Opinie łącznie (448) Opinie (303) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą miłą, profesjonalną i pomocną obsługę, podkreślając dobre podejście oraz kontakt ze strony pracowników. Jakość opału i opakowań jest regularnie komentowana, najczęściej pozytywnie. Realizacja zamówień i dostawy oceniane są najczęściej jako szybkie i terminowe. Ceny są często oceniane jako przystępne lub atrakcyjne. Kontakt telefoniczny oraz informacyjny z firmą jest oceniany bardzo wysoko jako szybki i bezproblemowy. Sporadycznie pojawiają się uwagi o wadach produktów lub opakowań, a także zastrzeżenia co do drobnych opóźnień lub uszkodzeń podczas dostawy. Niektórzy klienci sugerują również możliwość dalszych obniżek cen.

Opinieeneowegiel.pl

Obsługa,dostawa,towar na najwyższym poziomie! Na pewno skorzystam i polecę znajomym.

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie! Cieszy nas, że Pańskie doświadczenie było na jak najwyższym poziomie, w to właśnie celujemy! Pozdrawiamy, Eneo!
Obsługa sklepu bardzo miła. Dostawa w deklarowanym terminie. Groszkiem jeszcze nie paliłem więc nie mogę się wypowiedzieć o jego jakości.

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Miła obsługa to dla nas ważny aspekt współpracy z klientami, Czekamy na następną opinię! Pozdrawiamy cieplutko!
Super kontakt. Dostawa na czas i bardzo profesjonalnie wykonana. Niestety nie paliłem jeszcze, ale opinia będzie dopiero po kolejnym sezonie grzewczym.

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Bardzo dziękujemy za docenienie naszych standardów obsługi oraz profesjonalizmu w realizacji dostawy. Jeżeli chodzi o opał to jesteśmy całkowicie spokojni o jego jakość, czekamy z niecierpliwością na kolejną opinię! Pozdrawiamy!
Super pelet i bardzo miła obsługa od konsultanta po transport

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że wszystko poszło sprawnie! Pozdrawiamy, Eneo!
Czekam na dostawę pelletu mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze.

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dzień dobry! Jesteśmy pewni, że wszystko będzie dobrze a opał sprawdzi się jak najlepiej! Pozdrawiamy, Eneo!
Węgiel dobrze spakowany mocne worki Paleta szczelnie owinięta streczem przetrwa nawet ulewy na polu Kierowca może i nie słowny ale bardzo miły ogólnie polecam
Na razie jeszcze nic, bo wysyłka dopiero zamówiona, opiszę później

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Czekamy z niecierpliwością! Pozdrawiamy, Eneo!

Szybko

szybko, ekogroszek ok

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że wszystko poszło zgodnie z Państwa oczekiwaniami! Pozdrawiamy, Eneo!
Gorąco Polecam!!!!!

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dzień dobry, Dziękujemy za polecenie! Cieszy nas, że wszystko poszło sprawnie! Pozdrawiamy cieplutko! Eneo!
Zamawiam poraz pierwszy sprawdzę potwierdze

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię! Jesteśmy pewni, że wszystko sprawdzi się wzorowo! Pozdrawiamy, Eneo!
Węgie such,dostawa błyskawiczna o jakości narazie nie mogę nic powiedziedź bo jeszcze nim nie paliłem ale chdź w połowie bedzie tak dobry jak obsłóga sklepu to bedzie ok 👍
miła obsługa

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że nasza obsługa nie zawiodła! Pozdrawiamy cieplutko, Eneo!
Dobra jakosc.Wysoka kaloryczność i spalanie.

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinie! Cieszy nas, że jakość naszego produktu jest zadowalająca! Pozdrawiamy, Eneo!
Wszystko

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinie! Cieszy nas, że wszystko okej! Pozdrawiamy, Eneo!
Sprzedawać taniej wegiel

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dzień dobry, niestety ceny opału są dynamiczne ze względu na ciągle rosnące koszty wydobycia oraz transportu, jednak my staramy się dawać naszym klientom jak najkorzystniejsze ceny! Pozdrawiamy, Eneo!

Wszystko super od strony zakupu eko

Wszystko super od strony zakupu, kontakt informacje o dostawie wszystko na plus

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Staramy się jak najbardziej uprościć dla Państwa proces zamawiania tak, aby nic nie budziło wątpliwości! Czekamy na kolejne opinię! Pozdrawiamy, Eneo!
Węgiel dobry. Dobre worki. Możnaby było wprowadzić powyżej 3ton rabaty jak ma np.bartex

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię oraz cenną sugestię! Słowo klienta jest dla nas bardzo ważne, na pewno weźmiemy Pańską opinię pod uwagę przy planowaniu następnej kampanii rabatowej, dlatego zachęcamy do śledzenia nas na naszych social mediach, Pozdrawiamy, Eneo!
👍

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że wszystko poszło okej! Pozdrawiamy, Eneo!
Sprawnie i tanio

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że wszystko poszło sprawnie i, że cena Państwa satysfakcjonuje! Pozdrawiamy, Eneo!

Odpowiedź ze sklepu eneowegiel.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, ze wszystko okej! Pozdrawiamy, Eneo!

eneowegiel.pl

ENEO Skład Opału to certyfikowany dostawca węgla, który od ponad 11 lat zapewnia klientom w całej Polsce najwyższej jakości opał oraz profesjonalną obsługę. Nasza oferta obejmuje szeroki asortyment pr...