Opinie łącznie (13 255) Opinie (3863) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 21 sie 2019

cewe.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość wykonania produktów, zdjęć oraz materiałów, zwracając uwagę na wyrazistość, kolory i trwałość. Doceniają również bardzo szybką realizację zamówień oraz sprawną dostawę. Opinie o obsłudze klienta są w większości bardzo pozytywne – klienci chwalą profesjonalizm, uprzejmość i pomocność zespołu. Pozytywne komentarze dotyczą także intuicyjności i łatwości obsługi kreatora oraz aplikacji do zamawiania, a także wygody i dostępnych funkcji programu i aplikacji. Dla wielu klientów cena produktów jest akceptowalna ze względu na wysoką jakość. Pojawiają się jednak pojedyncze przypadki opóźnień w dostawie oraz uszkodzeń produktów lub problemów z kurierami. Niektórzy klienci zgłaszają ograniczenia, trudności techniczne i potrzebę dalszych usprawnień aplikacji oraz programu. Zdarzają się również negatywne doświadczenia z obsługą klienta. Część klientów uważa ceny produktów za zbyt wysokie.

Opiniecewe.pl

Zdecydowanie lepsze wrażenie niż z Printu. W printu nie zamówiłam bo wymagało ode mnie minimalnej ilości zdjęć, a potrzebowałam małą ilość. Jakoś wydruku również super.

Wadliwy wydruk fotoksiążki ślubnej – przebitki tekstu na zdjęciach

Zamówiłam pamiątkową fotoksiążkę ślubną z własnoręcznie zrobionych zdjęć. Sama jakość wykonania albumu, okładki oraz papieru jest w porządku, jednak finalny efekt został zepsuty przez rażący błąd w druku.Na stronach ze zdjęciami widoczna jest wyraźna przebitka obcego tekstu w języku angielskim, którego nie było w moim projekcie. Wygląda to na poważny błąd techniczny podczas procesu produkcji i nakładania warstw druku.

Odpowiedź ze sklepu cewe.pl

Dziękujemy za zgłoszenie i przesłanie szczegółowego opisu. Przykro nam, że finalny efekt CEWE Fotoksiążki nie spełnił Pani oczekiwań. Chcielibyśmy wyjaśnić, że wspomniane, widoczne teksty w języku angielskim nie są błędem produkcyjnym. Elementy stanowią częścią wybranego przez Panią szablonu i nie zostały usunięte na etapie samodzielnej edycji projektu. Rozumiemy jednak, że ich obecność mogła być niezauważona i wpłynąć na odbiór gotowego produktu. W związku z tym zapraszamy do skorzystania z naszej Gwarancji Satysfakcji. W tym celu prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta, które przekaże szczegółowe informacje dotyczące procedury zwrotu.

Plusy i minusy

Plus za szybką dostawę i realizację oraz za prostotę obsługi, minus za to, że nie ma na Waszej stronie jakiś narzędzi graficznych czy AI które umożliwiałyby prostą, cyfrową obróbkę zdjęć przed zamówieniem, coś takiego byłoby bardzo wskazane, aktualnie da się tylko zrobić zdjęcie z tego co się wyślę, żadnej wpływu na zmiany w zdjęciu
Świetny serwis, łatwy w obsłudze. Jestem bardzo zadowolona z produktu końcowego. Jedyny problem był z dostawą przez Pocztę Polską. Nie zostawiono awizo w skrzynce i gdybym nie sprawdziła, to paczka byłaby odesłana.

