dolina-noteci.pl- Logo - Opinie

znaku jakości

Obejmuje Ochronę Kupującego

Ważny od: 5 lis 2020
dolina-noteci.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted ShopsUwzględnione

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

Opinie nt. sklepu dolina-noteci.pl

Opinie zweryfikowana (4307) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (15 883)

najbardziej pozytywna opinia

12 gru 2022
Realizacja zamówienia Ok . Przesyłka porządnie zapakowana- jak zawsze.Szkoda tylko , że na pudełku nie ma informacji żeby nie rzucać lub coś podobnego. Puszki dotarły , wszystkie mniej lub więcej zdeformowane- na zdjęciu przykład .Wina oczywiście firmy kurierskiej (rzucania przesyłek ).

najbardziej krytyczna opinia

25 sty 2023
Piesek jest po raz pierwszy zadowolony z suchej karmy! Za to ze strony samego sklepu nie było tak różowo - na odebranie na infolinii czekałem prawie 10 minut a połączenie zajęło mi 2. próby, a 2 dni na nadanie paczki - niby nic wielkiego ale mailowe powiadomienie o ew opóźnieniach było by miłe i pomocne, szczęśliwie inpost się postarał i paczka dotarła jeszcze w tym samym tygodniu. Mimo braku ww. maila od czasu zamówienia dostałem od was 6 innych - z czego 5 to reklamy - mimo iż nie minął od niego nawet tydzień, a ja zamówiłem 20kg karmy. Czy maile "Zauważyliśmy, że te produkty zwróciły Twoją uwagę." w dwa dni po zamówieniu porcji karmy na dwa miesiące naprawdę odnoszą jakiś skutek? Albo oferty na temat karmy dla kotów kiedy wiecie że posiadam jednego psa? mam nadzieję że feedback się przyda, a nasza przyszła współpraca będzie tylko lepsza :)

Opinie nt. sklepu dolina-noteci.pl

Resetuj
5 wrz 2023
Solidne opakowanie, ekologiczne wypełnienie pozwalające na stabilizację zawartości. 1 gwiazdka mniej za brak zamówionego produktu "Dolina Noteci Superfood danie z cielęciny karma suszona..."
Klient dolina-noteci.pl
Szybką dostawą ale zamówione 2 opakowania suchej karmy były uszkodzone.
Klient dolina-noteci.pl
Produkty dla psa są dobre, mój psiak z chęcią je zjada.
11 wrz 2023
Klient dolina-noteci.pl
Trzeba długo czekać na przesyłkę , można szybciej pakować i nadawać przesyłkę
Odpowiedź ze sklepu dolina-noteci.pl
Dziękujemy za opinię. Chcielibyśmy Pana poinformować, że zamówienia wysyłamy w ciągu 48h oraz sam transport zajmuje około 1 dnia roboczego. Pana paczka została wysłana w piątek, dlatego otrzymał ją Pan w poniedziałek. Pozdrawiamy.
6 sie 2023

RABAT PRZY ZAKUPACH "FIKCJA"

Odpowiada mi bardzo karma mokra, zróżnicowana, dla mojegi jamnika WATSONA, jest bardzo "smaczna", widać, że mu smakuje, różnorodne opakowania i saszetki i puszki z bardzo dobrym zamknięciem, o ile Watsona nie zje całej puszki. Napisałam taki nagłówek, bo robię zakupy u państwa regularnie, a jeszcze nigdy nie "załapałam się" na rabat. Pomijając darmową dostawę oczywiście, dostawę która jest bardzo szybka, orofesjonalna Ewa ŚWIRKOWSKA
7 sie 2023
Dziękujemy za opinię. Kod rabatowy został do Pani wysłany na maila po zrealizowanym zamówieniu, kod jest ważny 50 dni. Nagłówek maila, w którym znajduje się kod: "Dolina Noteci - Potwierdzenie wysłania zamówienia ..." Pozdrawiamy
22 sie 2023
Mój kot jest zadowolony. Smakuje mu i co najważniejsze żadnych zaburzeń pokarmowych. Co do ceny to jest ok. Brakuje tylko jakiegoś smaczka jako gratisu od firmy.
23 sie 2023
Zamówienie o 9 rano w środę a wysyłka dopiero w piątek po południu wiec paczka przyszła dopiero w poniedziałek, myśle ze to trochę za długo.
18 sie 2023

Paczka zgadzała się z faktycznym zamówieniem. Długi czas oczekiwania :(
28 sie 2023
Dostawy powinny być realizowane na paczkomaty Inpost !
24 sie 2023
13 sie 2023
Brak promocji
5 wrz 2023
Dziękujemy za opinię, zachęcamy do zapoznania się z ofertą tygodnia, która zmienia się w każdy poniedziałek.
24 lip 2023
Paczka zapakowana porządnie,fajny napis"do łap własnych"...ale było mi przykro,że wymieniono imię pieska i kotka(zamówienie dla kota)a dla pieska ZADNEJ niespodzianki🥺córka zamawiała kiedyś dla kotka i dla naszego psiaka przyszły przysmaczki...Dianka była zawiedziona...prócz tego wszystko ok,towar macie przedni👍🤗
28 lip 2023
Karma bez zbóż i z dość duża zawartością mięsnych części, zwierzaka z którego jest zrobiona. Jedyny minus że mięso oddzielone mechanicznie od kosci. Ogólnie może być pies je chetnie. Szkoda że nie ma dla seniora 14 letniego.
13 lip 2023

Niezle jedzonko!!!!!

Nieźle jedzonko, szybka obsługa, moje psiaki zadowolone cóż trzeba więcej Tak trzymać!!!!
19 lip 2023
Brak większych paczek w promocyjnej cenie. 10 szt to bardzo mało i wysoką cena.
12 lip 2023
Pogrubić nieco sam grawer ,jest bardzo delikatny trzeba się mocno przyjrzeć
6 lip 2023
zbyt dlugo czekalem na wysylke
10 lip 2023