towar wysyłamy szybko i sprawnie Godny polecenia

Obsługa profesjonalna

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Sprawna i merytoryczna obsługa to wizytówka naszej firmy, dlatego jest nam niezmiernie miło czytać takie słowa. Pozdrawiamy serdecznie!
Świetny kontakt, szybka dostawa, miła obsługa, niespodziewany rabacik.
Super dostawa i Super węgiel

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Niezmiernie nas cieszy, że w obu tych kluczowych sprawach nie było żadnego problemu! Zapraszamy do następnych zakupów! Pozdrawiamy cieplutko!
Groszek zgodnie z parametrami .Cena przystępna.Obsluga z dostawą miła i szbka

Bardzo miła obsługa tel ☺️

Bardzo miła obsługa podczas składania zamówienia telefoniczne. Opał dobrej jakości.
Znakomity ekogroszek.Moi rodzice sa zachwyceni.Wracam po wiecej:)
Zamówione, zobaczymy jak się będzie palić.
Wszystko super.

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie przebiegły tak pomyślnie. Będzie nam miło móc zrealizować przyszłe zakupy! Pozdrawiamy Serdecznie!
Profesjonalna obsługa i przede wszystkim dobry węgiel.W moim piecu dobrze się pali
Profesjonalizm super towar