Jakoś zdjęć doskonała, ale problem z zamówieniem i dostawą

Wszystko fajnie, ale mam dwie uwagi stąd odejmujemy jedną gwiazdkę. 1. Zamówienie składałam 4 razy, pierwsze 3 zostały złożone z niewspieranej przeglądarki Brave. Problem był taki, że zamówienie przechodziło i otrzymywało swój numer, ale nie można było go opłacić. Na infolinii proszono mnie o ponowne składanie zamówień, aż w końcu spróbowałam z innej lrzeglayi się udało. Może warto zamieścić informacje, że zamówienie można składać z konkretnych przeglądarek? Zaoszczędziło by to sporo czasu. 2. Wybraliśmy dostawę pocztą polską mając nadzieję, że przesyłka dojdzie w kopercie do domu jako list. Niestety była awizowana, awizo nigdy nie doszło i trzeba było kontaktować się z pocztą żeby śledzić przesyłkę. Wiem, że to wina poczty polskiej a nie Cewe, ale gdyby była informacja o tym, że Cewe wysyła paczkę/list awizowany to wybrałabym inną, łatwiejszą metodę dostarczenia.
Montowanie obrazu z wierceniem zawieszek jest nieco trudne - powinna być opcja , że się chce już zawieszkę przewierconą
Zdjecia wyszły lepiej niż się spodziewałem, wyciągnęliście ostrość ze zdjęć, które przeglądając na telefonie były rozmyte delikatnie. Cena bardzo konkurencyjna, zdecydowanie polecam i na pewno jeszcze skorzystam.
Wszystko ok, przyszło zgodnie z zamówieniem. Szkoda tylko, że tak słabo zostało zapakowane i niestety kurier dostarczył pogniecione.... Bym to zwróciła ale nie miałam już czasu, jest jak jest.

Polecam !!!

Dobry kontakt, bardzo szybka i dobra realizacja, kolejny raz korzystałem z tej firmy i na pewno jeszcze skorzystam. Polecam
Szybkie otrzymanie, a na tym bardzo mi zależało, świetny jakość papieru i format.. Niepotrzebnie grafika (chyba z oznaczeniem miesiąca) na kalendarzu w niektórych wzorach do wyboru zasłania część dodawanej fotografii, a jest przecież dużo miejsca poza fotografią na informację o miesiącu. Cyfry z dniami powinny być wyraźniejsze i prostsza grafika. To dodawane zdjęcie powinno być glówną ozdobą.
Wszystko super Na zamówienie czekałam wraz z sobotą i niedzielą 3 dni Odbiór bez problemu w punkcie Napewno skorzystam kolejny raz
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Zdjęcia zostały wydrukowane w wysokiej jakości, kolory są żywe i zgodne z oryginałem. Dostawa była szybka, a przesyłka starannie zapakowana. Z pewnością skorzystam ponownie. Polecam!

rodzaj papieru

Wybierając rodzaj papieru, nie można sobie wyobrazić jaki on będzie. Przydało by się aby był szczegółowy opis co oznacza i jaki jest w dotyku wybrany papier. Ja wybrałam ekologiczny "w ciemno". Okazało się że papier jest przyjemny w dotyku i elegancki.
Szybkość realizacji. Bardzo mało intuicyjna aplikacja do robienia fotoksiążki. Generalnie trudna w obsłudze, zmiany na już zrobionych stronach wymagają zmian szablonów itp.
Intuicyjny proces zamawiania zdjęć, szybki i prosty sposób na ich obróbkę. Mega szybka realizacja zamówienia. Super!

Piękny kubek dobrej jakości

Kolejny raz pełne zadowolenie z produktów od CEWE. Bardzo fajny kubek dobrej jakości. Zdjęcie zostało bardzo ładnie nadrukowane na nim.
Świetna jakość, dobrze zapakowane, szybka wysyłka 😊 intuicyjna strona internetowa, brak zastrzeżeń. Po raz kolejny jestem zadowolona z realizacji zamówienia, serdecznie polecam!
Wszystko przebiegło super, zdjęcia są bardzo ładne, dokładnie tak jak sobie wybrałam, szybką dostawą. Bezproblemowo. Polecam serdecznie ❤️
Po mojej prośbie, termin realizacji został maksymalnie przyspieszony, „zmieścili się dużo przed czasem” bardzo dobre wykonanie, bardzo dobra komunikacja z zespołem. Polecam i będę korzystał.
Zlecenie wykonane bez zastrzeżeń. Mamy już zdjęcia na płótnie, które wiszą 12 lat. Barwy są trwałe i nadal cieszą nasze oczy. Zdecydowanie polecam.